ben geldim
nasılmış bakalım güzel annişler ve onların fıstıkları
ben çok şükür iyim.
dün arkadaşım doğum yaptı ve onun hersaniye yanındaydım.tarifi imkansız mutluluklarına şahit oldum.bazen sancıdan dolayı bağırmaları,bebeğine kavuşacağı anı düşününcesindeki heyecanına Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hatta doğuma bile giricektim ama :)))) hamileyim die dr izin vermedi.(ikimizin doktoruda aynı kişi olunca)veeeeee kesinlikle allahtan bi aksilik çıkmazsa normal doğum yapmaya karar verdim gerçi kararım o yöndeydi ama tescil ettim:))))
özel bir hastane arkadaşımda benim tavsiyemle geldi çokta memnun kaldı herşey ücretsizdi buda hele şu ekonomik dönemde ilaç gibi geldi.ilaç demişken doğum sonrası anneye verilen ilaçlarda ücretsizmiş eczane hiç ara almadı bunuda öğrenmiş oldum:))))
tontişler
ben forumda en son okuduğum sayfayı bulmak için 10 dk harcıyorum
yokmu bunun bir ayarı yeaaa
kızlar bu benim göbişim tam çekemedim 3 kilo almış halim 58 dim 61 odum
arkadaşına cok sevindim canımm darısı basımıza inşallahhhh
ama herşey ücretsizdi derken anlamadımmm bennn
sağol cnm amin inşallah bizde öle bi doğum yaşarız inşallah
yani genellikle özel olduğu için belli bir ücret ödenir ama bu hastanede suyu geldi ama sancı gelmediği için 1 gün önceden yatırdılar birkere suni sancı verdiler gece sancıalr sıklaştı sabah doğum yaptı ve bunların hiçbirine ücret ödemeden taburcu oldu.aynı devletteki gibi:)hastane kampanya yapmış normal doğumlardan hiçbir ücret alınmıyor sezeryan olursa sadece 350 tl cik:)))
ben geçmişe bakıyorum son girdiğim kadınlar kulubü sitesini açıyorum devam ediyorum...
Bugün kontrolümüz vardı. Geldikten sonra o kadar çok uyumuşum ki , ancak gözümü açabildim. Çok şükürler olsun bebeşim çok iyi. Doktor ense kalınlığı iyi dedi. Omurgası düzgün , organları güzel oluşmuş , gelişimi gayet iyi dedi. Bugün 12+4 olduğumuz halde , ultrasonda 14+2 görünüyor. Yani 2 haftaya yakın önden gidiyor. Büyüklüğü de 81.8mm. Cinsiyeti için büyük bir ihtimalle erkek dedi. Eşimin gözleri ışıldadı , erkek deyince. Doktorun yanında nara atmadığı kaldı. Halbuki bana kız-erkek farketmez , sağlıklı olsun da diyordu hep. Ama doktorum yanılma payım küçük de olsa var dedi. Çok mutluyum. Çok şükürler olsun , her şey yolunda kızlar
baksen tosunpaşaya bide önden gidermişş
maaşallah canım çok sevindim
totosundan ısırırım foto koyyyyy
erkekler işteee
benimkidee tutturduu kızda kızzz hayırlısı bakalımm
Teşekkür ederim. Aslında foto koymayı düşündüm de çok net değil. Belki ilerki haftalarda...
Hayırlı , sağlıklı evlatlar versin Allah hepimize inşaallah
Bugün kontrolümüz vardı. Geldikten sonra o kadar çok uyumuşum ki , ancak gözümü açabildim. Çok şükürler olsun bebeşim çok iyi. Doktor ense kalınlığı iyi dedi. Omurgası düzgün , organları güzel oluşmuş , gelişimi gayet iyi dedi. Bugün 12+4 olduğumuz halde , ultrasonda 14+2 görünüyor. Yani 2 haftaya yakın önden gidiyor. Büyüklüğü de 81.8mm. Cinsiyeti için büyük bir ihtimalle erkek dedi. Eşimin gözleri ışıldadı , erkek deyince. Doktorun yanında nara atmadığı kaldı. Halbuki bana kız-erkek farketmez , sağlıklı olsun da diyordu hep. Ama doktorum yanılma payım küçük de olsa var dedi. Çok mutluyum. Çok şükürler olsun , her şey yolunda kızlar
Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?