canım benim bebiş sol kasıktaydı popom büyüktü küçükldükilo verdim göbüşte sivri uzadı bulantım pek olmadı ama baş ağrısı vardı bide tırnağım çabuk uzadı. çin takvimi yanlış orda benim kız çıktı ama oluş geliyo inş. :
Benim belirtilerde sendekiler gibi canım ama 2 kilo aldım ben birde bebiş ne taraftaydı hiç bilmiyorum ama sol kasığım daha çok ağrıyor her zaman Çin takvimi erkek dedi hayırlısı inşallah :)
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
Kizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum.
Yeni yil tatilinden sonra bugün ilk is günümdü,güzel di ya evde oturmak :)
Irmegan: tesekkür ediyorum, sana mesaj yazmak istedim ancak yeni oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum henüz..
benim ilk bebegim evet, ve aranizda tek yurtdisindan olan benim galiba :)
tüylenme konusuna degilmis bende de oldu kizlar hatta söyle söylim ne güzel lazer yaptiriyordum cok az kalmislardi bitmek üzereydi
ama onlar bile yeniden cikmaya basladi
catlak lar icin doktorum bana badem yagi verdi yag degil de losyon her dustan sonra sürüyorum.
doktorum göbek, kalca, üst bacak, gögüs ve beline sür dedi muhtemel catlak olabilecek bölgeler yani..
bugün bebegim büyüyordu yerini genisletiyordu heralde cünkü sabah önce sag kasigim sonra sol kasigim ve halim mahvetti beni bugün hem cekilme hem de sanci tarzinda
cok agri cektim hala da gecmis degil oturdugum yerde etimi cekiyorlar sanki...
cenem düstü kizlar kusura bakmayin :)
hepinizi öpüyorum bebislerimize saglik diliyorum...
yeni üye oldugum için biraz kullanım konusunda acemiyim :) öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende onlardan biri olucam temmuz da
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))[
benimki erkek hayırlısıyla.bende kız erkek karışık belirtiler var.
1.çok fazla bulantım oldu 8 kilo verdim
2.dudağımdaki uçukların biri söndü diğeri başladı
3.yüzümdeki tek çirkinlik uçuktu ama hamilelikten buyana yüzüm parıl parıl
4.göbeğimde neden bilmiyorum daha henüz normal göbek gibi çok çıkmadı
5.birçok şeye karşı tiksintim var soğanlı yemek ağzıma koyamıyorum mesela....
şuan için aklıma gelenler bunlar.cinsiyet takvimlerine göre ise inanmam ama öyle bakmıştım ikiside erkek çıkmıştı.bence tamamen tesadüf ama.Rabbim ne yazdıysa o oldu
Senin çok farklıymış canım belirtiler Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah .
Hoş geldin canım bende yurt dışındayım bir arkadaşımız daha var yurt dışında olan yalnız değilsin merak etme ama burda zaten hepimiz kardeş gibi olduk :)))
Bugun cocuğumu oyun parkında arabaya bindirirken tek kolu olmayan bı bebek gördüm..doğuştan yokmuş..
yavrum tek eliyle direksiyonu kavramaya çalışıyordu..cok kotu oldum..o kadar guzel bı kızdı ki...onun sucu ne..onun günahı ne..hayatı 1-0 yenik başlamış o melek yüzlü ...oyle bı sarıldım ki oğluma o an...Allah im dedim grip nezle oksuruk aksirik...bunlar dert mı Allah im...ömür boyu nezle burnuna kurban olurum oğlumun...
sukurler olsunnn...
hosbuldum :) aa ne güzel cok sevindim yalniz degilmisim...
sen hangi ülkedesin canim?
ben isvicredeyim tatlimİngiltere / londra canım sen ?
kriz geçiriyorumm şuandaaaaa bendeee alacammmmmmeşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
yeni üye oldugum için biraz kullanım konusunda acemiyim :) öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah nasip ederse bende onlardan biri olucam temmuz da
Kizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum.
