oku oku anca bitti gözlerim yoruldu şimdide uyumaya gidicem :) bu sene yine oğlan senesi herhalde erkek bebişler çoğunlukta mı ne :)
iki gündür karnım ağrıyor. gün içinde ufak ufak kendini hissettiriyor sonra geçiyor birde biraz önce göbek deliğim acıdı baya baya acdı. sağa doğru bir acı hissi var bebiş sağda büyüyomu acaba onun içini .. of bir sürü soru var aklımda korkuyorum ... ağrım olmasa korkuyorum olsa yine korkuyorum yaaa ...
Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem
Bugün kontrolümüz vardı. Geldikten sonra o kadar çok uyumuşum ki , ancak gözümü açabildim. Çok şükürler olsun bebeşim çok iyi. Doktor ense kalınlığı iyi dedi. Omurgası düzgün , organları güzel oluşmuş , gelişimi gayet iyi dedi. Bugün 12+4 olduğumuz halde , ultrasonda 14+2 görünüyor. Yani 2 haftaya yakın önden gidiyor. Büyüklüğü de 81.8mm. Cinsiyeti için büyük bir ihtimalle erkek dedi. Eşimin gözleri ışıldadı , erkek deyince. Doktorun yanında nara atmadığı kaldı. Halbuki bana kız-erkek farketmez , sağlıklı olsun da diyordu hep. Ama doktorum yanılma payım küçük de olsa var dedi. Çok mutluyum. Çok şükürler olsun , her şey yolunda kızlar
Gözün Aydın canım bidaki gidişine tam kesin belli olur inşallah :)))kızlar bende bugün doktora gittim çok kalabalıktı sıramı beklerken bayıldım gözümü açtım kendimi sedyede buldum annemi aramışlar cebimden annem gelmiş yanıma sonra karnımı doyurdum doktora çıktık tansiyon ölçtüler iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktor ikili teste gerek duymadı ense kalınlığı iyi dedi bebişinin gelişimide güzel dedi 8 şubatta çağırdı bu arada tam kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 51 kilo olmuşum bende anlamadım bulantımda yoktu biraz göbüşüm çıkmaya başladı
Merhaba Kizlar
Sayfayi yeni gördüm henüz bütün sayfalari okuyamadim ama okuyabildigim kadari ile hepsini okumaya calisacagim..
Ben de Temmuz annesiyim sat 27 eylül.
suan 14+3 haftalik bebegim.
burda bdt 5 temmuz diye gösterdi ancak doktorum 4 temmuz dedi.
en son 19 aralikta kontrole gittik ozaman tam olarak 12 haftalikti bebegim
ilk kontrolden bu yana kocaman olmus ilkinde 8mm idi 2. sinde 5cm olmustu bile..
3. randevum 17 ocakta heyecanla bekliyorum bebegim ne kadar büyümüs sagligi iyi mi cok merak ediyorum.
vee insallah minigim gösterirse kendini cinsiyetini ögrenecegim..
hepimize güzel kolay bi hamilelik süreci diliyorum ve sonunda saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz..!!!
kızlar buda bizimki :)))
1. resimde 5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
2. resimde 7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
3. resimde 9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
4. resim yolda çarşamba günü çektiricez inşallah hihihi :))
Eki Görüntüle 595960 Eki Görüntüle 595962 Eki Görüntüle 595964
hoşgeldin canım irmegan'a sat, bdt, hangi şehirde olduğunu, kaçıncı çocuğun olacağını söylersen seni ilk sayfadaki listeye ekler
kızlar günaydıııın :) dün kontrolümüz vardı. ense kalınlığı, burun kemiği herseyi normal bebeğimizin çok sevindim. kan ve idrar tahlili verdim. kan 2 li test için değil. 2 li test istemedim doktor sonuçta bi sorun çıkarsa ve aldırmayı düşünmezsen ne 2 liye ne de 3 lüye gerek var yaptırma dedi. aklını karıştırma içini rahat tut dedi :) cinsiyetini söylemedi 16. haftada söylerim dedi çok merak ediyorumkızlar bide bizim 13. hafta bitti hala folic plus kullanıyorum. sizin ilaçlarınızda değişiklik yapıldı mı kontrole giden arkadaşlarım ne kullanıyorsunuz şimdi?
raginda....hamisseyda...temmuzannesi....m_s_c....szy....irmegan....
canlarım okudum dularınızı.
günaydın iyi haftasonları....
kızlar bende bugün doktora gittim çok kalabalıktı sıramı beklerken bayıldım gözümü açtım kendimi sedyede buldum annemi aramışlar cebimden annem gelmiş yanıma sonra karnımı doyurdum doktora çıktık tansiyon ölçtüler iyi çıktı herşey çok iyi dedi doktor ikili teste gerek duymadı ense kalınlığı iyi dedi bebişinin gelişimide güzel dedi 8 şubatta çağırdı bu arada tam kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor hamile kaldığımda 53 kiloydum şimdi 51 kilo olmuşum bende anlamadım bulantımda yoktu biraz göbüşüm çıkmaya başladı
Bugün kontrolümüz vardı. Geldikten sonra o kadar çok uyumuşum ki , ancak gözümü açabildim. Çok şükürler olsun bebeşim çok iyi. Doktor ense kalınlığı iyi dedi. Omurgası düzgün , organları güzel oluşmuş , gelişimi gayet iyi dedi. Bugün 12+4 olduğumuz halde , ultrasonda 14+2 görünüyor. Yani 2 haftaya yakın önden gidiyor. Büyüklüğü de 81.8mm. Cinsiyeti için büyük bir ihtimalle erkek dedi. Eşimin gözleri ışıldadı , erkek deyince. Doktorun yanında nara atmadığı kaldı. Halbuki bana kız-erkek farketmez , sağlıklı olsun da diyordu hep. Ama doktorum yanılma payım küçük de olsa var dedi. Çok mutluyum. Çok şükürler olsun , her şey yolunda kızlar
Evet arkadaslar benimde bugun kontrolum vardi vehersey normal dedi doktorum bombayida patlatti bulgular belirtilerden sena yanilmadin KİZİM olacak ve yine bilinenin tersine kizimda bir bucuk hafta onden gidiyor kizim fotosunu ise cekicem
raginda....hamisseyda...temmuzannesi....m_s_c....szy....irmegan....
canlarım okudum dularınızı.
günaydın iyi haftasonları....
Merhaba Kizlar
Sayfayi yeni gördüm henüz bütün sayfalari okuyamadim ama okuyabildigim kadari ile hepsini okumaya calisacagim..
Ben de Temmuz annesiyim sat 27 eylül.
suan 14+3 haftalik bebegim.
burda bdt 5 temmuz diye gösterdi ancak doktorum 4 temmuz dedi.
en son 19 aralikta kontrole gittik ozaman tam olarak 12 haftalikti bebegim
ilk kontrolden bu yana kocaman olmus ilkinde 8mm idi 2. sinde 5cm olmustu bile..
3. randevum 17 ocakta heyecanla bekliyorum bebegim ne kadar büyümüs sagligi iyi mi cok merak ediyorum.
vee insallah minigim gösterirse kendini cinsiyetini ögrenecegim..
hepimize güzel kolay bi hamilelik süreci diliyorum ve sonunda saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz..!!!
oyyyy maşallah benim kuzuma göbişde büyümüş 41 kere maşallahhhhh:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?