2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bebişlerinize yelek patik hırka örmeye başlayan varmı

ınsl hayırlısı le olurr ya bebegımı kendı evımde dogururummmmmdua ıle ınslll bısdede ıkı dr erkege benzettı pıpı gordum dedı gosterdı hata ama bıs gnede 25.gıdecegımız gunu beklıyor tam erkek demek ıcınnn hayırlısı ıl e saglıklıca normal dogumla doguralımda gerısı boss zekı bey aynen parayı ver gerı dur!!esım oyusden ercıyes has.cok sınır kaptı adını duymak ıstemıyorrrr bnm ark.hepsı ona gıdıyor ama hayırlısı bnm dr ablam dıyor konusuyor hıc bn dr fılan demıyor cok ıyı ınsl normal dogumuda kolaylıkla yaptırırrr ınslll dua ıle canımmmmmmmmmmm hakkımızda hayırlısııı

yatsıyı kılayım kocıs gelır bırazdannn muck herkeslere cnmm

rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez ama ilkim oğlan ikinci kız olsun istedim bakalım önümüzdeki ay tam kesin belli olacak hayırlısı erkek olduğu kesinleşirse fazla birşey almıycam abisinin kıyafetlerini kullanırım geçen çıkarttım küçülenleri maşallah oğlum ne kadar da büyümüş dedim alırsam çanta seti alcam hastaneden çıkış takımı birde ana kucağı alcam ufak tefek biriktirdiğim parayı bebişime harcarım

Merhaba kızlar,
Ben uzun zamandır bulantılardan ve yoğunluktan giremedim en son 525. sayfada bırakmıştım sanırım iki katına çıkmış sayfalar. Nasıl okuyacağım bilmiyorum o kadar sayfayı :)
Bugün doktora gittim cinsiyetini öğrenirim diye ama maalesef öğrenemedik, kesin bir şey söyleyemedi doktor.

Sizlerde öğrenenler var mı merak ediyorum???

nane kaynat iç birde ara ara kokla bazen iyi geliyor canım

canlarım ya çok sağolun önce çörekotu geçmazse nanedeneyim bari. parol u de içmek istemiyorum ama ağlıycam resmen valla

kızlar bebişlerinize yelek patik hırka örmeye başlayan varmı

benimkinin cinsiyet belli olsa örecem bir dahaki aya inşallah

canlarım ya çok sağolun önce çörekotu geçmazse nanedeneyim bari. parol u de içmek istemiyorum ama ağlıycam resmen valla

benimde normalde migrenim var ama hamilelik başladığından beri tık demedi şaşırıyorum valla ağrı kesici dr kullan dediyse kullan ben minoset içerdim çok mecbur kalınca

bide geçen griptim çok ilaç attım çok korkuyorum bebişime bişi olur diye bendede hamilelik öncesi yoktu şimdi çıktı galiba

Kilolu hamile kalınca her hafta pazartesi kilo takibi yapıorum.Bu haftaya kadar 1,5 kilo vermiştim.Ama bugün tartıldım ve gördüm ki verdiğimin 1 kilosu geri gelmiş.Zaten feci bi iştah açılması var.Gece mide gurultusuyla uyanıyorum.Hep bişeyler yemek istiyorum.Kendimi firenlemesem halim fena..Her yeere kar yağıyo soğuğu Ankara da artık buraya da yağsın yaaa.Okullar tatil olsun

Bende bebişimin cicilerinin fotosunu koyuyorum.Hastane çıkışını kız kardeşim kadar sevdiğim canım arkadaşım hamile olduğumu öğrenince almış.Diğerlerini de ben vip dükkandan almıştım bir kaç hafta önce.Hepsi 80 tl ye geldi..Ama o siteden yaptığım ilk ve son alışveriş.Çünkü hiç bi ürün zamanında gelmedi.

Keske benimkide oyle olsa

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/585330-2013-temmuz-annelerinin-gobisleri-10.html

Bende kiyafet battaniye felan aldim diye bana kizmislardi.daha erken diye.napiyim tutamiyom kendimi.gule gule giydir canim.rabbim eskitip atmani da nasip etsin.cok guzel hepsi kiz sanirim.

