İnsallah senin ve bebeğin icin ennnnnn sagliklisi olur canimİ
sezeryan olup ertesi gun göbek atan da biliyorum normal doğurup cocuğu dogum kanalında akciğer zedelenmesi yaşayan da..o yüzden ennnnn hayırlısı sizlerin bizlerin olsun insallah yarabbim...
Doğumla ilgili çevremde o kadar çok korkunç şeyler anlatıldıki artık kimseye kulak asmıyorum bende. Doğru söylüyosun bişey olcaksa ikisinde de olabiliyo önüne geçilemiyor olcakların. Rabbim hakkımızda hayırlısını çıkarsın karşımıza inşallah
benden çok doğumdan korkan olmasın spinal sezeryanla dogum yaptım 10 tane de dogururum vallaDoğumla ilgili çevremde o kadar çok korkunç şeyler anlatıldıki artık kimseye kulak asmıyorum bende. Doğru söylüyosun bişey olcaksa ikisinde de olabiliyo önüne geçilemiyor olcakların. Rabbim hakkımızda hayırlısını çıkarsın karşımıza inşallah
Sekiz ay inat edippppp sadece anne sutu ile besleyip Çeşme gibi sut verince hepsi gitti..1.80 boy 57 kilo ile yeniden hamile kaldım 4 ay sonra cocuğum ek gıdalar almaya başladığı aylarda
maşallah yaaaaa çok kıskandım. benim sütüm hem az hemde yağsızdı. çok su içen biriyim ona rağmen olmadı sütüm. neler yedim inanamazsın milletin aklına uyup bulgur pilavı ve kuru soğan bile yedim ama yok süt falan olmadı. tek olan çocuğa gaz hepsi o:)
Sut cocuğun kaderi..Allah ne kadar nasip ettiyse o kadar icecek..üzülmemeli elden geleni anne olarak yapmalı..o kadar..ben 2 ay emmisim..sonrası pirinç unu tarhana..Allah a şükür turp gibiyim..hiiiiicccc üzülmemek lazım...maşallah yaaaaa çok kıskandım. benim sütüm hem az hemde yağsızdı. çok su içen biriyim ona rağmen olmadı sütüm. neler yedim inanamazsın milletin aklına uyup bulgur pilavı ve kuru soğan bile yedim ama yok süt falan olmadı. tek olan çocuğa gaz hepsi o:)
Sut cocuğun kaderi..Allah ne kadar nasip ettiyse o kadar icecek..üzülmemeli elden geleni anne olarak yapmalı..o kadar..ben 2 ay emmisim..sonrası pirinç unu tarhana..Allah a şükür turp gibiyim..hiiiiicccc üzülmemek lazım...
benden çok doğumdan korkan olmasın spinal sezeryanla dogum yaptım 10 tane de dogururum valla
o kadar güzel bir duygu ki ister normal ister sezeryan bebeğimi kucagıma verdiklerinde onu kokladımmm emzirdim ya dünya benim oldu acılarımmmın hepsi yok oldu
kızlar ben daha hiç bişe almadım bile. Ne bileyim daha erken diye düşünüyorum. Daha cinsiyetini de öğrenmedim zaten. Ben en son cuma günü doktora gittim 11+4 dük. Hareket ettiğini görmedim. Acaba bir sorun mu var ? Hareket ettiğini ayrıntılı ultrasonda mı görüyorlar acaba ? İçime bişe düştü şimdi..
Bi de gecem gündüzüme karışmış durumda. Korkuyorum evde, önceden hiç böle biri değildim. Gece wcye gitmeye bile korkuyorum mesela. Saçma sapan rüyalar gördüğüm için uyumak istemiyorum. Sabaha kadar ayaktayım, öğlene doğru yatıp akşama kadar uyuyorum. Bu dengesizlik beni beter ediyor. Uykumu alamadığımda midem fena oluyor..
Hem bı şe ilk bebeğimde ben sunu keşfettim..ne zaman sutum var mı yok mü diye umursamasam unutsam o zaman saril saril doluyordu goguslerim..hic stres yapmamak lazım..vallaha bak..
Kızarmışınıda yiyorum haşlanmışınıda yemeğin içinde oluncada sadece patatesi yiyorum :) şuanda da kaynıyo midem nasıl uyucam bilmem
Ben de aynı senin gibiyim. Uzun zamandır sadece patates ve muz ağırlıklı beslenebiliyorum. Midemde yanma ve eksime oluyor. Zeytinin önce etli kısmını ye , sonra çekirdeğini suyla yut. Birkaç tane. Sünnetmis. Denedimbenim hafifledi. İstersen deneyebilirsin
Denerim tabiki. Babamda derdi hep zeytin çekirdeği mideye iyi gelir diye. Reflüde var bide bende. bi zararı olmaz herlade dimi çekirdeğin.
İnsallah bu bebekte olur canim..hic belli olmaz..hem artık daha soğuk kanlı ve bilincliyizben çok taktım sütüm biticek emziremicem diye. içimde öyle bi emzirme aşkı vardı ki acayip bişeydi
cok tatlılar ama sag dakıler daha cokk ılgımı cektı hehehe bnm kv daha erken dıyor bgn cıcılere baktımda erken ama lcw ya ılk gıttıgımde kendıme bır hamıs badısı pıpıcanımadaaa (%95) cici almak ıstıyorummmmmmm ınslll saglıcakla gelsınlerdeeeeeee
canımmm ıkı oldukk perı de bogazlıyan baglantılıydı sanırım ben bogazlıyanlıyım ama kayserı belsınde yasıyoruzz esımler burdaydı bende buraya geldım fılann sen nerde oturuyorsunn murtafa beyı duydum ama durumunu bılmıyorumm bak onu dıe bımedımkı(4 yıldır bebek ıcın arastırma yaptıgım ıcın:)zekı bey fılan vız artık esım tıksındı cok paracı ve abartı bıldımcı dıe fılannn demet hnm da ııı aytul hnm ıcınde esım ıstedı bayan olsun dıe yoksam bend eerkek dr daha bılgılı oldugu kanısındayımm dua edıyoruz artık dr da bahanesı ıle kolay bır normal dogum yapalım dıe ınsl cumletennn sen necısın ben ev hnmcesıyım sen calısıyorsun sanrsammm ilk mı cucukun olucakk
canım mustafa ertürk ömür hastanesindeydi hangi erciyese geçti bende ilk doğumumu zeki yaptırdı tavsiye üzerine gitmiştim ama tekrar gitmedim ona adam iyice kendini beğenmişe dönmüş para delisi olmuş bende demet cengize gidiyorum tanıdığımız doktor çok şükür çok iyi ilgileniyor
kızlar mide yanmasına iyi gelen bitkisel bi şurup var. ismi veriliyomu burda yeni olduğum için bilmiyorum?
İnsallah bu bebekte olur canim..hic belli olmaz..hem artık daha soğuk kanlı ve bilincliyiz
Verilebiliyor. Ben önce doktora gittim. Tam 4 sise rennio Duo şurup ve de gaviscon tablet bitirdim. Tedavi olamadım. Bu ilaçlar midemi rahatlatti ama tedavi etmedi. Şurubu iciyorum yarım saat sonra tekrar şikayetlerim başladı. Bende de reflu var. Günde en fazla 8 kasık icebiliyosun daha fazla icemiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?