2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benden çok doğumdan korkan olmasın spinal sezeryanla dogum yaptım 10 tane de dogururum valla
o kadar güzel bir duygu ki ister normal ister sezeryan bebeğimi kucagıma verdiklerinde onu kokladımmm emzirdim ya dünya benim oldu acılarımmmın hepsi yok oldu

kızlar ben daha hiç bişe almadım bile. Ne bileyim daha erken diye düşünüyorum. Daha cinsiyetini de öğrenmedim zaten. Ben en son cuma günü doktora gittim 11+4 dük. Hareket ettiğini görmedim. Acaba bir sorun mu var ? Hareket ettiğini ayrıntılı ultrasonda mı görüyorlar acaba ? İçime bişe düştü şimdi..

Bi de gecem gündüzüme karışmış durumda. Korkuyorum evde, önceden hiç böle biri değildim. Gece wcye gitmeye bile korkuyorum mesela. Saçma sapan rüyalar gördüğüm için uyumak istemiyorum. Sabaha kadar ayaktayım, öğlene doğru yatıp akşama kadar uyuyorum. Bu dengesizlik beni beter ediyor. Uykumu alamadığımda midem fena oluyor..

Hem bı şe ilk bebeğimde ben sunu keşfettim..ne zaman sutum var mı yok mü diye umursamasam unutsam o zaman saril saril doluyordu goguslerim..hic stres yapmamak lazım..vallaha bak..

ben çok üzülmüştüm yaa. 1 aylıkken doktora götürdük hala doğum kilosundaydı doktor tıbbi bi mama vermişti 1 ile 10 yaş arası kullanılan. o kilo aldırmıştı oğluma. 8 aylıkken de emmeyi tamamen bıraktı zaten. hep diyodum ki ne kadar isterse o kadar emziricem ama bilemiyosun işte

spinal sezeryan nasıl bişey hiç duymamıştım. Gerçi hamilelikle doğumla ilgili çoğu terime yabancıyım

Benim bebeğimde hareket etmiyordu. mışıl mışıl uyuyodu sanki ama doktorum olumsuz hiç bişey söylemedi. bende çok takılmadım hareketsiz olmasına. burdaki arkadaşlar hep kıpır kıpırdı diyolar. belki bizede bi dahaki kontrolde nasip olur hareketlerini görmek sıkma canını hiç

Hem bı şe ilk bebeğimde ben sunu keşfettim..ne zaman sutum var mı yok mü diye umursamasam unutsam o zaman saril saril doluyordu goguslerim..hic stres yapmamak lazım..vallaha bak..

ben çok taktım sütüm biticek emziremicem diye. içimde öyle bi emzirme aşkı vardı ki acayip bişeydi

Kızarmışınıda yiyorum haşlanmışınıda yemeğin içinde oluncada sadece patatesi yiyorum :) şuanda da kaynıyo midem nasıl uyucam bilmem

Ben de aynı senin gibiyim. Uzun zamandır sadece patates ve muz ağırlıklı beslenebiliyorum. Midemde yanma ve eksime oluyor. Zeytinin önce etli kısmını ye , sonra çekirdeğini suyla yut. Birkaç tane. Sünnetmis. Denedimbenim hafifledi. İstersen deneyebilirsin

Denerim tabiki. Babamda derdi hep zeytin çekirdeği mideye iyi gelir diye. Reflüde var bide bende. bi zararı olmaz herlade dimi çekirdeğin.

Denerim tabiki. Babamda derdi hep zeytin çekirdeği mideye iyi gelir diye. Reflüde var bide bende. bi zararı olmaz herlade dimi çekirdeğin.

Günlerdir bu konuyu araştırıyorum. Binlerce kisi bu yolla şifa bulmuşlar. Genelde kafaya takılan soru, bu kadar sert olan çekirdek midede erir mı? 40 yıl boyunca yutanlar anlatıyor . Afedersin dışkılarında hiç rastlamamışlar , gönül rahatlığıyla yutun diyorlar. Ama doktorlar karsı bu duruma.. Doktorlar sadece zeytin çekirdeğine değil alternatif tipin hepsine karşılar. Ben de basta tereddüt ettim. Sonra sünnet old. Duyunca denemeye karar verdim

kızlar mide yanmasına iyi gelen bitkisel bi şurup var. ismi veriliyomu burda yeni olduğum için bilmiyorum?

canım ya bende 2 aşılama sonrası kendiliğimden hamile kaldım tedaviye ilk mustafa beyle başladım sonradan kendisi acıbadem turgut beye yönlendirdi ikiside süper insanlar. benim babam müftüydü boğazlıyanda 8yıl kaldık lise 2ye kadar ordaydım yani. ben öğrenciyim kimya son sınıftayım Rabbim bekletti ama okulun bitmesine denk getirdi tamda hayırlısı böyleymiş. ben altınoluk beşyol tarafında oturuyorum. öyle işte :)

adamı şımarttılarda ondan o hale geldi. ömür yeni hastane yaptırıyodu parasını ödeyemedi iflas edip kapandı yeni yapılan yer medipol oldu. mustafa ertürkte erciyes merkeze geçti canım. doktorlarımız iyi çok şükür. bide arzu hanım duymuştum ama dedimya kadın doktor fobim var kocamında eli mahkum kabul ediyo gerçi oda çok seviyoda doktoru çaktırmıyo

kızlar mide yanmasına iyi gelen bitkisel bi şurup var. ismi veriliyomu burda yeni olduğum için bilmiyorum?

Verilebiliyor. Ben önce doktora gittim. Tam 4 sise rennio Duo şurup ve de gaviscon tablet bitirdim. Tedavi olamadım. Bu ilaçlar midemi rahatlatti ama tedavi etmedi. Şurubu iciyorum yarım saat sonra tekrar şikayetlerim başladı. Bende de reflu var. Günde en fazla 8 kasık icebiliyosun daha fazla icemiyosun

İnsallah bu bebekte olur canim..hic belli olmaz..hem artık daha soğuk kanlı ve bilincliyiz

oğlumda hevesimi alamadım rabbim hayırlısıyla bunda nasip eder inşallah.. bilinçli olma konusunda hem fikiriz ama soğukkanlı olma kısmını bebek doğunca görcez bakalım:) kendime pek güvenmiyorum:)

bende onu dicektim rennie bana çok iyi gelmişti. yemekten öncede alıyodum ben. bide yemekten sonra mutlaka soda içme isteği oluyo bende. çok acı yiyen biriyim bide. beni rahatlatıyodu ama. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…