Ben de 11 de gidecem tam.ultrason fotosunu da koyarmisin buraya.tahmini ne kadar olur benim bebisim diye merak ediyorum ben de:)canlar nasılsınız ben daha şimdicikten heyecanlıyım yarın büyük gün doktor kontrolüm var heyecanlıyım tam 3 haftadr gitmedim yarın 11+5 oluyom tarama testi de yapacaz dua edin tatlı annişler
Gelseler bi dert gelmeseler bi dert vallaa.en guzeli gelmesinler:)anne ya da abla yeter.bakma konusina gelince ben de eve bakici alacam sanirim.500 tl felanmis iki yasina gelince de gunduz bakim evine veririm diye dusundum.allah kerim.Sizin kaynanalara gene diyorlarmış gelecem edecem ben bakacam diye benimki ağzını bile açmıyor gelirim bakarım felan diye zaten bende istemiyorum gelmesin de şuan tek korkum 10gün düşük teklim varken raporlu evde yattım gelmedi ve beni evine götürüp bakmak istemiş (ayrı şehirlerdeyiz) kalkarda doğumda ben bakacam diyip beni götürmeye kalkarsa diye çok korkuyorum şimdiden anneme diyorum yaparsa öyle bişi bana demeden sakın izin verme diyorum önceden çalışmayı düşünüyordum doğumdan sonra bebeğene 1 ay annem 1 ay kaynanam bakar dedim eşimede demiştim kaynanama anneme felan ama baktım kaynana oralı değil ve bunu eşimde dile getirdi bakamaz dedi bende dedim annen bakamassa benim annemde bakamaz dedim doğuma 1 ay kala işten ayrılacağım ve kendim bakacağım bebeğime inş...
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
nazar değmesin maşallah sen bayağı zayıf hamile kaldın galiba..ne güzel ben bir iki kilo fazlayla kaldım göbekte kocaman oldu 14 hafta olmasına rağmen..
cnm kendi web sayfası var orda medya die bi bölüm var
tv ye çıkmış gebelik takibi ile ilgili bilgi veriyo bana mutlaka izle
seni neler bekliyo fikrin olur demişti
bak istersen sende izleyebilirsin
iki bölüm birer saat falan sürüyo
dr.kemal göl | kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
görsel medya | dr.kemal göl
Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
kızlarrrr bir soru sormak istiyorummmm malum artık kar yağışları başladııı :)
hamilelere bazen kar tatili oluyor ya hani..onu nasıl kullanıcaz şuan çalıştıgım kurumda kimse hamile oldugumu bilmiyo..diyelimki yarın böyle bi tatil oldu bunu nasıl söylüycez kime söylüycez herhangi bi belge varmı ?
devlet memuruyum bu arada
hamilelere bazen kar tatili oluyor ya hani..onu nasıl kullanıcaz şuan çalıştıgım kurumda kimse hamile oldugumu bilmiyo..diyelimki yarın böyle bi tatil oldu bunu nasıl söylüycez kime söylüycez herhangi bi belge varmı ?
yok mu daha önce arkadaşalarından böle kullanan onlara sorabilirsin ben özelde çalışıyorum ama belge gerekebilir belki vardı burda devlet memuru arkadaşlar onlar söylicektir
hiç fikri olan yokmu kızlarrrr:26:
çok sevindim canım. maşallah. rabbim hayırlı bir kuzu etsin inşallah. benimde gönlümen geçen hep kızdır ne yalan söyleyeyim. ama maşallah doktorun hemen bilmiş.
ben en son 14+1 de gittim ama henüz belli değil dedi doktorum. yaklaşık olarak 15 gün sonra randevum var. o zamana kadarda 16 haftalık olur zaten. inşallah o zaman gösterir kuzum.
rabbim herkesin evladını sağlıklı nasip etsin ama gönlünden geçene de uysun inşallah.
tekrar tebrik ederim canım.
aaa süpermiş çok sağol uzun olsun fırsat buldukça bakarım hemen inceliyim ben dediğin gibi fikrimiz olsun
gözünaydın hayırlı olsun canım kızın geliyo demek allah gönlüne göre vermiş
canım gecen seferki kar yagışında bursada kamuda çalışan hamile ve özürlülere bir günlük kar tatili verdi valilik.izin işine gelince bir günlük izin kagıdı dolduruyorsun izin sebebi kısmına idari izin yazıyorsun müdüre bırakıyorsun....maaştan yıllık izinden falan kesinti olmuyor.. ben baktım boluda 3 gün izin vermişler bursa ve istanbul için akşam belli olacakmış hava şartlarına göre yazıyodu...
cinsiyeti öğrendin demek ne güzel ben öğrenemedim söylemedi gıcık doktor 4.ayda dedi 16.haftada ve kontrolüme 2 hafta var daha senin gözünaydın
arkadaşlar 2 li test sonucum cıktı
herhangibir risk yok
CRL 60.05 Cıkmış
Yani kız mı oluyo50 nin üstü kız demekmiydi
tabiki sadece bi tahmin kesin olmadıgını biliyorum
15+ da gel cinsiyetini söyliyim dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?