ağlama kuzum yaaa ben sbhtır ağlıyom zaten
yağcılar içinde saranların arasında bi bebek mağzası var güzel şeyler var orda ama ben daha erken almak için diye düşünüyom bide tecrübelerime dayanarak söylüyorum büyüyen beşikler öyle denildiği gibi 9-10 yaşına kadar falan kullanamıyo benim oğlan 6 yaşında dağıtmıştıben oyun parklarını düşünüyorum 300- ila 500 arasında tam takım cibindiriği uyku seti yatağı filan bi kaç yere baktım bende ha tabi benim yer sorunumda var tabi oğlanın genç odası var onun odasında yer açıcaz mercimeğe
anladım annem biran önce alıp ödemek istiyo yavaş yavaş yazın kardeşimin nişanı var çünkü sıkışmak istemiyo kararsızım oda konusunda ama almak istiyorum alma hep yanında duruyo zaten dedi bi kaç kişi kafam karıştı sağol cevap verdiğin için sen sanırım kontrole gitmişin bekleyemedin mi yoksa ağrın mı vardı ama bebeği görmene çok sevindim içimdeki özlemi anlatsam bende fenayım ama sabrediyom aynı gün kontrollerimiz
canım bende hafta sonu biraz baktım bebek ürünlerine biraz pahalı geldi bana.bende indirimleri takip etmeye karar verdim.chicco magazasında güsel indirim vardı dediler hada fiyatlar düşecek bende bekliyeyim dedim.
cnm ben takımın gereksiz olduğunu düşümüyorum
büyük eltim aldı
kızımız iki buçuk yaşında doğduğu ginden beride odasında kalıyo
ayrıca dolabı etejeri bebeğin bütün dokuntusunu topluyo
dolabıı 3 kapaklı mesela bi tarafında bezları giysileri herşeyi orda
bi beşik olsa diğer ıvırı zıvır nereye koycaz bence şart
evet cnm senle aynı gündü 22 ocak
olesine iş yerimin yakınındaki top merkezine gittim ama delirdim geri geldim
ama bebeşimi azcık ucundan gördum çok şükür
sanırım bu çoçuğu odaya yatağa alıştırmakla alakalı ona göre seçcez yada odada gardropu olanlar sadece yatak alcak bunları biz eksiltip biz fazlalaştırcaz ihtiyacımıza göre daha erken ama düşünüyorum nasıl yaparım diye işte bazı doktorlar gıcık işte sen sinirini bozma görmüşün sıpayı bende mi gitsem devlete falan içimdeki özlem merak kocaman oldu
ay sorma ya aslında kendi doktorumun kıymetini anladım
aldığı parayı fazlasıyla hak ediyo hemde nasıl
benim randevularım genlede akşam 7 de oluyo ben 8-8,30 gibi çıkıyom muayaneden
usg de o kadar uzun bakar ki
bide anlatır tek tek
sonra odasına geçeriz yol haritamızı çizer
ağlama kıyamam dün akşam bende ağladım yetenek sizsinizde bi çoçuk vardı 4 ameliyat geçirmiş bide pek tatlı şarkı söyledi ben başladım ağlamaya olabiliyo geçer birazdan üzme bebişi bende dediğin yerden baktım oda takımını pahalı baya ama güzel ortaokula kadar kullanır dedi büyüyen beşikler için yatak oluyomuş falan sen daha iyi bilirsin ama dayanmıyo diyosun ilk heves ya bilemedim
ne güzel kafana göre bi doktor bulmak senin en büyük şansın aldığı parada helal benim doktor maksimum 15 dakika ve sormadan bişey demiyo gibi özel hastane bide sen doktorundan şaşma
evet oğlanda bizede öyle diyip satmışlardı da benim azman dağıttı üzerinde zıplaya zıplaya bide oyun parkları daha güvenli diye düşünüyorum oğlan kaç kere düşme tehlikesi geçirdi 1 yaşından sonra sallanan kısmını sabitledim gene olmadı gerçi benim oğlan çok hareketli hoş 9 yaşına girdi hala öyle sanki oyun parkları daha güvenli gibi geldi en azından yatağın içinde düştüklerinde çarptıkları yer kumaş olacak tahta değil her halikarda 5 yaşından sonra ister istemz ne alırsan al değiştirmek zorunda kalıyorsun genede sen bilirsin tabi
Günaydı kızlar dün alşam misafirlerim vardı kocamın arkadaşı ve eşi eşiyle önceden iyi anlaşıyoduk sonradan anlamadığım bi şekilde soğukm durmaya başladı bi kaç anlattığım şeyi kocamla ilgili yakındıklarımı kocasına söylemiş kocasıda benim kocama ben bunları duyduktam sonra kendimi geri çektim hiçbişeyimi anlatmadım iyi görünen şeyin arkasında mutlaka kötü bişey var bunu anladım hele hamile olduğumu öğrendikten sonra daha bi tuhaf oldu dün akşam oda alcakmısın bu böle iyi şu söyle olcak doğumdan sonra hangi odada yatcan aman daha birsürü şey sinirimi bozup gitti ben herzaman iyi niyetli olmuşumdur ama hepte kazık yedim çok konuştum kızlar dün akşam göğüslerim çok kaşındı bide yatmadan nemlendirici sürdüm bi süre sonra geçti ve uyurken bacağıma kramp girdi bi acıyla uyandım kramp yaşayan var mı herkese iyi haftalar
kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?
