iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
Maşallah canım benim ne güzel :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah .
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))[
benimki erkek hayırlısıyla.bende kız erkek karışık belirtiler var.
1.çok fazla bulantım oldu 8 kilo verdim
2.dudağımdaki uçukların biri söndü diğeri başladı
3.yüzümdeki tek çirkinlik uçuktu ama hamilelikten buyana yüzüm parıl parıl
4.göbeğimde neden bilmiyorum daha henüz normal göbek gibi çok çıkmadı
5.birçok şeye karşı tiksintim var soğanlı yemek ağzıma koyamıyorum mesela....
şuan için aklıma gelenler bunlar.cinsiyet takvimlerine göre ise inanmam ama öyle bakmıştım ikiside erkek çıkmıştı.bence tamamen tesadüf ama.Rabbim ne yazdıysa o oldu
Canimmmmiyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
Maşallah ne güzel büyümüş yavruşşkızlar buda bizimki :)))
1. resimde 5 hafta 3 günlük -0.532 cm-
2. resimde 7 hafta 3 günlük -1.02 cm-
3. resimde 9 hafta 3 günlük -2.78 cm-
4. resim yolda çarşamba günü çektiricez
Eki Görüntüle 595960 Eki Görüntüle 595962 Eki Görüntüle 595964
Hoşgeldin canım aramıza..Merhaba Kizlar
Sayfayi yeni gördüm henüz bütün sayfalari okuyamadim ama okuyabildigim kadari ile hepsini okumaya calisacagim..
Ben de Temmuz annesiyim sat 27 eylül.
suan 14+3 haftalik bebegim.
burda bdt 5 temmuz diye gösterdi ancak doktorum 4 temmuz dedi.
en son 19 aralikta kontrole gittik ozaman tam olarak 12 haftalikti bebegim
ilk kontrolden bu yana kocaman olmus ilkinde 8mm idi 2. sinde 5cm olmustu bile..
3. randevum 17 ocakta heyecanla bekliyorum bebegim ne kadar büyümüs sagligi iyi mi cok merak ediyorum.
vee insallah minigim gösterirse kendini cinsiyetini ögrenecegim..
hepimize güzel kolay bi hamilelik süreci diliyorum ve sonunda saglikli bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz..!!!
Bende nezle olur gibi oldum ve senin tavsiene uydum çok iyi geldi cnm sağolGeçmiş olsun cnm. Grip hamişler kolay kolay ilaç kullanamadıkları için , ben hep bal ve limonu ılık suda karıştırıp içmeyi tavsiye ediyorum. Çok iyi geliyor. Dene istersen
1.resim....9 haftalik
2. ve 3.resim....8 haftalik
5 gun sonrada 4. remimizi alicaz :)
Eki Görüntüle 596074 Eki Görüntüle 596073 Eki Görüntüle 596072
Bence gitme arkadaşım, hepimizin cevap alamadığı zamanlar oluyor..ben mesela küçük kızımla ilgilendiğim için çoğu muhabbete katılamıyorum, anca gece okumaya çalışıyorum..kimse kasten atlamıyordur,aramıza bekliyoruz tekrardanKızlar tekrar merhaba ben temmuz anneleri sayfasında aradığım samimiyeti bulamadım ne yazık ki. Yorum yapıyorum cevap yazıyorum hiç kimse cevap yazmaya tenezzül bile etmiyor. Acaba benim yazdıklarım görünmüyor mu diye düşündüm bir ara.
elif_81 arkadaşım sağol cevabın için.
Görünmez bir kişi gibi aranızda bulunmaya çalışmanın hiç bir mantığı yok. Sizlere biraz kırgın olarak aranızdan ayrılıyorum, Rabbim sağlıkla bebeklerinize kavuştursun hepinizi
Maşallah oğluna gözünaydın..hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 aydır hasretle beklediğimiz kontrol zamanımız geldi veee Allaha şükür gayet sağlıklıyız boy 12 cm ve 126 gr olmuş yavrum cinsiyetimiz de belli oldu kesinleşti artık.başta kız gibi görünüyor demişti doktorumuz ama erkekmiş demek utangaçtı oğluşum başta naza çekti kendini :)
İzmirdeydin değilmi cnm sen?? Hello baby ve e bebek mağazalarının daimi müşterisi olacaksın sende benim gibi))eşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)
Hoşgeldin aramızayeni üye oldugum için biraz kullanım konusunda acemiyim :) öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende onlardan biri olucam temmuz da
devlette cinsiyet söylemiyolar diye biliyorum ben
canım benim bebiş sol kasıktaydı popom büyüktü küçükldükilo verdim göbüşte sivri uzadı bulantım pek olmadı ama baş ağrısı vardı bide tırnağım çabuk uzadı. çin takvimi yanlış orda benim kız çıktı ama oluş geliyo inş.
