üstüne cok rahat bişe giy benden tavsiyee
çok güldüm bennn mutlaka gidiiiinnnn
ağzım zaten büyüktü iyice büyüdüüüü
iviiiiiiiiit hakkımızı savunalımmmm :))))))))
kocişlerle beraber gidinn ama elinden tutmayın benimki elimi kırıyordu gülerken
sanırım çoook geveseee biii topiğiiiz :))))))))))9
benimde tam 10da kontrolüm var
herbiryerinden bakabilmek için kocaman bi çikolata yemeyi planlıyorummm
inşallah herşeyyolundadırrr :18:
iyiyizz kuzumm sen nasılsınnn
ben yarın kontrole gitcemm
çok var cinsiyet öğrenen
bu 2013 pipili yılıymış kısss:105:
bulantıların geçmiş ne güzel ben hala sabahları
açlıktan sanırım bulantıyla kalkıyorum:120:
Ben de iyyim cok sukur:))) sormaya kimi duysam pipi mujdesi veriyor kizlarda kitlik var sanirim :)))Bende su bulantilarin gececegine hic inanmazdi ama ozellikli kalsiyuma baslayinca ip gibi kesildi kalsiyum mideye cok faydaliymis birde sabahlari ilk salatalik yiyorum soguk soguk o da bana iyi geliyor darisi sana artik ..
Aaahh canim ya insallah tam olarak ogrenirim artik alisveris yapmak istiyorummmm ...beni folic asit etkiliyordu onu birakinca butun bulantilarim gecti insallah sende yakinda atlatirsin :)))
haftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn:))))))))))))
İnşaallah güzel haberlerle dönersin. Bekliyoruz , mutlaka haber ver) Sen de kendine iyi bak. Hoşçakal )
Çok güzel ciciler annelerii...Sağlıkla dünyaya gelsinler, güzel günlerde giysinler yavrularınız inşallah...
Hergün girip okuyorum yazılanları ama hepsine yorum yapmaya fırsatım olmuyor..Çok güzel bi pylaşım alanı ama sayfalar çok hızlı ilerliyor ve takip etmesi bana çok zor geliyor..Yazdıklarına yorum alamayıp gönül koyan arkadaşlar var.Bazen bende yazdıklarıma yeterli yorum alamıyorum.Ama bende yeterince yorum yapamıyorum.Zamansızlıktan..Kimse burda birbirini tanımıyor,bi kasıt aramamak lazım...Ama ben sizleri tanımadan çok sevdim :)) bu zamanda beni burdaki hamişlerden daha iyi kimse anlayamaz.NE de olsa benzer şeyler yaşananlar...Ankarada olan arkadaşlar kimler???Keşke bir araya gelsek tanışsak ne gzel olur..
Pek şirinmişler. İmrendim. Allah hayırlı güzel günlerde kullanmak nasip etsin. Biz de alış verişe daha başlamadık. Çok hevesleniyorum alayım diye ama , daha önce çok düşük yaptığım için mi bilmiyorum. Ama alış verişe başlarsam herhalde hem kızların hem de erkeklerin kullanabileceği türden şeyler alırım. Ne de olsa cinsiyetler daha kesinlik kazanmadı , bir kazansın çarşıdan çarşıya dolaşmaya başlarım artık , sonra beni tutabilene aşk olsun)
Çok güzeller Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin isallah bu an hayal ettim bebesi cicilerin icinde dogsalarda giydirsek
Canım benim ne güzel Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah ben dha birşey almadım 1 ay daha sabredicem :)
kizlar nasipse biz oglumun adini SELiMHAN dusunuyoruz anlami : 1. Kusuru, noksanı olmayan, sağlam, doğru. 2. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 3. Temiz, samimi. demek.. bakalim simdilik boyle dusunduk sizce nasil
duanı okudum Allahım kabul eder inşallah :)
Selam arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.ben sun tam 11 haftaliigim 4, 5 yaşında bir oğlum var.bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Allah herkesin gönlüne gore verir inşallah
Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
haftalar sonraaa
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
kac kilo aldiniz kizlar 13 haftaya girdim 3 kilo aldim ya sizler
11.haftadayım 2kilo verdim
Hosgeldin canim aramiza bende senin gibi yurtdisindayim gurbette zor oluyor ama idare edicez artik:)))
Ne güzel canım ben buraya geleli 7 ay anca oldu :)
Eki Görüntüle 597073 Eki Görüntüle 597074
bunlarda bizim kuzunun cicişleri teyzeleri yeşil kızada erkeğede olur diye arkadaşlarım almış. anne babadan hayır yok bebişe dahaoturup oturup seviyoruz ya
11.haftadayım 2kilo verdim
bende 13.haftanın sonlarındayım 2 kilo civarında aldım.bunun belli bir kilo alımı var mı ki?
canım bende bi kaç gün önce tartıldım 1 kilo almışım
Ben daha kilo almadim ama artik almaya baslarim sanirim:))
Eki Görüntüle 596733 Eki Görüntüle 596734
kızlaaarrrr kuzucuğumun cicişlerii çoğalıyoorrr... 1.resimdekileri önceden almıştım dünde chiccoya girdik eşimle %50 indirim varmışş tulum aldım bi tane ama kırmızı kalpliii doktor kıza göre bişey alma sakın demiştiii... Rabbim sağlıcakla giydirebilmeyi nasip etsin hepimize İnşallah....
desenize bu topigin en kilolusu benim kimse almamis vermis ayy utandim walla bende kusma olmadi zaten öylede böylede yemem cok güzeldir ayy dikkat etsem iyi olur
selammm
inşallah tatlım iki isimde çok çok güzel pipican olsun pipili senesiymiş bu sene
hoşgeldiniz kızlarrr aramızaaa
ohh bayada kalabalıklaştıkkk
heeep beraber doğurcaz pıtır pıtırrr
haydı hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlardaaa fark etmes cınsıyetlerımızzzzzzzzzzzzhaftalar sonraaa
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?