canım ben 11+1 de devlette öğrendim cinsiyeti
Catliycam su cinsiyet konusunda..
sizce 14. Haftada belli olur mu
Ben yüsra diyordum erkek ismine aslinda sonra aa yektaya benziyor aymi dedim esim de hemen atladi yekta olsun diye pek hazetmedim ama ne diyim adam 5 senedir bekliyor.hem belki kiz olur diye ses etmedim:)Çok güzel isimler canım..Biz eşimle anlaşamadık bi türlü benim beğendiklerimi o beğenmiyo onun beğendiklerini ben..Bizdede erkek olursa eşim kız olursa ben isim koyacaktık ama baktım eşim saçma sapan isimlere sarıyo vazgeçtimD Bende cuma gidiyorum kontrole.Uzun zamandır görmedim bebeğimi çok merak ediyorum inşallah iyilerdir.Bizde sanırım artık cuma öğreniriz cinsiyeti.
bende ikra ismini çok seviyorum kız olursa ikra diyordum ama eşim hiç beğenmedi o yüzden eledimoysa anlamı çok güzel . bende ikidir rüyamda kız bebek görüyorum kontrolde doktorumda yüzde 90 kızın olcak diyordu. hayırlısı bakalım doğrumu çıkıcak rüya tam tersimi çok merak ediyorum bir taraftanda çoook korkularım başladı yine aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama senin gibi düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Selam arkadaşlar bende ilk defa yazıyorum Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.ben sun tam 11 haftaliigim 4, 5 yaşında bir oğlum var.bende cinsiyetini çok merak ediyorum.Allah herkesin gönlüne gore verir inşallah
Hoşgelmişsiniz kızlarBiz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
Hadi bakalım ben bile heyecanlandım bak, inşallah güzel geçer ve cinsiyetide öğrenirsin cnmhaftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn:))))))))))))
10+6 yım 400-500 gr falan almış gözüküyorumkac kilo aldiniz kizlar 13 haftaya girdim 3 kilo aldim ya sizler
bazı doktorlar tahmini bişeyler söylüyor ama tamamen doktorla alakalı bence
doktorun nasıl ki benimki mesela söylemez bi adam gibi duruyooo
offf yaa benimki de söylemedi zaten. Hiç tahmininizde mi yok dedim çok erken dedi. 11+4 düm gittiğimde pufff.. Haftaya pazartesi ikili testim yapılacak, o zaman biraz olsun ortaya çıkar inşallah yaa. benim gönlüm hep kızdan yana ama hayırlısını versin ALLAH'ım. Sağlıkla kucağıma alayım yeter ki, her ne olursa olsun kabulümüzdür..
hayırdır elif ne oldu anlatsana?
Çatlak kremi olarak ne aldın? Ben de alıcam ama hangisi daha iyi olur bilemiyorum. Bu konuda hiç bilgim yok
Kizlar hic balik yagi kullanan varmi dr verdi baliktan tiksindim diye ama tadi tuzu varmi bilen kullanan yazsin ltfen
Biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
haftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn:))))))))))))
Herkese günaydın
İyi haftalar diliyorum hepinize
Hafta sonu anne karnında bebek hareketlerını ızledım
Allah'ım o nasıl bır mucizedir yarabbım resmen cıkarın benı buradan dıyor futbol oynuyor içeride
Bize de o günleri göster allahım koca göbişlerimizi :)
karnım bayagı cıktı artık teyzeleri
gögüslerinin altında kaşıntı olab varmı dün uyz gibi kaşındım sonra bebeyağladım geçti
oooo baya geç saatlere kadar çalışmışsınız cnmm Allah yardımcın olsun...
