2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar hic balik yagi kullanan varmi dr verdi baliktan tiksindim diye ama tadi tuzu varmi bilen kullanan yazsin ltfen

ben kaç kilo aldığımı bilmiyorum kızlar ben gebe kalmadan önce sigarayı bıraktığım için....

canım ben 11+1 de devlette öğrendim cinsiyeti

aaa bende doktorum sölemezse devlete giderim artık neydi seninkinin cinsiyeti?

valla belirtilerin çoğu bendede var ama bakalım oğluş mu kız mı? bu arada eşim yanımda niye oğluş diyon diyo kendisi oğlan istiyo ben kız bakalım kim kazancak.[/QUOTE]

Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu

Canlarım valla kaç kişiye sorduysam aynısını dediler erkek çocukta göbüş geç çıkarmış anne zayıflarmış sonradan kilo alırmış. Bu arada daha öncede dedim ben 11. haftada öğrendim devlette hemde. özeldekiler risk almak istemediğinden demiyolar 10. haftada omurgadan bile anlaşılıyomuş erkek omurgası daha kalın oluyomuş benimki pipisinide gösterdi % 90 erkek dedi doktor cnm özeldeki demiyor ama

herkese iyi gecelerr,maşallah 1000lere gelmişiz :)
bu arada bu çarşamba randevum var,tarama testim..inşallah ben de cinsiyeti öğrenirim 12+5 olucam...
meraktan çatlıcam :)

Ben yüsra diyordum erkek ismine aslinda sonra aa yektaya benziyor aymi dedim esim de hemen atladi yekta olsun diye pek hazetmedim ama ne diyim adam 5 senedir bekliyor.hem belki kiz olur diye ses etmedim:)

Evet anlami cok guzel ikra nin.
Ya bebegim icin ben de cok endiseliyim.kbi hissetmeye baslasam da rahat etse icim.ama daha 1 ay var en az hissetmek icin

selam kızlarrr

Hergün sizi takip ediyorum ama ne yazık ki sohbetinize dahil olamıyorum Çünkü anca bu saatlerde bakabiliyorum. İşim gereği gün içinde bakmaya vaktim olmuyor. Ama çokta özeniyorum sohbetlerinize Sanırım çoğumuz ikili testlerini yaptırdı güzel haberlerini de aldı çok şükür. Bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlerde olmuş ne güzell :)) Bende yaptırmıştım sonuçlarımda iyiydi. Artık bu ayın sonunda var kontrolüm o zaman görücem bebişimi. Belki bende öğrenirim cinsiyetini.. ,

Hepinize keyifli sağlıklı hamilelikler diliyorum. Fırsat buldukça bende aranıza girmeye çalışıcam. Sizi takip eden size özenen bi Nddd olduğunu unutmayın olur mu? Hamilelik gerçekten çok duygusallaştıryormuş insanı İyi geceler herkeseeee

Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
Hoşgelmişsiniz kızlar
Hadi bakalım ben bile heyecanlandım bak, inşallah güzel geçer ve cinsiyetide öğrenirsin cnm
kac kilo aldiniz kizlar 13 haftaya girdim 3 kilo aldim ya sizler
10+6 yım 400-500 gr falan almış gözüküyorum

Çatlak kremi olarak ne aldın? Ben de alıcam ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bu konuda hiç bilgim yok

canım ben de lierac kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce tavsiye üzerine aldım ve 1 haftadır da düzenli kullanıyorum. Çatlağım yok ama olmadan başlamamı söylediler. Çatlak oluştuktan sonra sürsen de bi faydası olmuyomuş çünkü..

Bu arada ben de şu ana kadar 2 kilo aldım. Ama biraz dur diyecem, ben hamile kalalı fazla mide bulantısı çekmedim, önceden ne yiyosam aynen yedim. Hatta hamileyim die daha da bi şevkle yedim ama imreniyorum dal gb hamile olanlara. Vee sırf sebze - meyve ile bslenmeye karar verdim. Balık ızgara olucak, et de ızgara ama bunun dışında sadece sebze ve meyve yicem. Çünkü çok kilo almak istemiyorummmmm

bir de kızım olursa, Nehar yada Lena, oğlum olursa da Onat koymak istiyorum...

Kizlar hic balik yagi kullanan varmi dr verdi baliktan tiksindim diye ama tadi tuzu varmi bilen kullanan yazsin ltfen

gunaydın guzel anneler hafta sonu oglumla sınav sınav gezdık malum acık öğretimm
sızler nasılsınız konular baya ılerlemıs bıraz okumaya calsıtım

canım benımde cuma kontrolum vardı doktor balık yagı yazdı sana hangı ılacı yazdı?
benımkı marıncap. diğer ılacları bılmem ama benım ılacımım herhangı bır tadı yok agzımda fazla bekletmeden hemen yutuyorum zaten.
sadece ufak bır sorun var benım gastrıtım var mıdemde olusan gazdan dolayı bazen agzıma balık tadı gelıyo o kadar. bende o nedenle yatarken ıcıyorum

