9-10 cnm öle hatırlıyorum :)
canım ben 2 gündür kullanıyorum düzenli wc ye giderdim hergün 2 gündür çıkamıyorum karnımda şişlik yaptı
9-10 cnm öle hatırlıyorum :)
canım ben 2 gündür kullanıyorum düzenli wc ye giderdim hergün 2 gündür çıkamıyorum karnımda şişlik yaptı
yalana bak aradım açmadın... ne kadar değer veriyosa o kadar değer vericen işte kimsenin öz annesi gibi olmuyo maalesef... benimkide işine gelmeyen bi konuyu telefonda konuşuyosak sesin gelmiyo telefonun çekmiyo heralde derayyy çooook komik yaaa gülüyorum vallaaa halineee.... bende eşimi şimdiden tembihliyorum bak doğumdan sonra yanıma annem gelicek 40 ına kadar kalıcak ama annenin hiçbişeye karışmasına izin verme ben lohusa olucam bide onun stresini kaldıramam diyorum kuzu kuzu tamam diyo ne diyecek
yalana bak aradım açmadın... ne kadar değer veriyosa o kadar değer vericen işte kimsenin öz annesi gibi olmuyo maalesef... benimkide işine gelmeyen bi konuyu telefonda konuşuyosak sesin gelmiyo telefonun çekmiyo heralde derayyy çooook komik yaaa gülüyorum vallaaa halineee.... bende eşimi şimdiden tembihliyorum bak doğumdan sonra yanıma annem gelicek 40 ına kadar kalıcak ama annenin hiçbişeye karışmasına izin verme ben lohusa olucam bide onun stresini kaldıramam diyorum kuzu kuzu tamam diyo ne diyecek
herkese merhaba. Şimdiden iyi haftalar diliyorum. ben de cumartesi ikili test ve detaylı ultrason için doktora gittim. şu ana kadar her şey normal görünüyor. 12+5'te gittim 13+1'di yani uyumlu gidiyormuş. Doktor "KIZIM" olacağını söyledi. O an mutluluktan göz yaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olması en buyuk dileğim ama hep içten içe kızım olmasını istedim, daha hamile değilken bile. bana herkes kız olsun isteme sağlıklı olsun diye dua et dedi. Dünyada hiçbir anne sağlıksız da olsa kız olsun diye ısrar etmez zaten. Ama hayatta hiçbir şeyi Allah'tan istemenin günah olmadığını düşünüyorum. Dileğimizi, istediğimizi Allah'tan başka kimden isteyebiliriz ki? Başka kim verebilirdi ki? Binlerce kez şükürler olsun ki hem sağlıklı hem de kız olacak yavrum inşallah. Allah herkesin de gönlüne göre versin. Kimselere bakmayın, gönlünüzden geçen için sürekli dua edin, isteyin, öyleymiş gibi hayaller kurun...
Herkese günaydın
İyi haftalar diliyorum hepinize
Hafta sonu anne karnında bebek hareketlerını ızledım
Allah'ım o nasıl bır mucizedir yarabbım resmen cıkarın benı buradan dıyor futbol oynuyor içeride
Bize de o günleri göster allahım koca göbişlerimizi :)
karnım bayagı cıktı artık teyzeleri
gögüslerinin altında kaşıntı olab varmı dün uyz gibi kaşındım sonra bebeyağladım geçti
bugün eksik olan kan sonuçlarım çıkmışş.. doktorum saat 5'ten sonra arıcakmış beni... elevit içince çok afedersiniz büyük dışkının rengi simsiyahh oluyo bide kabızlık oluyo onu sorucam kullanmaya devam edeyimmi diyeee.. sinir oluyorum o hapada zatennn parmağım kadar kocaman bi ilaççç :120:
başka elevit kullanıpta benim yaşadığım şikayetleri yaşayan varmı...?
nasılsınız bakalım canlarım
Kötü bir hafta sonu geçirdim umarım bu hafta iyi şeyler olur.sizinlede paylaşmak istiyorum umarım kendimi bu kadar üzmeme değmeyecek şeydir
c.tesi dr gittim 13+5 haftalık son sata göre ama dr göre 14+3 doğumda 3 temmuza denk geliyor.buraya kadar herşey normal.neyse bebeğin kafası böle nasıl anlatsam düz yatmıyorda hani boynumuzu böle balonun üstüne koyarızda kafamız aşağıda olurya aynı o şekilde ayaklarıda sürekli hareket halindeydi.görür görmez dr bu şekilde yatması normal mi dedim.evet dedi canı bu şekilde istemiş öle uzanıyor dedi bunda endişe duyacak bişi yok dedi.ama tabi ben pinpiriklendim kötü bişi var gibi geldi.dr haftasına göre boyu kilosu sağlığı herşey yolunda dedi hatta cinsiyetini kesin olarak söylecekti ama bacaklarını açmadı kız diyordu sürekli ama bişi görüyorum belkide erkekte olabilir dedi.12 sinde tekrar gidicem umarım herşey yolundadır çok korkuyorum umarım endişelerim korkularım yersizdir(((
oooo baya geç saatlere kadar çalışmışsınız cnmm Allah yardımcın olsun...