altın konusuna gelince bi çoğunuz bilirsiniz bir kadın 5.evliliğini de yapsa imam nikahı sırasında mihir istenir ki bunun amacıda imam nikahının geçerli olabilmesi için kadına hak olarak kılınmış bir paydır dinimizce... neyse istemeye geldiler bi kaç kere son geldiklerinde sizin bi isteğiniz varmı diye sordular babama babam dediki ben alacağınız vereceğiniz hiçbir şeye karışmam yanlız sizden tek isteğim kızım mihir istediği zaman bunu gerçekleştirmeniz dedi... bunun üstüne bir sürü muhabbetler çevrildi yok biz mihir nedir bilmiyoruz öyle bişey yok ki benim kayınvalidem 5 vakity namazında elinden kuran düşmeyen bi kadın... neyse biz yine sustuk bakalım imam nikahı sırasında ne diyecekler diye düğünden 10 gün önce imam nikahımızı kıymak için geldiler hoca olarakta eşimin halasının eşi geldi... imam nikahı sırasında mihir dile getirilir sizlerde oldumu bilemiyorum adam ne dedi biliyomusun iki aile arasında mihir konusunda anlaşılmış ve belirli bir miktar söylenmiş bunun üzerine nikahınızı kıyıyorum dedi ben şok oldum o sırada... tabii insanlığımdan hiçbir şey söylemedim arada anlaşılan bir miktar da yoktu ama hakkımıda helal etmedim... bizim düğünden sonra maddi konuda iki yakaları bir araya gelmedi bunu bizzat kayınvalideminde ağzından duydum... düğünde takılan takılara gelince düğünde takı merasiminden sonra zaten bütün çeyreklerimi almış çantasına atmıştı bile... balayına giderken bileziklerimi emanet bıraktım onuda geri vermedi hakkımı asla ve asla helal etmiyorum eşimede kaç kere söyledim zaten.... ha herkese eşit davrandığını söyleyen kayınvalidem eltiminde bütün altınlarını almış altlarına sıfır arabayı vermiş ve şuanda eltimin gram olarak benim altınlarımı ikiye katlayacak miktarda altını ve takısı var... hiç kimseye zerre hakkımı helal etmiyorum bu konuda çıkacaksa da çıksın bi yerlerinden...
(içim çok dolu kızlar bu konuda özür dilerim böyle bi konuyu burada yazmak istemezdim...)
herkese merhaba. Şimdiden iyi haftalar diliyorum. ben de cumartesi ikili test ve detaylı ultrason için doktora gittim. şu ana kadar her şey normal görünüyor. 12+5'te gittim 13+1'di yani uyumlu gidiyormuş. Doktor "KIZIM" olacağını söyledi. O an mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olması en buyuk dileğim ama hep içten içe kızım olmasını istedim, daha hamile değilken bile. bana herkes kız olsun isteme sağlıklı olsun diye dua et dedi. Dünyada hiçbir anne sağlıksız da olsa kız olsun diye ısrar etmez zaten. Ama hayatta hiçbir şeyi Allah'tan istemenin günah olmadığını düşünüyorum. Dileğimizi, istediğimizi Allah'tan başka kimden isteyebiliriz ki? Başka kim verebilirdi ki? Binlerce kez şükürler olsun ki hem sağlıklı hem de kız olacak yavrum inşallah. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Kimselere bakmayın, gönlünüzden geçen için sürekli dua edin, isteyin, öyleymiş gibi hayaller kurun...
güle güle giydirin inşallah canım çok tatlılarrr
Ben yüsra diyordum erkek ismine aslinda sonra aa yektaya benziyor aymi dedim esim de hemen atladi yekta olsun diye pek hazetmedim ama ne diyim adam 5 senedir bekliyor.hem belki kiz olur diye ses etmedim:)
Evet anlami cok guzel ikra nin.
Ya bebegim icin ben de cok endiseliyim.kbi hissetmeye baslasam da rahat etse icim.ama daha 1 ay var en az hissetmek icin
Duanızı okudum arkadaşlar, Allahım kabul etsin inşallah
one ya yuh diyorum
bizim imam nikahımızı düğünden bi kaç gün önce kyıdık biz
kv illa kendi eviniz düzülsün ole kıyılsın dedi
nikakıda mahalle camisinin hocası kıydı yanı iki tarafında tanıdığı değil
bizim iki ailde hiç konuşmamaşıtı mihir meselesini
hoca sorunca allah var şimdi kayın pederim
mihir için düşünüdüğünü söledi ki biz 3 elitiyiz üçümüzüzünde mihir miktarı aynıdır
ayırt etmedi adam
senin ki fenaymış bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?