herkese merhaba. şimdiden iyi haftalar diliyorum. Ben de cumartesi ikili test ve detaylı ultrason için doktora gittim. şu ana kadar her şey normal görünüyor. 12+5'te gittim 13+1'di yani uyumlu gidiyormuş. Doktor "kızım" olacağını söyledi. O an mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olması en buyuk dileğim ama hep içten içe kızım olmasını istedim, daha hamile değilken bile. Bana herkes kız olsun isteme sağlıklı olsun diye dua et dedi. Dünyada hiçbir anne sağlıksız da olsa kız olsun diye ısrar etmez zaten. Ama hayatta hiçbir şeyi allah'tan istemenin günah olmadığını düşünüyorum. Dileğimizi, istediğimizi allah'tan başka kimden isteyebiliriz ki? Başka kim verebilirdi ki? Binlerce kez şükürler olsun ki hem sağlıklı hem de kız olacak yavrum inşallah. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Kimselere bakmayın, gönlünüzden geçen için sürekli dua edin, isteyin, öyleymiş gibi hayaller kurun...
kizlar bisey sorcam doktorum bana 1 ay sonra gel 2li test yapcaz dediginde aralik 13 tu.. ocak 13 te gitcektim ama dayanamiyorum 10 ocakta gideyim diorum o zaman tam 12 hafta olcak yanliz bi ihtimal de olsa cinsiyetinide ögrenmek istiyorum:) tam 12 haftalikken görünürmü sizce?
biz geldik. Sitede yeniyiz ve tanışmak isitiyoruz. Ben de temmuz annesi adayı olarak sizlere katılmak istiyorum.... :) selamlar
haftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
Dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
Sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn:))))))))))))
kızlar napmışsınınz ya oku oku
nevrim döndü
çenesi düşükler sizi
dün bende herifimile çok pis dalatım oda ağladı bende ağladım ağladım yanı
gözlerim acıdı
ortada bişey olsa cnm yanmaz
neyse düzüelttik araayı
size bişey soracam
akıntısı devam eden yada kesilen varmı
15. Hafta bitecek nerdeyse hala beyaz akıntım deam ediyo
siz bana akıl verin ben bişeyler yiyip geliyom açıktık teyzeleri
irmegan
senın yazdıgın yazıyı ben gormemıstım sımdı arkadas alıntı yapınca okudum
masalllah ne kaynana varmıs sende debenımkıne masallah dıyım barı nazar degmesın allah ıcın elınde varsa bıze vermeye calısır. birde küfürlü konusup sürekli milletin dedıkodusunu yapmasa super olacak
bızde de mehır ıstendı gercı dını nıkahımız kıyılırken esımın aılesınden kımse yoktu esım bıze geldı oyle kıyıldı o yuzden mehırın mıktarından da haberlerı yok duysalar emınım kıyamet kopardıgercı mehır verdıgınden haberlerı varmı onu bıle bılmıyormm
kızlar napmışsınınz ya oku oku
nevrim döndü
çenesi düşükler sizi
dün bende herifimile çok pis dalatım oda ağladı bende ağladım ağladım yanı
gözlerim acıdı
ortada bişey olsa cnm yanmaz
neyse düzüelttik araayı
size bişey soracam
akıntısı devam eden yada kesilen varmı
15. hafta bitecek nerdeyse hala beyaz akıntım deam ediyo
siz bana akıl verin ben bişeyler yiyip geliyom açıktık teyzeleri
oooooo 14. haftamıza girmişiz daha 24-34-40. haftalara inşallahhhh :))) aslında zaman çabuk geçiyor da galiba ben çok fazla şey bekliyorum. 15 günde olan doktor randevuları yetmiyor..
Kızlar tekrar merhaba ben temmuz anneleri sayfasında aradığım samimiyeti bulamadım ne yazık ki. Yorum yapıyorum cevap yazıyorum hiç kimse cevap yazmaya tenezzül bile etmiyor. Acaba benim yazdıklarım görünmüyor mu diye düşündüm bir ara.
elif_81 arkadaşım sağol cevabın için.
Görünmez bir kişi gibi aranızda bulunmaya çalışmanın hiç bir mantığı yok. Sizlere biraz kırgın olarak aranızdan ayrılıyorum, Rabbim sağlıkla bebeklerinize kavuştursun hepinizi
bende yetişemiyorum oku oku bitmedi dalaşıp sonra barışmanızda pek güzel bendede akıntı var canım
ya bizimkide öyle evde bişeyin eksik olduğunu görsün bi dahaki geldiğinde alır gelir yada eşimden yollar orası ayrı... ama acayipte para canlısıdır... mehir olayınıda o yaptı zaten hoca olarak gelen enişteyede hakkımı helal etmiyorum rabbim misliyle çıkarsın.. genç kızlık hakkım sonuçta ama vermediler işte...
dün valla bende atışmaya yer aradım ama benimki oralıklı olmadı
akıntıya gelince maalesef halen aynı tempoda devam ediyo.. eğer peçete koymazsam regl olmuş gibi oluyorum yani... İnşallah geçer...
haftalar sonraaa
sıpamı görmeyeee gidicezzz
kontrol var kıssssslarrrr
dua edin iyi olsun
sağlıklı olsun
sonrada cinsiyet söylesin doktorumuzzzzzzzz
pipicanmı prensesmiiii
söylesin artık yaaaaa
öpüyorummm hepiniziii iyi pazarlarr sıpalaraa dikkat edinn yiyin içinnn göbek atın
yarın benden haber bekleyinnn
hoşçakalınnn:))))))))))))
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar erkek ve kız bebekteki belirtilerinizi paylaşabilirmisiniz ? Birde Rus ve Çin takvimi doğru çıktımı sizlerde ??? :))
Canım duanı okudum sana ve bebeğine şifa versin allah kabul etsin
ya sorma valla
benim hormonlar alt üst oldu oda sigrayı bırakmaya çalıyo eserikli oldu
sonuç bu
ya aynen regli gibi foşur foşur
bende mi acaba sadece diodum bende
oy kiyamam ben sana gurbete gelin gelmissin yani.. daha da bi zordur senin icin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?