Valla ben 500 leri gördük diyodum 1000 olduk maşallah bize cinsiyeti öğrenelim sıra isime gelecek ona kda yorcaz
Eki Görüntüle 596733 Eki Görüntüle 596734
kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....
Benim bundan önceki hamileliğim düşükle sonuçlandı. O zaman Şubat 2013 anneleri grubunda yazışıyordum. Arasıra o topiğe de uğrayıp selam veriyorum. Dün akşam o topikteydim , doğumlarına çok az kalmış ve sayfa sayıları daha 3000 lerde. Bizim topik daha 3 ayda 1000 i devirdi. Anlaşılan kızlar , çenesi düşük hamişler hep bu topikte toplanmışız))
maşallah maşallah :) valle ben cinsiyeti öğrenmeden taktım kafayı.. genelde isimlerin anlamları ile analizleri farklı oluyor. anlamı çok güzel olan bir isim insana ağır gelebiliyor, yada tam tersi işte ne bileyim şimdi isim analizlerini okuyorum.. :)) isim koymada çok büyük bir sorumluluk bence hayatını etkiliyor çünkü bebişlerimizinn offf off Allah yardmcımız olsun :) herşey yolunda gitsinde tek dert bu olsun ama dimi :)
Bence isim verme hakkı annenin olmalı. 9 ay karnında taşıyan , her türlü eziyeti sıkıntıyı çeken anne. Babalar fikir versin ama noktayı anne koysun. Bu konuda bencilim valla
Kizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum.
Yeni yil tatilinden sonra bugün ilk is günümdü,güzel di ya evde oturmak :)
Irmegan: tesekkür ediyorum, sana mesaj yazmak istedim ancak yeni oldugum icin özel mesaj gönderemiyorum henüz..
benim ilk bebegim evet, ve aranizda tek yurtdisindan olan benim galiba :)
tüylenme konusuna degilmis bende de oldu kizlar hatta söyle söylim ne güzel lazer yaptiriyordum cok az kalmislardi bitmek üzereydi
ama onlar bile yeniden cikmaya basladi
catlak lar icin doktorum bana badem yagi verdi yag degil de losyon her dustan sonra sürüyorum.
doktorum göbek, kalca, üst bacak, gögüs ve beline sür dedi muhtemel catlak olabilecek bölgeler yani..
bugün bebegim büyüyordu yerini genisletiyordu heralde cünkü sabah önce sag kasigim sonra sol kasigim ve halim mahvetti beni bugün hem cekilme hem de sanci tarzinda
cok agri cektim hala da gecmis degil oturdugum yerde etimi cekiyorlar sanki...
cenem düstü kizlar kusura bakmayin :)
hepinizi öpüyorum bebislerimize saglik diliyorum...
Ay cnm ya çok hoşsun , güldürdün beni. Ben de cem yılmaz hastasıyım . Kocişe söyleyim biz de gidelim. Gidenler pek keyifli dönüyor filmden. Benim de gülmeye çok ihtiyacım var. Kaç gündür miskin miskin yatıyorum evde.
Bence isim verme hakkı annenin olmalı. 9 ay karnında taşıyan , her türlü eziyeti sıkıntıyı çeken anne. Babalar fikir versin ama noktayı anne koysun. Bu konuda bencilim valla
kocişlerle beraber gidinn ama elinden tutmayın benimki elimi kırıyordu gülerkengunaydın göbekliler
çok uykum var
dün cmylmaza gittikkk
yemin ederim ilk beş dkka aralıksız guldum
sancımda vardı zaten mahvoldum
cok eğlendim
gidin tavsiye ederim
kocişin ağzı yırtıldı
benim baska yerlerimmm[/
Ay dün aksam bizde gittik Cem Yılmaz'a çok güzeldi gercekten gülmekten karnıma ağrı girdi gülmeye ihtiyacımız varmış imkanınız varsa gdin kızlar
Benim bundan önceki hamileliğim düşükle sonuçlandı. O zaman Şubat 2013 anneleri grubunda yazışıyordum. Arasıra o topiğe de uğrayıp selam veriyorum. Dün akşam o topikteydim , doğumlarına çok az kalmış ve sayfa sayıları daha 3000 lerde. Bizim topik daha 3 ayda 1000 i devirdi. Anlaşılan kızlar , çenesi düşük hamişler hep bu topikte toplanmışız))
sanırım çoook geveseee biii topiğiiiz :))))))))))9
Slm bayanlarrr...Yazılanları okudukça rahatlıyorum bende...Kaybetme korkusu ..Kalbi atıyor mu...Kıyafet almamak için engelliyorum kendimi vb vb vb...İsimlere bakarkende hep kız isimlerine bakıyorummm nedenini bende bilmiyorummm...Yarın kontrolüm var herşey yolundaysa alayım bende minicik minicik bişeylerrr :))
benimde tam 10da kontrolüm var
herbiryerinden bakabilmek için kocaman bi çikolata yemeyi planlıyorummm
inşallah herşeyyolundadırrr :18:
Kizlaaaarrr nasilsiniz??? Varmi yeni haberler cinsiyet ogrenen falan??? bende 4-5gundur net yok giremiyorum ben cook iyiyim cok sukur mide bulantilarimda tam olarak gecti simdi doktor gunu sayiyorum daha 20 gun var artik cinsiyetini soylerde birseyler aliriz artik:)))
iyiyizz kuzumm sen nasılsınnn
ben yarın kontrole gitcemm
çok var cinsiyet öğrenen
bu 2013 pipili yılıymış kısss:105:
bulantıların geçmiş ne güzel ben hala sabahları
açlıktan sanırım bulantıyla kalkıyorum:120:
Herkese iyi pazarlar :)
nerdeyse bu saate kadar uyudum ya .. sersem gibiyim.haftanın tüm yorgunluğu çıkıyor...
Kizlaaaarrr nasilsiniz??? Varmi yeni haberler cinsiyet ogrenen falan??? bende 4-5gundur net yok giremiyorum ben cook iyiyim cok sukur mide bulantilarimda tam olarak gecti simdi doktor gunu sayiyorum daha 20 gun var artik cinsiyetini soylerde birseyler aliriz artik:)))
Bizler iyiyiz çok şükür diyelim iyi olalım. Ben daha mide bulantılarını tam atlatamadım. Gözünaydın sen atlatmışsın bulantı olayını. Topikte çoğu kişi cinsiyeti öğrendi ama kesinlik yok malesef. Doktorlar cinsiyeti söylerken kesin olmamakla beraber diye ekliyorlar. 20 gün sonra kontrolün varsa , o zaman 18 haftayı devirmiş oluyorsun ki sana cinsiyetini net olarak söylerler. Allah gönlüne göre versin
selammm---ben olmdan 1000 leri görmssunuz haydı hayırlısı ılee ınslll
---isim konusundada esım ve ben oglumuza alperen--dusunuyoruz ınslll
2 dr erkek dedı ama gene %1 ihtımal kız olursada zeynep..nsl saglıcakla dogsunlarda hayırlı ısımler verelım ınsl...
Selam arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.ben sun tam 11 haftaliigim 4, 5 yaşında bir oğlum var.bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Allah herkesin gönlüne gore verir inşallah
Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?