2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım sanırım 12 . haftadan sonra başlıyor hareketler . 1 günde bile bebekler cok fark ediyor biliyorsun.
2 hafta sonra yine gidicekmisin? bence de kötü bişi olsa söylerdi doktor hemen anlıyolar zaten

ikili test yaptırıcakmısın?
ben iyiyim suanda cinsiyeti konusunda acayip merak ediyorum bugüne kadar hiç merak etmiyordum ama

ohhh en iyisini yapmışınn boşver evinide aldırmışın ya gerisi mühim değil... aman uzak dursunlar yaaaa.. kv az önce telde dediki benim eşim askere gitmedi daha askere gidince arabanın taksidini kim ödeyecek dedi allah büyük dedim herşeyden önce oğlun düşünmüştür onu heralde dedim oda benim sorunum değil nihayetinde dedim... ha en olmadı sıkıştık tekrar işe girer çalışırım ben dedim.. hani iştenmi çıktında dedi doğumdan sonra çıkıcam dedim bebeğe bakacak kimse yok annem bakamaz sende bakmazsın zaten bakıcıya hiç güvenemem dedim benim adıma niye karar veriyosun dedi gerçi gelinler kayınvalideye baktırmak istemezler dedi.. yooo ne alakası var babam rahatsız bide senin dışarda çok işin oluyo bakamazsın diye düşündüm dedim hem bebeğimi kendim büyütmek istiyorum ben dedi... çok kötü bozuldu vallaaaaaa ooohhh ağzıma sağlıkkk bi kerede telefonda adam gibi konuşsa şaşarım zaten aramayınca oda sıkıntı oluyo bende lafımı sokup kapatıyom telefonu

hay ağzın bal yesin kısssssssssssssss
sğlıklı olsun tabi öenmli olan o ama kız başka ya

o kadar güzel kız bebiş kıyafetleri varkiiiiiiii cumartesi günü ankamallde chiccoya girdik eşimle gözüm döndü bebek arabası bile alacaktık nerdeyse eşim zor tuttu...

canım ilk sayfaya bakarak bilgilerini yazda ekleyelim listeye...

kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?

benim en son kontrolüm 11+4 deydi ve kıpır kıpırdı maşşallah.Zaten topikte arkadaşlar çikolata yiyip gitmemi söylemişti sanırım çikolata etkisi de azımsanamaz canım aklında olsun.

ole tabi son zamanlarda 3 günde bire düşecek cnm nasıl kalkcaz altından o zman

Kızlar özel hastanede ya da özel kontrolde olsa yasal olarak muyane sonrası 10 gün ücretsiz kontrol süreniz var. Ödemesiz gidebilirsiniz bu sürecte hatta bazı kurumlar bu süreyi 15 güne de cıkarabiliyormuş ama yasal süre 10 gün diye biliyorum. Buna dikkat ederek ödemelerinizi yapın derim.

Son düzenleme:

20gün sonra gel dedi ikili testleri yaparız dedi yaptırıcam canım..ense kalınlığı şimdilik iyiymiş öyle söyledi..

ya bi yerde 9 haftalıkken hareket ediyor bebekler diye duydum bende korktum açıkçası zaten normaldede çok telaşlı bir insanımdır..inşallah kötü birşey yoktur..

senin cinsiyet öğrenmene çok az kaldı canım maşallah bakalım ne olacak bende merak ediyorum

ya evet ama naparsın işte şimdi unisex olanlardan takılıyoruz
bu arada ankamalde ki chicco da kampanya varmış
arkadaş pusetle bebek arabasını çok uyguna almış bide hediye çeki vermişler

canım ilk sayfaya bakarak bilgilerini yazda ekleyelim listeye...

canım sat:23 ekim,bat:30 temmuz,ilk bebeğim,daha cinsiyeti belli olmadı :)

benim en son kontrolüm 11+4 deydi ve kıpır kıpırdı maşşallah.Zaten topikte arkadaşlar çikolata yiyip gitmemi söylemişti sanırım çikolata etkisi de azımsanamaz canım aklında olsun.

maşallah bebeğine umarım benim bebeğimdede sorun yoktur canım

evet canım teze göre öyle:)))) bakalım tutucak mı 2 hafta sonra ögrenicezzz

hadi bakalım bende merakla bekliyorum :) bakalım doğru çıkacakmı..aman sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız

bebege göre değişiyodur belki:)) seninki agır başlı olcak heralde korkma canım inan kötü bişey olsaydı belli olurdu
benim bi tane düşük var biliyosundur hemen anlıyolar saglıklı olup olmadıgını
bak ense kalınlıgı da normalmişşşş

benim içime hep erkek gibi doğuyorrr bakalım

inşallah öyledir canım sağol valla içimi rahatlattın :) ağırbaşlı olursa babasına benzicek kesin ozaman

biliyorum canım malesef düşüğünü..hemen söylüyorlar değilmi kötü bişey olsa..

