2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım doktor herşey normal demiş korkuların yersiz bence içini ferah tut kontrolünede bişey kalmamış benimde akşamdan beri solumda batma var ağrı var endişeleniyorum galiba bu korkular bitmeyecek hiç

öle dedi kuzum işte annelik iç güdüzü canım birtürlü engel olamadım kendime çok fazla taktım kafama.umarım herşey yolundadır.
evet ya doğana kadar sanırım hiç bitmeyecek bu endişeler ve korkularımız.

:) :) :) eşim aradı şimdi kv oğlunu aramış beni sormuş :) :) çok güldüm beni niye aramamış o zaman...... valla bende çok gülüyorum neyse kendileri bilir kaybeden ben olmam yani..bende kocişime soylüyorum ama bakalım o zaman gelsin belli olacak .... :)

Ayyy ben onu yerim ne güzel ne kadar tatlı ayyyy ağlarım bak teyzesiii ALLAH
nazarlardan saklasın canım benimmm
geçmişi okuyorum geriden geliyorum

konu kaynanalardan açılmış bende ilk doğumumda ki deneyimlerimi anlatayım kızlar kesinlikle anneniz kalsın yanınızda kaynana herşeye karışıyor zaten lohusasın ama nerde sadece yemek yaptı benimki ev işlerine elini bile sürmedi yaptığı yemeğide görseniz tutmuş hamur işi yapmış bana süt yaparmı o hoşaf olacak bol bol su için süt olması için yeni doğmuş bebeğe su içirmeye kalktı kaynanam sinir oldum birşey diyemiyorumda artık ameliyatlı halimle kalkıp ben kendi işimi yaptım öyle yapınca sen iyileşmişsin dedi 2 gün kaldı gitti çok şükür dedim annem kaldı yanımda 10 gün kadın beni yataktan kaldırmadı hep sulu yemekler ve hoşaflar yaptı bol bol su içirdi bana annelerin yerini kimse tutmuyor birşey daha çok dikkat edin doğum yaptığınızda bebeği görmeye geldiklerinde gelen bayanların temiz olması lazım adetli veye cenabet biri gelirse çocuğunuz hastalanıyor benim oğluma oldu kim öyle geldi bilmem ama hertarafında 3 günlükken yara çıktı tanıdığımız bir bayan hoca vardı bebeğin üstüne biri kirli gelmiş dedi ben şimdiden anneme dedim senn kalcan yanımda diye birde ramazana geliyor annemde oruçlu olacak bir yandan da anneme iş yaptırmak istemiyorum

Ayyyyy harika olmuş kuzum yaaa yalnız ben koysam göbiş fotomu gülersiniz bana

niye gülelim ayooollll koyda görelim nur cemalini

bende az önce eşimi aradım anlattım annemlerle ilgili olayı gerçekten öylemi yaptı dedi aynen böyle oldu dedim bu kadın kafayı yedi iyice yaa diyo her zamanki hali ne deyimki diyo.. valla artık birisi bişey diyecek dedim ben dersem ortalık karışır haberin olsun dedim... bak iyice uyuz oldum yarabbbiiiiiiii

oyyyy benimki burnumun dibinden ayrılmayacak gibi duruyooooo bide bizim oturduğumuz binaya taşınacak gibi ayvayı hepten yedim kızlarr çok zor durumdayım gerçekten... bol bol duaya ihtiyacım olacak... bende anneme kıyamıyorum ama napimmm kv nin eline düşmektense annem azcık sıksın dişini

ÇOĞU KV LER BÖYLE MALESEF AMA BENİMKİ ÇOK DESTEKÇİ ALLAHTAN EN AZ ANAM KADAR BAKAR ANACIM ŞEKER HASTASI BİDE YAŞI 60 ONA KIYAMAM BEN AMA ABLALARIM SAĞ OLSUNLAR İLK DOĞUMUMDADA DESTEK OLDULAR ŞİMDİDE OLURLAR KV GELSEDE BANA SORUN OLMAZ SAĞOLSUN İSTERİM YANİ BEN

