2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım benimde karnıma ağrılar giriyor göbek deliğimin olduğu yere doğru da okuyor bıçak batması gibi birden giriyor acıyor ama hemen geçiyor 3 gündür günde 1 defa oluyor anlamadım neden bende korkuyorum benim randevuma daha çokkkk var

Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem

Hayırlısı olsun canım benim gözün Aydın Rabbim kucağına Almayıda nasip eder inşallah :)

Maşallah canım benim 41 kere :) gelişiminden belli zaten erkek olacağı :) hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah canım Rabbim hepimize o güzel günleri göstersin inşallah :)

Gözün Aydın canım bidaki gidişine tam kesin belli olur inşallah :)))

kızlar buda bizimki :)))

1. resimde 5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
2. resimde 7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
3. resimde 9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
4. resim yolda çarşamba günü çektiricez inşallah hihihi :))

hoşgeldin canım irmegan'a sat, bdt, hangi şehirde olduğunu, kaçıncı çocuğun olacağını söylersen seni ilk sayfadaki listeye ekler

kızlar günaydıııın :) dün kontrolümüz vardı. ense kalınlığı, burun kemiği herseyi normal bebeğimizin çok sevindim. kan ve idrar tahlili verdim. kan 2 li test için değil. 2 li test istemedim doktor sonuçta bi sorun çıkarsa ve aldırmayı düşünmezsen ne 2 liye ne de 3 lüye gerek var yaptırma dedi. aklını karıştırma içini rahat tut dedi :) cinsiyetini söylemedi 16. haftada söylerim dedi çok merak ediyorum kızlar bide bizim 13. hafta bitti hala folic plus kullanıyorum. sizin ilaçlarınızda değişiklik yapıldı mı kontrole giden arkadaşlarım ne kullanıyorsunuz şimdi?

Gozun aydin canim bende dun gittim bende folij asit kullaniyorum folbiol adinda 12.hafta bitene kadar kullan dedi bide balik yagi yazdi yiyemiyorum diye

raginda....hamisseyda...temmuzannesi....m_s_c....szy....irmegan....
canlarım okudum dularınızı.
günaydın iyi haftasonları....

ağzına yüreğine sağlık kuzumm

maaşallahh gelişim albümüü :))

öncelikle geçmiş olsun canım fazla bekleyince bebişde vücutta yoruldu heralde dikkat et kendine... hadi gözünüzaydın annesiii.. cinsiyette belli oldu deseneee....

oyyyy maşallahhh bi paşa daha geliyor anlaşılan

Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem

galiba bizimkide kızz ayyy Rabbim sağlıcakla doğmalarını nasip etsin.. hayırlı olsun annesiiii....

anamm anammm teyzesi totosunu ısırıııırrrrrrr maşallah onaaaaaa

ağzına sağlık canımm benimmm teşekkür ederiz...

ekledim canım ilk bebeğin sanırım bide şehrini yazmamışsın...

oyyyy maşallah benim kuzuma göbişde büyümüş 41 kere maşallahhhhh:))))

sağol kuzum benim ilk senini göbeği görmüştüm ben yanlış hatırlamıyosan pek tattlıydı büyümüştür şimdiye sende koy foto sıpanı bi sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…