Hoşbuldum tubim
bende çok şükür keseyi gördüm cnm 2 hafta içindede kalp atışlarını umarım duyabilirim
ya tek iştahı açık olan benmiyim :)önüme ne gelse yiyiorum ama son 2 gündür sabah bulantılarım başladı
rose canım sen ümraniyede mi oturuyorsun.ben de kavacıktayım.hangi hastaneye gidiyorsun yada gitmeyi düşünüyorsun.var mı bi tavsiyen?
Cnm guzel haberler alirsn ins
günaydın canım...inş kesenizi görürsünüz bugün...herşey yolunda gitsin inş...bende ctesi gidicem kese içiin doktor o gün gel dedi...inş hepimiz güzel haberlerle döneriz...
kıyamam sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uzun ömürlü olsun bak şimdi abdest al ve sağ işaret parmağını göbek deliğine koy her gün 99 ya mubdiu 21 ayetel kürsi oku eşinde hergün aynı şekilde parmağını koysun ve ya mubdiu desin 99 kez yer gök duayla arkadaşım dualarımdasın
canım 5+0 da karından gördük bizdöllenmeye göre değişir ama
suzaaannn ​hayırlı haberlerle gel canııımmm
evet canım karından ultrasonla gördük minik keseciğimiziii... nohut tanesi gibi dahahocaya kesenin içinde bebek oluşmaya başladımı diye sordum henüz bebek yok içinde içi su dolu kese olarak düşün dedi... evet güzel tavsiyelerde bulundu doktorum sağolsun... öğrendiğimiz herşeyi paylaşalım bence de...
canım hoşgeldinn... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder İnşallahh...
canım bende göbek deliği değildi göbek deliği çevresinde kasılmalar oluyo ama kafaya takmıyorum pek... dün akşam sol bacağım çok kötü kasıldı zor yürüdüm eve gelince eşim biraz ovdu ayaklarımı yukarıya doğru uzatarak uzandım geçti şükür... demekki bol bol dinlenmek gerekiyo.. doktor eve gidince yemek bulaşık işleriyle uğraşmamaya çalış dinlenmeye ihtiyacın var dedi ama ben kendi bomba gibi hissediyorum demekki öyle olmuyomuş dinlenmek gerekiyomuş onu öğrendim
canım imtihanın zor gerçekten ama Rabbim sana yine bi hediye göndermiş çok şükürrren iyi doktoru bulup bu bebişin sana sımsıkı tutunmasını sağlamak gerekiyo.. bence hiç yerinden kalkma ve gün boyu yat en azından 3 aylık olana kadar sabret... Rabbim yardımcın olsunn İnşallah bebişin sana sımsıkı tutunurda hiiiç bırakmaz annesi.. dualarımız seninle merak etme...
canım hoşgeldiiinnn... İnşallah bugün minik kesenizi görürsünüz....
Günaydıınlarrr herkese
birkaç gündür girememiştim birsürü sayfa dolmuş geri dönüp okuyamadım da.yeni anne adaylarını tebrik ediyorum.kızlar dün doktora gittim.karından ultrasonla baktı ve keseyi gördük.16,2mm.5+4 günlük dedi.herşey gayet sağlıklı,vajinal baksaydık bebeği de görebilirdik dedi ama ben istemedim.sağlıklı olsun da sabırla beklemeye razıyım ben.
Evet tatlım ümraniyede oturuyorum.Cuma günü komşümun tavsiyesi ile atlas hastanesine gidecem canım doktoru çok övdü ama gidince görecez.Çok araştırdım tatlım hastane mesela Hospıtılumda bahar hanımı çok övüyolar çok doluymuş zor randevu alınıyomuş çok ilgili güler yüzlü diyolar ama sezeryancıymış galiba ne derece doğru bilmem yine aynı hastanede mehmet beyi çok övdüler o da normal doğum tafaftarıymış kesinlikle Medicana da da biri var ama o hastane içinde acaip pahalı diyolar.Atlasa bi gidim bakım hoşuma gitmezse araştırmaya devm
birlikte araştıralım yardımcı olalım canım.gittiğinde muayene ve doğum ücretlerini de öğrenebilirsen çok iyi olur
Kızlar battan 2gün önce dayanamayıp yaptığım idrar testinde negatif çıkmıştı.ben hamile olduğumu direk kan tahliliyle öğrendim.şimdi idrarla gebelik testinde çift çizgiyi görme merakı başladı bende.biri beni durdursun saçmalıyorum sanırım
Allah tubiiiiAslında benim de hep aklımda var ben çok silik görmüştüm yapsam tam koyu çıkarmı acaba diye merak etmiştim
Kızlar battan 2gün önce dayanamayıp yaptığım idrar testinde negatif çıkmıştı.ben hamile olduğumu direk kan tahliliyle öğrendim.şimdi idrarla gebelik testinde çift çizgiyi görme merakı başladı bende.biri beni durdursun saçmalıyorum sanırım
bugun sanırım 5+4 gunluguzz sormayı unuttum geen agladım heyacandannn dua ıle ınsll kesemı gorunduuuuuuuuuuuuu
bakınnn nasıllmıs benım bebegımmmdunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000 cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
kesmızde guzelll ınslll
ayyyyy benimde düne kadar iştahım felaketti önüme ne gelse yiyodum ve hep aç olarak geziyodum... sabah mide bulantısıyla uyandım eşim muzlu süt hazırlamış bir dikişte bitiriyodum 2 yudum zor içtim.. sabah kahvaltıyı rahat yaptım ama yine midem bulanıyo... :120: Allahım noooolur çoğalmasın bulantılarıımmm nüüffeeeennnnnn..... :100:
İrmegan canım sen hamile misinÇok sevindim. Keşke bizle paylaşsaydın diğer topikte.
Sağlıkla kucağına al inşallah. Güzel bir hamilelik diliyorum. Tekrar tebrik ederim
irmeganım hemilemisin tatlımmm inanki çok ama çok sevindimmmmm gözün aydın çok mutlu oldum yaaaAllahım analı babalı büyütmek nasip etsin inşşşşş
Şükür Allaha hamileyim canlarım.. acemipericim diğer topikteki bazı arkadaşlara çok kırgınım o yüzden yazmak istemedim... Allah razı olsunnn sizlerden de Rabbim minik mucizemi gönderdi çok şükürr....
seastire Allah razı olsun canım... teşekkür ederim inceliğiniz için...
nasılsın bakalım anlat tatlım keseyi felan gördünmü
merhabalar işten geldim...sizlere bakayım dedim bu arada üşüttüm galibaa ben de gazman arkadaşların arasına katıldım..şişkinlik,yorgunluk ve halsizlık dışında mutluluk var çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?