Vinşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar
Gecmis olsun canim...insallah düzene girer yeniden hersey..patatesi ne sekilde yiyorsun..sadece haslanmış mıBenimde bikaç gündür bulantım olmuyordu. Ama şimdi çalıştığım yer değişti.Önceden 5 dk lık mesafe yürüyodum evden işe. Şimdi otobüse binmek zorundayım. Sabahları bişey yokta akşam çok fena oluyorum. Bulantılardan dolayı 1 haftadır iştahımda iyice kesildi. Sadece patatesle besleniyorum nerdeyse. Bir o midemi bastırıyor
bebeıs kıyafetlerınden bahsedılmıste,bence alın kıyafet,herkesın getırdıgını gıydırmıyorsun kı,dandık getıren cok oluyor,kumasını penyesını begenmeyıp cogunu attım,ıyı olanlarını sectım,ben cok almıstım uzunca surede gıydı ki oglum 3kılo dogdu ve ıkı aylıkkn 6 kıloydu ve gıyıyordu ,oyl hemen kuculmedıler,yanı ynıdogan degılde 0-3 ay alırsanız bayagı gıyıyorlar,bırde aldıklarınızı ayına gore hesaplayıp almayı unutmayın,temmuzda dogacaklar cunku ılk 0-3 aylık gıysılerını yazlık almakta sonrakı 3-6 aylıkları bıraz daha baharlık hatta kıslık gıbı almakta fayda var,
sorma sorma ...ilk hamileliğimde dogumhaneye gidene kadar ağız aciligi zehir gibi bı tükürükler gittim..hatta lohusaligimda yavaş yavaş ancak geçmişti..bunda olmaz herhalde dedim..bunda da var yaaaa.....naneli seker ve sakızı bırakamıyorum ağzımdan.biktim dicem isyana girecek..diyemiyorum..[/QUOTE]Canim ne demek..bbirbirimizle büyüyüp gelişip öğreniyoruz..hep beraber paylaşıyoruz burda deneyimlerimizi..sen uyku tutumuna karsı tetikte ol yani.cunku bizim bu bebekler 6 aylikken filan kıs olucak..o aylarda ayakları bacakları hareket ettirmek tepinmek coşmak isticekler uyurken..uyku tutumuna koyacak anneler üşümesin aman diye ama....benim görüp duyduklarım ve okuduklarım korkuttu beni..onun yerine ooda sıcaklığını sabit tutmak en iyisi 24 derecede..biz Allah a şükür daha hic hasta olmadık minik pasamla..benim yaşadıklarım bunlar yani..
inşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar
V
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.. rahat hamilelik geçirenlere maşallah. benim kardeşimin karısı 24 kilo aldı ne bir bulantı ne bir ağrı hiçbir şeyi olmadı. güle oynaya gitti 4 kilo bebişini normal doğurdu geldi:)
Gecmis olsun canim...insallah düzene girer yeniden hersey..patatesi ne sekilde yiyorsun..sadece haslanmış mı
Saol canim...bu bana Ozel bı lakirdi..ben de. 20 kilo aaldım..kusmadigim yemeye devam ettigim icin kimse umursamiyor..dayanıver diyo tum doktor ararkadaslarımız:26:gel de sen dayanV
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.. rahat hamilelik geçirenlere maşallah. benim kardeşimin karısı 24 kilo aldı ne bir bulantı ne bir ağrı hiçbir şeyi olmadı. güle oynaya gitti 4 kilo bebişini normal doğurdu geldi:)
V
Maşallah darısı başımıza inşallah ama kiloların değilHep normal doğum istiyorum ama bakalım zaman ne göstericek
V
benimde ilk hamileliğim öyle geçti hiç bulantım olmadı ve doğuma kadar 16 kilo aldım ama suyum bittiği için acil sezeryana aldılar 20 gün önce doğdu oğlum
Allah'tan benim doğumda 2 dakika sürmeyin bı normal ve dikissiz dogum oldu da ben de bununla teselli buluyorum...
neyse ben gideyim bollll yağlı bı tost yapayım kendime...tadını alamasam da
Saol canim...bu bana Ozel bı lakirdi..ben de. 20 kilo aaldım..kusmadigim yemeye devam ettigim icin kimse umursamiyor..dayanıver diyo tum doktor ararkadaslarımız:26:gel de sen dayan
ya alakasız ama bişeyi merak ettim, o aldığın 20 kiloyu verebildinmi
Allah'tan benim doğumda 2 dakika sürmeyin bı normal ve dikissiz dogum oldu da ben de bununla teselli buluyorum...
neyse ben gideyim bollll yağlı bı tost yapayım kendime...tadını alamasam da
İnsallah senin ve bebeğin icin ennnnnn sagliklisi olur canimİMaşallah darısı başımıza inşallah ama kiloların değilHep normal doğum istiyorum ama bakalım zaman ne göstericek
sezeryan olup ertesi gun göbek atan da biliyorum normal doğurup cocuğu dogum kanalında akciğer zedelenmesi yaşayan da..o yüzden ennnnn hayırlısı sizlerin bizlerin olsun insallah yarabbim...
benimde ilk hamileliğim öyle geçti hiç bulantım olmadı ve doğuma kadar 16 kilo aldım ama suyum bittiği için acil sezeryana aldılar 20 gün önce doğdu oğlum
bende 16 kilo aldım. benimki tersti. ebeyle doktor çok uğraştı ama bi türlü dönmedi kendimi normal doğuma o kadar hazırlamıştım ki.. ameliyata girerken çok üzülmüştüm. kısmet..
Sekiz ay inat edippppp sadece anne sutu ile besleyip Çeşme gibi sut verince hepsi gitti..1.80 boy 57 kilo ile yeniden hamile kaldım 4 ay sonra cocuğum ek gıdalar almaya başladığı aylardaya alakasız ama bişeyi merak ettim, o aldığın 20 kiloyu verebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?