2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Günaydı kızlar dün alşam misafirlerim vardı kocamın arkadaşı ve eşi eşiyle önceden iyi anlaşıyoduk sonradan anlamadığım bi şekilde soğukm durmaya başladı bi kaç anlattığım şeyi kocamla ilgili yakındıklarımı kocasına söylemiş kocasıda benim kocama ben bunları duyduktam sonra kendimi geri çektim hiçbişeyimi anlatmadım iyi görünen şeyin arkasında mutlaka kötü bişey var bunu anladım hele hamile olduğumu öğrendikten sonra daha bi tuhaf oldu dün akşam oda alcakmısın bu böle iyi şu söyle olcak doğumdan sonra hangi odada yatcan aman daha birsürü şey sinirimi bozup gitti ben herzaman iyi niyetli olmuşumdur ama hepte kazık yedim çok konuştum kızlar dün akşam göğüslerim çok kaşındı bide yatmadan nemlendirici sürdüm bi süre sonra geçti ve uyurken bacağıma kramp girdi bi acıyla uyandım kramp yaşayan var mı herkese iyi haftalar

Nasilsiniz bakiyim ya benim doktorum ayda bir kontrol dedi.cok uzun degilmi ayda bir yaa.15 gunde bir gidiyor cogu kisi.bu hafta sonu nasil gelecek.korkuyorum ve minnosumu ozledimmmm.

cnm norml ilk haftalar 2 haftada bir sonra ayda bir çaığırıyo doktorlar
normal yanı riskli gebelik olmadığı sürece rutini böle

çok üzüldüm. gerçekten içim yandı sizin için... Allah sabır versin... Ama doğacak bebeğinizin şansına ve kısmetine inanın her şeyi düzelteceğine eminim. Eşinizle aranızı düzeltmese bile hayatınızı daha iyi kılacağına eminim..

cinsiyeti öğrendin demek ne güzel ben öğrenemedim söylemedi gıcık doktor 4.ayda dedi 16.haftada ve kontrolüme 2 hafta var daha senin gözünaydın

duanı okudum cnm allah kabul etsin inş.

ağzına sağlık canımm teşkkür ederizzz

Nasilsiniz bakiyim ya benim doktorum ayda bir kontrol dedi.cok uzun degilmi ayda bir yaa.15 gunde bir gidiyor cogu kisi.bu hafta sonu nasil gelecek.korkuyorum ve minnosumu ozledimmmm.

bencede çoooooooooooook bende doktora dedim 1 ay çok değilmi diyeee yok yok çok değil dedi tam 4 hafta sonraya gün verdi sekreter kız...

bugün eksik olan kan sonuçlarım çıkmışş.. doktorum saat 5'ten sonra arıcakmış beni... elevit içince çok afedersiniz büyük dışkının rengi simsiyahh oluyo bide kabızlık oluyo onu sorucam kullanmaya devam edeyimmi diyeee.. sinir oluyorum o hapada zatennn parmağım kadar kocaman bi ilaççç :120:

başka elevit kullanıpta benim yaşadığım şikayetleri yaşayan varmı...?

ben de kullaıyorum ve bariz simsiyah (kabız oldum gibi),bir de ayıptır söylemesi ama çok fena kokuyor..ilaç evet eşek kadar yutarken zorlanıyorum...

ya evet zaten o göbek büyüyünce bi çok şey zor olacak
ağdası giyimi kuşamı
allah yardımcımız olsun be cnm

demin de size cevap yazmıştım. Gerçektensiziniçinçok üzüldüm ama şunu anlayamadım. Tabi ki bana düşmez bunu söylemek ama eşinizle ne zamandır aranız böyle? 15 haftalık hamileyim diyorsunuz. Aranız uzun süredir böyleyse neden korunmadınız. Olduktan sonra bir kere aldırmaya tabi ki karşıyım ama başından mutsuz bir yuvaya babasız bir eve çocuk getirmek ne kadar doğru... Hem sizin için hem de yeni doğacak bebeğiniz için?
Hem eşimle benim aram bu derece kötü olsa sizin dediğiniz gibi asla aramda bir şey gemesine izin vermezdim. Beni sevmeyen umursamayan bir insanın beni kullanmasına izin vermezdim...

