ay kızlar bende kayseriden kimse yokmu acaba diye düşünürken tam sizin yazılarınızı okudum iyi oldu valla :) bende erciyeste mustafa ertürke gidiyorum yılların doktoru çok tecrübeli profların ben risk alamam dediği ameliyatları yaptı tanıdıkların. baba gibi davranıyor kayseri şivesiyle konuşuyor çok tatlı :) sürekli bilgi veriyor her gittiğimde şunu ye bunu yeme diye uyarıyor istediğim zaman arayabiliyorum çekinmeden çok memnunum şimdilik inşallah bi sorun çıkmaz sonrasında.. aytül ve demet hanımıda iyi diye duydum ama benim kadın doktor fobim varzeki beyin adı çıkmış gidenler memnun değil sizin gibi hümada cahit beyi çok övdüler ama bende hümayı sevmiyorum.. bu arada 8 yılda boğazlıyanda yaşadım ordanda bi bağ var sankim sevindim şimdi
canım sanırım 12 . haftadan sonra başlıyor hareketler . 1 günde bile bebekler cok fark ediyor biliyorsun.
2 hafta sonra yine gidicekmisin? bence de kötü bişi olsa söylerdi doktor hemen anlıyolar zaten
ikili test yaptırıcakmısın?
ben iyiyim suanda cinsiyeti konusunda acayip merak ediyorum bugüne kadar hiç merak etmiyordum ama
Allah nasip ederse bende temmuzda ikinci kez anne olcam inşallah:)
benimde ikinci bebeğim olacak canım hayırlısıyla ilkim oğlan 2.5 yaşında seninki kaç yaşında
Eki Görüntüle 598337 Eki Görüntüle 598338 bugunkı aksam yemegınden sonrakı halımızzzzzz 14+2 nasılız hnm celerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde ilki oğlan aralıkta 3 yaşına girdi. bebişin kaç haftalık
ben almaya baslamısımdır bulantılrım azaldı cunkuuu sbh neysede aksamları ıyı yemeye basladım meyveydı yemıs dı derkenn hopp bebegıme sıfaa olsun ınsll teyzesiiimaşallah allah nazarlardan korusun ne güzel çıkmış göbüşün öyle benimde çıktı göbüş ama kilo vermişim bulantım olmadığı halde
ben almaya baslamısımdır bulantılrım azaldı cunkuuu sbh neysede aksamları ıyı yemeye basladım meyveydı yemıs dı derkenn hopp bebegıme sıfaa olsun ınsll teyzesiiicıktı valla namaz larda fılan soluk soluga kalıyorumm yahuuu:44::44 tururken arkama yastık alıyorum fılannn ben burdayım dıyor annesının can tanesiiii babamız gelıp gıdıp sevıyor gobısımı fılann cok sukur allah ıma yıllar sonra bagısladı emanetını bızee elhmdulıllahhhh
12+3 haftalık canım bende ilk oğlan buda kız olurmu diyorum ama kısmet bakalım
bence bu tür şeyleri sonra al kuzum
Şekerim ben kızıma oda takımı aldım büyüyen beşikli şu an 4 yaşı bitecek daha beşiği büyütmedim bile ben oda yaptım çok memnun kaldım. Birde salona minik sepet beşik koymuştum ilk aylarda çok kullanışlı oluyor misafir gelince yattığı oda uzaksa ve sessiz ağlıyorsa duyamayabilirsin o yüzden birde onu kullandım. Odan müsaitse oda yapmanı tavsiye ederim. ilkokulu bitirene kadar kullanıcam kırılıp dökülmezse ondan sonrada genç odası alıcam aklı tam ericek istediği takımı alıcam. bakım setlerine gelirsek ben kızımda chicco aldım çantalı takım chicconun her ürününü gözüm kapalı kullanırım pişik kremi özellikle çok iyi 2 ay öncede birine yine setini hediye aldım 50 tl idi , birde büchen var set onuda çok söyleyen var ama hiç kullanmadım. Chicco italyan malıdır. Büchen de alman malı diye hatırlıyorum. Şimdiki bebişimde kısmetse ikisinden birini alıcam ama ona oda yapmıycam hehehe
kızlar catlak kremı konusu gecmıs benım doktorum ve eczacımla olan dıyologumu anlatayım fıkrınız olsun ıstedım.
daha öncede belırtmıstım doktorum bana bonal krem yazdı öncesınde sunu dıyeyım doktor ıle ortak bır tanısımız varmıs onun slmını ıletınce bızımle artık farklı ılgılenıyo.
neyse bana bonal yazdı bulamayabılırsın cokk zor bulnuyo ama en ıyısı bu demıstı. sonra esımın eczacı arkadası var ona sorduk kremı ewet en ıyısı budur bunun ıcınde dıgerlerınden farklı olrak bır madde var demıs. hatta eczacının yanında calısan kız her doktor bu ıyılıgı yapıp bu ılacı yazmaz gercekten cok ıyıydır demıs :26: tabı ılac yok. arkadas sağolsun bır cok ecza deposunu aradı ellerınde yok ve hepsı bu kremın gercekten cok ıyı oldugunu savunmus yurt dısından gelıyormus ve artık gelmıyormus o yuzden bulması buyuk sıkıntı. yanı sonucc bonal krem cok ıyıymıs fakat pıyasada yokkbonal f jel dıye bır krem var doktoruma sordum doktor hemen nete gırıp ıcerıgıne baktı daha once kullanmadım duymadım ama içerikleri aynı buda olur dedı :26::26::26::26::26: bakalım sımdı eczacı arkadas bızım ıcın arastırıyo gercı 15 gundur arıyoruz eger bulursak bonal alıcaz yoksa bonal f jell kullanıcam :26:
benim 11 haftalık. ilki sezaryen oldu o yüzden şimdi bir hafta önce alcaklar. ya sorma bu kız isteği nolcak( ben ilkinde çok kız istedim kısmet olmadı.şimdi düşünmemeye çalışıyorum ama bebek kıyafetlerine bakarken gözüm hep pembelere gidiyor:)
benimde ilk sezeryan canım bende pembe elbiseler pembe ayakkabılar tokalar felan kız istiyorum ama hayırlısı rabbimden canım
bu seferde erkek olursa üçüncüyü yapmak zorunda kalıcam:) doğumun nasıl geçmişti? rahat toparlayabildinmi kendini?
bu seferde erkek olursa üçüncüyü yapmak zorunda kalıcam:) doğumun nasıl geçmişti? rahat toparlayabildinmi kendini?
Kizlaassrr deneyimli bı anne olarak söylüyorum cok fazla şey almayın..cunku herkes altın bile taksa acayip cevreniz bile olsa inanailamz hediye geliyo..
Benimilk yavrumuz daha açmadığım hhediyeleri var..tum akraba ve arkadas es dost altın takmasına rağmen yine geliyo yine geliyo...eve sığmaz oldu..ben bu ikinci bebeğe hiiiiiicccc bı şey almıyorum...hem de hiiiccccc...
sizin de eviniz yakın zamana dolup taşacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?