2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
gunaydın canlar nasılsınız

ben 3 gundur falan rahat hareket edımıyorum tam kasıklarımda taırf edemedıgım bırsey oluyo egılıp dogrulurken. kramp gıbı deıl sancı deıl bıcak saplanması gıbı ama oda deıl
dun bır arkadasım iç karnın yırtılıyodur dedı sanırım dogru sabah bır kalktım cıglık kıyamet yere gıyıldım resmen sol kasıgımda yırtılma hıssettım ya aklım basımdan gıttı :26:
en azından kendımı tesellı edıyorum demekkı bebısım buyuyoda sıgmıyo annesının karnına dıye

gunaydin canim dunden beri ara ara bana da oluyor normal artik yukari dogru cikiyor sipalaryapacak birsey yok katlanicaz artik esim dedi istersen doktora gidelim ama ben inatla 26 ocagi beklicem

kızlar saç boyası hakkında ne düşünüyorsunuz saçları boyalı olanlar doktoruyla görüştümü acaba ?

evasude maşallah canım hiç göbeğin yok neredeyse :)

bnm saçlarım boyalı normalde röfleli yani sarı baya... Doktoruma ilk sorduğum şeylerden biriydi:) İlk 3 ay hiçboyatma dedi. Dip doyanı tamamen bitkisel organik bir boyaylar yaptır 4. aydan itibaren dedi. Bir de röfle yaparken zaten sa derisine temas etmediği için iyi havalandırılmış bir yerde camı açıkbi odada ( solumamak için) yine 3 aydan sonra no prblem dedi.

gunaydin canim dunden beri ara ara bana da oluyor normal artik yukari dogru cikiyor sipalaryapacak birsey yok katlanicaz artik esim dedi istersen doktora gidelim ama ben inatla 26 ocagi beklicem

ben basta neden olabılecegını bılmedıgımden panık oldum. bu tür seylerı daha sonrakı aylarda karın cıkmaya baslayınca olur sanıyordum ne bilim:26: saka maka 3 ayı devırdık zaten

ben basta neden olabılecegını bılmedıgımden panık oldum. bu tür seylerı daha sonrakı aylarda karın cıkmaya baslayınca olur sanıyordum ne bilim:26: saka maka 3 ayı devırdık zaten

bana da etraftakiler tecrubeliler soyluyorfazlada evhamli biri degilim zaten rahatimdir vayyy bee 3 ay bitti 4 de yariliyoruz artik daha dun gibi ilk ogrendigim gun aklimda ne kadar heycanlanmistim

Gunaydin arkadaslarrr hepiniz iyisinizdir umarim bugun kimde sira tam bilmiyorum ama dualarinizi okuyorum allh kabul etsin

nasilsiniz kizlar biz sabah mide bulantisiyla kalktim ama simdi iyiyiz sukur .. bu arada gobuslerinize bayildim coktatli masallah benimde cikti artik inmiyo sabahlari bende cekeyim paylascam hemen

sira kimde bilmiyorum kizlar bende okudum duayi...
bu arada kasiktaki batmalar arasira bana da oluyo buyuyo bebisler kizlarr

günaydın güzel anneler.

dün internette dolanırken serbest beta hcg ile cinsiyet tahminini gördüm. ben 13. haftada ikili test yaptırdım. değerim de 111 çıktı.

bu ne demek oluyor şimdi. 10 gün sonra kontrol var. gösterirse cinsiyetini o zaman söyleyecek inşallah doktor.

eşim bile gün sayıyormuş kontrol günü için. nasıl şaşırdım anlatamam. neye kaç var diye sorduğumda '' kuzunun cinsiyetini öğreneceğiz ya, onu bekliyorum''

dedi. ben sabırsız o benden sabırsız.

günaydın bayanlar
maşallah gece yarılarına kadar çene çalmışsınınz oku oku
bi hal oldum valla

Günaydın millet,
içi fokur fokur kaynayan ve de geğiren var mı?ya geğirme dediğim sesli gak guk şeklinde değil,içinden yukarı doğru hızla hava geliyor o tarz.
derdimi başka hangi kelimelerle anlatsam bilemedim :):)

Günaydın anneler ve kuzuları bugün hapşurmaktan mahvoldum burun akıntısıda cabası grip mi oluyorum anlamadım

malesef bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cunku hamılelıkle bırlıkte var olan ama sakınlesen gastrıtım hamıle olunca tekrarladı yedıgım hersey gaz yapıyo

ben varın cnm yanlız değilsin

yalnız olmadığıma sevindim :):)ya çok fena bir şey bu ya..özellikle portakal,mandalina gibi asitli meyveler yiyince dah bir çok oluyor sanki...ama mide bulantısından iyidir yine de şükür :)

annelite,cinsiyeti belli oldu mu bebeğinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…