değmezmi değer tabiii
ama korkutuyo insanııı kıss:18:
Anne yüreği...Herşeyden nem kapıyoruz. Pıtırcıklara bişey olcak diye en ufak şeyden endişeleniyoruz. Hele bir hareketlerini hissetmeye başlayalım. Bu pıtırcıkları uyumaya da koymayız biz) Bebişler uyudukları zaman çoğu zaman hamişler endişelenirmiş , dün hareket ediyodu şimdi niye etmiyo.. )
1.resim....9 haftalik
2. ve 3.resim....8 haftalik
5 gun sonrada 4. remimizi alicaz :)
Eki Görüntüle 596074 Eki Görüntüle 596073 Eki Görüntüle 596072
Selam kızlar.yokluğumu fark eden oldu mu bilmiyorum uzun zaman yazamamıştım.işler yoğun bu ara.bu hafta sonu çalışıyoruz iş yetiştirmemiz gerek.dün ofisten 04.00 da çıktım.bugüne yetişmesi gereken ayrı bir iş için.henüz uyandım dolayısıyla.eşimle hafta sonu için planımız vardı öncelikle cuma akşamı iş çıkışı Cem Yılmaz'ın yeni gösterime giren filmine gidecektik.herşey ayarlanmıştı ama bir anda iş çıkınca....
Tabi ben ne yaptım ? İşimi ayarladım işte çıkıo 22.00 de Cem Yılmaz'ı izlemeye gittik,gece yarısı çıktık,döndüm ofise tekrar çalışmaya :)
İşte saat 4 ü buldu sonra :)
Yoruldum ama değdi gerçekten ,gülmekten karnıma ağrılar girdi artık kesinlikle tavsiye ederim.bir ara Gülmemek için zor tuttum kendimi.esprileri yenilenmiş,sakız gibi geçmiş senelerdeki espirileri döndürmüyor artık.
Benim ikili test sonucu önümüzdeki hafta çıkıcak,inşaallah güzel sonuçlar duyarım.
Merln arkadaşımız burnunun sildie kanadığından bahsetmiş,canım o haftalarda bende de aynıydı.sildikçe inceden bir kanama ama damla damla değildi.korkma eskisi kadar sık olmasa da ara sıra oluyor yine.
İrmegan senin kv düğünde takılan altınları almış.öyle bir hakkı dinen yok.düğüne kadar alınan,düğünde takılan her altın,değerli eşya gelinindir ve geline aittir.izni olmadan kocası dahi kullanamaz.o altınlar kadının ilerde güvencesidir.bunu imam nikahı kıyan hoca söyledi bana.karşı tarafında böyle bir talebi olmamıştı zaten.yani bunun günahı büyük canım ilerde görürsün ,Allah büyük. Sen kız çocuğusun onlara Allah I'n emanetisin.bunu bilmeyenler böyle davranıyor işte.üzülme eden bulur.
Kk yönetimine sesleniyorum,telefondan da gebelik takvimini görebilelim artık ,işkence çekiyoruz resmen.smiley kullanabilelim.ilgilenirseniz sevinirim.
Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz
Tüylenme değil de mevcut tüylerin rengi koyulaştı sanki.oluyormuş gebelikte.
kizlar bisey sorcam doktorum bana 1 ay sonra gel 2li test yapcaz dediginde aralik 13 tu.. ocak 13 te gitcektim ama dayanamiyorum 10 ocakta gideyim diorum o zaman tam 12 hafta olcak yanliz bi ihtimal de olsa cinsiyetinide ögrenmek istiyorum:) tam 12 haftalikken görünürmü sizce?
benimki söylemedi 12+4 tüm ben erken dedi 4.ayda dedi offf söylemedi işte
Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz
Selam kızlar.yokluğumu fark eden oldu mu bilmiyorum uzun zaman yazamamıştım.işler yoğun bu ara.bu hafta sonu çalışıyoruz iş yetiştirmemiz gerek.dün ofisten 04.00 da çıktım.bugüne yetişmesi gereken ayrı bir iş için.henüz uyandım dolayısıyla.eşimle hafta sonu için planımız vardı öncelikle cuma akşamı iş çıkışı Cem Yılmaz'ın yeni gösterime giren filmine gidecektik.herşey ayarlanmıştı ama bir anda iş çıkınca....
