2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım duanı okudum
okurkende gözümden yaşlar aktı
nazar cıkıyor derler öyle oluncaaa
makyajım bozuldu kısss çok esnedimm
Allahım nazarlardan saklasın

Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz

canım benim göbek altında hep çıkıyodu tek tük onları alıyodum hamişkende almaya devam ediyorum üstündede tüylenme şeklinde olmuş ama hiç dokunmadım almadım yanii...

canım benim göbek altında hep çıkıyodu tek tük onları alıyodum hamişkende almaya devam ediyorum üstündede tüylenme şeklinde olmuş ama hiç dokunmadım almadım yanii...

bende dokunmadım ama farkettim ki göbeğimde fazlalaşmış bişeyde sürmedim daha ama anlamadım canım

canım benimde göbüşüm tüylendi ama henüz bi müdahalede bulunmadım dogumdan sonra dökülüyo diye duydum hep..şimdilik rahatsız etmiyo ama rahatsızlık boyutuna ulaşırsa aldırmakta sakınca olmadıgını biliyorum..bi arkadaşım hamileyken dr una danışıp aldırıyodu

Maşallah canım benim 41 kere :) gelişiminden belli zaten erkek olacağı :) hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah canım Rabbim hepimize o güzel günleri göstersin inşallah :)

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Amin inşaallah

kıslarrrrrr dün çok çikolata yedim
yani kare çikolanın yarısını yedim
bugünde sağ tarafımda sancı gibi bişe oluyor normalmii
sizede oluyormu
böyle bir damar atıyor gibi ama acıtıyordaaa:18:

sizede oluyormu

Canım gayet normal , daha çoook sancılar çekicez. Hiç endişelenme. Bebişlerimiz için değer ama dimi

döküldüğünü bilmiyodum tatlım sanki birden arttı gibi geldi bana göbek büyüdükçe artcakmı nasıl durcak merak ettim ağda mı yaptıryodu arkadaşın

Çatlak kremi olarak ne aldın? Ben de alıcam ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bu konuda hiç bilgim yok

sizede oluyormu

sanmıyorum tatlım çikolatadan olsun benimde dün vardı sol tarafımda batma gibi ayrıca ağrı sormuştum bende herkes normal dedi sende korkma

Çatlak kremi olarak ne aldın? Ben de alıcam ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bu konuda hiç bilgim yok

canım doktora sormuştum 12 haftada dah erken dedi 4. ayda dedi ve lierac yazdı kağıda ben eczacıya sormuştum tanıdık bepanthen markası çatlak kremi çıkarmış bepanthol diye daha yeni diye ama kullananlar tavsiye ediyomuş eczanede lierac 60 bepanthol 50 tlydi ben bepanthol aldım ama daha bi kere bile sürmedim ikisinden birini tercih edebilirsin kimisi kremler işe yaramoyo genlerden çatlıcağı varsa çatlıyomuş kimisinin hiç olmuyomuş bu iki kremin dışında bebek yağı badem yağı kakao yağı alternatif olabilir

döküldüğünü bilmiyodum tatlım sanki birden arttı gibi geldi bana göbek büyüdükçe artcakmı nasıl durcak merak ettim ağda mı yaptıryodu arkadaşın

evet canım agda yaptırıyodu o normaldede aldırıyodu dr a bi zararı olurmu diye sordugunda o söylemiş boşver agdayı falan hamileliginin tadını çıkar dökülcek zaten sonra diye...

kızlar çok fena gribim ya daha önce hiç böyle bi grip geçirmemiştim..bi başlıyorum hapşurmaya 4-5 arka arkaya... off kendimden geçtim inşallah bebişim iidir..tedirgnim çok ona bi şy olcak diye..

Kızlar doğum izinleri kesinlik kazandı mı? Tebliğler dergisinde yayınlandı mı ? Takip edemedim son günler. Bilgisi olan...!

kızlar çok fena gribim ya daha önce hiç böyle bi grip geçirmemiştim..bi başlıyorum hapşurmaya 4-5 arka arkaya... off kendimden geçtim inşallah bebişim iidir..tedirgnim çok ona bi şy olcak diye..

Geçmiş olsun cnm. Grip hamişler kolay kolay ilaç kullanamadıkları için , ben hep bal ve limonu ılık suda karıştırıp içmeyi tavsiye ediyorum. Çok iyi geliyor. Dene istersen

Geçmiş olsun cnm. Grip hamişler kolay kolay ilaç kullanamadıkları için , ben hep bal ve limonu ılık suda karıştırıp içmeyi tavsiye ediyorum. Çok iyi geliyor. Dene istersen

tavsiye için çok saol canım ıhlamurda içemiyorum sıcak şeyler iyi geliyo...hemen denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…