2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım mustafa ertürk ömür hastanesindeydi hangi erciyese geçti bende ilk doğumumu zeki yaptırdı tavsiye üzerine gitmiştim ama tekrar gitmedim ona adam iyice kendini beğenmişe dönmüş para delisi olmuş bende demet cengize gidiyorum tanıdığımız doktor çok şükür çok iyi ilgileniyor

Canım ben 11. Haftada gittim eşimle kıpır kıpırdı eller kollar sürekli oynuyordu ama 10, haftada hareketleri gören varmış.

maşallah allah nazarlardan korusun ne güzel çıkmış göbüşün öyle benimde çıktı göbüş ama kilo vermişim bulantım olmadığı halde
ben almaya baslamısımdır bulantılrım azaldı cunkuuu sbh neysede aksamları ıyı yemeye basladım meyveydı yemıs dı derkenn hopp bebegıme sıfaa olsun ınsll teyzesiiicıktı valla namaz larda fılan soluk soluga kalıyorumm yahuuu:44::44tururken arkama yastık alıyorum fılannn ben burdayım dıyor annesının can tanesiiii babamız gelıp gıdıp sevıyor gobısımıfılann cok sukur allah ıma yıllar sonra bagısladı emanetını bızee elhmdulıllahhhh

canım uzun boylusun sanırım hiç kilo almış gibi durmuyorsun sadece bebiş göbeğin çıkmış o kadar rabbim hayırlı doğumlar yapmayı nasip eder inşallah

12+3 haftalık canım bende ilk oğlan buda kız olurmu diyorum ama kısmet bakalım

benim 11 haftalık. ilki sezaryen oldu o yüzden şimdi bir hafta önce alcaklar. ya sorma bu kız isteği nolcak( ben ilkinde çok kız istedim kısmet olmadı.şimdi düşünmemeye çalışıyorum ama bebek kıyafetlerine bakarken gözüm hep pembelere gidiyor:)

bence bu tür şeyleri sonra al kuzum

Sagol canım cevap verdigin için erken belki böle seyler için acele etmiyim ama kafam karıştı danışmak istedim odam müsait 1 oda boşta orayı yaparım diye düşündüm sen oda takımından memnun kalmıssin chicco ürünleri güzel gibi bende araştırdım hevesten ne yapacağımı şaşırdım

^
neten baktimda 50 euro degerinde 200ml yani cok pahali bu krem. ben ilk hamileligimde hergun yag sürüyordum hamilelik icin artik görenler kizin yagin icinde dogucak diyordu, simdi ikincisindede ayniyim yag sürüyorum ilkinde olmadi catlak ikincisinde olursa cok üzülürüm

Bende bebişimin cicilerinin fotosunu koyuyorum.Hastane çıkışını kız kardeşim kadar sevdiğim canım arkadaşım hamile olduğumu öğrenince almış.Diğerlerini de ben vip dükkandan almıştım bir kaç hafta önce.Hepsi 80 tl ye geldi..Ama o siteden yaptığım ilk ve son alışveriş.Çünkü hiç bi ürün zamanında gelmedi.Eki Görüntüle 598263 Eki Görüntüle 598264 [/QUOTE]

Güle güle giydir annesi sağlıkla hepsi çok güzel cok şanslısın böle arkadasın olduğu için

benimde ilk sezeryan canım bende pembe elbiseler pembe ayakkabılar tokalar felan kız istiyorum ama hayırlısı rabbimden canım

Kizlaassrr deneyimli bı anne olarak söylüyorum cok fazla şey almayın..cunku herkes altın bile taksa acayip cevreniz bile olsa inanailamz hediye geliyo..
Benimilk yavrumuz daha açmadığım hhediyeleri var..tum akraba ve arkadas es dost altın takmasına rağmen yine geliyo yine geliyo...eve sığmaz oldu..ben bu ikinci bebeğe hiiiiiicccc bı şey almıyorum...hem de hiiiccccc...
sizin de eviniz yakın zamana dolup taşacak zaten

bu seferde erkek olursa üçüncüyü yapmak zorunda kalıcam:) doğumun nasıl geçmişti? rahat toparlayabildinmi kendini?

çok güzel geçti canım çok fazla sancım ve ağrım olmadı 4 günde kalktım ayağa çok şükür bende buda erkek olursa üçüncüyü düşüncem canım senin gibi

Bende öyle düşünüyorum çok hediye gelir diye. Ama ilk bebişim nasıl engel olcam almaya bilmiyorum :) Daha şimdiden yengem battaniyesini ördü yelekler şapkalar ördü. Bi fırsat bulup çıkabilsem çarşı pazara alıcam bende bi sürü şeyler biliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…