2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Çok güzel isimler canım..Biz eşimle anlaşamadık bi türlü benim beğendiklerimi o beğenmiyo onun beğendiklerini ben..Bizdede erkek olursa eşim kız olursa ben isim koyacaktık ama baktım eşim saçma sapan isimlere sarıyo vazgeçtim D Bende cuma gidiyorum kontrole.Uzun zamandır görmedim bebeğimi çok merak ediyorum inşallah iyilerdir.Bizde sanırım artık cuma öğreniriz cinsiyeti.

Canım kıyamam. Ne vicdansız insanlar var şu hayatta. Bu koca değil , taş kalpli yaratık. Asabımı bozdu. Ne diye sizi umursamayıp , merhametsizce davranıyor? Merhameti olmayana merhamet edilmez. Madem boşanacak ne diye peydahlıyor 2 çocuğu? Aranızda geçenleri etraflıca bilmiyoruz elbetteki ama inan o kadar çok üzüldüm ki , yazını okurken gözlerim doldu. Elbetteki gönlüm yuvanızın yıkılmamasından yana ama , bu yaştan sonra da kimse kimseyi terbiye edemez. Gidiyorsa defolsun gitsin , ona zorla kocalık yaptıramazsın. Sen de onu umursama , üzüldüğünü belli etme , güçlü görün. Böyle vicdansızlar üstlerine düştükçe kendilerini daha da bir halt zannediyorlar. Eğer özelini paylaşmak , meseleyi etraflıca anlatmak istersen biz buradayız. Allah yardımcın olsun. Terbiye edicilerin en büyüğü yüce Allahım o vicdansız kocanı da ıslah etsin inşaallah

Çok güzel ciciler annelerii...Sağlıkla dünyaya gelsinler, güzel günlerde giysinler yavrularınız inşallah...

Hergün girip okuyorum yazılanları ama hepsine yorum yapmaya fırsatım olmuyor..Çok güzel bi pylaşım alanı ama sayfalar çok hızlı ilerliyor ve takip etmesi bana çok zor geliyor..Yazdıklarına yorum alamayıp gönül koyan arkadaşlar var.Bazen bende yazdıklarıma yeterli yorum alamıyorum.Ama bende yeterince yorum yapamıyorum.Zamansızlıktan..Kimse burda birbirini tanımıyor,bi kasıt aramamak lazım...Ama ben sizleri tanımadan çok sevdim :)) bu zamanda beni burdaki hamişlerden daha iyi kimse anlayamaz.NE de olsa benzer şeyler yaşananlar...Ankarada olan arkadaşlar kimler???Keşke bir araya gelsek tanışsak ne gzel olur..

Ben bir doktorun sitesinde okumuştum. Bu haftalarda henüz cinsel organ oluşmamış oluyor. Doktorlar cinsiyet tahminini genital tüberkül denilen bir yapıya bakarak tahminde bulunuyorlarmış. Genital tüberkülün ucu yukarı doğruysa erkek , aşağı doğruysa kız diye tahmin yapıyorlarmış. Genital tüberkül ilerleyen haftalarda cinsel organa dönüşüyor. Doktorlar cinsel organ tam oluştuktan sonra kesin olarak cinsiyetini belirleyebiliyor. O yüzden burada cinsiyet öğrenen arkadaşların hemen hemen hepsine doktorlar yanılma payı veriyor.

Ay cnm ya çok hoşsun , güldürdün beni. Ben de cem yılmaz hastasıyım . Kocişe söyleyim biz de gidelim. Gidenler pek keyifli dönüyor filmden. Benim de gülmeye çok ihtiyacım var. Kaç gündür miskin miskin yatıyorum evde.

bende ikra ismini çok seviyorum kız olursa ikra diyordum ama eşim hiç beğenmedi o yüzden eledim oysa anlamı çok güzel . bende ikidir rüyamda kız bebek görüyorum kontrolde doktorumda yüzde 90 kızın olcak diyordu. hayırlısı bakalım doğrumu çıkıcak rüya tam tersimi çok merak ediyorum bir taraftanda çoook korkularım başladı yine aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama senin gibi düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

Pek şirinmişler. İmrendim. Allah hayırlı güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Biz de alış verişe daha başlamadık. Çok hevesleniyorum alayım diye ama , daha önce çok düşük yaptığım için mi bilmiyorum. Ama alış verişe başlarsam herhalde hem kızların hem de erkeklerin kullanabileceği türden şeyler alırım. Ne de olsa cinsiyetler daha kesinlik kazanmadı , bir kazansın çarşıdan çarşıya dolaşmaya başlarım artık , sonra beni tutabilene aşk olsun)

oooooo 14. haftamıza girmişiz daha 24-34-40. haftalara inşallahhhh :))) aslında zaman çabuk geçiyor da galiba ben çok fazla şey bekliyorum. 15 günde olan doktor randevuları yetmiyor..

Aklına kötü şeyler getirme , güzel düşünelim güzel olsun inşaallah

Bence isim verme hakkı annenin olmalı. 9 ay karnında taşıyan , her türlü eziyeti sıkıntıyı çeken anne. Babalar fikir versin ama noktayı anne koysun. Bu konuda bencilim valla

Canım çok üzüldüm isallah düzelirsiniz kocanda yaptıklarının yanlışlığını anlar Allah büyüktür hakkında hayırlısı olsun Allah sana ve cocuklarına güzellikler versin

1000. sayfalarıda gördük bakalım :) bu arada deli gibi isim aramaya başladım ama hiç beğenmiyorum isimleriii... yandık biz yandık :) çok merak ediyorum neyde karar kılıcaz

Çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin isallah bu an hayal ettim bebesi cicilerin icinde dogsalarda giydirsek

1000. sayfalarıda gördük bakalım :) bu arada deli gibi isim aramaya başladım ama hiç beğenmiyorum isimleriii... yandık biz yandık :) çok merak ediyorum neyde karar kılıcaz

Valla ben 500 leri gördük diyodum 1000 olduk maşallah bize cinsiyeti öğrenelim sıra isime gelecek ona kda yorcaz

Biz kız olursa Hazal Mina , erkek olursa Ahmet yanına bir isim daha koymayı düşünüyoruz. Kesin olmamakla birlikte

Valla ben 500 leri gördük diyodum 1000 olduk maşallah bize cinsiyeti öğrenelim sıra isime gelecek ona kda yorcaz

maşallah maşallah :) valle ben cinsiyeti öğrenmeden taktım kafayı.. genelde isimlerin anlamları ile analizleri farklı oluyor. anlamı çok güzel olan bir isim insana ağır gelebiliyor, yada tam tersi işte ne bileyim şimdi isim analizlerini okuyorum.. :)) isim koymada çok büyük bir sorumluluk bence hayatını etkiliyor çünkü bebişlerimizinn offf off Allah yardmcımız olsun :) herşey yolunda gitsinde tek dert bu olsun ama dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…