hahaaamaaşallah maaşallahhhh manken yaparıssssss
artık ya futbolda ya mankende dizide filmde para var kıss
maaşallah 4.müüü harikasın yaa ben bunu nasıl doğuracağımı bilmiyorum sen takımı dizmisin bol çocuklu kalabalık aileeeBen 2,5 kilo aldım bundan önceki 3 hamileliğimde de toplamda 14 15 kilo almıştım dikkat etmeye çalışmam lazım çünkü benim 4. Sezeryan ameliyatım olacak bu arada sorumu cevapladığın için teşekkür ederim
ammmmaaaaaaan boşver kıss verilir kilocuklar
evet yaa en güzeli tayt valla
pantalonlar sıkıyo bide elbise filan rahat oluyo ....
:))) bizde koca dudakda yok ama eşimin dudaklarını cok begenirim inşallah ona benzerr benim de alt dudak var
ben sürekli gülüyorum yaa deli gibiiiii
ağlama şekerim ağlama ama hormonlardandır agla gitsinnnnn
tayt en iyisi hele o gazman hallerimde
koca dudaklımmm benimm
esimde bende bal dudaklı derler ya öyleyis cocuk sadee dudak doğacakk :82:
:82:
ben canımın cektiğini az az yiyip içiyorum içimde kalmıyorrrrrSizle bitki cayı iciyor musunuz ya da kızartma ne bileyim özellikle yemediğinizin seyler var mı
kısssss daha gitmedimmmm benimkiii
hisss hissshaftaya gitcem inşallah hayırlısııı :)))
bence sende bu inat azim varken doğurursun oğlanı
bencedeeeee
kız sen ne yapmışmısın böle doğuma kadar ooo neler alacan sen kim bilir
allah sağlıkla giydirsin arkadaışım
güle güle kullan
bende almak istiyorum artıkkkk
maaşallah kuzun iyiymiş bak hemen panik yapmamak lazım demekki
haftaya bu söylediğimi banada hatırlat olurmu leyloş :))
MERAK ETME FAZLASIYLA PANİK YAPMAMAN GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIM AMA ANNE YÜREĞİ KESİN DİNLEMEZSİN BENİ
p.tesi doktora gitcemmmmm:18:
ya benim de bugün 3.ayım bitti ama 2 gündür sabahları çıkartıyorum (sabah 1 bardak su içtim evden çıkmadan,çıkamadım zaten evden,suyun 2 katını çıkardım)ve bu aralar midem çok fazla bulanıyor üstelik çok fazla da geğirme var ben de yaaa....
ahh fte ahh sonunda bulantı nasıl oluyo anladın
inşallah hemencik geçerrrrr
kıslar akşamdan beri gülüyorum sizde söylim beraber gülelim ......
akşam kocam isyannnnnnnnn etti ''sen bi tane doğurcan ben 9 tane doğurcam bu gidişle'' diye kendisini hafiften köle kıvamına getirmişim fark etmedennnnson bi haftadır hep hastayım zavallı kocişim oturmak nedir unuttu ihlamur yap... meyve soy... acıktım corba getir... yastık ver... soğuk oldu üstümü ört... sıcak oldu evi havalandır derkennnnnnn kociş isyannnnnnnn dedi çok utandım valla adam köle olmuş evde :):): 5 dakika vicdan yaptım ama 5 dakika sürdü dedim herşey karşılıklı dimi ama :):) çokmu gaddarım
bırakkk kıssss yapsınnn köleeee
Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,
Nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim
yakışıklııııım maaşallah
teyzişleri biz geldik doktora gittik kan verdikbebişimiz çok şükür iyiymiş boyu uzamış 6.3 cm dedi kilosu 100 gr mış tosunumun maşallah 15 inde kan sonucumuz çıkcakmış bakalım
maaşallahhh kuzunaaaaatostosunnnn yerimm totoyuuuu