sanırım kız sennkı kıslar saklarmısyaa utangac olurlarmıs ya sekerrya bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin ama
yok bacım ders oldu bana valla
bnim doktorum özel muayenede ama tam teşeküllü muyanesi
4 boyutlusu falan var maşallh
bi tek kan için dışarı gidiyoz onuda arkadaşının lab. Var oraya gidiyoz fiyatta baya inidirimli oluyo
ayrıca ole para göz de bi adama değil
bi veriyoruz bi vermiyoruz
bazenn bi veriyoz iki vermiyoz falan
ole yani benim eltimin doktoruydu saolsun bizede çok yarıdmcı oluyo
tmm cnm bekliyom hbr yok son 10 dk daha iyiyim ablamı aradım ona ağladım oda sağ olsun fırçaladı iyi geldi :)sen tecrübelisin baya başından geçmiş insan bakarken güzel şeylere kapılıp gidiyo almak istiyo hemen ilk heves gerçi erken bunlar için ama kafama takıldı işte sağol cevabın için düşüncez biraz daha bakalım eşim ne dicek sende ağlama artık üzme kendini bu hafta ya da haftaya yemek işin ayarlıyıp haber vercem sen müsait olursan görüşürüz
bosver takma bayb!!!kasıntıda normaldır gogusler buyuyor sarkıyorrr ee derılerımız genıslıyorrr hheheh
selam roma cım nbr sınn??haırlamıyorum bak ben bunu heeee:)) 10 haftalık tı sanırım yaaa
sanırım kız sennkı kıslar saklarmısyaa utangac olurlarmıs ya sekerree kısceler canımmm saklasınlar yanıııı
bosver takma bayb!!!kasıntıda normaldır gogusler buyuyor sarkıyorrr ee derılerımız genıslıyorrr hheheh
selam roma cım nbr sınn??haırlamıyorum bak ben bunu heeee:)) 10 haftalık tı sanırım yaaa
Sanırım kız sennkı kıslar saklarmısyaa utangac olurlarmıs ya sekerree kısceler canımmm saklasınlar yanıııı
gitme sen bidaha bilmediğin yerlere doktorundan şaşma öle anlattın ki ben bile sevdim doktorunu keşke bende ölesini bulabilseydim eşimin arkadaşınını hanımıda özele gidiyo bi veriyoz bi vermiyoz demiş bende ona gitcektim ama sevmedim
maşallah annesi bebişin yeni yeni kendini belli etmeye başlamış demekki senin iç karnın geniş sanırsam senle aynı gün doğumumuz bendeki göbüşü görsen şaşarsın valla
ooovvvv bjk ürünleri harikaymış yaaaaa bende beşiktaşlıyımm alsam eşimin gözü döner oda koyu galatasaraylıııı...
göbişin pörtlemiş ya azcık niye öyle diyonnn naneli lokum kendini belli etmeye başlamış annesii haksızlık etme yavru kartalaaaaa
mersi şeker ağzın bal yesin
daha dur karnımız kasınıyorsa bılkı genıslıyorr yırtılmalar baslıyorona gore krem yeterlı olurmu bılmem ama olmuyor dıyorlarr benım gobek zaten genıs dusun dıetteydımmm gebeık oncesı topl.6 ayda 14 kg verdım 69,5 kg ıle kaldım sımdı 72-73 kg yımm gobısım var yanııı ıcerısı genıs sımdılık yırtılmam omaz zheheh son aylarda artıkınnn hehehehtakmıyorumda nasıl bi tatlı kaşıntı kaşıya kaşıya göğsüm kıpkırmızı oldu genişledikçe kaşıncaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?