2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum.
Yeni yil tatilinden sonra bugün ilk is günümdü,güzel di ya evde oturmak :)
Irmegan: tesekkür ediyorum, sana mesaj yazmak istedim ancak yeni oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum henüz..
benim ilk bebegim evet, ve aranizda tek yurtdisindan olan benim galiba :)
tüylenme konusuna degilmis bende de oldu kizlar hatta söyle söylim ne güzel lazer yaptiriyordum cok az kalmislardi bitmek üzereydi
ama onlar bile yeniden cikmaya basladi
catlak lar icin doktorum bana badem yagi verdi yag degil de losyon her dustan sonra sürüyorum.
doktorum göbek, kalca, üst bacak, gögüs ve beline sür dedi muhtemel catlak olabilecek bölgeler yani..
bugün bebegim büyüyordu yerini genisletiyordu heralde cünkü sabah önce sag kasigim sonra sol kasigim ve halim mahvetti beni bugün hem cekilme hem de sanci tarzinda
cok agri cektim hala da gecmis degil oturdugum yerde etimi cekiyorlar sanki...
cenem düstü kizlar kusura bakmayin :)
hepinizi öpüyorum bebislerimize saglik diliyorum...

canim insallah hakkinizda hayirlisi olur allah insallah esine akil fikir verir biraz, aranizda ne sorun olursa olsun böyle yapilmaz
seni sormuyorsa bile 10 aylik kizimiz var diyorsun onun ilgiye ihtiyaci var sen de calisiyormussun bütün gün
cok üzüldüm eger düzelecek bir durum varsa umarim düzelir hersey...
kayinpederim bana el kaldirdi demissin cok dokundu bana nasil izin verir böyle biseye...
inanamiyorum ya ne hakki var onun sana bunu yapmaya kim oluyor ?
senin ailen ne durumda peki onlardan destek alabiliyormusun?

Canimmmm
allah yar ve yardımcın olsun..
neden ikinci oldu acaba araniz bu kadar kotu iken..hayırlısı olsun tabiki de..belki iyi olur tekrardan cunku hamile kalali pek olmadığına gore o zamanlariyiymissiniz demek ki..belki düzelir hersey

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel büyümüş yavruşş
Hoşgeldin canım aramıza..

Geçmiş olsun cnm. Grip hamişler kolay kolay ilaç kullanamadıkları için , ben hep bal ve limonu ılık suda karıştırıp içmeyi tavsiye ediyorum. Çok iyi geliyor. Dene istersen
Bende nezle olur gibi oldum ve senin tavsiene uydum çok iyi geldi cnm sağol

1.resim....9 haftalik
2. ve 3.resim....8 haftalik
5 gun sonrada 4. remimizi alicaz :)

Eki Görüntüle 596074 Eki Görüntüle 596073 Eki Görüntüle 596072
maşallah bebeğine!

Bence gitme arkadaşım, hepimizin cevap alamadığı zamanlar oluyor..ben mesela küçük kızımla ilgilendiğim için çoğu muhabbete katılamıyorum, anca gece okumaya çalışıyorum..kimse kasten atlamıyordur,aramıza bekliyoruz tekrardan
Maşallah oğluna gözünaydın..

İzmirdeydin değilmi cnm sen?? Hello baby ve e bebek mağazalarının daimi müşterisi olacaksın sende benim gibi))

Hoşgeldin aramıza

devlette cinsiyet söylemiyolar diye biliyorum ben

canım ben 11+1 de devlette öğrendim cinsiyeti[/QUOTE]

aaa bende doktorum sölemezse devlete giderim artık neydi seninkinin cinsiyeti?

valla belirtilerin çoğu bendede var ama bakalım oğluş mu kız mı? bu arada eşim yanımda niye oğluş diyon diyo kendisi oğlan istiyo ben kız bakalım kim kazancak.

:) öyle görünüyor gibi :) daha 12. haftada iyi bir performans sergiledim :)

hosbuldum canim tesekkür ederim :)

kızlar ben 14 haftalığım doktor bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. aynı doktor kardeşime 11 haftalıkken kesin erkek demişti. bana niye ihtimalli konuştu. sormadım ama bu % kaç ihtimal sizce. ultrasonda pipi görmedim ben iki bacağını üstten çektiğinde erkek olsa pipisi dik durmazmıydı. ben hiçbirşey görmedim. ve görüntü netti. bacak arasına baktığında ben karanlık gördüm bir çıkıntı üst tarafta vardı ama göbek bağı olduğunu düşündüm. kız diye düşündüm açıkçası. 2 hafta sonra kesin söylerim daha erken dedi. yaa ben nasıl beklerim. başka doktoramı gitsem.

Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu

bende cok merak ediyorum
bilmiyorum ki canim öncesinden ögrenenler var
saglikli uzun ömürlü eli ayagi düzgün olsun elbet baska bisey istemiyorum,ama hep kizim olsun istemistim :)
kiz istiyorum diye kesin erkek olur diyordum ama suan hic bisey hissedemiyorum :)
kiz gibi geliyor ama ben istiyorum diye psikolojik diyorum :)

BEn de kiz olsun istiyorum..sonra kendimden cok utanıyorum..neden Allah'tan böylesi şey istiyorum da sağlıklı olsun başka bı şey istemem diyemiyorum..korkuyorum boyle ısrarla kiz istemekten..Allah hayırlısını verin...hepimizicin insallah canimm...

Benim ilk cocuğum erkek..çıkıntıdan degil yatay ve dikey çizgiden anlıyorlar ilk gördüklerinde cinsiyeti..pipi gibi bı çıkıntıdan degil..pipi sonra netleşiyor..

aynen canim seninle ayni seyleri hissediyoruz
esim bizim oglan diyor bende yok kiz o diyorum
sen biliyorsunda bana söylemiyormusun diyor deli:)
nerden bilecegim keske bilsem..
kontrolün ne zaman senin

Bugun cocuğumu oyun parkında arabaya bindirirken tek kolu olmayan bı bebek gördüm..doğuştan yokmuş..
yavrum tek eliyle direksiyonu kavramaya çalışıyordu..cok kotu oldum..o kadar guzel bı kızdı ki...onun sucu ne..onun günahı ne..hayatı 1-0 yenik başlamış o melek yüzlü ...oyle bı sarıldım ki oğluma o an...Allah im dedim grip nezle oksuruk aksirik...bunlar dert mı Allah im...ömür boyu nezle burnuna kurban olurum oğlumun...
sukurler olsunnn...

aynen canim seninle ayni seyleri hissediyoruz
esim bizim oglan diyor bende yok kiz o diyorum
sen biliyorsunda bana söylemiyormusun diyor deli:)
nerden bilecegim keske bilsem..
kontrolün ne zaman senin
2hafta sonra 14. Haftada...
Su aralar oyle duygusalim ki...
hasta sakat özürlü kimi görsem fenalasana kadar ağlıyorum yaaaa

2hafta sonra 14. Haftada...
Su aralar oyle duygusalim ki...
hasta sakat özürlü kimi görsem fenalasana kadar ağlıyorum yaaaa

senin bi oglusun varmis allah onu sana bagislasin saglik versin bi ömür..
insan anne olunca yada bizim gibi annelige ilk adimi atarken cok daha hassas oluyor böyle konularda.
rabbim herkesin yavrusuna saglik versin, dedigin gibi öksürük aksirik hic bisey böyle büyük dertlerin yaninda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…