[ATTACH=CONFIG]597807[/ATTACH]Bunlar da benim naneli lokumum için
aldıklarım.Annesi fanatik bir BEŞİKTAŞLI olunca babasına gerek yok.Bu arada
babamız gslı ama fanatik değilBenimle ilk defa maçı statta izlediği için
bebişin hangi takım tutacağı konusunda karar kıldık.Doğumda sonra ilk işim
maça gitmek yani yeni sezonda
canım bende kullanıyorum eğer balığı fazla yiyemiyorsan bebek omega 3 alsın diye veriyor doktor bir sakıncası yok canım
Eki Görüntüle 597821 Bu da benim göbişim ve naneli lokumum
canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler
kızlar yaaa cm çok sıkkın bu gün hiç bir sebebide yok durup durup ağlıyorum gözümden kendiliğinden dökülüyo yaşlar çok kötüyüm :S :S
neden cnm benim
dışarı falan çık biraz hava al belki iyi geliir
çalışıyorum çıkamam ki şimdi
Sorma benim kv de dogum yapinca gelecem 40 gun ben bakacam diyor sana.kaynanam iyidir de herseye karisiyor.kotulukten bisey demiyor ama ben gelemiyorum.anneme bile katlanamam konusmaya baslayinca.simdi bile geliyordu da kaynanam,ablam var yanimda dedim diye gelmedi...daha cocuga da ben bakacam diyorda esime dedim unut sen o isi diye.ben annene cocuk emanet etmem dedim.eskiden olsa kizardi da simdi tamam diyor kuzu kuzu:)ayyy hepsi kuzu olmus kizzz
kızlar yaaa cm çok sıkkın bu gün hiç bir sebebide yok durup durup ağlıyorum gözümden kendiliğinden dökülüyo yaşlar çok kötüyüm :S :S
kızlar haftasonu annemle bebek mağazalrını gezelim dedik ne var ne yok alıncak çok şey var o bi gerçek ama oda takımları çok pahalı 1.500 tan aşağı oda takımı yok mdf suntalar 900-1000 arası oda takımını annem alıcak benim zaten kayınvalidemin kılını kıpırtadacağını düşünmüyorum neyse bi kaç arkadaşa sordum oda alma sonradan genç odası isticekler sadece karyola yatak al dedi benim baktığım mobilyalar hep büyüyen beşikliydi ilk heves ilk heyecan ama oda almak gereksiz mi diye düşündüm biliyorum daha erken ama siz ne düşünüyosunuz bide mağaza gezerken chicco nun bebek bakım ürünleri çantalı 49 tl niveanı 44 tl idi sizce almalımıyım sebamed sordum set şeklinde yokmuş onun tek tek hepsi ve baya fiyatlıydı önerisi olan var mı
canım bende de bazen oluyo sebepsiz yere ağlıyorum bazen de yine sebepsiz yere çok mutlu ve enerjik oluyorum bu da geçer canım, hormonlardki değişiklikten kaynaklanıyo
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
umarım öyledir ilk hamilelikleri olan arkadaşlar alınmasın ama 2. Gebeliğim olmasına rağmen toylar gibi davranıyorum (gerçi aradan 9 yıl geçti ama) sanki bebişe bişey olmuş gibi geliyo allahım korusun eşime tel açtım şimdi oda bebeği özledin sende ondan diyo yirmi dördünde kontrolüm akşam üstü gideriz doktora ağrın filan varsa hemen gidelim dedi bilmiyorum en son bebeğimi 31 aralıkta görmüştüm kociş haklı olabilirmi acaba görmek istediğim içinmi böyle offf gerçektek haklısınız ah şu hormonlar
slm kızlar öğle arasında iş yerimin yakınında ki mağnet tıp merkesine gittim
malum ta 22 ocakta gidecem doktoruma
ama bi çok şeyi anladım
benim doktorum bi tane ya
cnm hocam seni çok seeviyom
bu kadında iyi bi doktordu ama hayattan bıkmış resmen
endişlerimi söledim iki dk baktı usg de
iyi dedi kalp atışını bile sormasam dinletmeyecek yanı
hemen kaldırdı beni
sinir oldum bide dünyanın testini istedi benden
sanki onunla devam edecem ayın 17 sine 3lü taramaya çağırdı beni
sözde kum süzüyomuşum ben böbrek usg si falan istedi
eşimi aradım anlattım bir bir
" bebeği gördün mü dedi
evet dedim tamam çık gel
hiç birinide yaptırma o tesetlerin ole bişey olsa kemal hoca sölerdi
gereksiz tahlil yapıp para alacaklar dedi"
bende ofise geldim
bana bi usg fotosu verdi
bebeği sçene aşk olsun
ama yavrumu gördüm yinede
kıpır kıpır
bide kemik yapısı erkek gibi dedi o ne demekse artık 15 hafta bitiyo daha göremedi kadın ya
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
AĞLAMA KUZUM YAAA BEN SBHTIR AĞLIYOM ZATENneden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
cnm daha var ya alma bence
bakım setini alırsın
bence önce büyük şeyleri almak lazım
bebek arabası odası puset gibi
bunlar pahalı olduğu için önden buları alıp ödeyip hafifletmek lazım ya
bide bakım setleri bi daha kampanyaya girer
gibi geliyo bana
çünkü bebek mevsimsel değil ki düğün gibi
ama son karar senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?