Nasilsiniz bakiyim ya benim doktorum ayda bir kontrol dedi.cok uzun degilmi ayda bir yaa.15 gunde bir gidiyor cogu kisi.bu hafta sonu nasil gelecek.korkuyorum ve minnosumu ozledimmmm.
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
bebeğim kız olacak. Sabah bulantısı hiç yaşamadım ama akşam üzeirne doğru bulantı çok çektim ama hiç kusturucak kadar olmadı...
çin takvimine göre de kızdı
rus takvimini bilmiyorum, hemn annenin hem babanın doğum tarihine ore bakılan bir japon takvimi vardı
orada da %90 kız çıkıyordu
lahana testi de kız çıktı :)
yüzük testi de kız çıktı :)
mide bulantısı haricinde de başka bir hamilelik belirtim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim ama ablamın hamileliğinde çin takvimi kız çıkmıştı erkekti
bnm ençok güvendiğim japon yöntemi oldu
duanı okudum cnm allah kabul etsin inş.
Nasilsiniz bakiyim ya benim doktorum ayda bir kontrol dedi.cok uzun degilmi ayda bir yaa.15 gunde bir gidiyor cogu kisi.bu hafta sonu nasil gelecek.korkuyorum ve minnosumu ozledimmmm.
bugün eksik olan kan sonuçlarım çıkmışş.. doktorum saat 5'ten sonra arıcakmış beni... elevit içince çok afedersiniz büyük dışkının rengi simsiyahh oluyo bide kabızlık oluyo onu sorucam kullanmaya devam edeyimmi diyeee.. sinir oluyorum o hapada zatennn parmağım kadar kocaman bi ilaççç :120:
başka elevit kullanıpta benim yaşadığım şikayetleri yaşayan varmı...?
ağzına sağlık canımm teşekkür ederizz...
aynennn foşur foşur... geçer İnşallah yaaa şimdi göbişler pek büyük değil kocaman olduğunda nasıl baş edicem diye düşünüyorum ben...
iyi aksamlar...ben de 15. haftama girdim ALLAHın izniyle... 10 aylık bir kızım var daha önce de bahsetmistim. büyük ihtimalle boşanıyorum yani görünen öyle...suan kızım uyuyor ben de tek basıma evdeyim eşim ögleden cıktı nerde kimle ne yapıyor hiçbir bilgim yok...uzun zamandır böyle ben yokmusum gibi aynı evde bekar hayatı yasıyor.karnımdakinin kaç haftalık oldugunu bile bilmiyor hic sormuyor nasılız diye...neyse allah büyük...hakkımızda hayırlısını versin...nasıl dayanıyorum bazen sasıyorum...calısıyorum yorgun geliyorum kızımla ilgileniyorum bir de karnımdaki bebişim...üçümüz yasıyoruz birbirimize destek olmamaız lazım...
Günaydı kızlar dün alşam misafirlerim vardı kocamın arkadaşı ve eşi eşiyle önceden iyi anlaşıyoduk sonradan anlamadığım bi şekilde soğukm durmaya başladı bi kaç anlattığım şeyi kocamla ilgili yakındıklarımı kocasına söylemiş kocasıda benim kocama ben bunları duyduktam sonra kendimi geri çektim hiçbişeyimi anlatmadım iyi görünen şeyin arkasında mutlaka kötü bişey var bunu anladım hele hamile olduğumu öğrendikten sonra daha bi tuhaf oldu dün akşam oda alcakmısın bu böle iyi şu söyle olcak doğumdan sonra hangi odada yatcan aman daha birsürü şey sinirimi bozup gitti ben herzaman iyi niyetli olmuşumdur ama hepte kazık yedim çok konuştum kızlar dün akşam göğüslerim çok kaşındı bide yatmadan nemlendirici sürdüm bi süre sonra geçti ve uyurken bacağıma kramp girdi bi acıyla uyandım kramp yaşayan var mı herkese iyi haftalar
ya bizimkide öyle evde bişeyin eksik olduğunu görsün bi dahaki geldiğinde alır gelir yada eşimden yollar orası ayrı... ama acayipte para canlısıdır... mehir olayınıda o yaptı zaten hoca olarak gelen enişteyede hakkımı helal etmiyorum rabbim misliyle çıkarsın.. genç kızlık hakkım sonuçta ama vermediler işte...
dün valla bende atışmaya yer aradım ama benimki oralıklı olmadı
akıntıya gelince maalesef halen aynı tempoda devam ediyo.. eğer peçete koymazsam regl olmuş gibi oluyorum yani... İnşallah geçer...
bugün eksik olan kan sonuçlarım çıkmışş.. doktorum saat 5'ten sonra arıcakmış beni... elevit içince çok afedersiniz büyük dışkının rengi simsiyahh oluyo bide kabızlık oluyo onu sorucam kullanmaya devam edeyimmi diyeee.. sinir oluyorum o hapada zatennn parmağım kadar kocaman bi ilaççç :120:
ben de kullaıyorum ve bariz simsiyah (kabız oldum gibi),bir de ayıptır söylemesi ama çok fena kokuyor..ilaç evet eşek kadar yutarken zorlanıyorum...
kıslar psikopatlıkta son noktayı yaşadım artık ben islah olmam
hafta sonu griple boguştum dün kulağıma vurunca ağrısı acile gittik kulak burun boğaza neyse baktılar dediler ilaç veremeyiz normalde penisilin vermek gerekir durum baya ağır ama hamilesin sorumluluk alamayız dediler özel hastane bide burası ....neyse oradan devlet hastanesine gittik acılde 100 kişi sıra bekliyorradam sağlam gitse hasta cıkar o derece yani...