Bende kiyafet battaniye felan aldim diye bana kizmislardi.daha erken diye.napiyim tutamiyom kendimi.gule gule giydir canim.rabbim eskitip atmani da nasip etsin.cok guzel hepsi kiz sanirim.

Sağol canımm benim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp, giydirelim yavrularımızı.Ben daha cinsiyet öğrenemedim.Bu hafta cuma kontrolum var.Bakalım bu kez öğrenebilecek miyim.Sarı,kırmızı ve yeşil unisex renk dediler,hem kıza hem erkeğe giydirirsin dediler.Öyle almıştım onları.Hevesim köreldi epeyde ucuza aldım.Artık cinsiyeti öğrenmeden birşey almam.Biraz da büyüsün bi liste yapıp ona göre başlayacağım alışverişe Allah nasip ederse.

ohhh şimdidenn bir sürü cicişi var :)

Meleğimle bizde geldik aranıza manşallah siteniz pek hareketli sizlerden öğreneceğimiz şeyler de var hepinizin melekleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

ay kızlar bende kayseriden kimse yokmu acaba diye düşünürken tam sizin yazılarınızı okudum iyi oldu valla :) bende erciyeste mustafa ertürke gidiyorum yılların doktoru çok tecrübeli profların ben risk alamam dediği ameliyatları yaptı tanıdıkların. baba gibi davranıyor kayseri şivesiyle konuşuyor çok tatlı :) sürekli bilgi veriyor her gittiğimde şunu ye bunu yeme diye uyarıyor istediğim zaman arayabiliyorum çekinmeden çok memnunum şimdilik inşallah bi sorun çıkmaz sonrasında.. aytül ve demet hanımıda iyi diye duydum ama benim kadın doktor fobim var zeki beyin adı çıkmış gidenler memnun değil sizin gibi hümada cahit beyi çok övdüler ama bende hümayı sevmiyorum.. bu arada 8 yılda boğazlıyanda yaşadım ordanda bi bağ var sankim sevindim şimdi

Meleğimle bizde geldik aranıza manşallah siteniz pek hareketli sizlerden öğreneceğimiz şeyler de var hepinizin melekleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

hoşgeldiniz bebişinde sende nisan anneleri 3000lerde biz 1000i geçtik çenemiz düşük

Öncelikle hamile olduğuna dair bir rapor veriyorsun idari işlere,zaten onu verdiğin zaman otomatik olarak faydalanıyorsun tatillerden.ben şu anda kar yağışından dolayı 2 gün tatil olan bir ildeyim valilik sitesinde yayınlanıyor tatil oduğu üstelik süt izni kullanan bayanlara bile tatil.Böyle bir kar tatili ilan edildiğinde sadece kurumunu arayıp bilgi vermen yeterli umarım yardımcı olabilmişimdir

cok tatlılar ama sag dakıler daha cokk ılgımı cektı hehehe bnm kv daha erken dıyor bgn cıcılere baktımda erken ama lcw ya ılk gıttıgımde kendıme bır hamıs badısı pıpıcanımadaaa (%95) cici almak ıstıyorummmmmmm ınslll saglıcakla gelsınlerdeeeeeee

canımmm ıkı oldukk perı de bogazlıyan baglantılıydı sanırım ben bogazlıyanlıyım ama kayserı belsınde yasıyoruzz esımler burdaydı bende buraya geldım fılann sen nerde oturuyorsunn murtafa beyı duydum ama durumunu bılmıyorumm bak onu dıe bımedımkı(4 yıldır bebek ıcın arastırma yaptıgım ıcın:)zekı bey fılan vız artık esım tıksındı cok paracı ve abartı bıldımcı dıe fılannn demet hnm da ııı aytul hnm ıcınde esım ıstedı bayan olsun dıe yoksam bend eerkek dr daha bılgılı oldugu kanısındayımm dua edıyoruz artık dr da bahanesı ıle kolay bır normal dogum yapalım dıe ınsl cumletennn sen necısın ben ev hnmcesıyım sen calısıyorsun sanrsammm ilk mı cucukun olucakk

meraba kızlar bayadır giremiyorum yine sayfaların da hepsini okuyamıyorum.inşallah hep güzel haberler vardır.benim de şimdilik bir sorun yok allaha şükür.ne zamandır giremeyince dua sırası kimde göremiyorum da ama bugün kimde ise diyorum ve mutlaka duaları okuyorum allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…