Biz belirledik ismi.erkek olursa yekta(esim istiyor) kiz olursa ikra ( ben istiyorum) anlastik yani erkegi o kiziben koyacam:)
Ayrica ruyamda kontrole gidiyordum 11 haftamda.cinsiyetini soylemiyordu doktor yalvariyordim llutfen bidaha bakin diye:) haftaya komtrolum var cok heycanliyimmmmmm ve korkuyorum.ya gelismediyse ya kalbidurduysa allah korusun.cok korkuyorummm...
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
eşime erken erken derken dün yol kenarındaki hello baby mağazasını görmemle ani bir refleksle o tarafa dönmem bir oldu mağazadan da 100 lira bırakıp çıkmam... :/ :)
organik bambu yenidoğan seti ve canım kocama minicikk bir sürprizzzz hediye aldım.
**bu arada aldığım yeni doğan seti o kadar güzel o kadar yumuşacık ki kendim alıp giyesim geldi antibakteriyelmiş de :)
Eki Görüntüle 596733 Eki Görüntüle 596734
kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....
kızlar ben 14 haftalığım doktor bana kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi. aynı doktor kardeşime 11 haftalıkken kesin erkek demişti. bana niye ihtimalli konuştu. sormadım ama bu % kaç ihtimal sizce. ultrasonda pipi görmedim ben iki bacağını üstten çektiğinde erkek olsa pipisi dik durmazmıydı. ben hiçbirşey görmedim. ve görüntü netti. bacak arasına baktığında ben karanlık gördüm bir çıkıntı üst tarafta vardı ama göbek bağı olduğunu düşündüm. kız diye düşündüm açıkçası. 2 hafta sonra kesin söylerim daha erken dedi. yaa ben nasıl beklerim. başka doktoramı gitsem.
gunaydın göbekliler
çok uykum var
dün cmylmaza gittikkk
yemin ederim ilk beş dkka aralıksız guldum
sancımda vardı zaten mahvoldum
cok eğlendim
gidin tavsiye ederim
kocişin ağzı yırtıldı
benim baska yerlerimmm
Biz belirledik ismi.erkek olursa yekta(esim istiyor) kiz olursa ikra ( ben istiyorum) anlastik yani erkegi o kiziben koyacam:)
Ayrica ruyamda kontrole gidiyordum 11 haftamda.cinsiyetini soylemiyordu doktor yalvariyordim llutfen bidaha bakin diye:) haftaya komtrolum var cok heycanliyimmmmmm ve korkuyorum.ya gelismediyse ya kalbidurduysa allah korusun.cok korkuyorummm...
kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....
Çok güzel isimler canım..Biz eşimle anlaşamadık bi türlü benim beğendiklerimi o beğenmiyo onun beğendiklerini ben..Bizdede erkek olursa eşim kız olursa ben isim koyacaktık ama baktım eşim saçma sapan isimlere sarıyo vazgeçtimD Bende cuma gidiyorum kontrole.Uzun zamandır görmedim bebeğimi çok merak ediyorum inşallah iyilerdir.Bizde sanırım artık cuma öğreniriz cinsiyeti.
gunaydın göbekliler
çok uykum var
dün cmylmaza gittikkk
yemin ederim ilk beş dkka aralıksız guldum
sancımda vardı zaten mahvoldum
cok eğlendim
gidin tavsiye ederim
kocişin ağzı yırtıldı
benim baska yerlerimmm[/
Ay dün aksam bizde gittik Cem Yılmaz'a çok güzeldi gercekten gülmekten karnıma ağrı girdi gülmeye ihtiyacımız varmış imkanınız varsa gdin kızlar
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
1000. sayfalarıda gördük bakalım :) bu arada deli gibi isim aramaya başladım ama hiç beğenmiyorum isimleriii... yandık biz yandık :) çok merak ediyorum neyde karar kılıcaz
1000. sayfalarıda gördük bakalım :) bu arada deli gibi isim aramaya başladım ama hiç beğenmiyorum isimleriii... yandık biz yandık :) çok merak ediyorum neyde karar kılıcaz
Valla ben 500 leri gördük diyodum 1000 olduk maşallah bize cinsiyeti öğrenelim sıra isime gelecek ona kda yorcaz
Biz kız olursa Hazal Mina , erkek olursa Ahmet yanına bir isim daha koymayı düşünüyoruz. Kesin olmamakla birlikte
ben isvicredeyim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?