2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
irmegan

senın yazdıgın yazıyı ben gormemıstım sımdı arkadas alıntı yapınca okudum
masalllah ne kaynana varmıs sende de benımkıne masallah dıyım barı nazar degmesın allah ıcın elınde varsa bıze vermeye calısır. birde küfürlü konusup sürekli milletin dedıkodusunu yapmasa super olacak
bızde de mehır ıstendı gercı dını nıkahımız kıyılırken esımın aılesınden kımse yoktu esım bıze geldı oyle kıyıldı o yuzden mehırın mıktarından da haberlerı yok duysalar emınım kıyamet kopardı gercı mehır verdıgınden haberlerı varmı onu bıle bılmıyormm

gözünaydın hayırlı olsun canım kızın geliyo demek allah gönlüne göre vermiş

bnm doktorum 12+5 'te gördü ama doktoruna göredeğişiyor tabi..

hadi bakalım işallah güzel haberlerle dönersin meraktayız

kızlar napmışsınınz ya oku oku
nevrim döndü
çenesi düşükler sizi
dün bende herifimile çok pis dalatım oda ağladı bende ağladım ağladım yanı
gözlerim acıdı
ortada bişey olsa cnm yanmaz

neyse düzüelttik araayı

size bişey soracam
akıntısı devam eden yada kesilen varmı
15. hafta bitecek nerdeyse hala beyaz akıntım deam ediyo
siz bana akıl verin ben bişeyler yiyip geliyom açıktık teyzeleri

günaydın millet,
herkese iyi bir hafta olması dileğiyle....
bu aralar ne saçma sapan rüyalar görmeye başladım..
rüyamda doğum yapıyorum,bebeğim nerde diye onu görmeye gidiyorum.odada 1i kız diğeri erkek 2 çocuk var birinin yşı 9 diğerinin 10.Bana işte çocuklrın bunlar diyor.
diyorum ben yeni doğum yaptım bunlar kocaman.seninkiler çabuk büyüyen cinsten diyorlar.peki diyorum ben ikiz beklemiyordum ki tek çocuk bekliyordum diyorum.diğeri de promsyon diyor hemşire...sanırım kafayı yedim :)

bende yetişemiyorum oku oku bitmedi dalaşıp sonra barışmanızda pek güzel bendede akıntı var canım

ya bizimkide öyle evde bişeyin eksik olduğunu görsün bi dahaki geldiğinde alır gelir yada eşimden yollar orası ayrı... ama acayipte para canlısıdır... mehir olayınıda o yaptı zaten hoca olarak gelen enişteyede hakkımı helal etmiyorum rabbim misliyle çıkarsın.. genç kızlık hakkım sonuçta ama vermediler işte...

dün valla bende atışmaya yer aradım ama benimki oralıklı olmadı

akıntıya gelince maalesef halen aynı tempoda devam ediyo.. eğer peçete koymazsam regl olmuş gibi oluyorum yani... İnşallah geçer...

oooooo 14. haftamıza girmişiz daha 24-34-40. haftalara inşallahhhh :))) aslında zaman çabuk geçiyor da galiba ben çok fazla şey bekliyorum. 15 günde olan doktor randevuları yetmiyor..

Âmin canım inşallah :) aynen bende senin gibiyim ki benim doktor aralığım bu sefer 45 gün bekle bekle bitmek bilmez artık ondan haftaya cuma gibi yine gideyim diyorum başka doktora hayırlısıninşallah :)

aaaa lütfen darılıp gitme..bak bana da kimse cevap yazmıyo ama benim için önemli olan içimi dökmek canları sağ olsun...neden gidiyosun:)

bende yetişemiyorum oku oku bitmedi dalaşıp sonra barışmanızda pek güzel bendede akıntı var canım

ya sorma valla
benim hormonlar alt üst oldu oda sigrayı bırakmaya çalıyo eserikli oldu
sonuç bu

ya aynen regli gibi foşur foşur
bende mi acaba sadece diodum bende

Ayyy benide merak saldı bak şimdi çabuk git gel annesi bak teyzeleri merak ediyor burda hayırlı haberlerle dönersin inşallah :)))

Nasilsiniz bakiyim ya benim doktorum ayda bir kontrol dedi.cok uzun degilmi ayda bir yaa.15 gunde bir gidiyor cogu kisi.bu hafta sonu nasil gelecek.korkuyorum ve minnosumu ozledimmmm.

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))

bebeğim kız olacak. sabah bulantısı hiç yaşamadım ama akşam üzeirne doğru bulantı çok çektim ama hiç kusturucak kadar olmadı...
çin takvimine göre de kızdı
rus takvimini bilmiyorum, hemn annenin hem babanın doğum tarihine ore bakılan bir japon takvimi vardı
orada da %90 kız çıkıyordu
lahana testi de kız çıktı :)
yüzük testi de kız çıktı :)
mide bulantısı haricinde de başka bir hamilelik belirtim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim ama ablamın hamileliğinde çin takvimi kız çıkmıştı erkekti
bnm ençok güvendiğim japon yöntemi oldu

Canım duanı okudum sana ve bebeğine şifa versin allah kabul etsin

ağzına sağlık canımm teşekkür ederizz...

ya sorma valla
benim hormonlar alt üst oldu oda sigrayı bırakmaya çalıyo eserikli oldu
sonuç bu
ya aynen regli gibi foşur foşur
bende mi acaba sadece diodum bende

aynennn foşur foşur... geçer İnşallah yaaa şimdi göbişler pek büyük değil kocaman olduğunda nasıl baş edicem diye düşünüyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…