kızlar catlak kremı konusu gecmıs benım doktorum ve eczacımla olan dıyologumu anlatayım fıkrınız olsun ıstedım.
daha öncede belırtmıstım doktorum bana bonal krem yazdı öncesınde sunu dıyeyım doktor ıle ortak bır tanısımız varmıs onun slmını ıletınce bızımle artık farklı ılgılenıyo.
neyse bana bonal yazdı bulamayabılırsın cokk zor bulnuyo ama en ıyısı bu demıstı. sonra esımın eczacı arkadası var ona sorduk kremı ewet en ıyısı budur bunun ıcınde dıgerlerınden farklı olrak bır madde var demıs. hatta eczacının yanında calısan kız her doktor bu ıyılıgı yapıp bu ılacı yazmaz gercekten cok ıyıydır demıs :26: tabı ılac yok. arkadas sağolsun bır cok ecza deposunu aradı ellerınde yok ve hepsı bu kremın gercekten cok ıyı oldugunu savunmus yurt dısından gelıyormus ve artık gelmıyormus o yuzden bulması buyuk sıkıntı. yanı sonucc bonal krem cok ıyıymıs fakat pıyasada yokk bonal f jel dıye bır krem var doktoruma sordum doktor hemen nete gırıp ıcerıgıne baktı daha once kullanmadım duymadım ama içerikleri aynı buda olur dedı :26::26::26::26::26: bakalım sımdı eczacı arkadas bızım ıcın arastırıyo gercı 15 gundur arıyoruz eger bulursak bonal alıcaz yoksa bonal f jell kullanıcam :26:

herkese merhaba. Şimdiden iyi haftalar diliyorum. ben de cumartesi ikili test ve detaylı ultrason için doktora gittim. şu ana kadar her şey normal görünüyor. 12+5'te gittim 13+1'di yani uyumlu gidiyormuş. Doktor "KIZIM" olacağını söyledi. O an mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olması en buyuk dileğim ama hep içten içe kızım olmasını istedim, daha hamile değilken bile. bana herkes kız olsun isteme sağlıklı olsun diye dua et dedi. Dünyada hiçbir anne sağlıksız da olsa kız olsun diye ısrar etmez zaten. Ama hayatta hiçbir şeyi Allah'tan istemenin günah olmadığını düşünüyorum. Dileğimizi, istediğimizi Allah'tan başka kimden isteyebiliriz ki? Başka kim verebilirdi ki? Binlerce kez şükürler olsun ki hem sağlıklı hem de kız olacak yavrum inşallah. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Kimselere bakmayın, gönlünüzden geçen için sürekli dua edin, isteyin, öyleymiş gibi hayaller kurun...

Son düzenleme:
Herkese günaydın
İyi haftalar diliyorum hepinize
Hafta sonu anne karnında bebek hareketlerını ızledım
Allah'ım o nasıl bır mucizedir yarabbım resmen cıkarın benı buradan dıyor futbol oynuyor içeride
Bize de o günleri göster allahım koca göbişlerimizi :)
karnım bayagı cıktı artık teyzeleri
gögüslerinin altında kaşıntı olab varmı dün uyz gibi kaşındım sonra bebeyağladım geçti

Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar

hoşgeldin cnm aramızaa...

iyi haberlerini bekliyoruz bakalım hamişcik

valla benim son 2 gündür her yanım kaşınıyo uyuz gibi..

bide dün okadar sancım olduki genelde hep sol kasığımda olurdu şimdi sağ kasığımda bacağıma kadar vurdu ayaktayken düşcektim eşim hemen yatırdı. bi 5 dk sonra geçti ama çok korkuttu. ayrıca biz isim olarak kesiniz.kız olursa Sare, erkek olursa Talha.. artık öğrenmek istiyorummmm

11+4 gunlugum ama icimde hissetmiyorum sanki esimle kavga ettim ve cok sinir yaptim bebegim gitmemistir umarim

one ya yuh diyorum
bizim imam nikahımızı düğünden bi kaç gün önce kyıdık biz
kv illa kendi eviniz düzülsün ole kıyılsın dedi
nikakıda mahalle camisinin hocası kıydı yanı iki tarafında tanıdığı değil
bizim iki ailde hiç konuşmamaşıtı mihir meselesini
hoca sorunca allah var şimdi kayın pederim
mihir için düşünüdüğünü söledi ki biz 3 elitiyiz üçümüzüzünde mihir miktarı aynıdır
ayırt etmedi adam
senin ki fenaymış bacım

çok sevindim canım. maşallah. rabbim hayırlı bir kuzu etsin inşallah. benimde gönlümen geçen hep kızdır ne yalan söyleyeyim. ama maşallah doktorun hemen bilmiş.

ben en son 14+1 de gittim ama henüz belli değil dedi doktorum. yaklaşık olarak 15 gün sonra randevum var. o zamana kadarda 16 haftalık olur zaten. inşallah o zaman gösterir kuzum.

rabbim herkesin evladını sağlıklı nasip etsin ama gönlünden geçene de uysun inşallah.

tekrar tebrik ederim canım.

Son düzenleme:
güle güle giydirin inşallah canım çok tatlılarrr

teşekkür ederiz canımmmm...

yüsra kız ismi bence şekerrr... çünkü ben kızıma yüsra koymayı düşünüyorummm henüz net değil amaaa

Duanızı okudum arkadaşlar, Allahım kabul etsin inşallah

Ağzına sağlık cnm teşekkürler...

fenaki ne fenaaaaa cadının önde gideniiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…