gunaydın canlar nasılsınız
ben 3 gundur falan rahat hareket edımıyorum tam kasıklarımda taırf edemedıgım bırsey oluyo egılıp dogrulurken. kramp gıbı deıl sancı deıl bıcak saplanması gıbı ama oda deıl
dun bır arkadasım iç karnın yırtılıyodur dedı sanırım dogru sabah bır kalktım cıglık kıyamet yere gıyıldım resmen sol kasıgımda yırtılma hıssettım ya aklım basımdan gıttı :26:
en azından kendımı tesellı edıyorum demekkı bebısım buyuyoda sıgmıyo annesının karnına dıye
kızlar saç boyası hakkında ne düşünüyorsunuz saçları boyalı olanlar doktoruyla görüştümü acaba ?
evasude maşallah canım hiç göbeğin yok neredeyse :)
gunaydin canim dunden beri ara ara bana da oluyor normal artik yukari dogru cikiyor sipalaryapacak birsey yok katlanicaz artik esim dedi istersen doktora gidelim ama ben inatla 26 ocagi beklicem
ben basta neden olabılecegını bılmedıgımden panık oldum. bu tür seylerı daha sonrakı aylarda karın cıkmaya baslayınca olur sanıyordum ne bilim:26: saka maka 3 ayı devırdık zaten
Günaydın millet,
içi fokur fokur kaynayan ve de geğiren var mı?ya geğirme dediğim sesli gak guk şeklinde değil,içinden yukarı doğru hızla hava geliyor o tarz.
derdimi başka hangi kelimelerle anlatsam bilemedim :):)
Günaydın millet,
içi fokur fokur kaynayan ve de geğiren var mı?ya geğirme dediğim sesli gak guk şeklinde değil,içinden yukarı doğru hızla hava geliyor o tarz.
derdimi başka hangi kelimelerle anlatsam bilemedim :):)
aynı baş agrısından ben de cok muzdaribim canım ya. vucut susuz kaldıgında baş agrısı olurmuş diye duydugum için sürekli de su içiyorunbm ama ne fayda.
ilaca da hemen başvurmak cok dogru değil var mı alternatif bir bildigi yöntemi olan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?