kızlar bu benim göbişim tam çekemedim 3 kilo almış halim 58 dim 61 odum
masaallah canımm senın göbek yenı yenı pırtlamaya baslamıs daha sanırımm
alllaım nazarlardan korusunn
ayyy hepiniz çok sağolun yapabilmişim telefondan maile attım onuda bilgisayarda attım gönderdim olmuş kayıtlı bebeğin resmi vardı ufak şimdi göbiş çekiyim ekliyim ayy yapabildiğime sevindim ayol
gecmisi telden tam goremiyorum bazen sayfalar karisiyo merak ettim ama onu yazdimi yakinlarda
Kizlarr burnum kanadi yine yaa.bir haftadir burnumu silince azicik kan oluyordu ama bu sefer daha cokk.korktum bisey olurmuki doktoru arasammi.siz benden tecrubelisiniz.size oldu mu boyle.
Kizlarr burnum kanadi yine yaa.bir haftadir burnumu silince azicik kan oluyordu ama bu sefer daha cokk.korktum bisey olurmuki doktoru arasammi.siz benden tecrubelisiniz.size oldu mu boyle.
ahanda işe yaramışşş
:26:görmedim hiç
maaşallah göbüşüne attırıvermiş ordan
Normal normal hiiiiç büyütülcek bişe değil hamişlerde olabiliyor kan hacmi arttığı için
anaaammmm teyzesi yesin onuu annesinin göbişinide pörtletirmiş
SAĞOL CANIM BENİM YARDIM ETTİN BU TEYZESİDE SENİNKİNİ YİCEK HABERİN OLSUN SENİN GÖBİŞİNDE MAŞALLAHI VAR YA ALLAH KEM GÖZDEN KORUSUN
valla işe yaradı maile atıp ordan yaptım bi de yaptığıma deli gibi sevindim senin güzel göbişide bekliyoz kuzu öğrendim ya bol bol atarım artık
ne demek canımmm görevimizzSeninle göbiş büyüklüğümüz aynı gibiii bundan sonra yarıştırırız göbişleriiii
sevindim işe yaramasına göbüşş gördükkk
Benimkii cominggg soon yakında sizlerle akşam evde önce gazlı cekcem sabah ayrı bi foto cekcem
Aradaki farkı bulcaksınızz kıssss:13:
Kızlar bugun 10+4 olması gereken bebeğiminin 9 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik tamtamına 3 doktor gezdik 3de kalp atışının olmadığını söyledi şok geçirdik resmen doktorum bile ağlayacaktı nerdeyse ;( neyse verende allah alanda allah dedik kendimizi teselli ettik ;( yarın sabah alıcaklar bebeğimi ;( çok garip ben daha varlığına alışamamıştım şindi yokluğuna üzülüyorum ;( sizzinkileri allah nazarlardan saklasın ;(
Bu arada uzun süredir griptim birtürlü geçmiyordu dün gece öksürürken kasıklarıma ağrı girmişti eşime dedim gidip baktıralım hemde normal kontrol zamanıydı... Baktıkki tuhaflık var kader böyleymiş napalım....
güldürme ya gazlı gazsız ha benimkide öle bu gazsız dı akşam gazlı 5 aylık gibi olur artık resim arasında 6 farkı bulun gibi oldu bu bekliyoruz annesi göbişi unutma
Canım duanı okudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?