sana o kadının nazarı değmiş kuzu okusaydın bi kendini

kıslar psikopatlıkta son noktayı yaşadım artık ben islah olmam
hafta sonu griple boguştum dün kulağıma vurunca ağrısı acile gittik kulak burun boğaza neyse baktılar dediler ilaç veremeyiz normalde penisilin vermek gerekir durum baya ağır ama hamilesin sorumluluk alamayız dediler özel hastane bide burası ....neyse oradan devlet hastanesine gittik acılde 100 kişi sıra bekliyorr adam sağlam gitse hasta cıkar o derece yani...
bi yandan ağrım var bi yandan istifra ediyorum bi yandan korkuyorum bebişe bişi olacak diye .baktık burada muayne falan olamıcaz dedik bebişe baktıralım kadın doğum hastanesine geçtik hemen anlattım durumu dedim bebişime bakın hemen baktılar herşey normal dediler allaha şükür bebişimi 2 haftadır görmemiştim çok özlemişim hastalığı falan unuttum zaten onu görünce okadar güsel hareket ediyorki küçük hamsi sanki horon tepiyor tabi buldu geniş alanı koşturuyor sıpa :) :) :) eve dönerken eşime dedim bundan sonra bol bol acile gidelim eşimd edi niye gidicez acile dedim bebişi görmeye artık özledikçe hamsiyi gelirim ben buraya .tabi eşim şokta dedi kaybettik hanımı tüm sigortalar yandı ama haksızmıyım bebişi gördüm iyilestim demekki ....

hiç canını sıkma mihir konusuna canım. mihrin zaten bi kısmı boşanma sırasında kadına bi nevi tazminat olsun diye verilirmiş. benim kendi babam kıydı nikahımızı kayınpederimde hocadır bana sormadan kendi 41 tam altın birde umre diye söyledi sağolsun. umremize gittik geldik çok şükür. Rabbim sevdiklerimizden ayırmasında bizi mihirde kalsın. ama zoruna gitmrsi çok normal. diyanetin sitesinde nikah sırasında dile getirilmediyse sonradan eşinden isteyebileceğin yazıyor :

Erkeğin evlenirken eşine verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para veya başka bir mala mehir denir. Kur'ân-ı Kerim'de, evlenen erkeğin kadına mehir vermek zorunda olduğu ve bunu zorla geri almasının caiz olmadığı konusunda âyetler bulunmaktadır (Bakara, 2/237; Nisâ, 4/4, 20, 24, 25; Mâide, 5/5). Hanefîlere göre mehir nikâhın sonuçlarından biridir. Bu nedenle nikâh esnasında belirlenmemiş olsa, hatta nikâh esnasında verilmeyeceği şart koşulsa bile evlenen kadın mehre hak kazanır

Canım ben hamileliğimin başından beti elevit kullanıyorum ilk 3 yada 4 gün kabızlık oldu bende Song'a vücut alıştı sanırım geçti ama tabi dışkıdaki koyuluk geçmedi o devam eder çünkü içinde oldukça vitamin var ondan oluyor büyüklüğünden ve tadından iğrendim resmen benim 2. Kutuma başladım zor yutuyorum ama bebeğimin için herşeye değer :))
Bu arada tatlım duanı okudum Rabbim sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :)

Son düzenleme:

bende kullanıyorum canım kabızlık yok ama dışkıyı siyah yapıyo içindede yazıyor o normalmiş içerigindeki demirden kaynaklanıyomuş..