sen öyle dedin diye benimde içime erkek doğdu seninki hadi bakalım hayırlısı

Yy ablam da 15 gun gecmedem para vermiyorsun demisti ama ben ozel diye farkli oldugunu dusunmustum.iyiymis o zaman..

canım telaş yapma bebişler her an her dakika oynamıyolarkii ben 13.haftada doktora giderken büyük bi çikolata yedim ilk ultrasona girdiğimde oynamadı neden oynamıyo diye sordum doktora dur daha annesi oynar bekle dedi sonradan hareketlendi.. yani demem o ki bebişler her an hareket halinde değiller belkide senin pıtırcık o zaman uyuyoduuuu hem bişey olsa doktor söylerdi...

ya evet ama naparsın işte şimdi unisex olanlardan takılıyoruz
bu arada ankamalde ki chicco da kampanya varmış
arkadaş pusetle bebek arabasını çok uyguna almış bide hediye çeki vermişler

evettt çok fazla indirim vardı... puset ve bebek arabasıda 1700 den 1279 a düşmüştü vede çok kullanışlıydı... ama henüz erken diye beklettik bakalım birazda araştırma yapmak lazım almadan önce..

canım sat:23 ekim,bat:30 temmuz,ilk bebeğim,daha cinsiyeti belli olmadı :)

ekledim canım...

sağolun kızlar vallahi içime su serptiniz teşekkür ediyorum..Allah bebeklerimizi korusun kimseyi bebeğiyle sınamasın inşallah :)

içimi ferah tutuyum biracık :) sağol canım bu arada eklediğin için

ohhhh ağzına sağlık canım valla okurken içimin yağları eridi :) :) dün cok hastaydım gelip bakmadı bile sonrada diyorki aradım ama cevap vermedin yalan arasa görürdüm herhalde neyse akşam eşim aradı dedi hanım hasta ne yapayım diye oda merak etmiş gelmiş sözde neyse eşim dedi gidelim acile ben hazırlandım kv dediki bende geleyim mi istermisin ama yarım agızla bende gerek yok dedim bişi olursa haber ederiz... yolda giderken eşimede söyledim tüm gün gelip bakmadı insan merak eder bu kızın sesi çıkmıyor bişimi oldu diye...diğer gelininin başında bekledi hastanede kaldı 3 gün 3 gün baktı ben bi gece kaldım annem geldi baktı böyle işte ama eden bulur diyorum herşey karşılıklı insanlığımda susuyorum cevap vermiyorum ama eşimede diyorum ben hamileyim çokta kasmam kendimi gün gelir patlarım haberin olsun diye... hoş eşim arada bi dokunduruyor lafı oda yetiyor...

:)) benimki cok hareketli oldugu içn bana benzicek bizim babada çok agırbaşlı
benimki göbek atıyodu resmen

ama oglum olursa eşime benzemesini çok isterim

aklına kötü seyler getirme hersey olacagına varır.
Zaten doğana kadar hiç bişeyin garantisi yok
bakma bende rahat konusuyorum ama cok arkadasım var 4 bucuk ayık 6 bucuk aylık dogum yapan ve bebeğini kaybeden ..
Allah hakkımızda hayırlısını versin...

Günaydınlar hepinize , güzel bir hafta diliyorum göbüşlülerim

Son düzenleme:
kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?

9-10 cnm öle hatırlıyorum :)

canım ben 2 gündür kullanıyorum düzenli wc ye giderdim hergün 2 gündür çıkamıyorum karnımda şişlik yaptı

yalana bak aradım açmadın... ne kadar değer veriyosa o kadar değer vericen işte kimsenin öz annesi gibi olmuyo maalesef... benimkide işine gelmeyen bi konuyu telefonda konuşuyosak sesin gelmiyo telefonun çekmiyo heralde der ayyy çooook komik yaaa gülüyorum vallaaa halineee.... bende eşimi şimdiden tembihliyorum bak doğumdan sonra yanıma annem gelicek 40 ına kadar kalıcak ama annenin hiçbişeye karışmasına izin verme ben lohusa olucam bide onun stresini kaldıramam diyorum kuzu kuzu tamam diyo ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…