2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ağlama kıyamam dün akşam bende ağladım yetenek sizsinizde bi çoçuk vardı 4 ameliyat geçirmiş bide pek tatlı şarkı söyledi ben başladım ağlamaya olabiliyo geçer birazdan üzme bebişi bende dediğin yerden baktım oda takımını pahalı baya ama güzel ortaokula kadar kullanır dedi büyüyen beşikler için yatak oluyomuş falan sen daha iyi bilirsin ama dayanmıyo diyosun ilk heves ya bilemedim

cnm ben takımın gereksiz olduğunu düşümüyorum
büyük eltim aldı
kızımız iki buçuk yaşında doğduğu ginden beride odasında kalıyo
ayrıca dolabı etejeri bebeğin bütün dokuntusunu topluyo
dolabıı 3 kapaklı mesela bi tarafında bezları giysileri herşeyi orda
bi beşik olsa diğer ıvırı zıvır nereye koycaz bence şart
evet cnm senle aynı gündü 22 ocak
olesine iş yerimin yakınındaki top merkezine gittim ama delirdim geri geldim
ama bebeşimi azcık ucundan gördum çok şükür

canım bende hafta sonu biraz baktım bebek ürünlerine biraz pahalı geldi bana.bende indirimleri takip etmeye karar verdim.chicco magazasında güsel indirim vardı dediler hada fiyatlar düşecek bende bekliyeyim dedim.

evet zıbın takımları bile pahalı değişik takip etmek lazım senin orda chicco kendi mağazası mı var burda öle sadece o ürünün mağazası yok bebek mağazasına girdiğin zaman her markadan bulabiliyosun sen güzel takip edebilirsin ozaman burdan haberim olmuyo benim

sanırım bu çoçuğu odaya yatağa alıştırmakla alakalı ona göre seçcez yada odada gardropu olanlar sadece yatak alcak bunları biz eksiltip biz fazlalaştırcaz ihtiyacımıza göre daha erken ama düşünüyorum nasıl yaparım diye işte bazı doktorlar gıcık işte sen sinirini bozma görmüşün sıpayı bende mi gitsem devlete falan içimdeki özlem merak kocaman oldu

ay sorma ya aslında kendi doktorumun kıymetini anladım
aldığı parayı fazlasıyla hak ediyo hemde nasıl
benim randevularım genlede akşam 7 de oluyo ben 8-8,30 gibi çıkıyom muayaneden
usg de o kadar uzun bakar ki
bide anlatır tek tek
sonra odasına geçeriz yol haritamızı çizer

ne güzel kafana göre bi doktor bulmak senin en büyük şansın aldığı parada helal benim doktor maksimum 15 dakika ve sormadan bişey demiyo gibi özel hastane bide sen doktorundan şaşma

evet oğlanda bizede öyle diyip satmışlardı da benim azman dağıttı üzerinde zıplaya zıplaya bide oyun parkları daha güvenli diye düşünüyorum oğlan kaç kere düşme tehlikesi geçirdi 1 yaşından sonra sallanan kısmını sabitledim gene olmadı gerçi benim oğlan çok hareketli hoş 9 yaşına girdi hala öyle sanki oyun parkları daha güvenli gibi geldi en azından yatağın içinde düştüklerinde çarptıkları yer kumaş olacak tahta değil her halikarda 5 yaşından sonra ister istemz ne alırsan al değiştirmek zorunda kalıyorsun genede sen bilirsin tabi

ne güzel kafana göre bi doktor bulmak senin en büyük şansın aldığı parada helal benim doktor maksimum 15 dakika ve sormadan bişey demiyo gibi özel hastane bide sen doktorundan şaşma

yok bacım ders oldu bana valla
bnim doktorum özel muayenede ama tam teşeküllü muyanesi
4 boyutlusu falan var maşallh
bi tek kan için dışarı gidiyoz onuda arkadaşının lab. var oraya gidiyoz fiyatta baya inidirimli oluyo
ayrıca ole para göz de bi adama değil
bi veriyoruz bi vermiyoruz
bazenn bi veriyoz iki vermiyoz falan
ole yani benim eltimin doktoruydu saolsun bizede çok yarıdmcı oluyo

