2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Valla ben 500 leri gördük diyodum 1000 olduk maşallah bize cinsiyeti öğrenelim sıra isime gelecek ona kda yorcaz

Benim bundan önceki hamileliğim düşükle sonuçlandı. O zaman Şubat 2013 anneleri grubunda yazışıyordum. Arasıra o topiğe de uğrayıp selam veriyorum. Dün akşam o topikteydim , doğumlarına çok az kalmış ve sayfa sayıları daha 3000 lerde. Bizim topik daha 3 ayda 1000 i devirdi. Anlaşılan kızlar , çenesi düşük hamişler hep bu topikte toplanmışız))

Canım benim ne güzel Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah ben dha birşey almadım 1 ay daha sabredicem :)

Dediğin gibi bizim çenemiz düşük bildigimiz konu oldumu söylemeye çalışıyoz sırasıyla kontroller var bebekleri takip ediyoz bence hepimiz kardeş gibi olduk isme gelince bende çok düşünüyorum dediğin gibi bazı isimler ağır gelebiliyo araştırmak lazım ben hep cinsiyeti belli olsun tek isim ariyim diye düşündüm tek derdimiz bu olsun dediğin gibi

Slm bayanlarrr...Yazılanları okudukça rahatlıyorum bende...Kaybetme korkusu ..Kalbi atıyor mu...Kıyafet almamak için engelliyorum kendimi vb vb vb...İsimlere bakarkende hep kız isimlerine bakıyorummm nedenini bende bilmiyorummm...Yarın kontrolüm var herşey yolundaysa alayım bende minicik minicik bişeylerrr :))

Herkese iyi pazarlar :)
nerdeyse bu saate kadar uyudum ya .. sersem gibiyim.haftanın tüm yorgunluğu çıkıyor...

Bence isim verme hakkı annenin olmalı. 9 ay karnında taşıyan , her türlü eziyeti sıkıntıyı çeken anne. Babalar fikir versin ama noktayı anne koysun. Bu konuda bencilim valla

Bende senin gibi düşünüyorum canım.Ama benim kocam bu bencilliğe fırsat vermiyor :)) Ortak kararımız olsun ben ona da razıyım...Hayırlısı olsun bakalım.Daha çok zaman var kararlar çook değişir.Yeter ki yavrular sağlıklı olsun da.

Kizlaaaarrr nasilsiniz??? Varmi yeni haberler cinsiyet ogrenen falan??? bende 4-5gundur net yok giremiyorum ben cook iyiyim cok sukur mide bulantilarimda tam olarak gecti simdi doktor gunu sayiyorum daha 20 gun var artik cinsiyetini soylerde birseyler aliriz artik:)))

Hosgeldin canim aramiza bende senin gibi yurtdisindayim gurbette zor oluyor ama idare edicez artik:)))

kizlar nasipse biz oglumun adini SELiMHAN dusunuyoruz anlami : 1. Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi. demek.. bakalim simdilik boyle dusunduk sizce nasil

Son düzenleme:

üstüne cok rahat bişe giy benden tavsiyee
çok güldüm bennn mutlaka gidiiiinnnn
ağzım zaten büyüktü iyice büyüdüüüü

Bence isim verme hakkı annenin olmalı. 9 ay karnında taşıyan , her türlü eziyeti sıkıntıyı çeken anne. Babalar fikir versin ama noktayı anne koysun. Bu konuda bencilim valla

iviiiiiiiiit hakkımızı savunalımmmm :))))))))

Herkese iyi pazarlar :)
nerdeyse bu saate kadar uyudum ya .. sersem gibiyim.haftanın tüm yorgunluğu çıkıyor...

bende çok yorgunum ama uyuyamadım yine
yarında tam 10da randevu var
sıpama bakmaya gitcez inşallahhh

doktordan geldikten sonra yatcammmm öks gibiii
öyle planlıyorummm

Bizler iyiyiz çok şükür diyelim iyi olalım. Ben daha mide bulantılarını tam atlatamadım. Gözünaydın sen atlatmışsın bulantı olayını. Topikte çoğu kişi cinsiyeti öğrendi ama kesinlik yok malesef. Doktorlar cinsiyeti söylerken kesin olmamakla beraber diye ekliyorlar. 20 gün sonra kontrolün varsa , o zaman 18 haftayı devirmiş oluyorsun ki sana cinsiyetini net olarak söylerler. Allah gönlüne göre versin

merhablarr bız geldıkk pıpıcnımlaaaa nbr sınız bakalımmm anketekı kız erkek esıtlıgı dahada acılmıs pıpıcanlar önceeee 22=9maasallah subhanallahhhhhhhhhhh

---ben olmdan 1000 leri görmssunuz haydı hayırlısı ılee ınslll

---isim konusundada esım ve ben oglumuza alperen--dusunuyoruz ınslll

2 dr erkek dedı ama gene %1 ihtımal kız olursada zeynep..nsl saglıcakla dogsunlarda hayırlı ısımler verelım ınsl...

Selam arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.ben sun tam 11 haftaliigim 4, 5 yaşında bir oğlum var.bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Allah herkesin gönlüne gore verir inşallah

Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar

Aaahh canim ya insallah tam olarak ogrenirim artik alisveris yapmak istiyorummmm ...beni folic asit etkiliyordu onu birakinca butun bulantilarim gecti insallah sende yakinda atlatirsin :)))

selammm
inşallah tatlım iki isimde çok çok güzel pipican olsun pipili senesiymiş bu sene

Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar

hoşgeldiniz kızlarrr aramızaaa
ohh bayada kalabalıklaştıkkk
heeep beraber doğurcaz pıtır pıtırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…