2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
haftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn :))))))))))))

Aaahh canim ya insallah tam olarak ogrenirim artik alisveris yapmak istiyorummmm ...beni folic asit etkiliyordu onu birakinca butun bulantilarim gecti insallah sende yakinda atlatirsin :)))

İnşaallah. Ben de alış veriş yapmak istiyorum , cinsiyetin netleşmesini bekliyorum ama zor tutuyorum kendimi. Bir gün salıvericem kendimi çarşıya Allah ne verdiyse , dayanamıyorum artık )

İnşaallah güzel haberlerle dönersin. Bekliyoruz , mutlaka haber ver ) Sen de kendine iyi bak. Hoşçakal )

Allah razı olsun canıımmm teşekkür ederizz.... Ben Ankaradayımmmmm

teşekkür ederiz teyzesiii... bende tedbirli aldım 1 ay süre verdiler değiştirebilmem için yoksam almazdım bendeee...

Çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin isallah bu an hayal ettim bebesi cicilerin icinde dogsalarda giydirsek

yaaa sen ne diyosun aldıklarımın içine ellerimi koyarak kabartıyorumm sanki totosu çıkmışi gibiii içim ılık ılık oluyo o zaman işteee....

Canım benim ne güzel Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah ben dha birşey almadım 1 ay daha sabredicem :)

Amiiiin İnşallah canım benim... ben sabredemiyorummm hemde hiiiiiiççç

kizlar nasipse biz oglumun adini SELiMHAN dusunuyoruz anlami : 1. Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi. demek.. bakalim simdilik boyle dusunduk sizce nasil

Çok güzel bi isim canım benimm anlamlarıda çok güzelmiş... adının güzelliğiyle gelsin dünyaya İnşallah...

duanı okudum Allahım kabul eder inşallah :)

Allah razı olsun canım ağzına sağlık

Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar

hoşgeldiniz canlaarrrr.... Bebişlerinizi öptümmm kocaman kocamaannnnnn

Allaaaahhhh ne büyük heycan... güzel haberlerle gel kıs döverim yoğğsammm bide pıtırcanın fotosunu istiyoruuuzzzzzzz

kac kilo aldiniz kizlar 13 haftaya girdim 3 kilo aldim ya sizler

ben hiç kilo almamıştımm amaaaaa 2 gündür yarım kilodan fazla çıkıyoo sanırım artık 1 kilo aldım diyebilebilirimm

bunlarda bizim kuzunun cicişleri teyzeleri yeşil kızada erkeğede olur diye arkadaşlarım almış. anne babadan hayır yok bebişe daha oturup oturup seviyoruz ya

11.haftadayım 2kilo verdim

bende 13.haftanın sonlarındayım 2 kilo civarında aldım.bunun belli bir kilo alımı var mı ki?

canım bende bi kaç gün önce tartıldım 1 kilo almışım

Ben daha kilo almadim ama artik almaya baslarim sanirim:))

desenize bu topigin en kilolusu benim kimse almamis vermis ayy utandim walla bende kusma olmadi zaten öylede böylede yemem cok güzeldir ayy dikkat etsem iyi olur

güle güle giydirin inşallah canım çok tatlılarrr

desenize bu topigin en kilolusu benim kimse almamis vermis ayy utandim walla bende kusma olmadi zaten öylede böylede yemem cok güzeldir ayy dikkat etsem iyi olur

ben 1 kilo aldım 48dim 49 oldum. bende hiç kusmadım 3 kilo bence çok değil belki şişkinliğin falan da vardır?? sağlıklı beslen canım kesme yemenden.

bu arada lara kızım olursa koymak istediğim isimlerden biri :)

Son düzenleme:
selammm
inşallah tatlım iki isimde çok çok güzel pipican olsun pipili senesiymiş bu sene

hoşgeldiniz kızlarrr aramızaaa
ohh bayada kalabalıklaştıkkk
heeep beraber doğurcaz pıtır pıtırrr
evet canımmm hayırlısı ıle gelsınlerdeeee

haydı hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlardaaa fark etmes cınsıyetlerımızzzzzzzzzzzz

kızlar benımpıpıcan yaramazlık yapıyor dunden beri ya sag a toplanıyor yada solaa sımdı ben hıssetmedım gecısını ama sagıma gectiii)) toplandı,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…