2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
olabilir erken diyolar ama ona yoruyoruz biz benim rahimde değil daha yukarda belki sen hissetmişsindir ondandır

Olabilir canim.o kadar cok dinliyoruz ki kendimizi:)kimse hissetmeye baslamadimi yaa.en geride olan benim:)normalde benim hesabima gore 27 temmuza geliyor dogum ama ultrason 3 agustos diyor.

aman muhatap olma boşver bende bişey olduğunda kocişime sölüyom kavga etçeklerse bırak onlar etsin biz bişi söleyince kötü oluruz sonra ama oğluşları laf söleyince sus pus oluyolar

pataklıcam ama sizi niye altınlarınızı veriyosunuz aaaaa çok sinirlendim ne terbiyesizlik canım bu yeni evlenmiş çiftin altınları alınır mı hak mı hukuk mu bu hamama giren terler oğlan evlendiriyosan ona göre yola çıkıcan benim bi arkadaşımada aynı şey oldu evlendiğinin ertesi günü kv si altınlarını istedi kızın resmen terbiyesizlik çingenelik başkada bi izahı yok

Ya aynen benimde korktum bi ara ama sonra sanki hareket efiyor gibime geldi.rahmimde sol tarafta duzensiz bir sekilde tiklamalar oldu.bu kadar erken hissedermiyim ki acaba.

Ya kızlar bende sol kasığıma doğru bişiler hissediyorum iki gündür hareketmi ediyor acabaa...

Ya kızlar bende sol kasığıma doğru bişiler hissediyorum iki gündür hareketmi ediyor acabaa...

Olabilir.zaten 16 haftaya dogru hissedilir dedi doktor.sizin de az kalmis.ama cok farkli oluyor benimki.biri dokununca hemen hissedersiniz ya ayni oyle hemen farkettim umarim bebisimdir farkettigim sey:)

diğer gelinine gösterdiği özenin 10da birini göstermiyor ya karışmaya gelince karışıyor..eşimde durumun farkında boşver diyor sen bildiğini yap bişi olursa ben gereken müdehaleyi yaparım diyor...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belkı sorumu sacma bulabırlısınız ama arada kaldımm
2 seferdir kontrole gıdıyoruz doktor erkege benzıyo dıyo etrafımdakı herkes cınsıyet soruyo bugunku kontrole kadar herkese bellı degıl dedım doktor kesın konusmadıgı ıcın. bugun kesın bırsey der dıyordum yıne kesın deıl dedı
yanı annemler harıc kımse bılmıyo kaynanam bıle bılmıyo zaten o duysa ayaklı gazete herkese soyler neyseeeee
sizce artık soranlara kesın değıl ama erkege benzyo dedı doktor dıye soylesemmııı
cok oemlı bır konu degıl benım ıcın cınsıyet ama mıllet sordukca seytan dıyo doguma kadar sakla
sızler ne yaptınız bu konuda soyledınızmı yada ben artık soylemelımıyım :26::26::26::26::26::26::26::26:

valla ben yaklasık 10 gundur hıssedıyorum ama herkes bana gazdır dıyo kestirip atıyo 25 yasındayım bu yasıma kadar gazım hıc pıtır pıtır etmedı bundan sonra tekmeleyerek gazım hareket edıyo olamaz herhalde ben elımı koyup hafıf bastırdıgımda fark edıyorum pıtır pıtır edıyo tabı her zman deıl gunde bır kac kez oda dedıgım gıbı elım karnımda ıse fark edıyorum yoksa anlamıyorum yanı sonuc olrak ewettt bebısı hıssedıyo olabılırssınnnn

Olabilir.zaten 16 haftaya dogru hissedilir dedi doktor.sizin de az kalmis.ama cok farkli oluyor benimki.biri dokununca hemen hissedersiniz ya ayni oyle hemen farkettim umarim bebisimdir farkettigim sey:)

İnşallah öyledir canım bebişimdir bende gaz da var bazen gaz sanıyorum midemde baloncuklar patlıyor hayırlısı artıkk.....

Benim annemde en küçük kardeşime 18 günlük hamileyken ilk hareketi hissetmiş şimdi bana soruyorr hissetmiyonmu daha diye dedim sol kasığımda bişiler oluyo ama gene de bilmiyorum gaz olabilirim dedimm

foto nasıl eklicez canım beni ya anlamıyorum hiç

hemen tarif ediyoruuuummm.. şimdi konuya cevap ver bölümünde yukarıdaki ataş işaretine tıkla yani eklentiler bölümüne daha sonra ordan dosyayı seç ve upload files a tıkla olurda burda sorun yaşarsın resmin boyutu yüksek demektir.. daha sonra içeriğe ekle de tamamdırrrr hadi dene bakalım şimdi

bilgisayarda kayıtl olcak o zaman resim onu nasıl halletcem hazırda yokki kamerada yok nasıl eklicem ben ya galiba hiçbizaman yapamıcam telefonla olmuyo mu bu

bilgisayarda kayıtl olcak o zaman resim onu nasıl halletcem hazırda yokki kamerada yok nasıl eklicem ben ya galiba hiçbizaman yapamıcam telefonla olmuyo mu bu

canım ben telefonla çekip pcye aktarıyorum kablosuyla... telefonla çek pcye aktar sende.. bilgisayardaki hazır fotoyuda eklentilere tıkladığında dosya seç var bilgisayarın neresindeyse ordan bulup seçiceksin...

işe yaradı kuzzuuu saolll

Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki

batmalar bu haftalarda cok normalmişşş:18: ama korkuda tavan yapıyorum bendee

benimde sanki bi yukarı cıkma söz konusu göbek deliğimdee

eğer telefonundan mail atabiliyorsan kendi resmini mailine at bilgisayarında mailini aç ve indir

maile atıp ordan yapmaya çalışıyorum ama bilmiyorum olcak mı

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 26
diğer gelinine gösterdiği özenin 10da birini göstermiyor ya karışmaya gelince karışıyor..eşimde durumun farkında boşver diyor sen bildiğini yap bişi olursa ben gereken müdehaleyi yaparım diyor...

helal olsun eşine ve alalh bozmasın inşaallah :)) ben tek gelinim iki kızını el üstünde tutuyor bana gelince acıma yok

canım aslında kendini nasıl hissdiyorsan öyle de, ben yakın duyduklarıma söyledim diğerlerine birşeye benzetti ama emin olamadı o yüzden hazırlık yapmayalım diye söylemedi diyorum, zaten muayenede kv de bizimle geldi meraklı melahat tüm akrabalarına yaymış
benim söylememe nedenim de ya erkeğe benzetti deyip sonra kız çıkarsa komik duruma düşmeyeyim diye..

eline sağlık canım ben de eklerim çekip ama iddialıyım en büyük göbek bendedir, yarısından çoğu da yağdır ya neyse :))

gecmisi telden tam goremiyorum bazen sayfalar karisiyo merak ettim ama onu yazdimi yakinlarda

ayyy hepiniz çok sağolun yapabilmişim telefondan maile attım onuda bilgisayarda attım gönderdim olmuş kayıtlı bebeğin resmi vardı ufak şimdi göbiş çekiyim ekliyim ayy yapabildiğime sevindim ayol

amannn kv ne işi var muayenede dusuncesız bunlar
ewet aslında benımde soylememe nıyetım erkek denıp kız cıkması ahh keske oyle olsa ben zaten kız ıstıroum ama ınsanlar nedense bunu komık bırseymşı gıbı karsılıyo noldu erkek dıyodun kız oldu gıbı bıyık altı bır gulus oluyo onlara neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…