tontişler
ben forumda en son okuduğum sayfayı bulmak için 10 dk harcıyorum
yokmu bunun bir ayarı yeaaa
Yok canim mdf den yaptiracagim.bi plaka 125 tl 3 plaka gider dedi.kesimi kulplari malzemeleriyle 500 olur dedi.ben hususi boyasiz kaliteli malz istedim.
yok canim mdf den yaptiracagim.bi plaka 125 tl 3 plaka gider dedi.kesimi kulplari malzemeleriyle 500 olur dedi.ben hususi boyasiz kaliteli malz istedim.
merhaba canlarrrr gecmısı okuyup ancak geldımm
sabah doktor amcaya gıttık 2 lı testımız vardı bugun. öncelıkle bebegım cok sukur saglıklı kalbının pıt pıt attıgını gorunce ıcım ferahladı malum dunku ruya olayı butun moralımı bozmustu
yanlız bızım pıtırcık en ufak hareket etmedı yaa cocukta tık yok uyuyo mu neydı anlamadım gecen sefer cok az da olsa oynuyorduesımde aferın benım oglma bak ne kadar uslu aynı ben demeye basladıı alahımm cunsıyet ıcın doktor yıne erkege benzıyo dedı gecende oyle demıstınız artık kesın erkek dıyebılırmıyız dedım hıc bır zaman kesın konusamam dedı guldu belllı olmaz hıc dedı :26:
ense kalınlıgı 1,3 cıktı 10 gun sonrada kan degerlerının sonucunu alıcaz inş bir sıkıntı ondada cıkmaz
ayrıca asıl üzüldüğüm konu bebeğim 12+6 olması gerekırken 12+2 cıktıcok normal dedı doktor oluyo boyle bazen ılerı cıkar bazen gerı dedı
folık asıte 1 ay daha devam et dedı ayrıca balık yağı verdı bana :26: aklıma gelenler bunlar
benden baskada balık yagı alan yok galıba :18:
Aman boşver kv yi canım ne güzel kendi başınıza almanız daha iyi olmuş.. 3000 lirayı da doğum paran olarak duşunmuş heralde aklınca..sende iyi cevap vermişsinselammm canlarım... 2 günlük rapordan sonraa bugün yine iş başııı... 2 günde bikaç iş birikmiş onları hallettim veeeee sizin çenenizin düşüklüğünden saatlerdir sayfaları okuyoruuummmmm
kızlarr önceliklee doktora gidip güzeelll güzeeelll haber alan arkadaşlarım adına çoooook sevindim.. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi... bir sürü konu geçmiş hepsine giresim var ama sizi eskiye döndürmicemmmkızlarr biz araba alıyoruuzzzz... evlendiğimizden beri istiyoduk ama kv az daha durun bekleyin diye diye 1,5 sene bekletti bizi saolsun.. kayınbabamın arabasını ortak kullanıyoduk bekar küçük kaynım sayesinde sıra pek bize gelmiyodu büyük kaynımların kendi arabaları var ama bir günde işiniz olursa alın demediler.. eşimede tak etti artık bende hamile kalıncaa dayanamadı adamcağız soğuklarda işe gittim geldim velhasıl kelaammm dün bi araba beğendikk bugün işlemleri başlattık... bütün altınlarımı verdim sabah biraz canım sıkıldı ağladım ağlama sebebide altınlarımı vermem değildi büyük eltimin kolunda benden çok altını var ve altlarınada evlendiklerinde sıfır araba alınmış hiçbişeyin zorluğunu çekmemişler.. şimdi bizim bebeğimiz olacak en ihtiyacımız olan dönemde araba almak durumunda kaldık ona canım sıkıldı bay ağlaya ağlaya geldim işe.. eşim sağolsun teselli etti şimdi daha iyiyim şükür.. kayınvalide dün öyle bi laf ettiki tüm cinlerim havaya kalktı araba için size 3000 lira daha verebilirim ama devlet hastanesinde doğum yaparsan diye pazarlık etmeye çalıştı.. ne devlet hastanesi yaa dedim sen orda nasıl muamele edildiğini bilmiyosun heralde anne dedim kimse kusura bakmasın ben özelde doğumumu yapıcam ha gerek yok doğum paramı kendim biriktiririm dedim bozuldu oturduğu yerde kaldı uyuz... Rabbim o kadar büyük ki günahsız gelecek yavrumun kısmetinide verir elbet kimseye ihtiyacımız yok Allahın izniyle... 2 gün raporluydum ama sıkıntılı bi süreç geçirdim... işe gelmek daha huzur vericiymiş gerçekten bunu anladım....
