2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
çok uykum var ya gözlerimi açamıyorum. keşke bugün bir an önce bitse. cuma günlerini hem çok seviyorum hem de ertesi gün tatil olduğu için geçmek bilmiyor

Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız

ben 1 kilo aldım daha doktorum iyi gidiyor dedi zaten ilk 3 ay kilo alımı olmuyormuş...doktor her ay 1 kilo son 2 ay 2 kilo almak iyiymiş fazlası zaramış gebelik zehirlenmesi riski oluyormuş.

canım bana da verdi iki haftada bi yiyordum çünkü ben de almadım haftada bir yemeğe çıkardım ama minik minik beş hamsi yiyebildim dün sadece

Kizlar aklima bisey takildi ama cahillime verin :) bugun benim bebis 11+5 gunluk cikti aslinda 11+0 dik hangisinden saymaya devam edicem

hem kaliteli hemde ucuz olucak işallah içine siner güle güle bebişini yatırırsın ben baya önce sormuşttum 1000 den az oda takımı yok

Yok gercekten cok pahali.benim enistem yaptigi icin bu fiyat olacak sadecemalz parasini verecegim.kendisi mobilya ustasidir..yoksa magazadan degil 500 e almak bakma geregi bile duymam.2.750 lira istediler magaxada bu odaya.neyse bunu hallettik sirada bebek arabasi var o odanan pahaliya gelecek arkadas.

benim kocişde alcağın kilolar için zemin hazırlıyosun demi diyip uraşıyo benle :))

heheee naapcas bu kocişlerle

bende 5 kilo verdim ama benim kocam kızıyo çocuğa bişey olacak zorla ye falan die
benimki hiç ole şeyler demiyo

benimkide bişi olmaz dşo somalili kadınlar nasıl doğuruyo zapzayıf diyo takma kafana diyo

Kizlar aklima bisey takildi ama cahillime verin :) bugun benim bebis 11+5 gunluk cikti aslinda 11+0 dik hangisinden saymaya devam edicem

canım bende normalde 11+4 olmam lazımdı 12+1 çıktı galiba son çıkandan devam etcez

bende 5 kilo verdim ama benim kocam kızıyo çocuğa bişey olacak zorla ye falan die
benimki hiç ole şeyler demiyo

zorlada yedirtmeye çalıştı ama durmuyo içimde hiç bişey maalesef

heheee naapcas bu kocişlerle

benimkide bişi olmaz dşo somalili kadınlar nasıl doğuruyo zapzayıf diyo takma kafana diyo

:)) bebişler beslensinde biz kilo almayalım boşfeeerr

yok onu demek istemedim aslında pahalı ama uygun fiyata getirmişşin onu kastettim ben akraba sayesinde

kızlar sayfayı takıp konusunda bılgı vermeye calısıcam inş anlatabilirim
öncelikle ben mozilla kullanıyorum baska kullanan varsa onlarda sekmeler farklı yerlerde olabılır öncelıkle onu soylım mozillaya göre anlatıcam
en son kaldıgınız sayfadayken adres cubugunun yanında içi boş bir yıldız var ona 2 kez tıklayın ufak bır pencere acılacak ona tamam deyın böylece sayfayı kydetmıs olursunuz zaten yıldıızn içi hemen dolucak yıldız sarı olucaktır.
daha sonra kayıtlı sayfayı acmak ıcınse araç cubugunda 'yer imleri sekmesi' diye bir sekme var ona tıklayın orada yıne yer imlerine eklenenler yazan yere gelın zaten yan tarafa hemen pencere acacaktır orada zaten kaydetmıs oldugunuz sayfayı goreceksınız. tabı her seferınde sayfalar ılerlıyor forumu her okudugunuzda kaldıgıınız sayfada ıken aynı işlemi yapın. daha sonra gecmıs sayfaları sılebılırsınız
umarım anlatabilmişimdir :26::26::26:

Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki

Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki

canım rahimlerimiz bu dönemlerimizde yukarı doğru çıkıyomuş.. araştır istersen görürsün detaylıca buda bize sancı kasılma ağrı yapıyo.. ben bu sabah dikkat ettim göbeğimin üst tarafı daha bi çıkmış gibiydi...

Ya aynen benimde korktum bi ara ama sonra sanki hareket efiyor gibime geldi.rahmimde sol tarafta duzensiz bir sekilde tiklamalar oldu.bu kadar erken hissedermiyim ki acaba.

benimde o aklıma geldi araştırıyım dediğin gibi ama bi tarafım daha çok batıyo ağrıyo gibi

kız yazık kadına oturmayada gelmemişti kapıdan uğradı ben gel anne dedim kadın 15 dk oturdu

seninki de ilginç olmuş, kısmet işte cadoloz olana birşey demezler saf olanlar da böyle çeker, neyse yine de maaşallah de sen :))

bizimki de kuaföre gitsem niye gittin der, dışarı çıksak oturmuyorsun der, misafir gelse yorulma der ama kendi gelince de hiç bir işe el atmaz...ama bendeki koca da ona alf ettirmiyor, ikidir canımı yemek çektiriyor sonra yapmıyor kocama söyledim ee ne var bunda diye bana kızıyor, tam öküz ya benimki

ya aynen benimde korktum bi ara ama sonra sanki hareket efiyor gibime geldi.rahmimde sol tarafta duzensiz bir sekilde tiklamalar oldu.bu kadar erken hissedermiyim ki acaba.

olabilir erken diyolar ama ona yoruyoruz biz benim rahimde değil daha yukarda belki sen hissetmişsindir ondandır

bana geçmişleri silmesi zor geldi birden ama diğer türlü de başka şans yok :)

bence normalde son regl tarihine göre olan söylenmeli çünkü diğeri değişebiliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…