olabilir erken diyolar ama ona yoruyoruz biz benim rahimde değil daha yukarda belki sen hissetmişsindir ondandır
kızz benim kv beni öldürecek neredeyse hergün annemi arayıp şikayet ediyor beni tabi eşimede....neden dikkat etmemişimde grip olmuşşş...neden eve misafir geliyormuşda dinlenmiyormuşum......neden dışarı cıkıyormuşuz....... işimiz var valla ama kocişim hakkından geliyor ben pek laf etmiyorum .....
İnşallah canım Allah razı olsun... Evet ne kadar yine kendin için bişey alsanda çok kötü bir durummuş.. eşime dedimki hepsini bozdur bi tane bile geri getirme sakın dedim... bazen benim kv gerçektende çok densiz olabiliyo maalesef...
doğum ücretini o ödeyecekti güya aklınca öyle plan yapıyodu şimdi araba meselesi çıktı ortaya nerden kırparım diye düşünüyo.. benim düğünde takılan bütün altınlarımı ve bileziklerimi aldı araba alırlar diye ses etmedim hiç oralı olan olmadı eşim istedi tüm altınlarım ızı çeyrekler gitmiş hepside 2 tane bana bilezik takmışlardı bi onları verdi bide küçük kaynıma ayırdığı bilezikten verdi bi tane dünde diyoki nurinin bileziklerinden versem ona ne takıcaz diyo... benim annemin babamın ablamların taktığı bileziklerle bütün çeyreklerime ne oldu diycektim ağzıma geldi geldi gitti yine sustumm... o kadar dengesiz bi adın ki haktan hukuktan bahseder hepinize aynısını yaptım der ama hiçte aynısı olmadı kime zerre hakkım geçtiyse hiçbir şekilde helal etmiyorum bende... ayy çok sinirlendim canım kusura bakma....
aklınca öyle düşünmüştü ama verdirmicem hiçbişeye para bebeğimin herşeyini kendim yapıcam görür o...
orası öyle cnm mal sahibi olucaz yine ama insanın içide gidiyomuş ağlıycamı hiç düşünmemiştim zoruma gidende altınları bozdurmak değil ortadaki haksızlıktı zaten.. çalışır yine yaparız yenilerini napalım...
aynen öyle kadın gelinleriyle yarış içinde vallaaaa... bi görsenizz benim kayınvalideyi kendi kayınvalidenize melek dersiniz...
Ya aynen benimde korktum bi ara ama sonra sanki hareket efiyor gibime geldi.rahmimde sol tarafta duzensiz bir sekilde tiklamalar oldu.bu kadar erken hissedermiyim ki acaba.
Ya kızlar bende sol kasığıma doğru bişiler hissediyorum iki gündür hareketmi ediyor acabaa...
seninki de ilginç olmuş, kısmet işte cadoloz olana birşey demezler saf olanlar da böyle çeker, neyse yine de maaşallah de sen :))
bizimki de kuaföre gitsem niye gittin der, dışarı çıksak oturmuyorsun der, misafir gelse yorulma der ama kendi gelince de hiç bir işe el atmaz...ama bendeki koca da ona alf ettirmiyor, ikidir canımı yemek çektiriyor sonra yapmıyor kocama söyledim ee ne var bunda diye bana kızıyor, tam öküz ya benimki
Ya kızlar bende sol kasığıma doğru bişiler hissediyorum iki gündür hareketmi ediyor acabaa...
