ben daha almadım hatta 4 kilo verdim
bende 7 kilo verdim canım eşim diyo bende hamiş olsaydım keşke zayıflıyomuşsun bak ne güzel die
Arkadaşlar tahminime göre bir çoğumuzun ilk üç ayı bitti yada bitmek üzere kaç kilo aldığınızı yazarmısınız
merhaba canlarrrr gecmısı okuyup ancak geldımm
sabah doktor amcaya gıttık 2 lı testımız vardı bugun. öncelıkle bebegım cok sukur saglıklı kalbının pıt pıt attıgını gorunce ıcım ferahladı malum dunku ruya olayı butun moralımı bozmustu
yanlız bızım pıtırcık en ufak hareket etmedı yaa cocukta tık yok uyuyo mu neydı anlamadım gecen sefer cok az da olsa oynuyorduesımde aferın benım oglma bak ne kadar uslu aynı ben demeye basladıı alahımm cunsıyet ıcın doktor yıne erkege benzıyo dedı gecende oyle demıstınız artık kesın erkek dıyebılırmıyız dedım hıc bır zaman kesın konusamam dedı guldu belllı olmaz hıc dedı :26:
ense kalınlıgı 1,3 cıktı 10 gun sonrada kan degerlerının sonucunu alıcaz inş bir sıkıntı ondada cıkmaz
ayrıca asıl üzüldüğüm konu bebeğim 12+6 olması gerekırken 12+2 cıktıcok normal dedı doktor oluyo boyle bazen ılerı cıkar bazen gerı dedı
folık asıte 1 ay daha devam et dedı ayrıca balık yağı verdı bana :26: aklıma gelenler bunlar
benden baskada balık yagı alan yok galıba :18:
bende 7 kilo verdim canım eşim diyo bende hamiş olsaydım keşke zayıflıyomuşsun bak ne güzel die
hem kaliteli hemde ucuz olucak işallah içine siner güle güle bebişini yatırırsın ben baya önce sormuşttum 1000 den az oda takımı yok
benim kocişde alcağın kilolar için zemin hazırlıyosun demi diyip uraşıyo benle :))
bende 5 kilo verdim ama benim kocam kızıyo çocuğa bişey olacak zorla ye falan die
benimki hiç ole şeyler demiyo
Kizlar aklima bisey takildi ama cahillime verin :) bugun benim bebis 11+5 gunluk cikti aslinda 11+0 dik hangisinden saymaya devam edicem
Gözünaydın canım
İlk hamileliğimde 5.aydan itibaren kullandım balıkyağı efa-s.. Sana hangi markayı verdi??
bende 5 kilo verdim ama benim kocam kızıyo çocuğa bişey olacak zorla ye falan die
benimki hiç ole şeyler demiyo
heheee naapcas bu kocişlerle
benimkide bişi olmaz dşo somalili kadınlar nasıl doğuruyo zapzayıf diyo takma kafana diyo
yok gercekten cok pahali.benim enistem yaptigi icin bu fiyat olacak sadecemalz parasini verecegim.kendisi mobilya ustasidir..yoksa magazadan degil 500 e almak bakma geregi bile duymam.2.750 lira istediler magaxada bu odaya.neyse bunu hallettik sirada bebek arabasi var o odanan pahaliya gelecek arkadas.
Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki
Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki
canım rahimlerimiz bu dönemlerimizde yukarı doğru çıkıyomuş.. Araştır istersen görürsün detaylıca buda bize sancı kasılma ağrı yapıyo.. Ben bu sabah dikkat ettim göbeğimin üst tarafı daha bi çıkmış gibiydi...
kız yazık kadına oturmayada gelmemişti kapıdan uğradı ben gel anne dedim kadın 15 dk oturdu
kızz benim kv beni öldürecek neredeyse hergün annemi arayıp şikayet ediyor beni tabi eşimede....neden dikkat etmemişimde grip olmuşşş...neden eve misafir geliyormuşda dinlenmiyormuşum......neden dışarı cıkıyormuşuz....... işimiz var valla ama kocişim hakkından geliyor ben pek laf etmiyorum .....
ya aynen benimde korktum bi ara ama sonra sanki hareket efiyor gibime geldi.rahmimde sol tarafta duzensiz bir sekilde tiklamalar oldu.bu kadar erken hissedermiyim ki acaba.
kızlar sayfayı takıp konusunda bılgı vermeye calısıcam inş anlatabilirim
öncelikle ben mozilla kullanıyorum baska kullanan varsa onlarda sekmeler farklı yerlerde olabılır öncelıkle onu soylım mozillaya göre anlatıcam
en son kaldıgınız sayfadayken adres cubugunun yanında içi boş bir yıldız var ona 2 kez tıklayın ufak bır pencere acılacak ona tamam deyın böylece sayfayı kydetmıs olursunuz zaten yıldıızn içi hemen dolucak yıldız sarı olucaktır.
daha sonra kayıtlı sayfayı acmak ıcınse araç cubugunda 'yer imleri sekmesi' diye bir sekme var ona tıklayın orada yıne yer imlerine eklenenler yazan yere gelın zaten yan tarafa hemen pencere acacaktır orada zaten kaydetmıs oldugunuz sayfayı goreceksınız. tabı her seferınde sayfalar ılerlıyor forumu her okudugunuzda kaldıgıınız sayfada ıken aynı işlemi yapın. daha sonra gecmıs sayfaları sılebılırsınız
umarım anlatabilmişimdir :26::26::26:
Kizlar aklima bisey takildi ama cahillime verin :) bugun benim bebis 11+5 gunluk cikti aslinda 11+0 dik hangisinden saymaya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?