bi yandan ağrım var bi yandan istifra ediyorum bi yandan korkuyorum bebişe bişi olacak diye .baktık burada muayne falan olamıcaz dedik bebişe baktıralım kadın doğum hastanesine geçtik hemen anlattım durumu dedim bebişime bakın hemen baktılar herşey normal dediler allaha şükürbebişimi 2 haftadır görmemiştim çok özlemişim hastalığı falan unuttum zaten onu görünce okadar güsel hareket ediyorki küçük hamsi sanki horon tepiyor tabi buldu geniş alanı koşturuyor sıpa :) :) :) eve dönerken eşime dedim bundan sonra bol bol acile gidelim eşimd edi niye gidicez acile dedim bebişi görmeye artık özledikçe hamsiyi gelirim ben buraya .tabi eşim şokta dedi kaybettik hanımı tüm sigortalar yandı ama haksızmıyım bebişi gördüm iyilestim demekki ....
hiç canını sıkma mihir konusuna canım. mihrin zaten bi kısmı boşanma sırasında kadına bi nevi tazminat olsun diye verilirmiş. benim kendi babam kıydı nikahımızı kayınpederimde hocadır bana sormadan kendi 41 tam altın birde umre diye söyledi sağolsun. umremize gittik geldik çok şükür. Rabbim sevdiklerimizden ayırmasında bizi mihirde kalsın. ama zoruna gitmrsi çok normal. diyanetin sitesinde nikah sırasında dile getirilmediyse sonradan eşinden isteyebileceğin yazıyor :
Erkeğin evlenirken eşine verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para veya başka bir mala mehir denir. Kur'ân-ı Kerim'de, evlenen erkeğin kadına mehir vermek zorunda olduğu ve bunu zorla geri almasının caiz olmadığı konusunda âyetler bulunmaktadır (Bakara, 2/237; Nisâ, 4/4, 20, 24, 25; Mâide, 5/5). Hanefîlere göre mehir nikâhın sonuçlarından biridir. Bu nedenle nikâh esnasında belirlenmemiş olsa, hatta nikâh esnasında verilmeyeceği şart koşulsa bile evlenen kadın mehre hak kazanır
Canım ben hamileliğimin başından beti elevit kullanıyorum ilk 3 yada 4 gün kabızlık oldu bende Song'a vücut alıştı sanırım geçti ama tabi dışkıdaki koyuluk geçmedi o devam eder çünkü içinde oldukça vitamin var ondan oluyor büyüklüğünden ve tadından iğrendim resmen benim 2. Kutuma başladım zor yutuyorum ama bebeğimin için herşeye değer :))
Bu arada tatlım duanı okudum Rabbim sağlıklı sıhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :)
Mm anladim.ne biliyim yaa herkes 15 gun deyince benim niye 1 ay dedim.hos 15 gune bir de olsa ayda 400 tl eder.off batarim vallaaacnm norml ilk haftalar 2 haftada bir sonra ayda bir çaığırıyo doktorlar
normal yanı riskli gebelik olmadığı sürece rutini böle
ağzına sağlık canımm teşkkür ederizzz
bencede çoooooooooooookbende doktora dedim 1 ay çok değilmi diyeee yok yok çok değil dedi tam 4 hafta sonraya gün verdi sekreter kız...
bende kullanıyorum canım kabızlık yok ama dışkıyı siyah yapıyo içindede yazıyor o normalmiş içerigindeki demirden kaynaklanıyomuş..
ama o hap benimde çok sinirimi bozuyo normaldede hiç ilaç içemiyodum ben bu da kocaman bi şy..bi gün içerken bogulcam diye korkuyorum
merhaba hanimlar bende temmuz annesiyim sat: 6 temmuz. surekli sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor. cumartesi ikili test yaptirdim kan sonuclarini daha almadim. labaratuara vermem icin kagit verdi radyoloji orda bi yazi dikkatimi cekti tam dogru yazamiycam ama trubutin miydi ne kapakta kacak diye not dusmuşler. bende netten baktim sag kalp kapakcigi falan diyor anne karninda ikili testte tespit edilir diyor. okudum birbirinize dua ediyorsunuz. en makbul dua mumin birnin mumin kardesi icin ettigi duadir. Lutfen benim ve bebegim icinde dua edermisiniz. karninizdaki gunahsizlar hurmetine Rabbim dularinizi kabul eder ins. Kac gundur huzursuzm. Takdir Allahin tabi boynumda kildan ince. Ama sizden dua istiyorum
heeee bi bende değilmiş yaniii... hakkaten çok feciii yaaaaa daha neler görcez bakalım
ahahahaaa sen bulmuşun yolunu vallaaaaaaacildekilerde bu ne böyle zırt pırt gelmeye başladın derlerse noolcek
Çok şükür eşimle sıkıntım yok Rabbim ayırmasın en büyük mutluluk bu zaten... ama hani düğün sırasında her gelinin içinde kalan şeyler vardır ya buda benim içimde kaldı iştehak hukuktan anlayan insanlar olmadıkları için diyecek tek kelimem yok onlara tek söyleyeceğim hakkımı helal etmiyorum işte....
ya bende hapa uyuz oldum bi gün içiyosam bi gün içmiyorum açıkcası :26: ama içtiğim gün mahvediyo beni acıkınca hemen mide bulantısı yapıyo.. bakalım toktorum ne dicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?