2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayyyyy benimde düne kadar iştahım felaketti önüme ne gelse yiyodum ve hep aç olarak geziyodum... sabah mide bulantısıyla uyandım eşim muzlu süt hazırlamış bir dikişte bitiriyodum 2 yudum zor içtim.. sabah kahvaltıyı rahat yaptım ama yine midem bulanıyo... :120: Allahım noooolur çoğalmasın bulantılarıımmm nüüffeeeennnnnn..... :100:

rose canım sen ümraniyede mi oturuyorsun.ben de kavacıktayım.hangi hastaneye gidiyorsun yada gitmeyi düşünüyorsun.var mı bi tavsiyen?

Evet tatlım ümraniyede oturuyorum.Cuma günü komşümun tavsiyesi ile atlas hastanesine gidecem canım doktoru çok övdü ama gidince görecez.Çok araştırdım tatlım hastane mesela Hospıtılumda bahar hanımı çok övüyolar çok doluymuş zor randevu alınıyomuş çok ilgili güler yüzlü diyolar ama sezeryancıymış galiba ne derece doğru bilmem yine aynı hastanede mehmet beyi çok övdüler o da normal doğum tafaftarıymış kesinlikle Medicana da da biri var ama o hastane içinde acaip pahalı diyolar.Atlasa bi gidim bakım hoşuma gitmezse araştırmaya devm

Cnm guzel haberler alirsn ins

günaydın canım...inş kesenizi görürsünüz bugün...herşey yolunda gitsin inş...bende ctesi gidicem kese içiin doktor o gün gel dedi...inş hepimiz güzel haberlerle döneriz...

bugun sanırım 5+4 gunluguzz sormayı unuttum geen agladım heyacandannn dua ıle ınsll kesemı gorunduuuuuuuuuuuuu

bakınnn nasıllmıs benım bebegımmm dunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
kesmızde guzelll ınslll

birlikte araştıralım yardımcı olalım canım.gittiğinde muayene ve doğum ücretlerini de öğrenebilirsen çok iyi olur

Kızlar battan 2gün önce dayanamayıp yaptığım idrar testinde negatif çıkmıştı.ben hamile olduğumu direk kan tahliliyle öğrendim.şimdi idrarla gebelik testinde çift çizgiyi görme merakı başladı bende.biri beni durdursun saçmalıyorum sanırım

Allah tubiiiiAslında benim de hep aklımda var ben çok silik görmüştüm yapsam tam koyu çıkarmı acaba diye merak etmiştim

Allah tubiiiiAslında benim de hep aklımda var ben çok silik görmüştüm yapsam tam koyu çıkarmı acaba diye merak etmiştim

yapsaniza canim icinizde kalmasin ben bazen esime hadi bir test al da yapayim diyorum ben sizin yerinizde olsam kac defa yapmistim simdiye kadar

hadi gözünaydın cnm.. darısı pıtpıtlaraa.. artık evham yapıp durma olurmu annesi miniğini kasıp duruyosun içeride...

valla bence yap hiiiç içinde kalmasın ben yaptım çünkü kopkoyu çift çizgi nasıl duruyo diyee.. bende silik çizgilerle öğrenmiştim hamiş olduğumu çünkü
....

hahahhhaa çok tatlısınız yaaaa çok güldüm.ben durdurayım dicem ama nasıl yapabilirim dur lütfen :)))

bende cumartesiye randevu aldım bakalım minik kalp atışlarını görebilecekmiyim 2. çocuğum olacaK ama ilki gib heyecanlıyım çok güzel bir duygu iyiki hamişiz kızlar....
bu arada ben bursalıyım bursalı hamiş olan arkadaşlar doktor ve hastane tercihlerinide paylaşırsa sevinirim..

İrmegan canım sen hamile misin Çok sevindim. Keşke bizle paylaşsaydın diğer topikte.

Sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel bir hamilelik diliyorum. Tekrar tebrik ederim

irmeganım hemilemisin tatlımmm inanki çok ama çok sevindimmmmm gözün aydın çok mutlu oldum yaaa Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşşşşş

Kızlar bebişlerimiz tam anlamıyla ne zaman bizden beslenmeye başlıyo araştırdım ama tam bişey bulamadım

İrmegan canım sen hamile misin Çok sevindim. Keşke bizle paylaşsaydın diğer topikte.

Sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel bir hamilelik diliyorum. Tekrar tebrik ederim

irmeganım hemilemisin tatlımmm inanki çok ama çok sevindimmmmm gözün aydın çok mutlu oldum yaaa Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşşşşş

Şükür Allaha hamileyim canlarım.. acemipericim diğer topikteki bazı arkadaşlara çok kırgınım o yüzden yazmak istemedim... Allah razı olsunnn sizlerden de Rabbim minik mucizemi gönderdi çok şükürr....

seastire Allah razı olsun canım... teşekkür ederim inceliğiniz için...

nasılsın bakalım anlat tatlım keseyi felan gördünmü

merhabalar işten geldim...sizlere bakayım dedim bu arada üşüttüm galibaa ben de gazman arkadaşların arasına katıldım..şişkinlik,yorgunluk ve halsizlık dışında mutluluk var çok şükür....

merhabalar işten geldim...sizlere bakayım dedim bu arada üşüttüm galibaa ben de gazman arkadaşların arasına katıldım..şişkinlik,yorgunluk ve halsizlık dışında mutluluk var çok şükür....

oooh ne güzel erkenden gitmişsin evineee benim daha 2 saatim var işten çıkmak için... bu gazman durumumuz ne olacak ben anlamadım yaaa size akşam gazlı göbişim koysam 6 aylıkmısın dersinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…