2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Canım benim İnan çok üzüldüm Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah. Eşinin yaptığı çok yanlış evde minik bir bebek birde hamile bir eş var hiç mi düşünmez hal hatır sormaz çok şaşırdım doğrusu. Sen üZme canım kendini çocuklarını düşün karnındaki bebeğini düşün Rabbim sizin için en güzellerini nasip etsin inşallah canım ......

Hoş geldin canım bende yurt dışındayım bir arkadaşımız daha var yurt dışında olan yalnız değilsin merak etme ama burda zaten hepimiz kardeş gibi olduk :)))

Hoş geldin canım bende yurt dışındayım bir arkadaşımız daha var yurt dışında olan yalnız değilsin merak etme ama burda zaten hepimiz kardeş gibi olduk :)))

hosbuldum :) aa ne güzel cok sevindim yalniz degilmisim...
sen hangi ülkedesin canim?

hosbuldum :) aa ne güzel cok sevindim yalniz degilmisim...
sen hangi ülkedesin canim?

İngiltere / londra canım sen ?

kriz geçiriyorumm şuandaaaaa bendeee alacammmmmm
çok tatlışlarrrrrrr

inşallah herşey düzelir
herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir
Sen güçlü ol cocukların için ..

Hoşgeldin aramıza :)
Allah sağlıkla doğumlarını göstersin inşallah
alışırsın başta bende zorlanmıstım

hoşgeldin canım sende :)

Dualarınızı okudum Rabbim kabul eyler inşallah..

ağzına sağlık canım

Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu

evet hertürlü çatlayacağız ya meraktan ya göbekten D

çok fena oldum şimdi

Bebesinin hareketlerini hisseden var miiii

hayır sadeceee sancısını hissediyorummm

gunaydın göbekliler
çok uykum var
dün cmylmaza gittikkk
yemin ederim ilk beş dkka aralıksız guldum
sancımda vardı zaten mahvoldum
cok eğlendim
gidin tavsiye ederim
kocişin ağzı yırtıldı
benim baska yerlerimmm

canım hepsi çok güzelll İnşallah sağlıcakla giyer bebişinizzz

canım yaşadıkların gerçekten çok zor Rabbim yardımcınız olsun... Öyle zor bir dönemdesinki İnşallah mantıklı düşünüp hem yavruların için hemde kendin için en doğru kararı verirsin.. Belki bi dönem böyle birbirinizden uzak kalmak iyi gelir eşinde bu zaman zarfında hatalarını anlar İnşallah... Hakkında hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin size...

hoşgeldin canımm...

kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....

kuzucuk canim rabbim yardimcin olsun ne denilirki...
irmegan senin bebeisinin cicilerini yerim cok tatli annesi bende cinsiyeti ogrenir ogrenmez bi magazaya girdim yeni oldugunu duyunca magazanin sahibi ilk tulum alinir donansin diye dedi bende tulum bide patikli alt aldim oda corap hediye etti

msc ve gulsahcim bebislerinize gonderiyorum...

bide ben her hafta duzenli olmamakla birlikte foto cekiniyordum ama bundan sonra duzenli olarak ayni kiyafetle her haftamin basinda cekinip album yapmayi dusunuyorum yeni yeni buyuyo hakkaten göbüşüm cunku

allaha emanet olun kizlar

dua sirasi kimde bilemedim ama okudum alllah kabul etsin

ayy çok şekerler yaaa yerim ben onun mis kokulu ayaklarınıııı ben daha erken diye bişey almıyorumda arkadaşlarım kuzenlerim şimdiden bisürü almışlar biz onu çok bekledik diye. inşallah sağlıkla doğarda hepsi bizde güzel güzel giydiririz minnoşlarımızı

Biz belirledik ismi.erkek olursa yekta(esim istiyor) kiz olursa ikra ( ben istiyorum) anlastik yani erkegi o kiziben koyacam:)

Ayrica ruyamda kontrole gidiyordum 11 haftamda.cinsiyetini soylemiyordu doktor yalvariyordim llutfen bidaha bakin diye:) haftaya komtrolum var cok heycanliyimmmmmm ve korkuyorum.ya gelismediyse ya kalbidurduysa allah korusun.cok korkuyorummm...

Maaşallah , bebişin bayağı büyümüş. Ayy yaa çok merak ettim , hareketlerini hissetmeye başladın mı? Aramızda haftası en ileri olan sensin çünkü. Ben yarın 14. haftaya başlıyorum. Ultrasonda da 2 hafta ileri gözüküyor , sürekli kendimi dinliyorum , ama hala bizde tık yok

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))

Benim çin takvimine göre kız çıkıyor , ama doktorum kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. Ama çin takviminin yüzde80-90 ihtimalle doğru çıktığı söyleniyor. Bence belirtilerle cinsiyetin belirlenmesi çoğu zaman hamişleri yanıltıyor. Mesela bulantıları çok olanların kızı olur diyorlar , etrafımda bulantısı çok olup oğlu olan çok kişi var. Peyniri çok yiyenin oğlu olur diyorlar. Ben aslında peyniri çok severim ama tiksintiden hiç yiyemiyorum , çok midem bulanıyor.

irmegan senin bebeisinin cicilerini yerim cok tatli annesi bende cinsiyeti ogrenir ogrenmez bi magazaya girdim yeni oldugunu duyunca magazanin sahibi ilk tulum alinir donansin diye dedi bende tulum bide patikli alt aldim oda corap hediye etti

teşekkür ederiz teyzesiiii.... Sizede hayırlı olsun cicileriniiiz. Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin...

oyyyy teşekkür ederiz canımmm.... Cinsiyetler bi belli olsa zaten hepimiz 7. aya kadar tüm eksikleri tamamlamış oluruz kesin dün chiccoda anakucağı ve bebek arabasınada baktık ikili takımlar vardı gerçekten çok kullanışlı ve kalitelii amaaaa beğendiğimiz model indirimli fiyatı 1279 felandı Allah yardımcımız olsun kızlaaarrrrr....

bizimde çin takviminde erkek çıkıyodu rus takviminde kız... doktor bi ihtimal kız dedi... Bence belirtilerle kız yada erkek olduğunun anlaşılması mümkün değil çünkü çoook fazla farklılık gösterdik hepimizde... elleri ayakları sağlıklı olsun sıpalarımızındaaaaa gerisi hiiiiç mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…