baya uzun yazdım kızlar kusura bakmayın içim dolmuş baya bibu arada arkadaşın biri liste için merak etmiş beni sağolsun talebini hallettim bilgisi olsun...
Eki Görüntüle 595119
Nasil kizlar sade istiyorum ben duz beyaz.parlak malzeme olursa 1 milyar duz mat malzeme olursa 500 tl ye yapacak.sagolsun sadece malzeme parasini verecegim.bu arada magazada 2.750 tl.hatta yanina uzun bi raf ve duvara resim icin iki de raf yapacak. Enistem sagolsun.
anlamadım ben telefondan mı giriyon sen sayfa numaralarından bulabilirsin nerde kaldıysan
okudugun sayfayı sık kullanılanlara ekle. yınele dugmesının yanında yıldız varya adrs cubugunun yanında ona bas
oda sana ait dğeil dimi..internetten ekledin fotoyu di mi..ben de bu tarz yatak istiyorum beyaz renk:)oda yapıcam ben ama bembeyaz istiyorum odasını
süpermiş güle güle kullanın bizim babamızda fanatik cimbomlu kız yada erkek farketmezmiş hastane çıkışı taraftar olucakmış ona takmış vaziyette
Eki Görüntüle 595119
Nasil kizlar sade istiyorum ben duz beyaz.parlak malzeme olursa 1 milyar duz mat malzeme olursa 500 tl ye yapacak.sagolsun sadece malzeme parasini verecegim.bu arada magazada 2.750 tl.hatta yanina uzun bi raf ve duvara resim icin iki de raf yapacak. Enistem sagolsun.
Eki Görüntüle 595119
nasil kizlar sade istiyorum ben duz beyaz.parlak malzeme olursa 1 milyar duz mat malzeme olursa 500 tl ye yapacak.sagolsun sadece malzeme parasini verecegim.bu arada magazada 2.750 tl.hatta yanina uzun bi raf ve duvara resim icin iki de raf yapacak. Enistem sagolsun.
ben kullanmıyorum benim doktor vermedi kan hapı verdi sadece hatta burda sormuştum ben kendim alayımmı vitamin diye 7 kilo baya vermişşin ama bebeğin iyi olsun sen alırsın kilo ben 4 kilo aldım gerçi zayıf hamile kaldım boyumda uzun belli olmuyo ama fazla gidiyo kilo bence bende mi devlete gitsem cinsiyeti söylermi ki özel hastanede erken dedi 12. Haftada 16 haftada dedi senin gibi
ben elevit kullaıyorum..iyi htırlattın sabah almadım içeyim hemen :)[/QU
HAHAAAA CANIM HİÇ GÜLCEĞİM YOKTUHAMİŞLİK BİZDE UNUTKANLIK YAPIYO YADA YAŞLANIYORUZ GALİBAAA
aynen kız erkek fark etmez dio şimdi bunları aldı yakında bjk storeda ne var ne yok gelir bizim eve
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
canım ya canım ya benimki de ne olursa olsun saat kaç olursa olsun annemler gelecek tabi bize mi soracaklar evimize gelmek için diyor, anlayacağın bir hödüklük var o konuda, elimden ne gelir bilmiyorum
selammm canlarım... 2 günlük rapordan sonraa bugün yine iş başııı... 2 günde bikaç iş birikmiş onları hallettim veeeee sizin çenenizin düşüklüğünden saatlerdir sayfaları okuyoruuummmmm
