2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler
Ben de 11 de gidecem tam.ultrason fotosunu da koyarmisin buraya.tahmini ne kadar olur benim bebisim diye merak ediyorum ben de:)
Gelseler bi dert gelmeseler bi dert vallaa.en guzeli gelmesinler:)anne ya da abla yeter.bakma konusina gelince ben de eve bakici alacam sanirim.500 tl felanmis iki yasina gelince de gunduz bakim evine veririm diye dusundum.allah kerim.
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:

Ya bende alacam niveadan.cantanin icinde yag sampuan islak mendil felan var bi de alt acma seti sanirim.cantasi da iyi gibi.daha once esimin abisi gillere almistik.bence al nivea

nazar değmesin maşallah sen bayağı zayıf hamile kaldın galiba..ne güzel ben bir iki kilo fazlayla kaldım göbekte kocaman oldu 14 hafta olmasına rağmen..

Kuzum ben çok zayıf kaldım boyum da biraz uzun (1.78)58 kiloydum 3 ayda 4 kilo verdim hamilelik döneminde.Göbiş kilo fark etmez annem bebişlerimizin iyi olsun da yeter

Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz

kızlarrrr bir soru sormak istiyorummmm malum artık kar yağışları başladııı :)

hamilelere bazen kar tatili oluyor ya hani..onu nasıl kullanıcaz şuan çalıştıgım kurumda kimse hamile oldugumu bilmiyo..diyelimki yarın böyle bi tatil oldu bunu nasıl söylüycez kime söylüycez herhangi bi belge varmı ?

devlet memuruyum bu arada

hiç fikri olan yokmu kızlarrrr:26:

yok mu daha önce arkadaşalarından böle kullanan onlara sorabilirsin ben özelde çalışıyorum ama belge gerekebilir belki vardı burda devlet memuru arkadaşlar onlar söylicektir

yok mu daha önce arkadaşalarından böle kullanan onlara sorabilirsin ben özelde çalışıyorum ama belge gerekebilir belki vardı burda devlet memuru arkadaşlar onlar söylicektir

burda daha önce gebelik yaşayanlar var ama hepsi aralık gibi doğum yaptılar fazla bayan yok..zaten olanlarlada suan için paylaşmak istemiyorum çok bi samimiyetim yok..aklıma takıldı size soruyum dedim..

sağolasın canım...

diğer arkadaşlarımdanda cevap bekliyorum o zaman

çok teşekkür ederim. Allah senin de herkesin de gönlüne göre versin.

canım gecen seferki kar yagışında bursada kamuda çalışan hamile ve özürlülere bir günlük kar tatili verdi valilik.izin işine gelince bir günlük izin kagıdı dolduruyorsun izin sebebi kısmına idari izin yazıyorsun müdüre bırakıyorsun....maaştan yıllık izinden falan kesinti olmuyor.. ben baktım boluda 3 gün izin vermişler bursa ve istanbul için akşam belli olacakmış hava şartlarına göre yazıyodu...

hanımlarr daha once yazdıysam kusura bakmayın faydalı gordugum ıcın herkezle paylasmak ıstedım
ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim super
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

yani o gün işe gelmiyorum izin bitince gelince form dolduruyorum öylemi..pekii o gün hamile oldugumu bunun için işe gelemeyeceğimi kime bildiricem..dediğim gibi amirimin ve müdürümün henüz haberi yok..

kafam çok karıştı ya

Kizlar biz de erkek olursa esim koyacak kiz olursa ben koyacam.esim kararli yekta koyacak ama ben kiz isminde iki uc tanede karar veremedim.ikra-arya-merit-alya sizce hangisi guzel.

herkesler öğrenmiş az buçuk bişiler ben daha hiç bilmiyom bebişin cinsiyetini yaa çok merak ediyorum.. sare'm mi gelcek talha'm mıı

bence15+yı bekleyin. Benim ablamın 78'di erkek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…