2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
yok canim mdf den yaptiracagim.bi plaka 125 tl 3 plaka gider dedi.kesimi kulplari malzemeleriyle 500 olur dedi.ben hususi boyasiz kaliteli malz istedim.

hem kaliteli hemde ucuz olucak işallah içine siner güle güle bebişini yatırırsın ben baya önce sormuşttum 1000 den az oda takımı yok

Gözünaydın canım
İlk hamileliğimde 5.aydan itibaren kullandım balıkyağı efa-s.. Sana hangi markayı verdi??

Aman boşver kv yi canım ne güzel kendi başınıza almanız daha iyi olmuş.. 3000 lirayı da doğum paran olarak duşunmuş heralde aklınca..sende iyi cevap vermişsin

Model çok sade şık,fiyat harika! Gule gule kullanırsınız inşallah

anlamadım ben telefondan mı giriyon sen sayfa numaralarından bulabilirsin nerde kaldıysan

yooo telden girmiyorum şuan işyerindeyim zaten

okudugun sayfayı sık kullanılanlara ekle. yınele dugmesının yanında yıldız varya adrs cubugunun yanında ona bas

mesela yarın kaldığım yeri unutursam yandım ara dur
zaten sıkta ekli burası ama nedense hep 256.sayfadan başlatıyor

süpermiş güle güle kullanın bizim babamızda fanatik cimbomlu kız yada erkek farketmezmiş hastane çıkışı taraftar olucakmış ona takmış vaziyette

aynen kız erkek fark etmez dio şimdi bunları aldı yakında bjk storeda ne var ne yok gelir bizim eve

çok çok beğendim harikaymış fiyatta çok uygun ben bakıyorum fiyatlarada çok uçuk.....bi arkadaşım anne-bebek fuarına git dedi herşey çok uygun fiyata oluyormuş her aradığını bulabiliyormuşsun...arkadaşım yarı fiyatına aldım herşeyi dedi bende bekliyorum bakalım

evet cnm sorma bende 1.70 boyum 67 ile hamiş oldum 60 a düştüm ama maşallah bebişin kilosu ii :) valla dediğim gibi cnm devlet söyledi özel söylemedi bende özeldeki doktora bildiğimi söylemedim güldüm sadece

ben elevit kullaıyorum..iyi htırlattın sabah almadım içeyim hemen :)[/QU

HAHAAAA CANIM HİÇ GÜLCEĞİM YOKTU HAMİŞLİK BİZDE UNUTKANLIK YAPIYO YADA YAŞLANIYORUZ GALİBAAA

aynen kız erkek fark etmez dio şimdi bunları aldı yakında bjk storeda ne var ne yok gelir bizim eve

eşime izin vermiyordum bişiler alması için daha erken diyordum..sonra baktım kırılıyor geçen gün dedim tamam istediğin bişi olursa al diye ama abartmadan dedim ben öle dememişim sanki trabzon sporun ne kadar lisanslı ürünü varsa artık bizim evde bornoz takımına kadar hepsi artık siz düşünün bu abartmamış hali kocişiminnn

geçmiş olsun cnm ne desem boş allah sabır versin

canım ya canım ya benimki de ne olursa olsun saat kaç olursa olsun annemler gelecek tabi bize mi soracaklar evimize gelmek için diyor, anlayacağın bir hödüklük var o konuda, elimden ne gelir bilmiyorum

valla eşim dün akşam kv de yi kovmaktan beter etti ki kadın öle herzaman gelmez bize hadi evine çok oturdun ben banyo yapacam dedi buda iyimi kötümü bilemedim ortası yok sanırım

hayırlısı olsun cnm allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

bizde 2 haftadır araba bakıyoduk arabayı kv ler ile bir kullanıyoruz ama kayınpederim ve kayınbiraderim çeşme de yazlıkta yaşadıkları için araba sürekli bizde sonra vazgeçtik eşim 2 arabaya gerek yok dedi banada mantıklı geldi şimdi ev bakıyoruz evimiz 2 oda küçük geliyo bize bu evi kiraya vericez birazda kredi çekicez bende altınlarımı bozdurmak zorundayım evin peşinatı için ama yapçak bişi yok mal sahibi olucaz üzülme altınların gidiyo diye yenilerini yaparsın

valla almış gelmiş
diyecek bişey yok ne diyim tulumun üstünde kocaman "ben beşiktaşlı doğdum" yazıyo

beşiktaşkkkkkkkk,, yerim onu çok yakışacakk

Canim markafoniden aldim bunlari.unnado da gunluk guzel kampanyslar oliyor hem hamile hem bebek hersey var.bakim giyim tekstil.orayi da takip ediyorum surekli.