Tabi ben ne yaptım ? İşimi ayarladım işten çıkıp 22.00 de Cem Yılmaz'ı izlemeye gittik,gece yarısı çıktık,döndüm ofise tekrar çalışmaya :)
İşte saat 4 ü buldu sonra :)
Yoruldum ama değdi gerçekten ,gülmekten karnıma ağrılar girdi artık kesinlikle tavsiye ederim.bir ara Gülmemek için zor tuttum kendimi.esprileri yenilenmiş,sakız gibi geçmiş senelerdeki espirileri döndürmüyor artık.
Benim ikili test sonucu önümüzdeki hafta çıkıcak,inşaallah güzel sonuçlar duyarım.
Merln arkadaşımız burnunun sildie kanadığından bahsetmiş,canım o haftalarda bende de aynıydı.sildikçe inceden bir kanama ama damla damla değildi.korkma eskisi kadar sık olmasa da ara sıra oluyor yine.
İrmegan senin kv düğünde takılan altınları almış.öyle bir hakkı dinen yok.düğüne kadar alınan,düğünde takılan her altın,değerli eşya gelinindir ve geline aittir.izni olmadan kocası dahi kullanamaz.o altınlar kadının ilerde güvencesidir.bunu imam nikahı kıyan hoca söyledi bana.karşı tarafında böyle bir talebi olmamıştı zaten.yani bunun günahı büyük canım ilerde görürsün ,Allah büyük. Sen kız çocuğusun onlara Allah I'n emanetisin.bunu bilmeyenler böyle davranıyor işte.üzülme eden bulur.
Kk yönetimine sesleniyorum,telefondan da gebelik takvimini görebilelim artık ,işkence çekiyoruz resmen.smiley kullanabilelim.ilgilenirseniz sevinirim.
ben özele gidiyorum sorucam doktoruma bizimki gösterirse sölesin yani dimi saklamanin alemi yok :)
Kizlar kocise soyledim annei de annemi de istemiyorim diye.tamam dedi o da.tabi kendi de guvenemiyor.eskiden yok bakar annem diyordu simdi basina gelince anladi.birde 11 haftada ikili test yaptiran oldu mu.benim muayenem tam 11 de
ayy ben taa ayın sonunda gitcem ozaman söler umuduyla
2 gun varmis senle aramizda tatlim bana kalsa bugun gitcem ama esim iste :) cuma gidelim dedi insallah gösterir bizimki cinsiyetini.. dun aksam esimle konusuyoruz ben kizlarin yazdiklarini okuyorum babalar bjk li trabzon sporlu takimlar almislar diorum oda bana oglan olursa bende yatagina varincaya kadar gs li alcam karismicasin diobayada ciddi butun kiyafetleri gsli olcakmis kafayi yemis.. kiz olursa sen secersin dio.
Canım duanı okudum allah kabul etsin
canım duanı okudum rabbim kabul etsin
canım duanı okudum
okurkende gözümden yaşlar aktı
nazar cıkıyor derler öyle oluncaaa
makyajım bozuldu kısss çok esnedimm
Allahım nazarlardan saklasın
canım duanı okudum Rabbim kabul eder İnşallaaaahh...
Szy duani okudum allh saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin kizlar sizler icinde dua ettim aminnn
kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin inşş sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alınn inşş :)
Gozun aydin canim bende dun gittim bende folij asit kullaniyorum folbiol adinda 12.hafta bitene kadar kullan dedi bide balik yagi yazdi yiyemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?