bakın bakalım nasıl olmuş topiğimiz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/585330-2013-temmuz-annelerinin-gobisleri.html#post28107011
Olabilir.zaten 16 haftaya dogru hissedilir dedi doktor.sizin de az kalmis.ama cok farkli oluyor benimki.biri dokununca hemen hissedersiniz ya ayni oyle hemen farkettim umarim bebisimdir farkettigim sey:)
valla ben yaklasık 10 gundur hıssedıyorum ama herkes bana gazdır dıyo kestirip atıyo25 yasındayım bu yasıma kadar gazım hıc pıtır pıtır etmedı bundan sonra tekmeleyerek gazım hareket edıyo olamaz herhalde ben elımı koyup hafıf bastırdıgımda fark edıyorum pıtır pıtır edıyo tabı her zman deıl gunde bır kac kez oda dedıgım gıbı elım karnımda ıse fark edıyorum yoksa anlamıyorum yanı sonuc olrak ewettt bebısı hıssedıyo olabılırssınnnn
foto nasıl eklicez canım beni ya anlamıyorum hiç
hemen tarif ediyoruuuummm.. şimdi konuya cevap ver bölümünde yukarıdaki ataş işaretine tıkla yani eklentiler bölümüne daha sonra ordan dosyayı seç ve upload files a tıkla olurda burda sorun yaşarsın resmin boyutu yüksek demektir.. Daha sonra içeriğe ekle de tamamdırrrr hadi dene bakalım şimdi
bilgisayarda kayıtl olcak o zaman resim onu nasıl halletcem hazırda yokki kamerada yok nasıl eklicem ben ya galiba hiçbizaman yapamıcam telefonla olmuyo mu bu
kızlar sayfayı takıp konusunda bılgı vermeye calısıcam inş anlatabilirim
öncelikle ben mozilla kullanıyorum baska kullanan varsa onlarda sekmeler farklı yerlerde olabılır öncelıkle onu soylım mozillaya göre anlatıcam
en son kaldıgınız sayfadayken adres cubugunun yanında içi boş bir yıldız var ona 2 kez tıklayın ufak bır pencere acılacak ona tamam deyın böylece sayfayı kydetmıs olursunuz zaten yıldıızn içi hemen dolucak yıldız sarı olucaktır.
daha sonra kayıtlı sayfayı acmak ıcınse araç cubugunda 'yer imleri sekmesi' diye bir sekme var ona tıklayın orada yıne yer imlerine eklenenler yazan yere gelın zaten yan tarafa hemen pencere acacaktır orada zaten kaydetmıs oldugunuz sayfayı goreceksınız. tabı her seferınde sayfalar ılerlıyor forumu her okudugunuzda kaldıgıınız sayfada ıken aynı işlemi yapın. daha sonra gecmıs sayfaları sılebılırsınız
umarım anlatabilmişimdir :26::26::26:
Kızlar bugün sabahtır karnımda daha doğrusu göbeğimde ağrı var batma var bi tarafta daha çok nedendir ki
canım rahimlerimiz bu dönemlerimizde yukarı doğru çıkıyomuş.. araştır istersen görürsün detaylıca buda bize sancı kasılma ağrı yapıyo.. ben bu sabah dikkat ettim göbeğimin üst tarafı daha bi çıkmış gibiydi...
bilgisayarda kayıtl olcak o zaman resim onu nasıl halletcem hazırda yokki kamerada yok nasıl eklicem ben ya galiba hiçbizaman yapamıcam telefonla olmuyo mu bu
diğer gelinine gösterdiği özenin 10da birini göstermiyor ya karışmaya gelince karışıyor..eşimde durumun farkında boşver diyor sen bildiğini yap bişi olursa ben gereken müdehaleyi yaparım diyor...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belkı sorumu sacma bulabırlısınız ama arada kaldımm
2 seferdir kontrole gıdıyoruz doktor erkege benzıyo dıyoetrafımdakı herkes cınsıyet soruyo bugunku kontrole kadar herkese bellı degıl dedım doktor kesın konusmadıgı ıcın. bugun kesın bırsey der dıyordum yıne kesın deıl dedı
yanı annemler harıc kımse bılmıyo kaynanam bıle bılmıyo zaten o duysa ayaklı gazete herkese soylerneyseeeee
sizce artık soranlara kesın değıl ama erkege benzyo dedı doktor dıye soylesemmııı
cok oemlı bır konu degıl benım ıcın cınsıyet ama mıllet sordukca seytan dıyo doguma kadar sakla
sızler ne yaptınız bu konuda soyledınızmı yada ben artık soylemelımıyım :26::26::26::26::26::26::26::26:
bakın bakalım nasıl olmuş topiğimiz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/585330-2013-temmuz-annelerinin-gobisleri.html#post28107011
canım aslında kendini nasıl hissdiyorsan öyle de, ben yakın duyduklarıma söyledim diğerlerine birşeye benzetti ama emin olamadı o yüzden hazırlık yapmayalım diye söylemedi diyorum, zaten muayenede kv de bizimle geldi meraklı melahat tüm akrabalarına yaymış
benim söylememe nedenim de ya erkeğe benzetti deyip sonra kız çıkarsa komik duruma düşmeyeyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?