2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
maaşallah maaşallahhhh manken yaparıssssss
hahaaa bak bunu düşünmemiştim eli mahkum karateci olcak teyzesi ama ek iş mankenlik yapabilir[/QUOTE]
artık ya futbolda ya mankende dizide filmde para var kıss

maaşallah 4.müüü harikasın yaa ben bunu nasıl doğuracağımı bilmiyorum sen takımı dizmisin bol çocuklu kalabalık aileee
ammmmaaaaaaan boşver kıss verilir kilocuklar

tayt en iyisi hele o gazman hallerimde

koca dudaklımmm benimm
esimde bende bal dudaklı derler ya öyleyis cocuk sadee dudak doğacakk :82:
:82:
Sizle bitki cayı iciyor musunuz ya da kızartma ne bileyim özellikle yemediğinizin seyler var mı
ben canımın cektiğini az az yiyip içiyorum içimde kalmıyorrrrr

Nasil kizlar sade istiyorum ben duz beyaz.parlak malzeme olursa 1 milyar duz mat malzeme olursa 500 tl ye yapacak.sagolsun sadece malzeme parasini verecegim.bu arada magazada 2.750 tl.hatta yanina uzun bi raf ve duvara resim icin iki de raf yapacak. Enistem sagolsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişi diycem elevit kullanan varmı??? ben 7 kilo vermişim bide size komik bişey deyim devlette cinsiyeti gördüler 6 gün önce özelde göremedik dediler hatta devletteki %90 erkek pipisini gördüm dedi özeldeki göremedim dedi zaten görünmez 16 haftadan önce dedi güldüm bende

e iyiymiş işteee umutsuz umutsuz konusma vallaaa döfcem heee
maaşallahhhh tosun paşanda hiiiç bir sorun yok

bende balık yağı isteyecem cünkü hala balık yicebileceğimi sanmıyorum
ileri yada geri bi sorun oldugunu göstermiyo demiş kuzuuuun çoook sağlıklıymış
yuzun gülsünnn anne yuregi dayanmıyor tabiii biliyorum ama iyi düşün iyi olsun
yoksa ısırırımmmmmmm

bayıldımmm..ben de bembeyaz bu tarz bişe istiyorum..500 tl de süper ya çok uygun..çok şanslısın...

Vallaa kara kara dusunuyordum cok pahali odalar diye sonra enistem geldi aklima.ben 1500 e raziydim.500 deyince ohhh dedim cok rahatladi icim vallaa.siz de bence bi mobilyaciya gosterin istediginiz modelleri.gercekten nerdeyse yari fiyatina yapiyorlar.tabi benim gibi akrabaniz varsa maliyetine de yapar

Ne tuhaf kayınvalideler var yahu, devlette doğum yaparsan size 3000 TL daha veririm ne demek,bunun pazarlığını nasıl yapabiliyor?

Acaba doğum ücretini ben öderim diyemi düşündüde böyle bir cümle kurdu

ben kullanmıyorum benim doktor vermedi kan hapı verdi sadece hatta burda sormuştum ben kendim alayımmı vitamin diye 7 kilo baya vermişşin ama bebeğin iyi olsun sen alırsın kilo ben 4 kilo aldım gerçi zayıf hamile kaldım boyumda uzun belli olmuyo ama fazla gidiyo kilo bence bende mi devlete gitsem cinsiyeti söylermi ki özel hastanede erken dedi 12. Haftada 16 haftada dedi senin gibi

allah ıyılıgını versın yuzumu guldurdun valla allah da senı guldursun ınş balık yagı nıye verdı tam anlamadım o arada ben doktor ıle konusuyordum hemsıre vermıs esıme bunu alın dıye dahada soramadım.
gercı bende balık yıyemıyorum 1 kez yedım fecı tıksındım kokusunu duymak bıle ıstemıyorumm

ben elevit kullaıyorum..iyi htırlattın sabah almadım içeyim hemen :)

500 lırayı duyunca sok oldum resmen ben banyoya ufak bır dolap yaırmak ıstedım 550 lıra ıstemıslerdı gercı sen suntadan mı yaptracaksın o yuzden de uygun olabılır yoksa gercekten bedavaaaa

canlarım dualarınızı okudum Rabbim kabul eder İnşallah....

Allah razı olsun arkadaşlar..
bu dua etmeyi efsunnn bulmuştu akıl etmişti
çok güzel bir fikir Allah ondanda razı olsun hergün dualar alıyoruz

gerek görmüşki vermiş tatlişkom
bende düşünmmek bile istemiyorum yiyemem gibi geliyor
p.tesi dicem d.ra bana balık yağıı veeeer

tontişler
ben forumda en son okuduğum sayfayı bulmak için 10 dk harcıyorum
yokmu bunun bir ayarı yeaaa

500 lırayı duyunca sok oldum resmen ben banyoya ufak bır dolap yaırmak ıstedım 550 lıra ıstemıslerdı gercı sen suntadan mı yaptracaksın o yuzden de uygun olabılır yoksa gercekten bedavaaaa

Yok canim mdf den yaptiracagim.bi plaka 125 tl 3 plaka gider dedi.kesimi kulplari malzemeleriyle 500 olur dedi.ben hususi boyasiz kaliteli malz istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…