sen tecrübelisin baya başından geçmiş insan bakarken güzel şeylere kapılıp gidiyo almak istiyo hemen ilk heves gerçi erken bunlar için ama kafama takıldı işte sağol cevabın için düşüncez biraz daha bakalım eşim ne dicek sende ağlama artık üzme kendini bu hafta ya da haftaya yemek işin ayarlıyıp haber vercem sen müsait olursan görüşürüz

bosver takma bayb!!!kasıntıda normaldır gogusler buyuyor sarkıyorrr ee derılerımız genıslıyorrr hheheh

kızlar merhaba bebeğiniz hareket etiiğini ultrasonda kaç haftalıkken gördünüz acaba ?

selam roma cım nbr sınn??haırlamıyorum bak ben bunu heeee:)) 10 haftalık tı sanırım yaaa

ya bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebişimin ama
sanırım kız sennkı kıslar saklarmısyaa utangac olurlarmıs ya sekerree kısceler canımmm saklasınlar yanıııı

gitme sen bidaha bilmediğin yerlere doktorundan şaşma öle anlattın ki ben bile sevdim doktorunu keşke bende ölesini bulabilseydim eşimin arkadaşınını hanımıda özele gidiyo bi veriyoz bi vermiyoz demiş bende ona gitcektim ama sevmedim

tmm cnm bekliyom hbr yok son 10 dk daha iyiyim ablamı aradım ona ağladım oda sağ olsun fırçaladı iyi geldi :)

mersi şeker ağzın bal yesin

takmıyorumda nasıl bi tatlı kaşıntı kaşıya kaşıya göğsüm kıpkırmızı oldu genişledikçe kaşıncaz heralde

cnm kendi web sayfası var orda medya die bi bölüm var
tv ye çıkmış gebelik takibi ile ilgili bilgi veriyo bana mutlaka izle
seni neler bekliyo fikrin olur demişti
bak istersen sende izleyebilirsin
iki bölüm birer saat falan sürüyo
Dr.Kemal GÖL | Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Görsel Medya | Dr.Kemal GÖL

maşallah annesi bebişin yeni yeni kendini belli etmeye başlamış demekki senin iç karnın geniş sanırsam senle aynı gün doğumumuz bendeki göbüşü görsen şaşarsın valla

Galiba canım dediğin gibi iç karnım geniş evet aynı gün doğumumuz o günleri bir görsek

Azıcıkta olsa pörtlemişSen de al birkaç tane BEŞİKTAŞIMIZIN ürünlerinden o yokken giydirirsin

mersi şeker ağzın bal yesin

cunku bnm ark.5.ayında ogrendı gostermıyordu kızza benzettı dr uu hehehe kızlar utangac oluyor cıcı annesııı:)ınsl.zaten canım tatlı ısteyıp duruyor yaaaaaaaaaaaaaesıme dedım gelırken tatlı allllllllllll dıye yenı ark.cıko yedım sbh recel yedım hehe sekerr komasına gırdırecek sogan cücügüm benımmm pipicanım oldugu kasını kesınlesıyor sanırım ıkı dr da erkege benzettı ama genede bız kesn gosu ıle bakamıyoruz baksakmıkı ne dersınız ????:26::26:

takmıyorumda nasıl bi tatlı kaşıntı kaşıya kaşıya göğsüm kıpkırmızı oldu genişledikçe kaşıncaz heralde
daha dur karnımız kasınıyorsa bılkı genıslıyorr yırtılmalar baslıyorona gore krem yeterlı olurmu bılmem ama olmuyor dıyorlarr benım gobek zaten genıs dusun dıetteydımmm gebeık oncesı topl.6 ayda 14 kg verdım 69,5 kg ıle kaldım sımdı 72-73 kg yımm gobısım var yanııı ıcerısı genıs sımdılık yırtılmam omaz zheheh son aylarda artıkınnn heheheh

şimdik gıdıp utümu yapayımmm benı bekler gorusuruz sonraaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…