BİDE YARA KONUSUNA GELİNCE ÇOCUK DOKTURU BİR ARKADAŞIM SÖYLEDİ 30 YAŞ ÜSTÜ KİŞİLERİN TÜKRÜKLERİNDE ASİT OLUYORMUŞ VE BU YENİ DOĞAN CİLDİNİ TAHRİŞ EDİYORMUŞ EN GÜZELİ UZAKTAN SEVMELERİ ÖPTÜKLERİNDE TÜKRÜK BEZLERİNDEN HASTA OLABİLİR YADA BU TARZ YARALAR KIZARIKLIKLAR OLABİLİR BEBİŞLERİMİZDE ALLAH KORUSUN TABİ SENİN SÖYLEDİĞİNİDE DUYMUŞTUM ODA Bİ İHTİMAL HEPİMİZİN BEBEĞİ ALLAHA EMANET OLSUN

Son düzenleme:
tam iyi gidiyor diyodum dün bulantı kusma mahvoldum zofran aldım şuana kadar 1 paket bitirdim inşallah bişey olmaz yaaaa
çok ta içme gülüm inan artık öyle bir hale geldi ki benım içsemde aynı içmesemde bana ekmek hamur işi vs ağır geliyor Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

ayneeennn bide ben unuturum pek dikkat etmem wc ye gitme sıklığımı karnımın ağrısından anlıyorum hemen... uyuz ilaç nooolcekkk

aynen ya gıcık oldum bu ilaca

bende kaysı suyu içtim az önce çıkabildim ama afedersiiniz simsiyah nerdeyse ıyyyyyyyyyyyyyyy kociş sabah aaa gööbüşün nasıl büyümüş dedi şimdi gördü inmiş naptın bebişimi sakladın dio afiyet olsun canımm

[ATTACH=CONFIG]597807[/ATTACH]Bunlar da benim naneli lokumum için
aldıklarım.Annesi fanatik bir BEŞİKTAŞLI olunca babasına gerek yok.Bu arada
babamız gslı ama fanatik değilBenimle ilk defa maçı statta izlediği için
bebişin hangi takım tutacağı konusunda karar kıldık.Doğumda sonra ilk işim
maça gitmek yani yeni sezonda

Eklentiler

• $2013-01-07-149.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
kızlar saç boyası hakkında ne düşünüyorsunuz saçları boyalı olanlar doktoruyla görüştümü acaba ?

evasude maşallah canım hiç göbeğin yok neredeyse :)

Eki Görüntüle 597821 Bu da benim göbişim ve naneli lokumum

ooovvvv bjk ürünleri harikaymış yaaaaa bende beşiktaşlıyımm alsam eşimin gözü döner oda koyu galatasaraylıııı...

göbişin pörtlemiş ya azcık niye öyle diyonnn naneli lokum kendini belli etmeye başlamış annesii haksızlık etme yavru kartalaaaaa

slm kızlar öğle arasında iş yerimin yakınında ki mağnet tıp merkesine gittim
malum ta 22 ocakta gidecem doktoruma
ama bi çok şeyi anladım
benim doktorum bi tane ya
cnm hocam seni çok seeviyom
bu kadında iyi bi doktordu ama hayattan bıkmış resmen
endişlerimi söledim iki dk baktı usg de
iyi dedi kalp atışını bile sormasam dinletmeyecek yanı
hemen kaldırdı beni
sinir oldum bide dünyanın testini istedi benden
sanki onunla devam edecem ayın 17 sine 3lü taramaya çağırdı beni
sözde kum süzüyomuşum ben böbrek usg si falan istedi
eşimi aradım anlattım bir bir
" bebeği gördün mü dedi
evet dedim tamam çık gel
hiç birinide yaptırma o tesetlerin ole bişey olsa kemal hoca sölerdi
gereksiz tahlil yapıp para alacaklar dedi"
bende ofise geldim
bana bi usg fotosu verdi
bebeği sçene aşk olsun
ama yavrumu gördüm yinede
kıpır kıpır
bide kemik yapısı erkek gibi dedi o ne demekse artık 15 hafta bitiyo daha göremedi kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…