2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

seninde benim kocadan kalır yanın yok
bu tuludan bizde aldık
bide bjkli battaniye ve nevresim takımı

canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler

canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler

cnm benim iyi düşün iyi olsun allahın izniyle temiz çıkacak inş.

kızlar yaaa cm çok sıkkın bu gün hiç bir sebebide yok durup durup ağlıyorum gözümden kendiliğinden dökülüyo yaşlar çok kötüyüm :S :S

Sizin kaynanalara gene diyorlarmış gelecem edecem ben bakacam diye benimki ağzını bile açmıyor gelirim bakarım felan diye zaten bende istemiyorum gelmesin de şuan tek korkum 10gün düşük teklim varken raporlu evde yattım gelmedi ve beni evine götürüp bakmak istemiş (ayrı şehirlerdeyiz) kalkarda doğumda ben bakacam diyip beni götürmeye kalkarsa diye çok korkuyorum şimdiden anneme diyorum yaparsa öyle bişi bana demeden sakın izin verme diyorum önceden çalışmayı düşünüyordum doğumdan sonra bebeğene 1 ay annem 1 ay kaynanam bakar dedim eşimede demiştim kaynanama anneme felan ama baktım kaynana oralı değil ve bunu eşimde dile getirdi bakamaz dedi bende dedim annen bakamassa benim annemde bakamaz dedim doğuma 1 ay kala işten ayrılacağım ve kendim bakacağım bebeğime inş...

Son düzenleme:
kızlar yaaa cm çok sıkkın bu gün hiç bir sebebide yok durup durup ağlıyorum gözümden kendiliğinden dökülüyo yaşlar çok kötüyüm :S :S

canım bende de bazen oluyo sebepsiz yere ağlıyorum bazen de yine sebepsiz yere çok mutlu ve enerjik oluyorum bu da geçer canım, hormonlardki değişiklikten kaynaklanıyo

neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:

hormonlar oyun oynuyor bizle canım bende bugun sebepsiz yere herşeye takıyorum birisi nasılsı dese ona bile içten içe kızıyorum nedense acayip alıngan ve negatif oldum hadi hayırlısı bakalım......sıkma sen canını bebişini düşün üzülme bişeye ......

canım bende de bazen oluyo sebepsiz yere ağlıyorum bazen de yine sebepsiz yere çok mutlu ve enerjik oluyorum bu da geçer canım, hormonlardki değişiklikten kaynaklanıyo

umarım öyledir ilk hamilelikleri olan arkadaşlar alınmasın ama 2. Gebeliğim olmasına rağmen toylar gibi davranıyorum (gerçi aradan 9 yıl geçti ama) sanki bebişe bişey olmuş gibi geliyo allahım korusun eşime tel açtım şimdi oda bebeği özledin sende ondan diyo yirmi dördünde kontrolüm akşam üstü gideriz doktora ağrın filan varsa hemen gidelim dedi bilmiyorum en son bebeğimi 31 aralıkta görmüştüm kociş haklı olabilirmi acaba görmek istediğim içinmi böyle offf gerçektek haklısınız ah şu hormonlar

cnm daha var ya alma bence
bakım setini alırsın
bence önce büyük şeyleri almak lazım
bebek arabası odası puset gibi
bunlar pahalı olduğu için önden buları alıp ödeyip hafifletmek lazım ya
bide bakım setleri bi daha kampanyaya girer
gibi geliyo bana
çünkü bebek mevsimsel değil ki düğün gibi
ama son karar senin tabi

olabilir benimde 22 ocakta ama burda bi tıp merkezine gittim
az öncede yazmıştım sinrilerimi bozum geldim ama yavrumu gördüm rahatladım sayılr

bak aynı burda yazdığım gibi oldu

canım bende hafta sonu biraz baktım bebek ürünlerine biraz pahalı geldi bana.bende indirimleri takip etmeye karar verdim.chicco magazasında güsel indirim vardı dediler hada fiyatlar düşecek bende bekliyeyim dedim.

AĞLAMA KUZUM YAAA BEN SBHTIR AĞLIYOM ZATEN
YAĞCILAR İÇİNDE SARANLARIN ARASINDA Bİ BEBEK MAĞZASI VAR GÜZEL ŞEYLER VAR ORDA AMA BEN DAHA ERKEN ALMAK İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYOM BİDE TECRÜBELERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM BÜYÜYEN BEŞİKLER ÖYLE DENİLDİĞİ GİBİ 9-10 YAŞINA KADAR FALAN KULLANAMIYO BENİM OĞLAN 6 YAŞINDA DAĞITMIŞTI BEN OYUN PARKLARINI DÜŞÜNÜYORUM 300- İLA 500 ARASINDA TAM TAKIM CİBİNDİRİĞİ UYKU SETİ YATAĞI FİLAN Bİ KAÇ YERE BAKTIM BENDE HA TABİ BENİM YER SORUNUMDA VAR TABİ OĞLANIN GENÇ ODASI VAR ONUN ODASINDA YER AÇICAZ MERCİMEĞE

anladım annem biran önce alıp ödemek istiyo yavaş yavaş yazın kardeşimin nişanı var çünkü sıkışmak istemiyo kararsızım oda konusunda ama almak istiyorum alma hep yanında duruyo zaten dedi bi kaç kişi kafam karıştı sağol cevap verdiğin için sen sanırım kontrole gitmişin bekleyemedin mi yoksa ağrın mı vardı ama bebeği görmene çok sevindim içimdeki özlemi anlatsam bende fenayım ama sabrediyom aynı gün kontrollerimiz

Oğluşumla biz geldik kızlar...
O kadar hızlı akmış ki sayfalar,geçmişi okumaya kalksam yazamıycam her zaman ki gibi.
Direkt daldım topiğe :)
Oda takımı demiş bir arkadaş.
Ben de takım almayı çok istiyordum ama yer sıkıntısından dolayı sadece beşik ve gardrop alıcam.
İlk seneler için yeter diye düşünüyorum.
Sonra oda takımına geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…