kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin inşş sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alınn inşş :)
1.resim....9 haftalik
2. ve 3.resim....8 haftalik
5 gun sonrada 4. remimizi alicaz :)
Eki Görüntüle 596074 Eki Görüntüle 596073 Eki Görüntüle 596072
Selam kızlar.yokluğumu fark eden oldu mu bilmiyorum uzun zaman yazamamıştım.işler yoğun bu ara.bu hafta sonu çalışıyoruz iş yetiştirmemiz gerek.dün ofisten 04.00 da çıktım.bugüne yetişmesi gereken ayrı bir iş için.henüz uyandım dolayısıyla.eşimle hafta sonu için planımız vardı öncelikle cuma akşamı iş çıkışı Cem Yılmaz'ın yeni gösterime giren filmine gidecektik.herşey ayarlanmıştı ama bir anda iş çıkınca....
Tabi ben ne yaptım ? İşimi ayarladım işten çıkıp 22.00 de Cem Yılmaz'ı izlemeye gittik,gece yarısı çıktık,döndüm ofise tekrar çalışmaya :)
İşte saat 4 ü buldu sonra :)
Yoruldum ama değdi gerçekten ,gülmekten karnıma ağrılar girdi artık kesinlikle tavsiye ederim.bir ara Gülmemek için zor tuttum kendimi.esprileri yenilenmiş,sakız gibi geçmiş senelerdeki espirileri döndürmüyor artık.
Benim ikili test sonucu önümüzdeki hafta çıkıcak,inşaallah güzel sonuçlar duyarım.
Merln arkadaşımız burnunun sildie kanadığından bahsetmiş,canım o haftalarda bende de aynıydı.sildikçe inceden bir kanama ama damla damla değildi.korkma eskisi kadar sık olmasa da ara sıra oluyor yine.
İrmegan senin kv düğünde takılan altınları almış.öyle bir hakkı dinen yok.düğüne kadar alınan,düğünde takılan her altın,değerli eşya gelinindir ve geline aittir.izni olmadan kocası dahi kullanamaz.o altınlar kadının ilerde güvencesidir.bunu imam nikahı kıyan hoca söyledi bana.karşı tarafında böyle bir talebi olmamıştı zaten.yani bunun günahı büyük canım ilerde görürsün ,Allah büyük. Sen kız çocuğusun onlara Allah I'n emanetisin.bunu bilmeyenler böyle davranıyor işte.üzülme eden bulur.
Kk yönetimine sesleniyorum,telefondan da gebelik takvimini görebilelim artık ,işkence çekiyoruz resmen.smiley kullanabilelim.ilgilenirseniz sevinirim.
aynen canim ya bu gidismde ne kadr olcak acaba cok merak ediyorum 5 gun kaldi ama ben dayanamiyorum yaaaaa:))
Kızlar tekrar merhaba ben temmuz anneleri sayfasında aradığım samimiyeti bulamadım ne yazık ki. Yorum yapıyorum cevap yazıyorum hiç kimse cevap yazmaya tenezzül bile etmiyor. Acaba benim yazdıklarım görünmüyor mu diye düşündüm bir ara.
elif_81 arkadaşım sağol cevabın için.
Görünmez bir kişi gibi aranızda bulunmaya çalışmanın hiç bir mantığı yok. Sizlere biraz kırgın olarak aranızdan ayrılıyorum, Rabbim sağlıkla bebeklerinize kavuştursun hepinizi
Kızlar tekrar merhaba ben temmuz anneleri sayfasında aradığım samimiyeti bulamadım ne yazık ki. Yorum yapıyorum cevap yazıyorum hiç kimse cevap yazmaya tenezzül bile etmiyor. Acaba benim yazdıklarım görünmüyor mu diye düşündüm bir ara.
elif_81 arkadaşım sağol cevabın için.
Görünmez bir kişi gibi aranızda bulunmaya çalışmanın hiç bir mantığı yok. Sizlere biraz kırgın olarak aranızdan ayrılıyorum, Rabbim sağlıkla bebeklerinize kavuştursun hepinizi
kocaman olur annesiiii merak etme seennnn... hepimiz dayanamıyoruz vallaaa şafak saymaktan bir hal olduk
oooo baya geç saatlere kadar çalışmışsınız cnmm Allah yardımcın olsun...