Yeni yil tatilinden sonra bugün ilk is günümdü,güzel di ya evde oturmak :)
Irmegan: tesekkür ediyorum, sana mesaj yazmak istedim ancak yeni oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum henüz..
benim ilk bebegim evet, ve aranizda tek yurtdisindan olan benim galiba :)
tüylenme konusuna degilmis bende de oldu kizlar hatta söyle söylim ne güzel lazer yaptiriyordum cok az kalmislardi bitmek üzereydi
ama onlar bile yeniden cikmaya basladi
catlak lar icin doktorum bana badem yagi verdi yag degil de losyon her dustan sonra sürüyorum.
doktorum göbek, kalca, üst bacak, gögüs ve beline sür dedi muhtemel catlak olabilecek bölgeler yani..
bugün bebegim büyüyordu yerini genisletiyordu heralde cünkü sabah önce sag kasigim sonra sol kasigim ve halim mahvetti beni bugün hem cekilme hem de sanci tarzinda
cok agri cektim hala da gecmis degil oturdugum yerde etimi cekiyorlar sanki...
cenem düstü kizlar kusura bakmayin :)
hepinizi öpüyorum bebislerimize saglik diliyorum...
Dualarınızı okudum Rabbim kabul eyler inşallah..
Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu
Bugun cocuğumu oyun parkında arabaya bindirirken tek kolu olmayan bı bebek gördüm..doğuştan yokmuş..
yavrum tek eliyle direksiyonu kavramaya çalışıyordu..cok kotu oldum..o kadar guzel bı kızdı ki...onun sucu ne..onun günahı ne..hayatı 1-0 yenik başlamış o melek yüzlü ...oyle bı sarıldım ki oğluma o an...Allah im dedim grip nezle oksuruk aksirik...bunlar dert mı Allah im...ömür boyu nezle burnuna kurban olurum oğlumun...
sukurler olsunnn...
Bebesinin hareketlerini hisseden var miiii
eşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)
Eki Görüntüle 596733 Eki Görüntüle 596734
kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....
1 haftadır fırsat bulup duaları okuyamamıştım.Az önce geçen cumartesiden bugüne olan herkesin dualarını okudum.Allah Kabul etsin.
Gece eşimle uyuyamadık isim düşünmekten.Daha yavrumun cinsiyetini bile bilmiyoruz ama gece gece netteydik isim için hem dinimizce uygun olsun, hem anlamı güzel olsun hem farklı olsun bir sürü kriter bir arada olunca şöyle gönlümüze göre isimler bulamadık.İsim topiği varmı ki KK da araştırmadım da..Ama bu isim mevzu bizi epey zorlayacak gibi
hayırlı akşamlar arkadaşlar 1 aydır hasretle beklediğimiz kontrol zamanımız geldi veee Allaha şükür gayet sağlıklıyız boy 12 cm ve 126 gr olmuş yavrum cinsiyetimiz de belli oldu kesinleşti artık.başta kız gibi görünüyor demişti doktorumuz ama erkekmiş demek utangaçtı oğluşum başta naza çekti kendini :)
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))
irmegan senin bebeisinin cicilerini yerim cok tatli annesi bende cinsiyeti ogrenir ogrenmez bi magazaya girdim yeni oldugunu duyunca magazanin sahibi ilk tulum alinir donansin diye dedi bende tulum bide patikli alt aldim oda corap hediye etti
ayy çok şekerler yaaa yerim ben onun mis kokulu ayaklarınııııben daha erken diye bişey almıyorumda arkadaşlarım kuzenlerim şimdiden bisürü almışlar biz onu çok bekledik diye. inşallah sağlıkla doğarda hepsi bizde güzel güzel giydiririz minnoşlarımızı
Benim çin takvimine göre kız çıkıyor , ama doktorum kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. Ama çin takviminin yüzde80-90 ihtimalle doğru çıktığı söyleniyor. Bence belirtilerle cinsiyetin belirlenmesi çoğu zaman hamişleri yanıltıyor. Mesela bulantıları çok olanların kızı olur diyorlar , etrafımda bulantısı çok olup oğlu olan çok kişi var. Peyniri çok yiyenin oğlu olur diyorlar. Ben aslında peyniri çok severim ama tiksintiden hiç yiyemiyorum , çok midem bulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?