2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende indirdim canım o uygulamayı güzel gerçekten eşime okutuyorum

oldu canım olmaz mı halen inceliyorum çok güzel baya tanınan birisi sanırım ben bile sevdim doktorunu görmeden

valla ankarada en tanına kadın doğumcular aydan biri tolga ecemiş falandır
hatta aydan hocaya gitmişliğim var memnunda kaldım yalan yok
ama bu hoclaar çok yoğunlar
kemal hoca net oratmında oldukça aktıf ondan ole gelmiştir
ama tus kitpları falan yazıyo ordan bi tanınmışlığı var
ama en önemlisi hekimliğide insanlığıda mukemmel
ole para canlısıda değil en güzel yanı o
bugün kıymetini bi kez daha anladım valla yalan yok
bekle demi paşa paşa randevunu yok dürttüler işte

Kizlar biz de erkek olursa esim koyacak kiz olursa ben koyacam.esim kararli yekta koyacak ama ben kiz isminde iki uc tanede karar veremedim.ikra-arya-merit-alya sizce hangisi guzel.

ben arya yı beğendim anlamlarınıda yaz ben isim anlamlarını çok önemserim. aryanın anlamı ne acaba?

valla araştırmışsın belli canım bu ince elemişşin allahta gönlüne göre bi doktor vermiş işallah hep böle devam etsin paragöz insanlar zaten oldum olası iticidir ne kadar iyi olsalarda o dürtenler benide dürtüyo bi bilsen

canım eğer idari tatil olursa zaten işe gelmiyorsun herhangi birini veya müdürünü ara direk söyle geldiğinde izin kagıdı doldurursun zaten hem öğrenmiş olurlar böylece benim hamileliğimide gecen kar tatilinde öğrendi herkes bende söylememiştim kimseye.. sizdeki sistem nasıl bilmiyorum imzamı atıyorsunuz nasıl yapıysunuz.....

biz kart basıyoruz giriş çıkışlarda canım... tamam ozaman öyle birşey olursa direk amirimi ararım oda müdüre bilgi verir heralde..geldiğimdede izin kağıdı dolduruyorum.

peki bi belge filan istiyorlarmı hamile olduguna dair daha yeni ya bişey gözükmüyo benim tabi normal olarak :)

birde canım ya nasıl söyledin azcıkta utanıyorumda açıkçası amirimde müdürmde erkek

saol cnm
aslında şöle oldu
benim büyük eltimin annesi emekli hemşire ordan tanışıyo eltimle kemal hoca
eltimde hamileyken başka doktora gidiyodu
sonra o doktor bizim kıza down sendromu var diyince kemal hocaya yöneldi eltim ve çok şükür kızımızda sağlıkla doğdu
kemal hcayı ordan biliyoduk
bizde bildiğimiz insan die direk ona gitti işin özü bu tatlım

ben arya yı beğendim anlamlarınıda yaz ben isim anlamlarını çok önemserim. aryanın anlamı ne acaba?

Arya operada soylenen solo eser demek.alya gokyuzu demek.ikra inen ilk vahiy.merit marsin diger ismi.evet hatirladiklarim bunlar.

kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir bugün güzel çok güzel bir rüya gördüm bebeğimi doğurmuşum güzel bi kız çocuğu ama çok tatlıydı bilmiyorum çok duygulandım yani...

canım evrak falan istemiyorlar kanıtlaman gerekmiyor yani :) telefonda kolay oluyor ben dolaylı yoldan söyledim.dedimki valiliğin acıkladığı idari tatil nedeniyle gelmedim işe dedim :) zaten sormaya utanıyorlar apar topar tamam dediler :) bilmeleri daha iyi en zaından insanlar bilince daha farklı yaklaşıyorlar yardımcı oluyorlar.bence söyle yani ....

insallah hepinizde iyisinizdir kizlar rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. biz simdi iyiyiz ama dun gece zehirlendik sanirim ama gecti sukur..

ahaha

canim uygulamayi bulmaya calisiyorum insallah bulurum

hepinize hayirli aksamlar

Valla gelmesin zaten istemiyorum annem yeter bana annemzimede gözüm kapalı emanet ederim gelmeyeceğinide tahmin ediyorum zaten çünkü hamile kaldığımda gelir başımdan gitmez hergün arar bıktırı diyordum ama dediğim gibi olmadı doğuma bile çağırmayla gelir sanırım lohusaykende kalmaz yanımda diye düşünüyorum kendim bakacağım zaten şeker hastası yalandan ayılıp bayılıyoo çocuğun yanındada olur 2 gün bakar 3.sü gün bakamam der biliyorum diyeceğini hayılısı artık bakalım zaman ne
gösterecek

Son düzenleme:

ay yinede bi değişik olmuşsundur tamam senin sözünü o zaman bi yere kopyalıyorum öyle bişey olursa direk amirimi ararım öyle söylerim artık

resmi tatil olan birşeye zaten kimsenin olmaz demeyede hakkı yok :)

Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz

cemre ismini çok severim . bende kızıma hamileyken nisa ve cemre arasında kalmıştım sonra elif nisa koydum ismini bence cemre güzel bir isim

Arya operada soylenen solo eser demek.alya gokyuzu demek.ikra inen ilk vahiy.merit marsin diger ismi.evet hatirladiklarim bunlar.

hepsi güzel canım arya kulağa hoş geliyor birde ilk neyi düşünürsen dönüyorsun dolaşıyorsun ilk düşündüğünü koyuyorsun.

:) hayır olsun inşallah bende hamileyken hep kızım oluyor görürdüm kızım oldu seninki bellimi?

anladım ne doktorlar var yahu insanı paniğe kapıltmışlar çok şükür sağlıklı doğmuş eltinin doktoru senin doktor olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…