Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz
canım benim göbek altında hep çıkıyodu tek tük onları alıyodum hamişkende almaya devam ediyorum üstündede tüylenme şeklinde olmuş ama hiç dokunmadım almadım yanii...
Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz
Maşallah canım benim 41 kere :) gelişiminden belli zaten erkek olacağı :) hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah canım Rabbim hepimize o güzel günleri göstersin inşallah :)
kıslarrrrrr dün çok çikolata yedim
yani kare çikolanın yarısını yedim
bugünde sağ tarafımda sancı gibi bişe oluyor normalmii
sizede oluyormu
böyle bir damar atıyor gibi ama acıtıyordaaa:18:
canım benimde göbüşüm tüylendi ama henüz bi müdahalede bulunmadım dogumdan sonra dökülüyo diye duydum hep..şimdilik rahatsız etmiyo ama rahatsızlık boyutuna ulaşırsa aldırmakta sakınca olmadıgını biliyorum..bi arkadaşım hamileyken dr una danışıp aldırıyodu
kıslarrrrrr dün çok çikolata yedim
yani kare çikolanın yarısını yedim
bugünde sağ tarafımda sancı gibi bişe oluyor normalmii
sizede oluyormu
böyle bir damar atıyor gibi ama acıtıyordaaa:18:
Çatlak kremi olarak ne aldın? Ben de alıcam ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bu konuda hiç bilgim yok
döküldüğünü bilmiyodum tatlım sanki birden arttı gibi geldi bana göbek büyüdükçe artcakmı nasıl durcak merak ettim ağda mı yaptıryodu arkadaşın
kızlar çok fena gribim ya daha önce hiç böyle bi grip geçirmemiştim..bi başlıyorum hapşurmaya 4-5 arka arkaya... off kendimden geçtim inşallah bebişim iidir..tedirgnim çok ona bi şy olcak diye..
Canım gayet normal , daha çoook sancılar çekicez. Hiç endişelenme. Bebişlerimiz için değer ama dimi
Geçmiş olsun cnm. Grip hamişler kolay kolay ilaç kullanamadıkları için , ben hep bal ve limonu ılık suda karıştırıp içmeyi tavsiye ediyorum. Çok iyi geliyor. Dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?