2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kıslarrrrrr dün çok çikolata yedim
yani kare çikolanın yarısını yedim
bugünde sağ tarafımda sancı gibi bişe oluyor normalmii
sizede oluyormu
böyle bir damar atıyor gibi ama acıtıyordaaa:18:

benim de bugün sol tarafıma ara ara sancı girdi, korktum

kızlar çok fena gribim ya daha önce hiç böyle bi grip geçirmemiştim..bi başlıyorum hapşurmaya 4-5 arka arkaya... off kendimden geçtim inşallah bebişim iidir..tedirgnim çok ona bi şy olcak diye..

ellerini ayaklarını boynunu sıcak tut canım, bol mandalin, portakal, limon. hergün yememiz lazım vücut günlük c vitamini ihtiyacını alıp fazlasını depolamıyor vücuttan atıyormuş.

aşkolsun ya daha dur yolun çok başındayız burası sanal bi alem kimse kimse için kasıtlı bişey düşünemezki kimse kimseyi tanımıyor çünkü.
banada cvp verilmediği çok oldu çok ta önemli değil yani herkesin canı sağolsun he seviyesiz kavgalı bir ortam olsa tamam ama gitme bence biz senin gönlünü alırız hadiiiiii biririmizden öğrenceğimiz çok şey var herkes ayrı bir tecrübe burda zaten buranın amacıda herkesin birbirinden yararlanması değilmi bi nevi gitmeee gitmeee kimse gitmeeesin

Maşallah canım şuan içimizden en büyük seninki sanırım kaç haftalıksın canım şuan ?

ben fb liyim ama :) benim dktorumda özel ama hic ilgilenmio gibi yani bekledigim ilgiyi göremiorum böle olursa devlete gitcem orda sölüyolarmis cinsiyeti

devlette cinsiyet söylemiyolar diye biliyorum ben[/QUOTE]

canım ben 11+1 de devlette öğrendim cinsiyeti

eşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)

Eklentiler

• $IMG_0158.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_0161.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 59
Maşallah canım şuan içimizden en büyük seninki sanırım kaç haftalıksın canım şuan ?

canım ben 15+3 üm başta 1 temmuz muhtemel doğumun demişti dr ama şimdi hazirana kaydı gelişimi birazcık önden gidiyomuş.

çok tatlı canım gülerek kullanın

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))

canım benim bebiş sol kasıktaydı popom büyüktü küçükldü kilo verdim göbüşte sivri uzadı bulantım pek olmadı ama baş ağrısı vardı bide tırnağım çabuk uzadı. çin takvimi yanlış orda benim kız çıktı ama oluş geliyo inş.

iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...

canım hakkınızda hayırlısı olsun benim annem de ben bebekken boşanmış tek başına büyütmüş beni.Belki kocanın öyle niyeti yoktur bu ara duygusalız hepimiz ince eliyoruz biraz bi karşılıklı konuşun bence açık açık anlatın dertlerinizi bebişe zarar bak içine atma:18:

biz o kadar cok konustuk ki...kimse yuvasının dagılmasını istemez hele iki cocukla ama hani derler ya son noktaya geldik artık daha fazla kırmadan kırılmadan bitsin istiyoruz yoksa hiç toparlanamayız...esimin babası bana ne hakaretler etti ,el kaldırdı...cok laflar duydum esim hiç yanımda olmadı bir kere bile bana inanmadı dinlemedi ona karsı inancımı yitirdim artık ...bizleri evde bırakıp gidiyor aramıyor gece gec geliyor bu arada hiç merak etmiyor iyi miyiz bise oldu mu diye...gerci evde oldugunda da sormuyor ...

aynen bendede birden giriyor acı birden de geçiyor. sebebini anlamadım bende tahlil sonuçlarını bekliyorum bu hafta çıkar bende giderim doktora ozaman sorarım artık

bendede çoğaldı ve rengi koyulaştı sanki ben azcık azcık aldım dayanamadım ma sonra dökülyormuş

ne diyeceğimi bilemediim canım ayırlısı ne ise o olsuntabiki. belkide bebeiş olunca düzelirmiki... çok zor bir durum

yeni üye oldugum için biraz kullanım konusunda acemiyim :) öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende onlardan biri olucam temmuz da

eşin mi istiyor boşanmayı? özel olmayacaksa sebebi ne yani bir yuva kolay kurulmuyor kimse boşanmak için evlenmiyor ben çok üzülüyorum boşanma duyduğumda, düzeltilemeyecek imkansız birşey değilse eşin adım atmıyorsa sen at, 2 tane kuzu var arada, eşini seviyorsan yuvan için savaş bence, ilerde keşke deneseydim demeni istemem keşke yapabileceğimiz bişey olsa

gerçek olamaz yaaa
bu kadar basit mi boşanmak canım dur heele düzelir hersey
olayı bilmiyorum direk daldım ama
suanda bende annemlerdeyim kuzenimin boşanma olayını konuşuyoruz
ortada bebek filanda yok ama daha şimdiden herkesi stres bastı nasıl olcak diyee.....
senin 2 cocugun olcak onlar için belki kurtulur evliliğiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…