2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar haftasonu annemle bebek mağazalrını gezelim dedik ne var ne yok alıncak çok şey var o bi gerçek ama oda takımları çok pahalı 1.500 tan aşağı oda takımı yok mdf suntalar 900-1000 arası oda takımını annem alıcak benim zaten kayınvalidemin kılını kıpırtadacağını düşünmüyorum neyse bi kaç arkadaşa sordum oda alma sonradan genç odası isticekler sadece karyola yatak al dedi benim baktığım mobilyalar hep büyüyen beşikliydi ilk heves ilk heyecan ama oda almak gereksiz mi diye düşündüm biliyorum daha erken ama siz ne düşünüyosunuz bide mağaza gezerken chicco nun bebek bakım ürünleri çantalı 49 tl niveanı 44 tl idi sizce almalımıyım sebamed sordum set şeklinde yokmuş onun tek tek hepsi ve baya fiyatlıydı önerisi olan var mı

9-10 cnm öle hatırlıyorum :)

canım ben 2 gündür kullanıyorum düzenli wc ye giderdim hergün 2 gündür çıkamıyorum karnımda şişlik yaptı

ayneeennn bide ben unuturum pek dikkat etmem wc ye gitme sıklığımı karnımın ağrısından anlıyorum hemen... uyuz ilaç nooolcekkk

9-10 cnm öle hatırlıyorum :)

canım ben 2 gündür kullanıyorum düzenli wc ye giderdim hergün 2 gündür çıkamıyorum karnımda şişlik yaptı

evet ya wc sorunu ve mide sorunu beni de mahvetti ama
1 haftadır kayısı yiyip ve kayısı suyu içiyorum baya iyi geldi ama
gene bagırsaklarım cok hareketli midem sürekli yanıyoo cok rahatsızım bende...

ben yemege cıkıyorum ögleden sonra inşallah görüşrüz

Sorma benim kv de dogum yapinca gelecem 40 gun ben bakacam diyor sana.kaynanam iyidir de herseye karisiyor.kotulukten bisey demiyor ama ben gelemiyorum.anneme bile katlanamam konusmaya baslayinca.simdi bile geliyordu da kaynanam,ablam var yanimda dedim diye gelmedi...daha cocuga da ben bakacam diyorda esime dedim unut sen o isi diye.ben annene cocuk emanet etmem dedim.eskiden olsa kizardi da simdi tamam diyor kuzu kuzu:)ayyy hepsi kuzu olmus kizzz

Kzıçelerrrr biz geldik naneli lokumumuzla
Yarın doktoras gideceğiz bebişimle çok ama çok heyecanlıyım.Ben daha
önce üniversite sınavı için bu kadar heyecanlanmamıştım,üniversiteye ilk
adımda bu kadar heyecanlanmamıştım.Eşim evlilik teklif ettiğinde bu kadar heyecanlanmamıştım.
Bu heyecan çok farklı,anlatılmaz kuzularım..Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bunları yaşıyoruz
Bu arada hafta sonu giremedim Tekirdağa kayınvalidemlerim yanına gittik köy havası çok iyi geldi bize
Dualarınızı okudum ALLAH'ım kabul etsin...Hafta sonu başrolde ben olan çok kötü rüyalar gördüm ve resmen tırstım
sabah olunca kendime geldim:18::18::18::18:Rüyalarrrr rüyalar devam edecek hala:18::18::18:

nasılsınız bakalım canlarım

kötü bir hafta sonu geçirdim umarım bu hafta iyi şeyler olur.sizinlede paylaşmak istiyorum umarım kendimi bu kadar üzmeme değmeyecek şeydir
c.tesi dr gittim 13+5 haftalık son sata göre ama dr göre 14+3 doğumda 3 temmuza denk geliyor.buraya kadar herşey normal.neyse bebeğin kafası böle nasıl anlatsam düz yatmıyorda hani boynumuzu böle balonun üstüne koyarızda kafamız aşağıda olurya aynı o şekilde ayaklarıda sürekli hareket halindeydi.görür görmez dr bu şekilde yatması normal mi dedim.evet dedi canı bu şekilde istemiş öle uzanıyor dedi bunda endişe duyacak bişi yok dedi.ama tabi ben pinpiriklendim kötü bişi var gibi geldi.dr haftasına göre boyu kilosu sağlığı herşey yolunda dedi hatta cinsiyetini kesin olarak söylecekti ama bacaklarını açmadı kız diyordu sürekli ama bişi görüyorum belkide erkekte olabilir dedi.12 sinde tekrar gidicem umarım herşey yolundadır çok korkuyorum umarım endişelerim korkularım yersizdir (((

Benim kayınvalidemle aram iyidir, kendisi 65 yaşında,birazda tuhaf bir kadın,ağırkanlı,birşeyi kırk kere tekrar ederek yavaş konuşur,insanın suratına bön bön bakar,neden baktığını anlamazsın. aram iyidir kavgam yok ama bende eşime tembihliyorum lohusa olucam sinirli olabilirim annem gelip yardım eder diye.Annemde bir tuhaf bana çok yakın oturuyor ben ilk zaman sabah gelir akşamüstü giderim, nasıl olsa kayınvaliden İzmirden gelicek,sende kalıcak o sana yardım eder diyor,(bizim oturduğumuz ev eşimin ailesinin evi,biz evlenince memleketlerine taşındılar)
annem aklı sıra önceliği onlara veriyor ayıp olmasın diye.