kızlarr önceliklee doktora gidip güzeelll güzeeelll haber alan arkadaşlarım adına çoooook sevindim.. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi... bir sürü konu geçmiş hepsine giresim var ama sizi eskiye döndürmicemmmkızlarr biz araba alıyoruuzzzz... evlendiğimizden beri istiyoduk ama kv az daha durun bekleyin diye diye 1,5 sene bekletti bizi saolsun.. kayınbabamın arabasını ortak kullanıyoduk bekar küçük kaynım sayesinde sıra pek bize gelmiyodu büyük kaynımların kendi arabaları var ama bir günde işiniz olursa alın demediler.. eşimede tak etti artık bende hamile kalıncaa dayanamadı adamcağız soğuklarda işe gittim geldim velhasıl kelaammm dün bi araba beğendikk bugün işlemleri başlattık... bütün altınlarımı verdim sabah biraz canım sıkıldı ağladım ağlama sebebide altınlarımı vermem değildi büyük eltimin kolunda benden çok altını var ve altlarınada evlendiklerinde sıfır araba alınmış hiçbişeyin zorluğunu çekmemişler.. şimdi bizim bebeğimiz olacak en ihtiyacımız olan dönemde araba almak durumunda kaldık ona canım sıkıldı bay ağlaya ağlaya geldim işe.. eşim sağolsun teselli etti şimdi daha iyiyim şükür.. kayınvalide dün öyle bi laf ettiki tüm cinlerim havaya kalktı araba için size 3000 lira daha verebilirim ama devlet hastanesinde doğum yaparsan diye pazarlık etmeye çalıştı.. ne devlet hastanesi yaa dedim sen orda nasıl muamele edildiğini bilmiyosun heralde anne dedim kimse kusura bakmasın ben özelde doğumumu yapıcam ha gerek yok doğum paramı kendim biriktiririm dedim bozuldu oturduğu yerde kaldı uyuz... Rabbim o kadar büyük ki günahsız gelecek yavrumun kısmetinide verir elbet kimseye ihtiyacımız yok Allahın izniyle... 2 gün raporluydum ama sıkıntılı bi süreç geçirdim... işe gelmek daha huzur vericiymiş gerçekten bunu anladım....
baya uzun yazdım kızlar kusura bakmayın içim dolmuş baya bibu arada arkadaşın biri liste için merak etmiş beni sağolsun talebini hallettim bilgisi olsun...
valla almış gelmiş
diyecek bişey yok ne diyim tulumun üstünde kocaman "ben beşiktaşlı doğdum" yazıyo
Canim markafoniden aldim bunlari.unnado da gunluk guzel kampanyslar oliyor hem hamile hem bebek hersey var.bakim giyim tekstil.orayi da takip ediyorum surekli.
merhaba canlarrrr gecmısı okuyup ancak geldımm
sabah doktor amcaya gıttık 2 lı testımız vardı bugun. öncelıkle bebegım cok sukur saglıklı kalbının pıt pıt attıgını gorunce ıcım ferahladı malum dunku ruya olayı butun moralımı bozmustu
yanlız bızım pıtırcık en ufak hareket etmedı yaa cocukta tık yok uyuyo mu neydı anlamadım gecen sefer cok az da olsa oynuyorduesımde aferın benım oglma bak ne kadar uslu aynı ben demeye basladıı alahımm cunsıyet ıcın doktor yıne erkege benzıyo dedı gecende oyle demıstınız artık kesın erkek dıyebılırmıyız dedım hıc bır zaman kesın konusamam dedı guldu belllı olmaz hıc dedı :26:
ense kalınlıgı 1,3 cıktı 10 gun sonrada kan degerlerının sonucunu alıcaz inş bir sıkıntı ondada cıkmaz
ayrıca asıl üzüldüğüm konu bebeğim 12+6 olması gerekırken 12+2 cıktıcok normal dedı doktor oluyo boyle bazen ılerı cıkar bazen gerı dedı
folık asıte 1 ay daha devam et dedı ayrıca balık yağı verdı bana :26: aklıma gelenler bunlar
benden baskada balık yagı alan yok galıba :18:
Eki Görüntüle 595114 Eki Görüntüle 595115
işte kızlar babamızın aldıkları,kaçkın herifim benim tulumu bulamadım netten eklerim bulunca
