çok güzel geçti canım çok fazla sancım ve ağrım olmadı 4 günde kalktım ayağa çok şükür bende buda erkek olursa üçüncüyü düşüncem canım senin gibi
Bende öyle düşünüyorum çok hediye gelir diye. Ama ilk bebişim nasıl engel olcam almaya bilmiyorum :) Daha şimdiden yengem battaniyesini ördü yelekler şapkalar ördü. Bi fırsat bulup çıkabilsem çarşı pazara alıcam bende bi sürü şeyler biliyorum kendimi
Benin bu sefer de erkek olursa bı daha cesaret edemeyebilirim.
Cok haklisin ..insanin ilk bebekte hic durası olmuyo..kendini tutamıyor..simdi evdeki kılık kıyafeti düşünüyorum da direk bebek mağazalarını es geçip kendime kıyafet bakıyorum..cunku cok israf oluyo hakikaten.. Bi de nacizaneBende öyle düşünüyorum çok hediye gelir diye. Ama ilk bebişim nasıl engel olcam almaya bilmiyorum :) Daha şimdiden yengem battaniyesini ördü yelekler şapkalar ördü. Bi fırsat bulup çıkabilsem çarşı pazara alıcam bende bi sürü şeyler biliyorum kendimi
Allah gönlümüze göre verir inşallah hayırlısıyla tabi.. benim ameliyatım kabus gibiydi bayılmakta çok zorlandım nefesim falan gitti! o kadar korktumki bebeğimi göremicem sandım. ameliyattan sonra da ağrı kesici çok az verdiler. çünkü önceden bi kaç ilaca alerjim olduğunu söylemiştim onlarda serumun içinde verilenlermiş. şimdi doktor spinal diye bişeyden bahsediyo ama bakalım zaman ne göstericek
Enteresanyawww..valla ne yalan söyleyim annem ve benden başka oğluma fazla hediye getiren olmadı doğduktan sonra aldım herşeyini kaynanamlar hiçbirşey almadılar sadece altın taktılar o kadar canım
demek ki o kadar cok istemiyorum..eğer kızın olmasını çok istiyosan dördüncüyü bile düşünebilirsin belli olmaz:)
canım benim çok geçmiş olsun çok şükür ben böyle bir durum yaşamadım inşallah ikinci doğumumda ilki kadar güzel olur inşallah
valla ne yalan söyleyim annem ve benden başka oğluma fazla hediye getiren olmadı doğduktan sonra aldım herşeyini kaynanamlar hiçbirşey almadılar sadece altın taktılar o kadar canım
maşallah canım büyümüş bebişin :))Eki Görüntüle 598436 ahanda buda benim göbüşüm 14 hafta
Cok haklisin ..insanin ilk bebekte hic durası olmuyo..kendini tutamıyor..simdi evdeki kılık kıyafeti düşünüyorum da direk bebek mağazalarını es geçip kendime kıyafet bakıyorum..cunku cok israf oluyo hakikaten.. Bi de nacizane
tavsiyem lutfen uyku tulumu almayın ...kimi duysam uyku tulumu kullanan cocuğu cok hasta oluyo bronsit o bu..uyku tutumları hasta ediyo cocuklari ..doğal degil..biz hic kullanmadık..hediye gelierse de değiştirin..zaten doktorlar da cok önermiyor..yani okuyup eden kendini ggeliştiren ddoktorlar..
Gobisinle geldiininnnn...selam verdiiiiiinnn...hosgeldiiiinnnnnnEki Görüntüle 598436 ahanda buda benim göbüşüm 14 hafta
saol canım. inşallah güzel geçer doğumun. ilkinde korku falan hiç bişey yoktu ama bunda ödüm kopuyo! hiç böyle bi korku yaşadığımı hatırlamıyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bilemiyorum
canım bende doğuma giderken çok heyecanlıydım ama gitmeden ilk defa gördüğüm bir komşum umreden gelmiş bana zemzemle hurma getirmiş zemzemi içmemi söyledi yüzüne karnına ve göğüslerine sür dedi yaptım hurmadan da yedim rabbim hayırlı bir doğum nasip etti bana
Canim ne demek..bbirbirimizle büyüyüp gelişip öğreniyoruz..hep beraber paylaşıyoruz burda deneyimlerimizi..sen uyku tutumuna karsı tetikte ol yani.cunku bizim bu bebekler 6 aylikken filan kıs olucak..o aylarda ayakları bacakları hareket ettirmek tepinmek coşmak isticekler uyurken..uyku tutumuna koyacak anneler üşümesin aman diye ama....benim görüp duyduklarım ve okuduklarım korkuttu beni..onun yerine ooda sıcaklığını sabit tutmak en iyisi 24 derecede..biz Allah a şükür daha hic hasta olmadık minik pasamla..benim yaşadıklarım bunlar yani..Uyku tulumu hiç düşünmemiştim ama iyi oldu söylediğin :))
.
demek ki o kadar cok istemiyorum..2 de kalırım kiz olmazsa...mide bulantilari ve ağız aciligi canıma tak ettirdi hamileleiklerimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?