2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

arkadaşına cok sevindim canımm darısı basımıza inşallahhhh
ama herşey ücretsizdi derken anlamadımmm bennn

kızlar bende bugün doktora gittim çok kalabalıktı sıramı beklerken bayıldım gözümü açtım kendimi sedyede buldum annemi aramışlar cebimden annem gelmiş yanıma sonra karnımı doyurdum doktora çıktık tansiyon ölçtüler iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktor ikili teste gerek duymadı ense kalınlığı iyi dedi bebişinin gelişimide güzel dedi 8 şubatta çağırdı bu arada tam kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 51 kilo olmuşum bende anlamadım bulantımda yoktu biraz göbüşüm çıkmaya başladı

arkadaşına cok sevindim canımm darısı basımıza inşallahhhh
ama herşey ücretsizdi derken anlamadımmm bennn

sağol cnm amin inşallah bizde öle bi doğum yaşarız inşallah
yani genellikle özel olduğu için belli bir ücret ödenir ama bu hastanede suyu geldi ama sancı gelmediği için 1 gün önceden yatırdılar birkere suni sancı verdiler gece sancıalr sıklaştı sabah doğum yaptı ve bunların hiçbirine ücret ödemeden taburcu oldu.aynı devletteki gibi:)hastane kampanya yapmış normal doğumlardan hiçbir ücret alınmıyor sezeryan olursa sadece 350 tl cik:)))

waaaaay çok çok iyiymiş sölede o kampanyayı bize de yapsınlar grup indirimi olarakkk

Bugün kontrolümüz vardı. Geldikten sonra o kadar çok uyumuşum ki , ancak gözümü açabildim. Çok şükürler olsun bebeşim çok iyi. Doktor ense kalınlığı iyi dedi. Omurgası düzgün , organları güzel oluşmuş , gelişimi gayet iyi dedi. Bugün 12+4 olduğumuz halde , ultrasonda 14+2 görünüyor. Yani 2 haftaya yakın önden gidiyor. Büyüklüğü de 81.8mm. Cinsiyeti için büyük bir ihtimalle erkek dedi. Eşimin gözleri ışıldadı , erkek deyince. Doktorun yanında nara atmadığı kaldı. Halbuki bana kız-erkek farketmez , sağlıklı olsun da diyordu hep. Ama doktorum yanılma payım küçük de olsa var dedi. Çok mutluyum. Çok şükürler olsun , her şey yolunda kızlar

Daha önce üsküdarda fıstıkağacında oturmuştuk. Annemlerde ümraniyede oturuyor. Ben de çekmeköydeyim. Hangi doktora gidiyorsun? Nerede doğum yapacağına karar verdin mi?

baksen tosunpaşaya bide önden gidermişş

maaşallah canım çok sevindim
totosundan ısırırım foto koyyyyy
erkekler işteee
benimkidee tutturduu kızda kızzz hayırlısı bakalımm

Son düzenleme:
baksen tosunpaşaya bide önden gidermişş

maaşallah canım çok sevindim
totosundan ısırırım foto koyyyyy
erkekler işteee
benimkidee tutturduu kızda kızzz hayırlısı bakalımm

Teşekkür ederim. Aslında foto koymayı düşündüm de çok net değil. Belki ilerki haftalarda...
Hayırlı , sağlıklı evlatlar versin Allah hepimize inşaallah

Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem

Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem

ohhh ne güsel cinsiyetler öğrenilmiş gözünüz aydın kıslar bende çok merak ediyorum çatlıycağım cinsiyeti öğrenmezsem ama benim sıpa daha küçük çarşamba dr randevum var bakalım zorlucam biraz bişeyler dermi acaba

ya o ka yazdımm net gıtt yaa nasılsınız kızlar bız geldık bebegımle halen memeleetteyız bebegım ve kocısımleee hayırlısı ınsl ıyısınızdırrr bakalımmm ız ıyıyız cok sukurrr elhamdulıllahcınsıyetıı ogrenenlere hayırlısı olsun dıyrummm bızıde ıkıncı dr da oglana benzettı hayırlısı bakalım ayın 25 ne gıdelım dr dıyoruz kocısle hayırlısı bakalımm herkes ler ıcınnnntopıkde oglanlar coklukta haydı hayırlısıı bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oku oku anca bitti gözlerim yoruldu şimdide uyumaya gidicem :) bu sene yine oğlan senesi herhalde erkek bebişler çoğunlukta mı ne :)

iki gündür karnım ağrıyor. gün içinde ufak ufak kendini hissettiriyor sonra geçiyor birde biraz önce göbek deliğim acıdı baya baya acdı. sağa doğru bir acı hissi var bebiş sağda büyüyomu acaba onun içini .. of bir sürü soru var aklımda korkuyorum ... ağrım olmasa korkuyorum olsa yine korkuyorum yaaa ...

Merhaba Kizlar

Sayfayi yeni gördüm henüz bütün sayfalari okuyamadim ama okuyabildigim kadari ile hepsini okumaya calisacagim..
Ben de Temmuz annesiyim sat 27 eylül.
suan 14+3 haftalik bebegim.
burda bdt 5 temmuz diye gösterdi ancak doktorum 4 temmuz dedi.
en son 19 aralikta kontrole gittik ozaman tam olarak 12 haftalikti bebegim
ilk kontrolden bu yana kocaman olmus ilkinde 8mm idi 2. sinde 5cm olmustu bile..
3. randevum 17 ocakta heyecanla bekliyorum bebegim ne kadar büyümüs sagligi iyi mi cok merak ediyorum.
vee insallah minigim gösterirse kendini cinsiyetini ögrenecegim..
hepimize güzel kolay bi hamilelik süreci diliyorum ve sonunda saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz..!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…