kızlar mide yanmasına iyi gelen bitkisel bi şurup var. ismi veriliyomu burda yeni olduğum için bilmiyorum?
bende onu dicektim rennie bana çok iyi gelmişti. yemekten öncede alıyodum ben. bide yemekten sonra mutlaka soda içme isteği oluyo bende. çok acı yiyen biriyim bide. beni rahatlatıyodu ama. Allah şifa versin
Ceremony doğumlarımız aynı günALLAH'ım sağlıkla huzurla inşallah nazar değmesin
bende de var o ilaçtan ama hamilelikte kullanılabileceğini bilmiyodum. aslında çokta ilaç kullanmak istemiyorum. korkuyorum bişey olur diye.
doktor veriyo zaten bence korkma. kardeşimin karısı şurubu kafaya dikip içiyodu çok kızıyodum ona. bebeğe bişey olcak diye. hemde 2 günde bir şişeyi bitiriyodu! çok şükür sağlıklı bi bebeği oldu. ama bana sorsan ben o kadar fazla içmem. ne olur ne olmaz. annelik kolay değil biraz katlanmak lazım napalım
bende de var o ilaçtan ama hamilelikte kullanılabileceğini bilmiyodum. aslında çokta ilaç kullanmak istemiyorum. korkuyorum bişey olur diye.
Kadın dogumcularin hepsi yazıyor bu ilacı. Kana karismadigi için bebeğe zararı yok diyorlar. Ben 13 haftalikken 4 sise bitirdim. Doguma kadar kaç sise daha bitiririm ? Hesaplamak bile istemiyorum. Doktorlar ne kadar zararlı değil dese de ilacı içerken suçluluk duyuyor gibiyim. O yüzden farklı yollar deneyim dedim. Zeytin çekirdeği yutmak gibi
yavrular
su renii ağız aciligina da ii gelir mı ki.....
Bı de zaten hepimiz 8. Ay muptelasi olacaz o ilacın...bebek büyüdükce mideye hiiiiiiiccc yer kalmicak vücutta...ben son ay ejderha gibi dolastiydim
Günde bir tane mi yutuyodun sen zeytin çekirdeğini? yarından itibaren bende deniyim
Benim rahatsızlığım kronikleşti. O yüzden 7 tane yutuyorum. Senin galibadurumun banagoredaha hafif. İstersen bir tane yutup dene
slm kızlar bişey sorcam ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum uyumadan önce hep soluma yatıyorum zorlada olsa o şekilde uyyorum ama eşim uyuduktan sonra tekrar yüzüstü yattığmı söylüyor bebeğime bi zararı olurmu uyku sırasında olduğu için engelleyebileceğim bişeyde değil :18:
slm kızlar bişey sorcam ben yüzüstü yatmayı çok seviyorum uyumadan önce hep soluma yatıyorum zorlada olsa o şekilde uyyorum ama eşim uyuduktan sonra tekrar yüzüstü yattığmı söylüyor bebeğime bi zararı olurmu uyku sırasında olduğu için engelleyebileceğim bişeyde değil :18:
şimdi doktorum arad
ikli test sonuçlarım cıkmıs hersey normalmış :)
Ohh Allahım'sana çok şükür.herkese nasip et bu duyguyu
neden hiçbiriniz cevap vermiyonuz ya ağlıcam şimdi:2:
icin rahat olsun druma sormustum yatabilirsin demisti zaten 5 aydan sonra yatamamistim rahatsiz olmustum keyfini cikar ben ikincisinde yatayim diyorum karnimin üstüne yatinca hemen agriyor ikincisinde karnim cabuk cikti
Yüzüstü yatmamak gerekirmiş. ne kadar yeni anneyle konuşsam öyle dedi. helede bu aylardan sonra daha çok dikkat etmek gerekirmiş. uykunda nasıl engelleyebilirsin bende onu bilemedim. bende bacağımın arasına yastık alıp dizlerimi karnıma çekiyorum anca öyle uyuyabiliyorum. bide bende bel sorunuda var çok zor oluyo benim için yatıp uyumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?