2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

oooo baya geç saatlere kadar çalışmışsınız cnmm Allah yardımcın olsun...

altın konusuna gelince bi çoğunuz bilirsiniz bir kadın 5.evliliğini de yapsa imam nikahı sırasında mihir istenir ki bunun amacıda imam nikahının geçerli olabilmesi için kadına hak olarak kılınmış bir paydır dinimizce... neyse istemeye geldiler bi kaç kere son geldiklerinde sizin bi isteğiniz varmı diye sordular babama babam dediki ben alacağınız vereceğiniz hiçbir şeye karışmam yanlız sizden tek isteğim kızım mihir istediği zaman bunu gerçekleştirmeniz dedi... bunun üstüne bir sürü muhabbetler çevrildi yok biz mihir nedir bilmiyoruz öyle bişey yok ki benim kayınvalidem 5 vakity namazında elinden kuran düşmeyen bi kadın... neyse biz yine sustuk bakalım imam nikahı sırasında ne diyecekler diye düğünden 10 gün önce imam nikahımızı kıymak için geldiler hoca olarakta eşimin halasının eşi geldi... imam nikahı sırasında mihir dile getirilir sizlerde oldumu bilemiyorum adam ne dedi biliyomusun iki aile arasında mihir konusunda anlaşılmış ve belirli bir miktar söylenmiş bunun üzerine nikahınızı kıyıyorum dedi ben şok oldum o sırada... tabii insanlığımdan hiçbir şey söylemedim arada anlaşılan bir miktar da yoktu ama hakkımıda helal etmedim... bizim düğünden sonra maddi konuda iki yakaları bir araya gelmedi bunu bizzat kayınvalideminde ağzından duydum... düğünde takılan takılara gelince düğünde takı merasiminden sonra zaten bütün çeyreklerimi almış çantasına atmıştı bile... balayına giderken bileziklerimi emanet bıraktım onuda geri vermedi hakkımı asla ve asla helal etmiyorum eşimede kaç kere söyledim zaten.... ha herkese eşit davrandığını söyleyen kayınvalidem eltiminde bütün altınlarını almış altlarına sıfır arabayı vermiş ve şuanda eltimin gram olarak benim altınlarımı ikiye katlayacak miktarda altını ve takısı var... hiç kimseye zerre hakkımı helal etmiyorum bu konuda çıkacaksa da çıksın bi yerlerinden...
(içim çok dolu kızlar bu konuda özür dilerim böyle bi konuyu burada yazmak istemezdim...)

maşallaahhhhhhh pıtırcığaaaaaa... günden güne dahada bi büyüyo bu sıpalar yafff [/QUOTE]

aynen canim ya bu gidismde ne kadr olcak acaba cok merak ediyorum 5 gun kaldi ama ben dayanamiyorum yaaaaa:))

Bir hamişin böyle kırgın olmasına gönlüm elvermez. Canım , inan bu yaşadığını zaman zaman herkes yaşıyordur burada. Bazen 2-3 gün girmiyorum. Sayfalar başını almış gitmiş. Değil cevap yazmak , yorum yapmak , yazılanları bile takip edemiyoruz çoğu zaman. Sen yorum yaptığın zamanlar , belki o an burada bulunan arkadaşlar , diğer sayfaları okuyor olabilir veya başka konulara odaklanmış olabilir. Burada kimse birbirini şahsen tanımıyor , kasıtlı kimse cevap vermemezlik yapmamıştır. Lütfen moralini bozma tatlı hamiş. Tekrar aramızda görmek dileğiyle

çok üzüldüm öyle düşünmene
gerçekten buradaki herkes çok samimi
biraz zamanla ve daha çok katılımla eminim herkes seni tanıyacaktı ve
sende bizleri umarım aramızda olmaya devam edersin :26:

Bu resmen kul hakkı. Başka bir şey değil. Kardeşimde de benzerlerini yaşadık. Kardeşimin nikahında kv si salon çıkışında , kızım ver altınları da şu poşete koyalım , arsızı var , hırsızı var , ben sana sonra veririm dedi. Yıllar geçti hala verecek. Sonra da size eşya aldık , o altınları bozdurup taksitlerinizi ödedik deyip , altınların üstüne yattı. Aldığı bir fırın ile iki kanepeydi. Bunun ve bunun gibilerinin yaptığı ahlaksızlık. Başka şekilde de nitelendirilemez. Bu da aynı senin kv gibi 5 vakit namazlı. Valla insanların artık namazlı niyazlı olması bana hiç bir güvence vermiyor. Kılıyorsa kendilerine kılıyorlar, başkalarına değil. Bir de o namazın Allah katındaki değeri önemli. Haram yiyenlerin , kul hakkına girenlerin yaptığı ibadetin değerini Allah bilir. Hepsini Allaha havale etmek lazım. Her şeyin en doğrusunu O bilir.