altın konusuna gelince bi çoğunuz bilirsiniz bir kadın 5.evliliğini de yapsa imam nikahı sırasında mihir istenir ki bunun amacıda imam nikahının geçerli olabilmesi için kadına hak olarak kılınmış bir paydır dinimizce... neyse istemeye geldiler bi kaç kere son geldiklerinde sizin bi isteğiniz varmı diye sordular babama babam dediki ben alacağınız vereceğiniz hiçbir şeye karışmam yanlız sizden tek isteğim kızım mihir istediği zaman bunu gerçekleştirmeniz dedi... bunun üstüne bir sürü muhabbetler çevrildi yok biz mihir nedir bilmiyoruz öyle bişey yok ki benim kayınvalidem 5 vakity namazında elinden kuran düşmeyen bi kadın... neyse biz yine sustuk bakalım imam nikahı sırasında ne diyecekler diye düğünden 10 gün önce imam nikahımızı kıymak için geldiler hoca olarakta eşimin halasının eşi geldi... imam nikahı sırasında mihir dile getirilir sizlerde oldumu bilemiyorum adam ne dedi biliyomusun iki aile arasında mihir konusunda anlaşılmış ve belirli bir miktar söylenmiş bunun üzerine nikahınızı kıyıyorum dedi ben şok oldum o sırada... tabii insanlığımdan hiçbir şey söylemedim arada anlaşılan bir miktar da yoktu ama hakkımıda helal etmedim... bizim düğünden sonra maddi konuda iki yakaları bir araya gelmedi bunu bizzat kayınvalideminde ağzından duydum... düğünde takılan takılara gelince düğünde takı merasiminden sonra zaten bütün çeyreklerimi almış çantasına atmıştı bile... balayına giderken bileziklerimi emanet bıraktım onuda geri vermedi hakkımı asla ve asla helal etmiyorum eşimede kaç kere söyledim zaten.... ha herkese eşit davrandığını söyleyen kayınvalidem eltiminde bütün altınlarını almış altlarına sıfır arabayı vermiş ve şuanda eltimin gram olarak benim altınlarımı ikiye katlayacak miktarda altını ve takısı var... hiç kimseye zerre hakkımı helal etmiyorum bu konuda çıkacaksa da çıksın bi yerlerinden...
(içim çok dolu kızlar bu konuda özür dilerim böyle bi konuyu burada yazmak istemezdim...)
ohhh ne güsel cinsiyetler öğrenilmiş gözünüz aydın kıslar bende çok merak ediyorum çatlıycağım cinsiyeti öğrenmezsem ama benim sıpa daha küçükçarşamba dr randevum var bakalım zorlucam biraz bişeyler dermi acaba
Bu resmen kul hakkı. Başka bir şey değil. Kardeşimde de benzerlerini yaşadık. Kardeşimin nikahında kv si salon çıkışında , kızım ver altınları da şu poşete koyalım , arsızı var , hırsızı var , ben sana sonra veririm dedi. Yıllar geçti hala verecek. Sonra da size eşya aldık , o altınları bozdurup taksitlerinizi ödedik deyip , altınların üstüne yattı. Aldığı bir fırın ile iki kanepeydi. Bunun ve bunun gibilerinin yaptığı ahlaksızlık. Başka şekilde de nitelendirilemez. Bu da aynı senin kv gibi 5 vakit namazlı. Valla insanların artık namazlı niyazlı olması bana hiç bir güvence vermiyor. Kılıyorsa kendilerine kılıyorlar, başkalarına değil. Bir de o namazın Allah katındaki değeri önemli. Haram yiyenlerin , kul hakkına girenlerin yaptığı ibadetin değerini Allah bilir. Hepsini Allaha havale etmek lazım. Her şeyin en doğrusunu O bilir.
kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin inşş sağlıcakla bebişlerinizi kucaklarınıza alınn inşş :)
kizlar bisey sorcam doktorum bana 1 ay sonra gel 2li test yapcaz dediginde aralik 13 tu.. ocak 13 te gitcektim ama dayanamiyorum 10 ocakta gideyim diorum o zaman tam 12 hafta olcak yanliz bi ihtimal de olsa cinsiyetinide ögrenmek istiyorum:) tam 12 haftalikken görünürmü sizce?
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın zaten... şu konuda asla haklarını yiyemem düğünüm evim eşyalarım hepsi dört dörtlük oldu ama eşyalarımı kv kendisi beğendi güzelmi diye soruldu güzel dedim onların aldığı bütün herşey öyle oldu... hiçbir eşyamıda bu yüzden sevmiyorumm elimde olsa tüm evi kendi imkanımla yeniden döşerdim... çok hakkıma girdi Rabbim sorsun hiçbirşey diyemiyorum.. bu sadece en küçükleri diyebilirim.. yatsın kalksın hala yüzüne anne diyebiliyorum ona dua etsin.. bebek doğduğunda bi çirkeflik yapmaz inşallah çünkü tersim gerçekten çok pistir artık içime atmıyorum hiçbir şeyi ağzının payını verir oturttururum sonra kötü ben olurum diye korkuyorum... hayırlısı ne deyim...
benimkini 10 artı beşte sölemişti
evet aynı zamanlarda doğurcaz :)) doktor bi ay sonra gel dedi napiim şimdi kadın kovalıyo beni ben sürekli gitmeye çalışıyom. olsun gs li kız nolcaak.. kız olursada sen süsleyip püslersin
Canım maşallah 41 kere 4. Resimide bekliyoruz :) bu arada duanı okudum Rabbim kabul eder inşallah sağlıklı sıhatli bebeğine kavuşmayı nasip eder.
oy oy oy yirim ben bu sıpayı 3. resime daha belirgin maşallahhh
Sen iki haftada bir mi gidiyorsun.doktor bana ayda 1 dedi.cok mu uzun ya.massallahh belli oluyor iyice heryeri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?