ya bide sen 15 haftalık olmuşsun maşallah daha neyi erken ki ahh bu doktorlar ahh
anladım ne doktorlar var yahu insanı paniğe kapıltmışlar çok şükür sağlıklı doğmuş eltinin doktoru senin doktor olmuş
ya kızlar bu baş ağrısı çıldırtcak beni napcas ya:18:
kızlar arada bebeklerinin hareketini hisseden varmı oğluma hamileyken hissederdim ama bunda pek fazla hissetmiyorum :26:
aynen herkes soruyo oynamıyor mu daha diye benm de canım sıkılıyor. bi kaç kere böyle karıncalanma gibi bişeyler hissettim ama bilmiyorumkızlar arada bebeklerinin hareketini hisseden varmı oğluma hamileyken hissederdim ama bunda pek fazla hissetmiyorum :26:
aynen herkes soruyo oynamıyor mu daha diye benm de canım sıkılıyor. bi kaç kere böyle karıncalanma gibi bişeyler hissettim ama bilmiyorum
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
ahsen ---kesınlıkle bır atanıdıgım vardı ahlakı cok guseldıı ınsl olede olur sennkıde canımmKizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
ıkra ya bayıldım anlamıda zaten harikaa ınsl ısmı gıb ıolurrKizlar biz de erkek olursa esim koyacak kiz olursa ben koyacam.esim kararli yekta koyacak ama ben kiz isminde iki uc tanede karar veremedim.ikra-arya-merit-alya sizce hangisi guzel.
canım lılype dekı takvımın dogum yapmıs gosterıyor zatenkızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyorum inşallah iyisinizdir bugün güzel çok güzel bir rüya gördüm bebeğimi doğurmuşum güzel bi kız çocuğu ama çok tatlıydı bilmiyorum çok duygulandım yani...
canım nasılsınn cınsıyetı solemedımı zekı bey!!!benım cınsıteyı aytul hnm erkege benzettı pıpı gordum sankım dedı --bogazlıyndada tanıdık bır dr gorundum tatıldede oda pıpı gordum dedıı hayırlısı hepımız ıcnn genelde zekı bey erken den söler yaa:44:kızlar arada bebeklerinin hareketini hisseden varmı oğluma hamileyken hissederdim ama bunda pek fazla hissetmiyorum :26:
yok baslamadık ama benım bebegım kısmetlıyaaa kv gorumcem dogum yaptı onun ogluna yelek oruyorduu derken ıp bıtmıs sonunda kaldı olede sonra ank.gorumcemın yanına gıdınce bakmıskı ıp var ve hırkada kayserıde burda yanıı gerı oturmus bastan bır yelek ormus gorumcemınkınee buraya gelncede kalan hırkayı bıtırecekk dırek bızım bebegın bır yelegı omus olucakk ee kısmetımız nerdennnn nerden gelıyorrr cok sukur ınslll evımızıde alırızzz bebegımın kısmetı ıle ınslll rabbımmmm sen kolaylık verrrr '''rabbı yesseir vela tuassır rabbi temmin bin hayır!!'kızlar bebişlerinize yelek patik hırka örmeye başlayan varmı
Kızlar haftasonu annemle bebek mağazalrını gezelim dedik ne var ne yok alıncak çok şey var o bi gerçek ama oda takımları çok pahalı 1.500 tan aşağı oda takımı yok mdf suntalar 900-1000 arası oda takımını annem alıcak benim zaten kayınvalidemin kılını kıpırtadacağını düşünmüyorum neyse bi kaç arkadaşa sordum oda alma sonradan genç odası isticekler sadece karyola yatak al dedi benim baktığım mobilyalar hep büyüyen beşikliydi ilk heves ilk heyecan ama oda almak gereksiz mi diye düşündüm biliyorum daha erken ama siz ne düşünüyosunuz bide mağaza gezerken chicco nun bebek bakım ürünleri çantalı 49 tl niveanı 44 tl idi sizce almalımıyım sebamed sordum set şeklinde yokmuş onun tek tek hepsi ve baya fiyatlıydı önerisi olan var mı
ahsen ---kesınlıkle bır atanıdıgım vardı ahlakı cok guseldıı ınsl olede olur sennkıde canımm
ıkra ya bayıldım anlamıda zaten harikaa ınsl ısmı gıb ıolurr
canım lılype dekı takvımın dogum yapmıs gosterıyor zatenbır zahmet el at sana kıss daha erken dogumaaaaaa
canım nasılsınn cınsıyetı solemedımı zekı bey!!!benım cınsıteyı aytul hnm erkege benzettı pıpı gordum sankım dedı --bogazlıyndada tanıdık bır dr gorundum tatıldede oda pıpı gordum dedıı hayırlısı hepımız ıcnn genelde zekı bey erken den söler yaa:44:
ben hareketını 1 aydır hıssetmıyorum kasıgımdan yukarılara cıktıgı ıcın sanırım eee derimm kalınn hehhe ama arada bır kaydıgını hıssedıyorumcok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ben de lierac kullanıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce tavsiye üzerine aldım ve 1 haftadır da düzenli kullanıyorum. Çatlağım yok ama olmadan başlamamı söylediler. Çatlak oluştuktan sonra sürsen de bi faydası olmuyomuş çünkü..
Bu arada ben de şu ana kadar 2 kilo aldım. Ama biraz dur diyecem, ben hamile kalalı fazla mide bulantısı çekmedim, önceden ne yiyosam aynen yedim. Hatta hamileyim die daha da bi şevkle yedimama imreniyorum dal gb hamile olanlara. Vee sırf sebze - meyve ile bslenmeye karar verdim. Balık ızgara olucak, et de ızgara ama bunun dışında sadece sebze ve meyve yicem. Çünkü çok kilo almak istemiyorummmmm
bir de kızım olursa, Nehar yada Lena, oğlum olursa da Onat koymak istiyorum...
benim de 11.12. haftalarda çok ağrıdı nedense ama şimdi yok. geçer inşallah sizinki de :)
kızlar bişey soracam 2li test yaptıran var mı? ben yaptırmadım da 3lü test yaparız demişti dr. haftaya gidicem de aç mı tok mu gidilir bi önemi var mı acaba? bilen varsa bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?