kıslarrrrrr dün çok çikolata yedim
yani kare çikolanın yarısını yedim
bugünde sağ tarafımda sancı gibi bişe oluyor normalmii
sizede oluyormu
böyle bir damar atıyor gibi ama acıtıyordaaa:18:
kızlar çok fena gribim ya daha önce hiç böyle bi grip geçirmemiştim..bi başlıyorum hapşurmaya 4-5 arka arkaya... off kendimden geçtim inşallah bebişim iidir..tedirgnim çok ona bi şy olcak diye..
Kızlar tekrar merhaba ben temmuz anneleri sayfasında aradığım samimiyeti bulamadım ne yazık ki. Yorum yapıyorum cevap yazıyorum hiç kimse cevap yazmaya tenezzül bile etmiyor. Acaba benim yazdıklarım görünmüyor mu diye düşündüm bir ara.
elif_81 arkadaşım sağol cevabın için.
Görünmez bir kişi gibi aranızda bulunmaya çalışmanın hiç bir mantığı yok. Sizlere biraz kırgın olarak aranızdan ayrılıyorum, Rabbim sağlıkla bebeklerinize kavuştursun hepinizi
hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 aydır hasretle beklediğimiz kontrol zamanımız geldi veee Allaha şükür gayet sağlıklıyız boy 12 cm ve 126 gr olmuş yavrum cinsiyetimiz de belli oldu kesinleşti artık.başta kız gibi görünüyor demişti doktorumuz ama erkekmiş demek utangaçtı oğluşum başta naza çekti kendini :)
ben fb liyim ama :) benim dktorumda özel ama hic ilgilenmio gibi yani bekledigim ilgiyi göremiorum böle olursa devlete gitcem orda sölüyolarmis cinsiyeti
Maşallah canım şuan içimizden en büyük seninki sanırım kaç haftalıksın canım şuan ?
eşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)
canım ben 15+3 üm başta 1 temmuz muhtemel doğumun demişti dr ama şimdi hazirana kaydı gelişimi birazcık önden gidiyomuş.
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
Canım benimde karnıma ağrılar giriyor göbek deliğimin olduğu yere doğru da okuyor bıçak batması gibi birden giriyor acıyor ama hemen geçiyor 3 gündür günde 1 defa oluyor anlamadım neden bende korkuyorum benim randevuma daha çokkkk var
Bişey sorcam kızlar göbekte tüylenmede fazlalaşma olanınız var mı benim göbeğimdeki tüyler artmış sanki badem yağıda sürmedim sizde de tüylenme arttımı bunları aldırcakmıyız yoksa sakıncalı mı bide çatlak kremine başlayan var mı ben aldım ama sürmedim daha hepiniz öpüldünüz
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...,
yeni üye oldugum için biraz kullanım konusunda acemiyim :) öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende onlardan biri olucam temmuz da
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
hoşgeldin aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?