arkadaşlar 2 li test sonucum cıktı
herhangibir risk yok
CRL 60.05 Cıkmış
Yani kız mı oluyo50 nin üstü kız demekmiydi
tabiki sadece bi tahmin kesin olmadıgını biliyorum
15+ da gel cinsiyetini söyliyim dediii
heeee bi bende değilmiş yaniii... hakkaten çok feciii yaaaaa daha neler görcez bakalım
ahahahaaa sen bulmuşun yolunu vallaaaaaaacildekilerde bu ne böyle zırt pırt gelmeye başladın derlerse noolcek
Çok şükür eşimle sıkıntım yok Rabbim ayırmasın en büyük mutluluk bu zaten... ama hani düğün sırasında her gelinin içinde kalan şeyler vardır ya buda benim içimde kaldı iştehak hukuktan anlayan insanlar olmadıkları için diyecek tek kelimem yok onlara tek söyleyeceğim hakkımı helal etmiyorum işte....
ya bende hapa uyuz oldum bi gün içiyosam bi gün içmiyorum açıkcası :26: ama içtiğim gün mahvediyo beni acıkınca hemen mide bulantısı yapıyo.. bakalım toktorum ne dicekkk
günaydın millet,
herkese iyi bir hafta olması dileğiyle....
bu aralar ne saçma sapan rüyalar görmeye başladım..
rüyamda doğum yapıyorum,bebeğim nerde diye onu görmeye gidiyorum.odada 1i kız diğeri erkek 2 çocuk var birinin yşı 9 diğerinin 10.Bana işte çocuklrın bunlar diyor.
diyorum ben yeni doğum yaptım bunlar kocaman.seninkiler çabuk büyüyen cinsten diyorlar.peki diyorum ben ikiz beklemiyordum ki tek çocuk bekliyordum diyorum.diğeri de promsyon diyor hemşire...sanırım kafayı yedim :)
herhangibir risk yok
CRL 60.05 Cıkmış
Mm anladim.ne biliyim yaa herkes 15 gun deyince benim niye 1 ay dedim.hos 15 gune bir de olsa ayda 400 tl eder.off batarim vallaaa
Hmm sonlara dogru siklasacak dedi bana da.simdi hissedemedigimiz icin cok tedirgin oluyoruz bir ay bekleyince de icimiz icimizi iyiyor.en azindan ben oyleyim
Rabbim eşlerimizle bebişlerimizle sağlıklı uzun ömür versin çok haklısın valla içinde kalmasıda çok normal canım. bende 3bilezikle gelin oldum birini annem yaptırdı üzüldüde halime oda benim içimde bi ukte halen. şimdi söyleyince kocişim benn sana doğum hediyesi alırım bisürü bilezik diyobu arada elevit benide mahvetti yaa ömrümde kabız olmamış ben çok kötüyüm bide b12 vitamini kullanıyorum aman yarabbim elevit neki kokuda üstüne tanımam o hapın berbat bişey
Mm anladim.ne biliyim yaa herkes 15 gun deyince benim niye 1 ay dedim.hos 15 gune bir de olsa ayda 400 tl eder.off batarim vallaaa
Hmm sonlara dogru siklasacak dedi bana da.simdi hissedemedigimiz icin cok tedirgin oluyoruz bir ay bekleyince de icimiz icimizi iyiyor.en azindan ben oyleyim
ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin ama
kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?
kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?
oooooh ohhhhhh hadi gözünüzaydınnnnn
sabredemiyorum ben yaaaaaa bide hissetmiyoruz ya dediğin gibi hatta bazen unutuyorum hamiş olduğumu ben halaaa... diyorumki bebişim bi tekme atsada ben burdayım hooop diye uyarsa beni diyorum
Allah eşlerimize güç kuvvet versin dediğin gibi yaparlar Allah'ın izniyle.. az önce kv le konuştuk altınları naptınız dedi bütün hepsinide verdim hiçbirini bırakmadım evde dedim.. eee ne yapcan bişeylerin sahibi olmak için verdin sonuçta dedi uyuz kadın yaaaaa.... benimki altına pek meraklıdır düğünlere giderken kollarım bomboş olcak sonuçta sıyırıcam şöyle yukarı doğru bakın benim kollarım boş der gibiçok fenayım ayollll yapcam amaaaa görür oooooooooo laf sokarsa bende yapacağımı bilirim....
evet ya batarsın tabi bende 200 tl veriyorum ama iki gidişte bi ödeme yapıyorum
doktordan torpilliyim
seninki kız gibi doğuyo benim içime vallaaa... benimde galiba kızzz
Bende torpil yok yaa:).ama ilerde cok sık gitmem gerektiginde konusurum doktorla.indirsin biraz fiyati diye.son ay zaten her hafta cagiriyorlarmis.offf ayda 800 eder.olmadi devlet hastanesinde oldugu gun oraya giderim napiyim.sira bekliyecez artik.bebisim iyi olsun da.
Bu arada benim karnimdan once totoşum buyudu yaa.:)
ben 13.haftada gittiğimde gördüm ama ondan öncede hareket ediyodur heralde.. en erken ne zaman hareket ediyo bilemiyorum cnm...
canım günaydın
ben gecen hafta gittim 12+2 de
benimki hopluyo zıplıyo eli kolu durmuyodu ama ben baya gec gitmişim
ondan önce daha 7 haftalıktı hiç bi hareket yoktu sadece kalbi atıyodu...
merhaba hanimlar bende temmuz annesiyim sat: 6 temmuz. surekli sizi takip ediyorum okuyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyor. cumartesi ikili test yaptirdim kan sonuclarini daha almadim. labaratuara vermem icin kagit verdi radyoloji orda bi yazi dikkatimi cekti tam dogru yazamiycam ama trubutin miydi ne kapakta kacak diye not dusmuşler. bende netten baktim sag kalp kapakcigi falan diyor anne karninda ikili testte tespit edilir diyor. okudum birbirinize dua ediyorsunuz. en makbul dua mumin birnin mumin kardesi icin ettigi duadir. Lutfen benim ve bebegim icinde dua edermisiniz. karninizdaki gunahsizlar hurmetine Rabbim dularinizi kabul eder ins. Kac gundur huzursuzm. Takdir Allahin tabi boynumda kildan ince. Ama sizden dua istiyorum
herhangibir risk yok
CRL 60.05 Cıkmış
Doğruluk payı var mı acaba?kızlar yanlış bakmışım
b-hcg degerim 34.29 Ml Mom 0.95 cıkmış
bu durumda Oğlum olacaaaakkk
kızlar yanlış bakmışım
b-hcg degerim 34.29 Ml Mom 0.95 cıkmış
bu durumda Oğlum olacaaaakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?