aa ben de takip ediyorum ama denk gelmedim böyle cici şeylere ( unnadoya da hamile kıyafetleri için bakıyorum ama yine içime sinen brşey bulamadım, şimdilik üstler oluyor da pant. alsam fena olmayacak sanırım :))

bence 2 gün ileri 2 gün geri ona bakma, neticede onlar son regl tarihine göre bakıyorlar senin döllenmen daha önce ya da sonra olmuş olabilir, şimdilik herşey yolunda olsun da onlar bence sıkıntı değil

Eki Görüntüle 595114 Eki Görüntüle 595115

işte kızlar babamızın aldıkları,kaçkın herifim benim tulumu bulamadım netten eklerim bulunca

çok güzeller

hakikaten ona neymişş, sakın dinleme kendisiyle yrıştırmaya çalışıyor seni

canım çok güzelmiş güle güle kullanın

tontişler
ben forumda en son okuduğum sayfayı bulmak için 10 dk harcıyorum
yokmu bunun bir ayarı yeaaa

okudugun sayfayı sık kullanılanlara ekle. yınele dugmesının yanında yıldız varya adrs cubugunun yanında ona bas

bende de o sorun var en son kaçıncı sayfayı hatırlamadığımdan goggle da da taa 450 sayfa çıkıyor sık kullanılanlarda, du bakalim sık kullanılanları yenilersem olacak mı

oh iyi demiş bence, ben de yüreğimi soğutuyorum senin kv ile :)))), bu arada ben de altınlarımı ilk sene bir borca verdim, oysa hayallerim vardı yatırım yapacaktım, ya benim kocam hiç elimde para bırakırmıyor, şimdi de hep kredi ödetiyor maaşımın yarısıyla diğer yarısı da yeme içmee gidiyor, of ya sıkıldım şimdi

Son düzenleme:

aynen aynen valla hadi erkek olsa neyse falan dedim başlarda ama kıza olur mu hiç falan dedim
sonra dediğin gibi uzuldu
onunda ilk heyecanı karışmıyorum artık istediğini alsın valla

kız yazık kadına oturmayada gelmemişti kapıdan uğradı ben gel anne dedim kadın 15 dk oturdu

kızz benim kv beni öldürecek neredeyse hergün annemi arayıp şikayet ediyor beni tabi eşimede....neden dikkat etmemişimde grip olmuşşş...neden eve misafir geliyormuşda dinlenmiyormuşum......neden dışarı cıkıyormuşuz....... işimiz var valla ama kocişim hakkından geliyor ben pek laf etmiyorum .....

İnşallah canım Allah razı olsun... Evet ne kadar yine kendin için bişey alsanda çok kötü bir durummuş.. eşime dedimki hepsini bozdur bi tane bile geri getirme sakın dedim... bazen benim kv gerçektende çok densiz olabiliyo maalesef...

Ne tuhaf kayınvalideler var yahu, devlette doğum yaparsan size 3000 TL daha veririm ne demek,bunun pazarlığını nasıl yapabiliyor?

Acaba doğum ücretini ben öderim diyemi düşündüde böyle bir cümle kurdu

doğum ücretini o ödeyecekti güya aklınca öyle plan yapıyodu şimdi araba meselesi çıktı ortaya nerden kırparım diye düşünüyo.. benim düğünde takılan bütün altınlarımı ve bileziklerimi aldı araba alırlar diye ses etmedim hiç oralı olan olmadı eşim istedi tüm altınlarım ızı çeyrekler gitmiş hepside 2 tane bana bilezik takmışlardı bi onları verdi bide küçük kaynıma ayırdığı bilezikten verdi bi tane dünde diyoki nurinin bileziklerinden versem ona ne takıcaz diyo... benim annemin babamın ablamların taktığı bileziklerle bütün çeyreklerime ne oldu diycektim ağzıma geldi geldi gitti yine sustumm... o kadar dengesiz bi adın ki haktan hukuktan bahseder hepinize aynısını yaptım der ama hiçte aynısı olmadı kime zerre hakkım geçtiyse hiçbir şekilde helal etmiyorum bende... ayy çok sinirlendim canım kusura bakma....

Aman boşver kv yi canım ne güzel kendi başınıza almanız daha iyi olmuş.. 3000 lirayı da doğum paran olarak duşunmuş heralde aklınca..sende iyi cevap vermişsin

aklınca öyle düşünmüştü ama verdirmicem hiçbişeye para bebeğimin herşeyini kendim yapıcam görür o...

orası öyle cnm mal sahibi olucaz yine ama insanın içide gidiyomuş ağlıycamı hiç düşünmemiştim zoruma gidende altınları bozdurmak değil ortadaki haksızlıktı zaten.. çalışır yine yaparız yenilerini napalım...

hakikaten ona neymişş, sakın dinleme kendisiyle yrıştırmaya çalışıyor seni

aynen öyle kadın gelinleriyle yarış içinde vallaaaa... bi görsenizz benim kayınvalideyi kendi kayınvalidenize melek dersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…