Maşallah ne güzel büyümüş yavruşş
Hoşgeldin canım aramıza..
Bende nezle olur gibi oldum ve senin tavsiene uydum çok iyi geldi cnm sağol
maşallah bebeğine!
Bence gitme arkadaşım, hepimizin cevap alamadığı zamanlar oluyor..ben mesela küçük kızımla ilgilendiğim için çoğu muhabbete katılamıyorum, anca gece okumaya çalışıyorum..kimse kasten atlamıyordur,aramıza bekliyoruz tekrardan
Maşallah oğluna gözünaydın..
İzmirdeydin değilmi cnm sen?? Hello baby ve e bebek mağazalarının daimi müşterisi olacaksın sende benim gibi))
Hoşgeldin aramıza
Maşallah ne güzel büyümüş yavruşş
Hoşgeldin canım aramıza..
Bende nezle olur gibi oldum ve senin tavsiene uydum çok iyi geldi cnm sağol
maşallah bebeğine!
Bence gitme arkadaşım, hepimizin cevap alamadığı zamanlar oluyor..ben mesela küçük kızımla ilgilendiğim için çoğu muhabbete katılamıyorum, anca gece okumaya çalışıyorum..kimse kasten atlamıyordur,aramıza bekliyoruz tekrardan
Maşallah oğluna gözünaydın..
İzmirdeydin değilmi cnm sen?? Hello baby ve e bebek mağazalarının daimi müşterisi olacaksın sende benim gibi))
Hoşgeldin aramıza
Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu
bende cok merak ediyorum
bilmiyorum ki canim öncesinden ögrenenler var
saglikli uzun ömürlü eli ayagi düzgün olsun elbet baska bisey istemiyorum,ama hep kizim olsun istemistim :)
kiz istiyorum diye kesin erkek olur diyordum ama suan hic bisey hissedemiyorum :)
kiz gibi geliyor ama ben istiyorum diye psikolojik diyorum :)
Benim ilk cocuğum erkek..çıkıntıdan degil yatay ve dikey çizgiden anlıyorlar ilk gördüklerinde cinsiyeti..pipi gibi bı çıkıntıdan degil..pipi sonra netleşiyor..kızlar ben 14 haftalığım doktor bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. aynı doktor kardeşime 11 haftalıkken kesin erkek demişti. bana niye ihtimalli konuştu. sormadım ama bu % kaç ihtimal sizce. ultrasonda pipi görmedim ben iki bacağını üstten çektiğinde erkek olsa pipisi dik durmazmıydı. ben hiçbirşey görmedim. ve görüntü netti. bacak arasına baktığında ben karanlık gördüm bir çıkıntı üst tarafta vardı ama göbek bağı olduğunu düşündüm. kız diye düşündüm açıkçası. 2 hafta sonra kesin söylerim daha erken dedi. yaa ben nasıl beklerim. başka doktoramı gitsem.
BEn de kiz olsun istiyorum..sonra kendimden cok utanıyorum..neden Allah'tan böylesi şey istiyorum da sağlıklı olsun başka bı şey istemem diyemiyorum..korkuyorum boyle ısrarla kiz istemekten..Allah hayırlısını verin...hepimizicin insallah canimm...
2hafta sonra 14. Haftada...aynen canim seninle ayni seyleri hissediyoruz
esim bizim oglan diyor bende yok kiz o diyorum
sen biliyorsunda bana söylemiyormusun diyor deli:)
nerden bilecegim keske bilsem..
kontrolün ne zaman senin
2hafta sonra 14. Haftada...
Su aralar oyle duygusalim ki...
hasta sakat özürlü kimi görsem fenalasana kadar ağlıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?