selammm canlarım... 2 günlük rapordan sonraa bugün yine iş başııı... 2 günde bikaç iş birikmiş onları hallettim veeeee sizin çenenizin düşüklüğünden saatlerdir sayfaları okuyoruuummmmm
Eki Görüntüle 595119
tontişler
ben forumda en son okuduğum sayfayı bulmak için 10 dk harcıyorum
yokmu bunun bir ayarı yeaaa
okudugun sayfayı sık kullanılanlara ekle. yınele dugmesının yanında yıldız varya adrs cubugunun yanında ona bas
geçmiş olsun cnm ne desem boş allah sabır versin
valla eşim dün akşam kv de yi kovmaktan beter etti ki kadın öle herzaman gelmez bize hadi evine çok oturdun ben banyo yapacam dedibuda iyimi kötümü bilemedim ortası yok sanırım
hayırlısı olsun cnm allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
bizde 2 haftadır araba bakıyoduk arabayı kv ler ile bir kullanıyoruz ama kayınpederim ve kayınbiraderim çeşme de yazlıkta yaşadıkları için araba sürekli bizde sonra vazgeçtik eşim 2 arabaya gerek yok dedi banada mantıklı geldi şimdi ev bakıyoruz evimiz 2 oda küçük geliyo bize bu evi kiraya vericez birazda kredi çekicez bende altınlarımı bozdurmak zorundayım evin peşinatı içinama yapçak bişi yok mal sahibi olucaz üzülme altınların gidiyo diye yenilerini yaparsın
eşime izin vermiyordum bişiler alması için daha erken diyordum..sonra baktım kırılıyor geçen gün dedim tamam istediğin bişi olursa al diye ama abartmadan dedim ben öle dememişim sanki trabzon sporun ne kadar lisanslı ürünü varsa artık bizim evde bornoz takımına kadar hepsi artık siz düşünün bu abartmamış hali kocişiminnn
oh iyi demiş bence, ben de yüreğimi soğutuyorum senin kv ile :))))
beşiktaşkkkkkkkk,, yerim onu çok yakışacakk
kız yazık kadına oturmayada gelmemişti kapıdan uğradı ben gel anne dedim kadın 15 dk oturdu
güle güle kazasız belasız kullanın işallah takmasak bile altınların gitmesi biz kadınları nedense üzüyo bende çözebilmiş değilim sonuçta kötü bişey için değil mal almışsınız bunu için harcanmış kv kusura bakma ama densizlik etmiş neden doğum yapacağın yere karışır ki anlamak mümkün değil sanki kendi doğurcak töbe yarabbi
Ne tuhaf kayınvalideler var yahu, devlette doğum yaparsan size 3000 TL daha veririm ne demek,bunun pazarlığını nasıl yapabiliyor?
Acaba doğum ücretini ben öderim diyemi düşündüde böyle bir cümle kurdu
Aman boşver kv yi canım ne güzel kendi başınıza almanız daha iyi olmuş.. 3000 lirayı da doğum paran olarak duşunmuş heralde aklınca..sende iyi cevap vermişsin
hayırlısı olsun cnm allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
bizde 2 haftadır araba bakıyoduk arabayı kv ler ile bir kullanıyoruz ama kayınpederim ve kayınbiraderim çeşme de yazlıkta yaşadıkları için araba sürekli bizde sonra vazgeçtik eşim 2 arabaya gerek yok dedi banada mantıklı geldi şimdi ev bakıyoruz evimiz 2 oda küçük geliyo bize bu evi kiraya vericez birazda kredi çekicez bende altınlarımı bozdurmak zorundayım evin peşinatı içinama yapçak bişi yok mal sahibi olucaz üzülme altınların gidiyo diye yenilerini yaparsın
hakikaten ona neymişş, sakın dinleme kendisiyle yrıştırmaya çalışıyor seni
Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?