2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

eşimde dalga geçti bursadaki tüm hastaneler mimleyecek içeri almayacak seni diye :) :9 ama yalan söylemiyorum ki hastayım ben :) :) ama ne yapayım çok özlüyorum hamsimi anne yüreği işte yakında eve bi ultrason aleti alırım ben ondan korkuyorum

çok güldüm bu rüyaya

oooooh ohhhhhh hadi gözünüzaydınnnnn

sabredemiyorum ben yaaaaaa bide hissetmiyoruz ya dediğin gibi hatta bazen unutuyorum hamiş olduğumu ben halaaa... diyorumki bebişim bi tekme atsada ben burdayım hooop diye uyarsa beni diyorum

Allah eşlerimize güç kuvvet versin dediğin gibi yaparlar Allah'ın izniyle.. az önce kv le konuştuk altınları naptınız dedi bütün hepsinide verdim hiçbirini bırakmadım evde dedim.. eee ne yapcan bişeylerin sahibi olmak için verdin sonuçta dedi uyuz kadın yaaaaa.... benimki altına pek meraklıdır düğünlere giderken kollarım bomboş olcak sonuçta sıyırıcam şöyle yukarı doğru bakın benim kollarım boş der gibi çok fenayım ayollll yapcam amaaaa görür oooooooooo laf sokarsa bende yapacağımı bilirim....

evet ya batarsın tabi bende 200 tl veriyorum ama iki gidişte bi ödeme yapıyorum
doktordan torpilliyim

kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?

kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?

canım günaydın

ben gecen hafta gittim 12+2 de
benimki hopluyo zıplıyo eli kolu durmuyodu ama ben baya gec gitmişim
ondan önce daha 7 haftalıktı hiç bi hareket yoktu sadece kalbi atıyodu...

valla kızlar benim kv farklı değil imam nikahı kıyılırken sordu bana hoca ne istiyorsun diye ben agzımı açmadan kv cevap verdi bişi demedim..düğünde takılan ne varsa almış daha o akşam yine bişi demedim.... zaten borc gitti taktığı bilenziklerde ondanda bişi anlamadık tüm düğün borcunu bize yıktı 1,5 sene borc ödedik alışverişte kendi evinide dizdi onlarıda bana ödetti yine sustum...en son eşime dedim ev alıp buradan taşınmak için 2 sene süren var yoksa gerisini sen düşün dedim kulak asmadı önce...benim kv hacca gidecekti gecen sene eşime dedim hakkımı helal etmicem haberin olsun tabi benimki bi tutuştu.yüzlerinede söylicem dedim yaparım biliyor oda bi iki gün sonra aradı kocam dedi istegin evlerden bakılım bugun anlaşırsak alalım dedi.dedim böle hizaya gir...gittik istediğim gibi aldım...ben zaten onlardan para pul istemiyorum benden uzak dursunlar yeter biz karı koca zaten allaha şükür geçini p gidiyoruz.gerisi teferruat.

evet ya batarsın tabi bende 200 tl veriyorum ama iki gidişte bi ödeme yapıyorum
doktordan torpilliyim

Bende torpil yok yaa:).ama ilerde cok sık gitmem gerektiginde konusurum doktorla.indirsin biraz fiyati diye.son ay zaten her hafta cagiriyorlarmis.offf ayda 800 eder.olmadi devlet hastanesinde oldugu gun oraya giderim napiyim.sira bekliyecez artik.bebisim iyi olsun da.
Bu arada benim karnimdan once totoşum buyudu yaa.:)

ole tabi son zamanlarda 3 günde bire düşecek cnm nasıl kalkcaz altından o zman

ben 13.haftada gittiğimde gördüm ama ondan öncede hareket ediyodur heralde.. en erken ne zaman hareket ediyo bilemiyorum cnm...

canım cevabın için çok teşekkür ediyorum haftasonu gördüm bende 10+2 ydi.ama hareket ettiğini görmedim..doktora sormakta aklıma gelmedi..şimdi aklıma geldi sizlee bi danışıyım dedim:)

bu arada benide listenize alırmısın lütfen :)

canım günaydın

ben gecen hafta gittim 12+2 de
benimki hopluyo zıplıyo eli kolu durmuyodu ama ben baya gec gitmişim
ondan önce daha 7 haftalıktı hiç bi hareket yoktu sadece kalbi atıyodu...

günaydın canım nasılsın bakalım görüşmeyeli..ben bu hafta gittim canım 10+2ydi ama hareket ettiğini görmedim..doktor heralde kötü birşey olsa söylerdi değilmi ya aklıma takıldı çok kötü..

canım dur bakalım bi sonuç çıksın hele hemen kendini üzüp bozma moralini bişeycik yoktur inşallah. dualarım seninle ama kötü düşünme moralinide bozmaki bebişine yansımasın annesi.

kızlar yanlış bakmışım
b-hcg degerim 34.29 Ml Mom 0.95 cıkmış

bu durumda Oğlum olacaaaakkk

Evet canim, Hcg degerin 50'nin altinda ise erkek, ustunde ise kiz bebek olur diye bir teori var ama bildigim kadari ile bu teori, olcumun yapildigi haftaya bagli. 11. haftanin sonu ve 12. haftayi gecmeyecek zamanlarda yapilan olcum sonuclarinin gecerliligi daha yuksek diye biliyorum. Sonraki haftalarda degerler degisiyormus cunki. Ancak malum, bunlar hep teori ve her zaman hata paylari vardir. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…