2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
çok güzel geçti canım çok fazla sancım ve ağrım olmadı 4 günde kalktım ayağa çok şükür bende buda erkek olursa üçüncüyü düşüncem canım senin gibi

Allah gönlümüze göre verir inşallah hayırlısıyla tabi.. benim ameliyatım kabus gibiydi bayılmakta çok zorlandım nefesim falan gitti! o kadar korktumki bebeğimi göremicem sandım. ameliyattan sonra da ağrı kesici çok az verdiler. çünkü önceden bi kaç ilaca alerjim olduğunu söylemiştim onlarda serumun içinde verilenlermiş. şimdi doktor spinal diye bişeyden bahsediyo ama bakalım zaman ne göstericek

valla ne yalan söyleyim annem ve benden başka oğluma fazla hediye getiren olmadı doğduktan sonra aldım herşeyini kaynanamlar hiçbirşey almadılar sadece altın taktılar o kadar canım

Cok haklisin ..insanin ilk bebekte hic durası olmuyo..kendini tutamıyor..simdi evdeki kılık kıyafeti düşünüyorum da direk bebek mağazalarını es geçip kendime kıyafet bakıyorum..cunku cok israf oluyo hakikaten.. Bi de nacizane
tavsiyem lutfen uyku tulumu almayın ...kimi duysam uyku tulumu kullanan cocuğu cok hasta oluyo bronsit o bu..uyku tutumları hasta ediyo cocuklari ..doğal degil..biz hic kullanmadık..hediye gelierse de değiştirin..zaten doktorlar da cok önermiyor..yani okuyup eden kendini ggeliştiren ddoktorlar..

canım benim çok geçmiş olsun çok şükür ben böyle bir durum yaşamadım inşallah ikinci doğumumda ilki kadar güzel olur inşallah

valla ne yalan söyleyim annem ve benden başka oğluma fazla hediye getiren olmadı doğduktan sonra aldım herşeyini kaynanamlar hiçbirşey almadılar sadece altın taktılar o kadar canım
Enteresanyawww.. Biz hala dolaplara sığmıyoruz bir yası geçtik..

eğer kızın olmasını çok istiyosan dördüncüyü bile düşünebilirsin belli olmaz:)
demek ki o kadar cok istemiyorum..2 de kalırım kiz olmazsa...mide bulantilari ve ağız aciligi canıma tak ettirdi hamileleiklerimde..

canım benim çok geçmiş olsun çok şükür ben böyle bir durum yaşamadım inşallah ikinci doğumumda ilki kadar güzel olur inşallah

saol canım. inşallah güzel geçer doğumun. ilkinde korku falan hiç bişey yoktu ama bunda ödüm kopuyo! hiç böyle bi korku yaşadığımı hatırlamıyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bilemiyorum

Bende kendim özenerek seçip almak istiyorum varsın gelmesin hediye içten alınmadıktan sonra hiç faydası yok zaten dimi

Uyku tulumu hiç düşünmemiştim ama iyi oldu söylediğin :))

.

demek ki o kadar cok istemiyorum..2 de kalırım kiz olmazsa...mide bulantilari ve ağız aciligi canıma tak ettirdi hamileleiklerimde..[/QUOTE]

inşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar

saol canım. inşallah güzel geçer doğumun. ilkinde korku falan hiç bişey yoktu ama bunda ödüm kopuyo! hiç böyle bi korku yaşadığımı hatırlamıyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bilemiyorum

canım bende doğuma giderken çok heyecanlıydım ama gitmeden ilk defa gördüğüm bir komşum umreden gelmiş bana zemzemle hurma getirmiş zemzemi içmemi söyledi yüzüne karnına ve göğüslerine sür dedi yaptım hurmadan da yedim rabbim hayırlı bir doğum nasip etti bana

bebeıs kıyafetlerınden bahsedılmıste,bence alın kıyafet,herkesın getırdıgını gıydırmıyorsun kı,dandık getıren cok oluyor,kumasını penyesını begenmeyıp cogunu attım,ıyı olanlarını sectım,ben cok almıstım uzunca surede gıydı ki oglum 3kılo dogdu ve ıkı aylıkkn 6 kıloydu ve gıyıyordu ,oyl hemen kuculmedıler,yanı ynıdogan degılde 0-3 ay alırsanız bayagı gıyıyorlar,bırde aldıklarınızı ayına gore hesaplayıp almayı unutmayın,temmuzda dogacaklar cunku ılk 0-3 aylık gıysılerını yazlık almakta sonrakı 3-6 aylıkları bıraz daha baharlık hatta kıslık gıbı almakta fayda var,

ne güzel denk gelmiş maşallah. zemzem ve hurma bulabilirsen tekrar denemekte fayda var o zaman :)

Uyku tulumu hiç düşünmemiştim ama iyi oldu söylediğin :))
Canim ne demek..bbirbirimizle büyüyüp gelişip öğreniyoruz..hep beraber paylaşıyoruz burda deneyimlerimizi..sen uyku tutumuna karsı tetikte ol yani.cunku bizim bu bebekler 6 aylikken filan kıs olucak..o aylarda ayakları bacakları hareket ettirmek tepinmek coşmak isticekler uyurken..uyku tutumuna koyacak anneler üşümesin aman diye ama....benim görüp duyduklarım ve okuduklarım korkuttu beni..onun yerine ooda sıcaklığını sabit tutmak en iyisi 24 derecede..biz Allah a şükür daha hic hasta olmadık minik pasamla..benim yaşadıklarım bunlar yani..

.

demek ki o kadar cok istemiyorum..2 de kalırım kiz olmazsa...mide bulantilari ve ağız aciligi canıma tak ettirdi hamileleiklerimde..

inşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar[/QUOTE]
sorma sorma ...ilk hamileliğimde dogumhaneye gidene kadar ağız aciligi zehir gibi bı tükürükler gittim..hatta lohusaligimda yavaş yavaş ancak geçmişti..bunda olmaz herhalde dedim..bunda da var yaaaa.....naneli seker ve sakızı bırakamıyorum ağzımdan.biktim dicem isyana girecek..diyemiyorum..

inşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar[/QUOTE]

sorma sorma ...ilk hamileliğimde dogumhaneye gidene kadar ağız aciligi zehir gibi bı tükürükler gittim..hatta lohusaligimda yavaş yavaş ancak geçmişti..bunda olmaz herhalde dedim..bunda da var yaaaa.....naneli seker ve sakızı bırakamıyorum ağzımdan.biktim dicem isyana girecek..diyemiyorum..[/QUOTE]

doktora sordunmu neden oluyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…