2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Yahu bu ne kalabalık vawww...beni sizi bı de bebekler dogunca göreyim..simdi biz kasim annelerine anca haftada bir uğruyoruz..
İnsallah bu kalabalık daim olur ...guzel olur...maşallah....

Benimde bikaç gündür bulantım olmuyordu. Ama şimdi çalıştığım yer değişti.Önceden 5 dk lık mesafe yürüyodum evden işe. Şimdi otobüse binmek zorundayım. Sabahları bişey yokta akşam çok fena oluyorum. Bulantılardan dolayı 1 haftadır iştahımda iyice kesildi. Sadece patatesle besleniyorum nerdeyse. Bir o midemi bastırıyor

inşallah hayırlısıyla kızın olur:) ben ilk hamileliğimde doğum yapana kadar mide bulantısı yaşadım. ama şimdi ilk zamanlar oldu sonra azaldı bazen aralarda yokluyo o kadar
V

sorma sorma ...ilk hamileliğimde dogumhaneye gidene kadar ağız aciligi zehir gibi bı tükürükler gittim..hatta lohusaligimda yavaş yavaş ancak geçmişti..bunda olmaz herhalde dedim..bunda da var yaaaa.....naneli seker ve sakızı bırakamıyorum ağzımdan.biktim dicem isyana girecek..diyemiyorum..[/QUOTE]

doktora sordunmu neden oluyomuş?[/QUOTE]
100 hamileden 2-3 unde olurmuş...hhormonların azizliği...yemek yememi engellemedigi icin dayanacaksın diyim gülümsüyor kadın yaawwwww

Gecmis olsun canim...insallah düzene girer yeniden hersey..patatesi ne sekilde yiyorsun..sadece haslanmış mı

Alışverişte kışlıklara ağırlık vermek lazım doğru. doğumdan 2 ay sonra nerdeyse hava soğumaya başlar. Bebişler dahada çok üşür kıyamam ki ben onlara sımsıkı giydirmek lazımm fıstıklarıı

sorma sorma ...ilk hamileliğimde dogumhaneye gidene kadar ağız aciligi zehir gibi bı tükürükler gittim..hatta lohusaligimda yavaş yavaş ancak geçmişti..bunda olmaz herhalde dedim..bunda da var yaaaa.....naneli seker ve sakızı bırakamıyorum ağzımdan.biktim dicem isyana girecek..diyemiyorum..[/QUOTE]
çok şükür ilk hamileliğimde çok rahat geçti buda öyle bulantım felan olmadı rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir inşallah

hayır olsun inşallah bende hamileyken hep kızım oluyor görürdüm kızım oldu seninki bellimi?[/QUOTE]

yok canım 25 ocakta inşallah söyler çatlayacam artık meraktan

Gecmis olsun canim...insallah düzene girer yeniden hersey..patatesi ne sekilde yiyorsun..sadece haslanmış mı

Kızarmışınıda yiyorum haşlanmışınıda yemeğin içinde oluncada sadece patatesi yiyorum :) şuanda da kaynıyo midem nasıl uyucam bilmem

ben bugün çok geç kalktım yataktan uyumadım ama kalkasım gelmedi çok da açtım sonra mutfağa gittim kahvaltı hazırlamak için, eşim acı sosu dışarda unutmuş bende o sostan da tiksiniyordum sosu buzdolabına koyarken midem bulandı çok kötü ilk defaa böyle birşey yaşadım mutfaktan kaçarak uzaklaştım aç kalmamın da etkisi var sanırım, bugün anladım mide bulantısı kusma yaşayan arkadaşlarımızı bunun sürekli olduğunu düşünmüyorum bile. doğumum ve çocuk bakmak hamileleliğim kadar güzel geçerse ben 3-4 tane doğururum heralde

Allah'tan benim doğumda 2 dakika sürmeyin bı normal ve dikissiz dogum oldu da ben de bununla teselli buluyorum...
neyse ben gideyim bollll yağlı bı tost yapayım kendime...tadını alamasam da

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…