Teşekkürler cnm. Aslında doktorun bana da cinsiyeti söylemeye pek niyeti yoktu. Biraz ben zorladım. Yanılma ihtimalleri olduğu için , cinsiyet söylemeye pek yanaşmıyorlar. Bazen kordon , pipi gibi algılanabiliyor. Allah gönlüne göre versin

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın zaten... şu konuda asla haklarını yiyemem düğünüm evim eşyalarım hepsi dört dörtlük oldu ama eşyalarımı kv kendisi beğendi güzelmi diye soruldu güzel dedim onların aldığı bütün herşey öyle oldu... hiçbir eşyamıda bu yüzden sevmiyorumm elimde olsa tüm evi kendi imkanımla yeniden döşerdim... çok hakkıma girdi Rabbim sorsun hiçbirşey diyemiyorum.. bu sadece en küçükleri diyebilirim.. yatsın kalksın hala yüzüne anne diyebiliyorum ona dua etsin.. bebek doğduğunda bi çirkeflik yapmaz inşallah çünkü tersim gerçekten çok pistir artık içime atmıyorum hiçbir şeyi ağzının payını verir oturttururum sonra kötü ben olurum diye korkuyorum... hayırlısı ne deyim...

benimkini 10 artı beşte sölemişti

Canım sen yine kendini , gönlünü rahat tutmaya çalış. Vaktinde seni üzmüşler , pıtırıcığı da üzmelerine fırsat verme. Bebek doğduğunda bir pislik yapacak olurlarsa verirsin ağzının payını. Öyle sessiz durunca da daha fazla insanın üstüne geliyorlar. Bazı kv ler , gelinleri hamiş kalınca daha da sapıtıyor. Umarım moralini bozacak şeyler yaşatmazlar sana. Sen pıtırcığı düşün , ona yoğunlaş.

1 haftadır fırsat bulup duaları okuyamamıştım.Az önce geçen cumartesiden bugüne olan herkesin dualarını okudum.Allah Kabul etsin.

Gece eşimle uyuyamadık isim düşünmekten.Daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyoruz ama gece gece netteydik isim için hem dinimizce uygun olsun, hem anlamı güzel olsun hem farklı olsun bir sürü kriter bir arada olunca şöyle gönlümüze göre isimler bulamadık.İsim topiği varmı ki KK da araştırmadım da..Ama bu isim mevzu bizi epey zorlayacak gibi

benimkini 10 artı beşte sölemişti

ne güzel erkenden ögrenmişsin sen bebişin cinsiyetini geçen hafta bizede söylicekti dr ama bizim sıpa bi türlü göstermedi baya ugraştık..taklalar attı genede açmadı bacakları

bakalım çarşamba tekrar bi ugricaz belki gösterir bu sefer bizim pıtırcık..çatlıyoruz meraktan

evet aynı zamanlarda doğurcaz :)) doktor bi ay sonra gel dedi napiim şimdi kadın kovalıyo beni ben sürekli gitmeye çalışıyom. olsun gs li kız nolcaak.. kız olursada sen süsleyip püslersin

ben fb liyim ama :) benim dktorumda özel ama hic ilgilenmio gibi yani bekledigim ilgiyi göremiorum böle olursa devlete gitcem orda sölüyolarmis cinsiyeti [/QUOTE]

devlette cinsiyet söylemiyolar diye biliyorum ben

hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 aydır hasretle beklediğimiz kontrol zamanımız geldi veee Allaha şükür gayet sağlıklıyız boy 12 cm ve 126 gr olmuş yavrum cinsiyetimiz de belli oldu kesinleşti artık.başta kız gibi görünüyor demişti doktorumuz ama erkekmiş demek utangaçtı oğluşum başta naza çekti kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…