nasıl cnm faydalı oldumu sana web sitesi
hanımlarr daha once yazdıysam kusura bakmayın faydalı gordugum ıcın herkezle paylasmak ıstedım
ben hazıran annesı olucam allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye
biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim super
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak
Bu arada uygulamanın adı hamilelik
Saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler
oldu canım olmaz mı halen inceliyorum çok güzel baya tanınan birisi sanırım ben bile sevdim doktorunu görmeden
herkesler öğrenmiş az buçuk bişiler ben daha hiç bilmiyom bebişin cinsiyetini yaa çok merak ediyorum.. Sare'm mi gelcek talha'm mıı
Kizlar biz de erkek olursa esim koyacak kiz olursa ben koyacam.esim kararli yekta koyacak ama ben kiz isminde iki uc tanede karar veremedim.ikra-arya-merit-alya sizce hangisi guzel.
valla ankarada en tanına kadın doğumcular aydan biri tolga ecemiş falandır
hatta aydan hocaya gitmişliğim var memnunda kaldım yalan yok
ama bu hoclaar çok yoğunlar
kemal hoca net oratmında oldukça aktıf ondan ole gelmiştir
ama tus kitpları falan yazıyo ordan bi tanınmışlığı var
ama en önemlisi hekimliğide insanlığıda mukemmel
ole para canlısıda değil en güzel yanı o
bugün kıymetini bi kez daha anladım valla yalan yok
bekle demi paşa paşa randevunu yok dürttüler işte
yani o gün işe gelmiyorum izin bitince gelince form dolduruyorum öylemi..pekii o gün hamile oldugumu bunun için işe gelemeyeceğimi kime bildiricem..dediğim gibi amirimin ve müdürümün henüz haberi yok..
kafam çok karıştı ya
canım eğer idari tatil olursa zaten işe gelmiyorsun herhangi birini veya müdürünü ara direk söyle geldiğinde izin kagıdı doldurursun zaten hem öğrenmiş olurlar böylece benim hamileliğimide gecen kar tatilinde öğrendi herkes bende söylememiştim kimseye.. sizdeki sistem nasıl bilmiyorum imzamı atıyorsunuz nasıl yapıysunuz.....
bende bilmiyorum cinsiyetini daha erken dedi söylemedi yalnız değisin
valla araştırmışsın belli canım bu ince elemişşin allahta gönlüne göre bi doktor vermiş işallah hep böle devam etsin paragöz insanlar zaten oldum olası iticidir ne kadar iyi olsalarda o dürtenler benide dürtüyo bi bilsen
ben arya yı beğendim anlamlarınıda yaz ben isim anlamlarını çok önemserim. aryanın anlamı ne acaba?
biz kart basıyoruz giriş çıkışlarda canım... tamam ozaman öyle birşey olursa direk amirimi ararım oda müdüre bilgi verir heralde..geldiğimdede izin kağıdı dolduruyorum.
peki bi belge filan istiyorlarmı hamile olduguna dair daha yeni ya bişey gözükmüyo benim tabi normal olarak :)
birde canım ya nasıl söyledin azcıkta utanıyorumda açıkçası amirimde müdürmde erkek
Ben de 11 de gidecem tam.ultrason fotosunu da koyarmisin buraya.tahmini ne kadar olur benim bebisim diye merak ediyorum ben de:)
Gelseler bi dert gelmeseler bi dert vallaa.en guzeli gelmesinler:)anne ya da abla yeter.bakma konusina gelince ben de eve bakici alacam sanirim.500 tl felanmis iki yasina gelince de gunduz bakim evine veririm diye dusundum.allah kerim.
Ya bende alacam niveadan.cantanin icinde yag sampuan islak mendil felan var bi de alt acma seti sanirim.cantasi da iyi gibi.daha once esimin abisi gillere almistik.bence al nivea
canım evrak falan istemiyorlar kanıtlaman gerekmiyor yani :) telefonda kolay oluyor ben dolaylı yoldan söyledim.dedimki valiliğin acıkladığı idari tatil nedeniyle gelmedim işe dedim :) zaten sormaya utanıyorlar apar topar tamam dediler :) bilmeleri daha iyi en zaından insanlar bilince daha farklı yaklaşıyorlar yardımcı oluyorlar.bence söyle yani ....
Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
Arya operada soylenen solo eser demek.alya gokyuzu demek.ikra inen ilk vahiy.merit marsin diger ismi.evet hatirladiklarim bunlar.
kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir bugün güzel çok güzel bir rüya gördüm bebeğimi doğurmuşum güzel bi kız çocuğu ama çok tatlıydı bilmiyorum çok duygulandım yani...
saol cnm
aslında şöle oldu
benim büyük eltimin annesi emekli hemşire ordan tanışıyo eltimle kemal hoca
eltimde hamileyken başka doktora gidiyodu
sonra o doktor bizim kıza down sendromu var diyince kemal hocaya yöneldi eltim ve çok şükür kızımızda sağlıkla doğdu
kemal hcayı ordan biliyoduk
bizde bildiğimiz insan die direk ona gitti işin özü bu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?