altın konusuna gelince bi çoğunuz bilirsiniz bir kadın 5.evliliğini de yapsa imam nikahı sırasında mihir istenir ki bunun amacıda imam nikahının geçerli olabilmesi için kadına hak olarak kılınmış bir paydır dinimizce... neyse istemeye geldiler bi kaç kere son geldiklerinde sizin bi isteğiniz varmı diye sordular babama babam dediki ben alacağınız vereceğiniz hiçbir şeye karışmam yanlız sizden tek isteğim kızım mihir istediği zaman bunu gerçekleştirmeniz dedi... bunun üstüne bir sürü muhabbetler çevrildi yok biz mihir nedir bilmiyoruz öyle bişey yok ki benim kayınvalidem 5 vakity namazında elinden kuran düşmeyen bi kadın... neyse biz yine sustuk bakalım imam nikahı sırasında ne diyecekler diye düğünden 10 gün önce imam nikahımızı kıymak için geldiler hoca olarakta eşimin halasının eşi geldi... imam nikahı sırasında mihir dile getirilir sizlerde oldumu bilemiyorum adam ne dedi biliyomusun iki aile arasında mihir konusunda anlaşılmış ve belirli bir miktar söylenmiş bunun üzerine nikahınızı kıyıyorum dedi ben şok oldum o sırada... tabii insanlığımdan hiçbir şey söylemedim arada anlaşılan bir miktar da yoktu ama hakkımıda helal etmedim... bizim düğünden sonra maddi konuda iki yakaları bir araya gelmedi bunu bizzat kayınvalideminde ağzından duydum... düğünde takılan takılara gelince düğünde takı merasiminden sonra zaten bütün çeyreklerimi almış çantasına atmıştı bile... balayına giderken bileziklerimi emanet bıraktım onuda geri vermedi hakkımı asla ve asla helal etmiyorum eşimede kaç kere söyledim zaten.... ha herkese eşit davrandığını söyleyen kayınvalidem eltiminde bütün altınlarını almış altlarına sıfır arabayı vermiş ve şuanda eltimin gram olarak benim altınlarımı ikiye katlayacak miktarda altını ve takısı var... hiç kimseye zerre hakkımı helal etmiyorum bu konuda çıkacaksa da çıksın bi yerlerinden...
(içim çok dolu kızlar bu konuda özür dilerim böyle bi konuyu burada yazmak istemezdim...)
Sorma benim kv de dogum yapinca gelecem 40 gun ben bakacam diyor sana.kaynanam iyidir de herseye karisiyor.kotulukten bisey demiyor ama ben gelemiyorum.anneme bile katlanamam konusmaya baslayinca.simdi bile geliyordu da kaynanam,ablam var yanimda dedim diye gelmedi...daha cocuga da ben bakacam diyorda esime dedim unut sen o isi diye.ben annene cocuk emanet etmem dedim.eskiden olsa kizardi da simdi tamam diyor kuzu kuzu:)ayyy hepsi kuzu olmus kizzz
nasılsınız bakalım canlarım
kötü bir hafta sonu geçirdim umarım bu hafta iyi şeyler olur.sizinlede paylaşmak istiyorum umarım kendimi bu kadar üzmeme değmeyecek şeydir
c.tesi dr gittim 13+5 haftalık son sata göre ama dr göre 14+3 doğumda 3 temmuza denk geliyor.buraya kadar herşey normal.neyse bebeğin kafası böle nasıl anlatsam düz yatmıyorda hani boynumuzu böle balonun üstüne koyarızda kafamız aşağıda olurya aynı o şekilde ayaklarıda sürekli hareket halindeydi.görür görmez dr bu şekilde yatması normal mi dedim.evet dedi canı bu şekilde istemiş öle uzanıyor dedi bunda endişe duyacak bişi yok dedi.ama tabi ben pinpiriklendim kötü bişi var gibi geldi.dr haftasına göre boyu kilosu sağlığı herşey yolunda dedi hatta cinsiyetini kesin olarak söylecekti ama bacaklarını açmadı kız diyordu sürekli ama bişi görüyorum belkide erkekte olabilir dedi.12 sinde tekrar gidicem umarım herşey yolundadır çok korkuyorum umarım endişelerim korkularım yersizdir(((
Benim kayınvalidemle aram iyidir, kendisi 65 yaşında,birazda tuhaf bir kadın,ağırkanlı,birşeyi kırk kere tekrar ederek yavaş konuşur,insanın suratına bön bön bakar,neden baktığını anlamazsın. aram iyidir kavgam yok ama bende eşime tembihliyorum lohusa olucam sinirli olabilirim annem gelip yardım eder diye.Annemde bir tuhaf bana çok yakın oturuyor ben ilk zaman sabah gelir akşamüstü giderim, nasıl olsa kayınvaliden İzmirden gelicek,sende kalıcak o sana yardım eder diyor,(bizim oturduğumuz ev eşimin ailesinin evi,biz evlenince memleketlerine taşındılar)
annem aklı sıra önceliği onlara veriyor ayıp olmasın diye.
Kuzum biraz abartmış olmam inşallah ama senin kayınvaliden insan mı????Kıyamam ben sana alsın altınları totosuna taksın
şimdi doktorum arad
ikli test sonuçlarım cıkmıs hersey normalmış :)
Ohh Allahım'sana çok şükür.herkese nasip et bu duyguyu
canım duanı okudum rabbim kabul etsin
bakın bakalım nasıl olmuş topiğimiz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/585330-2013-temmuz-annelerinin-gobisleri.html#post28107011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?