Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,
Nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim
aaa o zaman bu takvim yanlış söylüyo:))))
demekki seninkisi daha büyük canım baksana oo maşallahhh
benimkini uzun zannetmiştim:))))
aa ben kilosunu bilmiyorumm:26:
canım maşallah bebişine kilosu kaç çıktı??? benim bebişim 11+1 de ölçtü doktor boyu6.01 cm kilosu 60 gr çıktı ben korktum açıkçası baya büyük olması gerekenden die içimi rahatlattın normalmi dedi doktor boyuna
bizimde babamız bjk storedan bi battaniye bide tulum almış şimdilik bu kadar
Ayy aynenn.hele oksurunce daha cok agriyor.benim de kasık ve gögüs agrım geçti..bulantım zaten yoktu..
hamilelik ilerledikçe gögüsler tekrar başlar galiba..
şu an benim tek sorunum grip..hapşurucunca giren kasık agrısı öldürüyo beni
12 sinde canim 8 gun var yani.ama belirtim yok dedikten sonra kuzum kizdi sanki bana bulantilar bi yana kiprasmalar bi yana.iki uc keredir ayni yerde tepki hissediyorum.damar atmasi gibi degil farkli araliklarla.bi de hep ayni bolgede oluyor 10 hafta cok mu erken hissetmek icin.canım kontrolün ne zaman benim göğüsler ağrıyordu ama bikaç gündür sanki pek ağrımıyo yani ağrı var ama çok değil bende de pek belirti yok bazen bulantı oluyo bazen de tık yok hayırlısı
Evet bir kere iciyorum sadece bitkiler zararli fazla icince.gunde bi kere iciyorum.Canim lutfen zencefile dikkat et. Hamilelikte masum bir bitki degil diye biliyorum. Arastir lutfen.
Merhabalar kızlar, ben pek rüya gören biri bile değildim ama hamilelikte artık geceleri sık sık kabuslar görür oldum. Neyin kafasıdır bu nası bi bilinçaltıdır bu anlamış da değilim yani.
Merak ediyorum,aranızda da böylesine saçma sapan rüya görmeleri sıklaşan var mı?
BEN ÇOK GÖRÜYODUM KABUS HEMDE BAYA KÖTÜ RÜYALAR ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAÇ GÜNDÜR GÖRMÜYORUM HATİM İNDİRİYORUM RESMEN YATARKEN DUA EDİYORUM BİRAZ AZALDI SENDE DUA ET ÖLE YAT
benim eşim de bjkli ama ama öyle battaniye alcka kadar fanatik değil.kız kardeşim fanatik gsli..gs storedan yenidoğan alcakmış..onu giydircez diyo ya bakalım nolcak :):)
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
Ayy aynenn.hele oksurunce daha cok agriyor.
12 sinde canim 8 gun var yani.ama belirtim yok dedikten sonra kuzum kizdi sanki bana bulantilar bi yana kiprasmalar bi yana.iki uc keredir ayni yerde tepki hissediyorum.damar atmasi gibi degil farkli araliklarla.bi de hep ayni bolgede oluyor 10 hafta cok mu erken hissetmek icin.
Evet bir kere iciyorum sadece bitkiler zararli fazla icince.gunde bi kere iciyorum.
Supermis canim.erkekmiydi seninki.mavi agirlikli.gule gile giydir insallahh.
sormayı unuttum bu 3 boyutlu renkli ultrason mu net çıkmış
valla almış gelmiş
diyecek bişey yok ne diyim tulumun üstünde kocaman "ben beşiktaşlı doğdum" yazıyo
erkek filan değil :)belli değil cinsiyeti...nevresim takımı ben başka beğendim yokmuş mavi olsun o zaman dedim.patikleri de ben beyaz gördüm maviymiş :)neyse kız olursa da nevresim tkımı için sorun değil kullaır kız çocuğu:)
Eki Görüntüle 595114 Eki Görüntüle 595115
işte kızlar babamızın aldıkları,kaçkın herifim benim tulumu bulamadım netten eklerim bulunca
selammm canlarım... 2 günlük rapordan sonraa bugün yine iş başııı... 2 günde bikaç iş birikmiş onları hallettim veeeee sizin çenenizin düşüklüğünden saatlerdir sayfaları okuyoruuummmmm
Kızlarr önceliklee doktora gidip güzeelll güzeeelll haber alan arkadaşlarım adına çoooook sevindim.. Inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi... Bir sürü konu geçmiş hepsine giresim var ama sizi eskiye döndürmicemmmKızlarr biz araba alıyoruuzzzz... Evlendiğimizden beri istiyoduk ama kv az daha durun bekleyin diye diye 1,5 sene bekletti bizi saolsun.. Kayınbabamın arabasını ortak kullanıyoduk bekar küçük kaynım sayesinde sıra pek bize gelmiyodu büyük kaynımların kendi arabaları var ama bir günde işiniz olursa alın demediler.. Eşimede tak etti artık bende hamile kalıncaa dayanamadı adamcağız soğuklarda işe gittim geldim velhasıl kelaammm dün bi araba beğendikk bugün işlemleri başlattık... Bütün altınlarımı verdim Sabah biraz canım sıkıldı ağladım ağlama sebebide altınlarımı vermem değildi büyük eltimin kolunda benden çok altını var ve altlarınada evlendiklerinde sıfır araba alınmış hiçbişeyin zorluğunu çekmemişler.. şimdi bizim bebeğimiz olacak en ihtiyacımız olan dönemde araba almak durumunda kaldık ona canım sıkıldı bay ağlaya ağlaya geldim işe.. Eşim sağolsun teselli etti şimdi daha iyiyim şükür.. Kayınvalide dün öyle bi laf ettiki tüm cinlerim havaya kalktı araba için size 3000 lira daha verebilirim ama devlet hastanesinde doğum yaparsan diye pazarlık etmeye çalıştı.. Ne devlet hastanesi yaa dedim sen orda nasıl muamele edildiğini bilmiyosun heralde anne dedim kimse kusura bakmasın ben özelde doğumumu yapıcam ha gerek yok doğum paramı kendim biriktiririm dedim bozuldu oturduğu yerde kaldı uyuz... Rabbim o kadar büyük ki günahsız gelecek yavrumun kısmetinide verir elbet kimseye ihtiyacımız yok allahın izniyle... 2 gün raporluydum ama sıkıntılı bi süreç geçirdim... Işe gelmek daha huzur vericiymiş gerçekten bunu anladım....
Baya uzun yazdım kızlar kusura bakmayın içim dolmuş baya biBu arada arkadaşın biri liste için merak etmiş beni sağolsun talebini hallettim bilgisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?