2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
m_s_c

duanı okudum canım, allah gönlüne gör eversin,

arkadaşalr size iyi haftasonları büyük ihtimalle yarın giremem öpüyorum görüşmek üzere

kızlar bu benim göbişim tam çekemedim 3 kilo almış halim 58 dim 61 odum

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx1.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 30
masaallah canımm senın göbek yenı yenı pırtlamaya baslamıs daha sanırımm
alllaım nazarlardan korusunn

son 15 gündür böyleyiz canım gören göbeğin çıkmış biraz diyo çekebildiğim kadar çektim tam görünmüyo ama baya şiş bugünleri de görmek varmış amin işallah senin güzel göbişide görürüz ben duygulanıyorum böle görünce

Kizlarr burnum kanadi yine yaa.bir haftadir burnumu silince azicik kan oluyordu ama bu sefer daha cokk.korktum bisey olurmuki doktoru arasammi.siz benden tecrubelisiniz.size oldu mu boyle.

ayyy hepiniz çok sağolun yapabilmişim telefondan maile attım onuda bilgisayarda attım gönderdim olmuş kayıtlı bebeğin resmi vardı ufak şimdi göbiş çekiyim ekliyim ayy yapabildiğime sevindim ayol

ahanda işe yaramışşş

gecmisi telden tam goremiyorum bazen sayfalar karisiyo merak ettim ama onu yazdimi yakinlarda

:26:görmedim hiç

kızlar bu benim göbişim tam çekemedim 3 kilo almış halim 58 dim 61 odum

maaşallah göbüşüne attırıvermiş ordan

Kizlarr burnum kanadi yine yaa.bir haftadir burnumu silince azicik kan oluyordu ama bu sefer daha cokk.korktum bisey olurmuki doktoru arasammi.siz benden tecrubelisiniz.size oldu mu boyle.

normal normal hiiiiç büyütülcek bişe değil hamişlerde olabiliyor kan hacmi arttığı için

benım hergun kanıyo 1 damla bıle var yok szıntı gıbı oluyo. neyse tam doktorun odasından cıkıyordum aklıma geldı hemen gerı döndüm sordum böyle böyle oluyo dıye. hamılelıkte olr dedı kan basıncı ıle alakalı burundakı kılcal damarlarda sorun cıkabılıyo dedı eger senı cok rahatsız ederse kulak burun bogaza yollarız orada damarı yakarlar dedı

valla işe yaradı maile atıp ordan yaptım bi de yaptığıma deli gibi sevindim senin güzel göbişide bekliyoz kuzu öğrendim ya bol bol atarım artık

SAĞOL CANIM BENİM YARDIM ETTİN BU TEYZESİDE SENİNKİNİ YİCEK HABERİN OLSUN SENİN GÖBİŞİNDE MAŞALLAHI VAR YA ALLAH KEM GÖZDEN KORUSUN

ne demek canımmm görevimizz seninle göbiş büyüklüğümüz aynı gibiii bundan sonra yarıştırırız göbişleriiii

valla işe yaradı maile atıp ordan yaptım bi de yaptığıma deli gibi sevindim senin güzel göbişide bekliyoz kuzu öğrendim ya bol bol atarım artık

sevindim işe yaramasına göbüşş gördükkk

benimkii cominggg soon yakında sizlerle akşam evde önce gazlı cekcem sabah ayrı bi foto cekcem

aradaki farkı bulcaksınızz kıssss:13:

ne demek canımmm görevimizz Seninle göbiş büyüklüğümüz aynı gibiii bundan sonra yarıştırırız göbişleriiii

gülümsettin beni doğum tarihimize bakcak olursak zaten aramızda 3 gün var ben 5 sen 8 temmuz görünüyo yarıştırız kuzu göbekleri tek derdimiz bu olsun

sevindim işe yaramasına göbüşş gördükkk

Benimkii cominggg soon yakında sizlerle akşam evde önce gazlı cekcem sabah ayrı bi foto cekcem

Aradaki farkı bulcaksınızz kıssss:13:

güldürme ya gazlı gazsız ha benimkide öle bu gazsız dı akşam gazlı 5 aylık gibi olur artık resim arasında 6 farkı bulun gibi oldu bu bekliyoruz annesi göbişi unutma

Cnm çok üzüldüm gerçekten ne hissetiğini çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama sakın kendini bırakma Allaha dua et ve unutma Allah birşeyi alıyorsa daha iyisini vermek içindir.İnş.en kısa zamanda sizede Anne Baba olmayı nasip eder hayırlısı ile tüm topikteki herkese nasip eder inş. hepimiz kucağımıza alana kadar ne yaşayacağız bilemiyoruz.Allah yardımcımız olsun..

güldürme ya gazlı gazsız ha benimkide öle bu gazsız dı akşam gazlı 5 aylık gibi olur artık resim arasında 6 farkı bulun gibi oldu bu bekliyoruz annesi göbişi unutma

merak ediyorum tek benmi böyle sisiyorum diye
karsılastırma yaparız yarın sabah yukleyecem tmmdırrr

ben geldim
nasılmış bakalım güzel annişler ve onların fıstıkları
ben çok şükür iyim.
dün arkadaşım doğum yaptı ve onun hersaniye yanındaydım.tarifi imkansız mutluluklarına şahit oldum.bazen sancıdan dolayı bağırmaları,bebeğine kavuşacağı anı düşününcesindeki heyecanına Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hatta doğuma bile giricektim ama :)))) hamileyim die dr izin vermedi.(ikimizin doktoruda aynı kişi olunca)veeeeee kesinlikle allahtan bi aksilik çıkmazsa normal doğum yapmaya karar verdim gerçi kararım o yöndeydi ama tescil ettim:))))
özel bir hastane arkadaşımda benim tavsiyemle geldi çokta memnun kaldı herşey ücretsizdi buda hele şu ekonomik dönemde ilaç gibi geldi.ilaç demişken doğum sonrası anneye verilen ilaçlarda ücretsizmiş eczane hiç ara almadı bunuda öğrenmiş oldum:))))

Eki Görüntüle 595098

akşamdan çekmiştim sabah da unuttum eklemeyi şimdi aklıma geldi :)

çok güzellerrr 6-7 ay sonra bebişine bu cicileri giydirip resmini koyarsın artık :) :) :) inşşşşallahhh :)
bu arada ne kadara aldın canım hepsini??

bende kendimi tutamayıp yeni doğan tulumu aldım babamıza hediye (üzerinde I <3 DAD yazıyor)
bir deeeeee hastane çıkışı seti aldım :/ :) çok beğendim bambu, antibakteriyel, yumuşacıkkkkk

kızlar bu ahberi okudunuzmu ben cok etkilendim fotodan sizlerle paylaşmak istedim .......

Sosyal medyayı yıkan fotoğraf!ABD&#8217;de Alicia Atkins tarafından dünyaya getirilen Niveah isimli bebeğin doktorun parmağını yakaladığı fotoğraf büyük ses getirdi. ABD&#8217;de Alicia Atkins tarafından dünyaya getirilen Niveah isimli bebeğin doktorun parmağını yakaladığı fotoğraf yürekleri ısıtan türden&#8230;

Baba Randy&#8217;nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden paylaştığı anda diğer platformlarda hızla yayılan görüntü, haber sitelerinde &#8216;mucizevî&#8217; şeklinde yorumlandı.

Sezaryan doğum sırasında doktorun panikle kendisini çağırdığını anlatan baba, &#8220;Oraya koştuğumda gördüğüm manzara karşısında inanamadım. Hemen fotoğraf çektim. İnanılmaz bir andı&#8221; şeklinde konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…