canım doktor herşey normal demiş korkuların yersiz bence içini ferah tut kontrolünede bişey kalmamış benimde akşamdan beri solumda batma var ağrı var endişeleniyorum galiba bu korkular bitmeyecek hiç
yalana bak aradım açmadın... ne kadar değer veriyosa o kadar değer vericen işte kimsenin öz annesi gibi olmuyo maalesef... benimkide işine gelmeyen bi konuyu telefonda konuşuyosak sesin gelmiyo telefonun çekmiyo heralde derayyy çooook komik yaaa gülüyorum vallaaa halineee.... bende eşimi şimdiden tembihliyorum bak doğumdan sonra yanıma annem gelicek 40 ına kadar kalıcak ama annenin hiçbişeye karışmasına izin verme ben lohusa olucam bide onun stresini kaldıramam diyorum kuzu kuzu tamam diyo ne diyecek
Eki Görüntüle 595024
benim oğluşum 12+3 günlük baştan popoya 7,2 cm,ayaklar dahil 11 cm boyumuz 70 gr ağırlığımız var,
Nasılız ama ? Dünden beri kırk kere baktım olur olmadık herkese gösterdim
Ayyy ben onu yerim ne güzel ne kadar tatlı ayyyy ağlarım bak teyzesiii ALLAH
nazarlardan saklasın canım benimmmgeçmişi okuyorum geriden geliyorum
Ayyyyy harika olmuş kuzum yaaa yalnız ben koysam göbiş fotomu gülersiniz bana
:) :) :) eşim aradı şimdi kv oğlunu aramış beni sormuş :) :) çok güldüm beni niye aramamış o zaman...... valla bende çok gülüyorum neyse kendileri bilir kaybeden ben olmam yani..bende kocişime soylüyorum ama bakalım o zaman gelsin belli olacak .... :)
konu kaynanalardan açılmış bende ilk doğumumda ki deneyimlerimi anlatayım kızlar kesinlikle anneniz kalsın yanınızda kaynana herşeye karışıyor zaten lohusasın ama nerde sadece yemek yaptı benimki ev işlerine elini bile sürmedi yaptığı yemeğide görseniz tutmuş hamur işi yapmış bana süt yaparmı o hoşaf olacak bol bol su için süt olması için yeni doğmuş bebeğe su içirmeye kalktı kaynanam sinir oldum birşey diyemiyorumda artık ameliyatlı halimle kalkıp ben kendi işimi yaptım öyle yapınca sen iyileşmişsin dedi 2 gün kaldı gitti çok şükür dedim annem kaldı yanımda 10 gün kadın beni yataktan kaldırmadı hep sulu yemekler ve hoşaflar yaptı bol bol su içirdi bana annelerin yerini kimse tutmuyor birşey daha çok dikkat edin doğum yaptığınızda bebeği görmeye geldiklerinde gelen bayanların temiz olması lazım adetli veye cenabet biri gelirse çocuğunuz hastalanıyor benim oğluma oldu kim öyle geldi bilmem ama hertarafında 3 günlükken yara çıktı tanıdığımız bir bayan hoca vardı bebeğin üstüne biri kirli gelmiş dedi ben şimdiden anneme dedim senn kalcan yanımda diye birde ramazana geliyor annemde oruçlu olacak bir yandan da anneme iş yaptırmak istemiyorum
konu kaynanalardan açılmış bende ilk doğumumda ki deneyimlerimi anlatayım kızlar kesinlikle anneniz kalsın yanınızda kaynana herşeye karışıyor zaten lohusasın ama nerde sadece yemek yaptı benimki ev işlerine elini bile sürmedi yaptığı yemeğide görseniz tutmuş hamur işi yapmış bana süt yaparmı o hoşaf olacak bol bol su için süt olması için yeni doğmuş bebeğe su içirmeye kalktı kaynanam sinir oldum birşey diyemiyorumda artık ameliyatlı halimle kalkıp ben kendi işimi yaptım öyle yapınca sen iyileşmişsin dedi 2 gün kaldı gitti çok şükür dedim annem kaldı yanımda 10 gün kadın beni yataktan kaldırmadı hep sulu yemekler ve hoşaflar yaptı bol bol su içirdi bana annelerin yerini kimse tutmuyor birşey daha çok dikkat edin doğum yaptığınızda bebeği görmeye geldiklerinde gelen bayanların temiz olması lazım adetli veye cenabet biri gelirse çocuğunuz hastalanıyor benim oğluma oldu kim öyle geldi bilmem ama hertarafında 3 günlükken yara çıktı tanıdığımız bir bayan hoca vardı bebeğin üstüne biri kirli gelmiş dedi ben şimdiden anneme dedim senn kalcan yanımda diye birde ramazana geliyor annemde oruçlu olacak bir yandan da anneme iş yaptırmak istemiyorum
niye gülelim ayooollll koyda görelim nur cemalini
Kuşum yok ki göbişim şişiriyorum hep
çok ta içme gülüm inan artık öyle bir hale geldi ki benım içsemde aynı içmesemde bana ekmek hamur işi vs ağır geliyor Rabbim yardımcımız olsun hepimizintam iyi gidiyor diyodum dün bulantı kusma mahvoldum zofran aldım şuana kadar 1 paket bitirdim inşallah bişey olmaz yaaaa
annanelerden umutluyum da,bakalım babaannaler ne yapıcak?? :)
ayneeennn bide ben unuturum pek dikkat etmem wc ye gitme sıklığımı karnımın ağrısından anlıyorum hemen... uyuz ilaç nooolcekkk
evet ya wc sorunu ve mide sorunu beni de mahvetti ama
1 haftadır kayısı yiyip ve kayısı suyu içiyorum baya iyi geldi ama
gene bagırsaklarım cok hareketli midem sürekli yanıyoo cok rahatsızım bende...
ben yemege cıkıyorum ögleden sonra inşallah görüşrüz
Kızlar size bir sorum olacak .. Doktorum bana balık yağı hapı verdi.Sizlerden kullanan varmı acaba...
Eki Görüntüle 597821 Bu da benim göbişim ve naneli lokumum
[ATTACH=CONFIG]597807[/ATTACH]Bunlar da benim naneli lokumum için
aldıklarım.Annesi fanatik bir BEŞİKTAŞLI olunca babasına gerek yok.Bu arada
babamız gslı ama fanatik değilBenimle ilk defa maçı statta izlediği için
bebişin hangi takım tutacağı konusunda karar kıldık.Doğumda sonra ilk işim
maça gitmek yani yeni sezonda
Eki Görüntüle 597821 Bu da benim göbişim ve naneli lokumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?