Son düzenleme:
Başta ben ve bazı arkadaşlarda olmak üzere hemoroid sorunu olmuştu
Ben tamamıyla yendim kızlar nasıl mı dersiniz?Her sabah 1 yemek kaşığı
zeytinyağı içiyorum üzerine ılık bir su.Akşam yatmadan kuru kayısı ıslatıp
yumuşaması bekliyorum ve yiyorum ve en önemlisi gece yatmadan
makyaj temizleme pamukları varya ona zeytinyağı damlatıp totomun arasına
sıkıştırıyorumVe inanın 1 haftada etkisini gösteriyor.Ve sabah aç karnına içtiğiniz
zeytinyağı sizin gün boyu bol su içmenize sebep oluyor.Belki birilerinize yardımcı olur.Totolar
zor durumda

Annemmmmm ne güzel yazmışsın ben de okuyunca gözyaşlarımı tutamadım zaten.Annesi gibi kızımız da bilinçli bir birey olacak.
Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Canım ben de kaşınıyorum tırnak sürmeden avuç içleriyle halletmeye çalışıyorum
ama uykuda ne yapıyorum bilemiyorum:44::44:

benımde öyle ırmegan büyük dıkı rengi siyah.kabızlık sorunu da var
malesef belirtilerinde var

canım doktor herşey normal demiş korkuların yersiz bence içini ferah tut kontrolünede bişey kalmamış benimde akşamdan beri solumda batma var ağrı var endişeleniyorum galiba bu korkular bitmeyecek hiç

Kuzum biraz abartmış olmam inşallah ama senin kayınvaliden insan mı????Kıyamam ben sana alsın altınları totosuna taksın

şimdi doktorum arad
ikli test sonuçlarım cıkmıs hersey normalmış :)
Ohh Allahım'sana çok şükür.herkese nasip et bu duyguyu

kuzu olcekler tabiiisiiii biz bebişler için nelere katlanıyoruzzz dün o kadar dalaştımki sen benle ilgilenmiyosun beni sevmiyosun bebeğide sevmiyosun bizden nefrette ediyosundur sen şimdi hem canım sıkılıyo hiç sormuyosun bişeymi canın istiyo diyeee neler neler söyledim adam kafayı yiyecekti ama yinede sabretti vallaa... azıcık bi sesini yükseltse hemen kavgaya tutuşacaktım :)

canımm doktorun herşey normal hiçbir sıkıntı yok demiş.. boşa evham yapıp niye üzdün ki kendini hem bak gelişimide çok güzel demekki iyi besliyosun bebişi hızlıca büyüyo.. hem şuanda boyunları kafaları normal insanlara göre çok farklı boyutlarda o yüzden de öyle görmüş olabilirsin.. bence hiiiiiiiç canını sıkma tehlikeli bi durum olsaydı doktorun muhakkak söylerdi canım...

yaaa benim annemde öyleeee dedimki bak doğumumda 40ıma kadar hep yanımda kalıcaksın ona göre dedim.. kayınvalidene ayıp olur olmaz öyle şey dedi ya bi git karışmaaa istemiyorum onuuu her derdimi ona söyleyemem sen kalıcaksın dedimm cadılık yaptım tamam o zaman dedi

Son düzenleme:
Kuzum biraz abartmış olmam inşallah ama senin kayınvaliden insan mı????Kıyamam ben sana alsın altınları totosuna taksın

türünün son örneği bence uyuz kadın yaaa Allahım nooolur günah yazma ama benim iyiliklerime karşı onun yaptıklarını anlatsam aklınız şaşar.. meselaa kayınbabamın 2 ay önce kanser olduğunu öğrendik hastanede yattı bir süre sonra hastaneden çıktığında annem aradı müsait bi zamanda kayınbabana geçmiş olsuna gelmek istiyoruz sen bize haber ver dedi tamam dedim.. neyse kayınvalideye dedimki annemler babam için geçmiş olsuna gelmek istiyolar ama ben hastaneden yeni çıktığı için biraz bekleyin dedim haberin olsun anne dedim.. ıııhhhh ben kimseyi ağırlayamam çok yoruldum çok misafir geldi hem baban kemoterapi alacak eve kimseyi almamak gerekiyomuş dedi şok oldum iyi o zaman söylerim gelmezler dedim döndüm tötümü oturdum gıcık.. aradan 2 ay geçti artık ben utandım yanii bugün aradım annemi müsaitseniz gelin bu akşam diye dedim ki annemede ama kv deye deki biz gelicektik ama bizim kız bizi bekletti de dedim tmm dedi noolduki dedi boşver sen orasını dedim.. ne olduğunu anlatsam kadıncağız bi daha ayak basmaz evlerine... bu kadar gıcık bi insan yanii... Allah ıslah eylesin ne deyim...

şimdi doktorum arad
ikli test sonuçlarım cıkmıs hersey normalmış :)
Ohh Allahım'sana çok şükür.herkese nasip et bu duyguyu

ooohhhhhhh hadi gözünüzaydın annesiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…