2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
anladım ne doktorlar var yahu insanı paniğe kapıltmışlar çok şükür sağlıklı doğmuş eltinin doktoru senin doktor olmuş

ya cnm neler var işte doktor da şans işi inan
allah kimseyi kasapların eline düşürmesin valla
sağlık sektörü ülkemizde maalesef aldı başını gidiyo
inş. sanada böle bi doktor nasip etsin rabbim

kızlar arada bebeklerinin hareketini hisseden varmı oğluma hamileyken hissederdim ama bunda pek fazla hissetmiyorum :26:

ya kızlar bu baş ağrısı çıldırtcak beni napcas ya :18:

benim de 11.12. haftalarda çok ağrıdı nedense ama şimdi yok. geçer inşallah sizinki de :)

kızlar bişey soracam 2li test yaptıran var mı? ben yaptırmadım da 3lü test yaparız demişti dr. haftaya gidicem de aç mı tok mu gidilir bi önemi var mı acaba? bilen varsa bi zahmet

kızlar arada bebeklerinin hareketini hisseden varmı oğluma hamileyken hissederdim ama bunda pek fazla hissetmiyorum :26:

Ben henüz hissetmiyorum ama sol kasığımda ara ara ılık ılık ağrı oluyo hani insanın gözü seyrer ya öyle oluyoo aslında kıırdıyormukii sen ilk nasıl hissettin...

aynı baş agrısından ben de cok muzdaribim canım ya. vucut susuz kaldıgında baş agrısı olurmuş diye duydugum için sürekli de su içiyorunbm ama ne fayda.
ilaca da hemen başvurmak cok dogru değil var mı alternatif bir bildigi yöntemi olan acaba?

canım benim benimde geçen baya ağrıdı geçmedi 2 gün sürdü doktorumu aradım bana kullanabileceğim tek ağrı kesici parol verdi şükür içtim bir tane birşeyim kalmadı evde varsa çörekotu ye az peygamber efendimiz çörekotu yermiş ölüm dışında her derde deva

aynen herkes soruyo oynamıyor mu daha diye benm de canım sıkılıyor. bi kaç kere böyle karıncalanma gibi bişeyler hissettim ama bilmiyorum

Kizlarrrr ahsen zümra cemre günseli nazli nisa belinay ecenaz hangisi yada hangileri bebisime yakisir acaba begendiklerinizi solermisiniz
ahsen ---kesınlıkle bır atanıdıgım vardı ahlakı cok guseldıı ınsl olede olur sennkıde canımm
Kizlar biz de erkek olursa esim koyacak kiz olursa ben koyacam.esim kararli yekta koyacak ama ben kiz isminde iki uc tanede karar veremedim.ikra-arya-merit-alya sizce hangisi guzel.
ıkra ya bayıldım anlamıda zaten harikaa ınsl ısmı gıb ıolurr

canım lılype dekı takvımın dogum yapmıs gosterıyor zaten bır zahmet el at sana kıss daha erken dogumaaaaaa

canım nasılsınn cınsıyetı solemedımı zekı bey!!!benım cınsıteyı aytul hnm erkege benzettı pıpı gordum sankım dedı --bogazlıyndada tanıdık bır dr gorundum tatıldede oda pıpı gordum dedıı hayırlısı hepımız ıcnn genelde zekı bey erken den söler yaa:44:

ben hareketını 1 aydır hıssetmıyorum kasıgımdan yukarılara cıktıgı ıcın sanırım eee derimm kalınn hehhe ama arada bır kaydıgını hıssedıyorum cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bebişlerinize yelek patik hırka örmeye başlayan varmı
yok baslamadık ama benım bebegım kısmetlıyaaa kv gorumcem dogum yaptı onun ogluna yelek oruyorduu derken ıp bıtmıs sonunda kaldı olede sonra ank.gorumcemın yanına gıdınce bakmıskı ıp var ve hırkada kayserıde burda yanıı gerı oturmus bastan bır yelek ormus gorumcemınkınee buraya gelncede kalan hırkayı bıtırecekk dırek bızım bebegın bır yelegı omus olucakk ee kısmetımız nerdennnn nerden gelıyorrr cok sukur ınslll evımızıde alırızzz bebegımın kısmetı ıle ınslll rabbımmmm sen kolaylık verrrr '''rabbı yesseir vela tuassır rabbi temmin bin hayır!!'

Şekerim ben kızıma oda takımı aldım büyüyen beşikli şu an 4 yaşı bitecek daha beşiği büyütmedim bile ben oda yaptım çok memnun kaldım. Birde salona minik sepet beşik koymuştum ilk aylarda çok kullanışlı oluyor misafir gelince yattığı oda uzaksa ve sessiz ağlıyorsa duyamayabilirsin o yüzden birde onu kullandım. Odan müsaitse oda yapmanı tavsiye ederim. ilkokulu bitirene kadar kullanıcam kırılıp dökülmezse ondan sonrada genç odası alıcam aklı tam ericek istediği takımı alıcam. bakım setlerine gelirsek ben kızımda chicco aldım çantalı takım chicconun her ürününü gözüm kapalı kullanırım pişik kremi özellikle çok iyi 2 ay öncede birine yine setini hediye aldım 50 tl idi , birde büchen var set onuda çok söyleyen var ama hiç kullanmadım. Chicco italyan malıdır. Büchen de alman malı diye hatırlıyorum. Şimdiki bebişimde kısmetse ikisinden birini alıcam ama ona oda yapmıycam hehehe

zekiye gitmiyorum canım hastası çoktu bekle bekle sırada gelmiyordu adam parayı çok seviyor hastalarken beklerken çıktı gitti bakmıycam diye bende aynı hastanede demet cengiz var ona gidiyorum ocağın 4 ünde gittim ikili test istemedi ense kalınlığı iyi dedi tam kesin demiyorum ama erkeğe benziyor dedi önümüzdeki ay kesin belli olur dedi şubatın 8 inde gitcem o zamana kadar nasıl sabredeceksem sen ne yapıyorsun canım inşallah ev işiniz hayırlısıyla olur

lara lena lina sare benimde düşündüğüm isimlerden oğlum olursa eşimin ismini koymak istiyorum.

Son düzenleme:

canımm ben 2li test yaptırdım bi sorun çıkmadı şükür o zaman dr a sormuştum aç tok fark edermi diyede farketmicegini söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…