ama o hap benimde çok sinirimi bozuyo normaldede hiç ilaç içemiyodum ben bu da kocaman bi şy..bi gün içerken bogulcam diye korkuyorum

merhaba hanimlar bende temmuz annesiyim sat: 6 temmuz. surekli sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor. cumartesi ikili test yaptirdim kan sonuclarini daha almadim. labaratuara vermem icin kagit verdi radyoloji orda bi yazi dikkatimi cekti tam dogru yazamiycam ama trubutin miydi ne kapakta kacak diye not dusmuşler. bende netten baktim sag kalp kapakcigi falan diyor anne karninda ikili testte tespit edilir diyor. okudum birbirinize dua ediyorsunuz. en makbul dua mumin birnin mumin kardesi icin ettigi duadir. Lutfen benim ve bebegim icinde dua edermisiniz. karninizdaki gunahsizlar hurmetine Rabbim dularinizi kabul eder ins. Kac gundur huzursuzm. Takdir Allahin tabi boynumda kildan ince. Ama sizden dua istiyorum

ben de kullaıyorum ve bariz simsiyah (kabız oldum gibi),bir de ayıptır söylemesi ama çok fena kokuyor..ilaç evet eşek kadar yutarken zorlanıyorum...

heeee bi bende değilmiş yaniii... hakkaten çok feciii yaaaaa daha neler görcez bakalım

ahahahaaa sen bulmuşun yolunu vallaaaaaa acildekilerde bu ne böyle zırt pırt gelmeye başladın derlerse noolcek

Çok şükür eşimle sıkıntım yok Rabbim ayırmasın en büyük mutluluk bu zaten... ama hani düğün sırasında her gelinin içinde kalan şeyler vardır ya buda benim içimde kaldı işte hak hukuktan anlayan insanlar olmadıkları için diyecek tek kelimem yok onlara tek söyleyeceğim hakkımı helal etmiyorum işte....

ya bende hapa uyuz oldum bi gün içiyosam bi gün içmiyorum açıkcası :26: ama içtiğim gün mahvediyo beni acıkınca hemen mide bulantısı yapıyo.. bakalım toktorum ne dicekkk

arkadaşlar 2 li test sonucum cıktı
herhangibir risk yok
CRL 60.05 Cıkmış
Yani kız mı oluyo 50 nin üstü kız demekmiydi
tabiki sadece bi tahmin kesin olmadıgını biliyorum

15+ da gel cinsiyetini söyliyim dediii

cnm norml ilk haftalar 2 haftada bir sonra ayda bir çaığırıyo doktorlar
normal yanı riskli gebelik olmadığı sürece rutini böle
Mm anladim.ne biliyim yaa herkes 15 gun deyince benim niye 1 ay dedim.hos 15 gune bir de olsa ayda 400 tl eder.off batarim vallaaa
ağzına sağlık canımm teşkkür ederizzz

bencede çoooooooooooook bende doktora dedim 1 ay çok değilmi diyeee yok yok çok değil dedi tam 4 hafta sonraya gün verdi sekreter kız...

Hmm sonlara dogru siklasacak dedi bana da.simdi hissedemedigimiz icin cok tedirgin oluyoruz bir ay bekleyince de icimiz icimizi iyiyor.en azindan ben oyleyim

heee demirden olabilebilir baaakkkk.. bende baktım az önce nettende yazıyo yan etkilerinde ama genellikle bıraktırılmaz ilaç diyo... doktor kesin devam et der bana.. ben bide sabah aç karına kan hapı içiyorum onuda unutuyorum bazen yaaa... offfff nefret ederimki ben ilaç içmekteeeennnn.....

Rabbim yardımcınız olsun canım korktuğunuz yere uğratmasın İnşallah...

Rabbim eşlerimizle bebişlerimizle sağlıklı uzun ömür versin çok haklısın valla içinde kalmasıda çok normal canım. bende 3bilezikle gelin oldum birini annem yaptırdı üzüldüde halime oda benim içimde bi ukte halen. şimdi söyleyince kocişim benn sana doğum hediyesi alırım bisürü bilezik diyo bu arada elevit benide mahvetti yaa ömrümde kabız olmamış ben çok kötüyüm bide b12 vitamini kullanıyorum aman yarabbim elevit neki kokuda üstüne tanımam o hapın berbat bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…