2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
rabbim kucağına sağlıklı sıhatli nasip etsin suzancım duyunca çok çok sevindim binlerce şükürler olsun rabbime herşey onun istediği zaman istediği şekilde oluyor bizler isyan değil şükretmeliyiz ve senin gibi mutlu sonDD

yalnız olmadığıma sevindim :):)ya çok fena bir şey bu ya..özellikle portakal,mandalina gibi asitli meyveler yiyince dah bir çok oluyor sanki...ama mide bulantısından iyidir yine de şükür :)

senınkı ıyıymıs benım ılk aklıma gelenlerı soylım
peynır zeytın patates mercımek nohut fasulye yogurt ve daha neler nelerrr

yalnız olmadığıma sevindim :):)ya çok fena bir şey bu ya..özellikle portakal,mandalina gibi asitli meyveler yiyince dah bir çok oluyor sanki...ama mide bulantısından iyidir yine de şükür :)

ben portakla falan yiyince direk kusuyodum zaten iki 3 günüdür iyiyim
oda zorlamayla doktorum bol bol tüket diyince el mahkum oldu

benimde nari canim cok istiyo ama rahim icinde veya disinda kanamasi olanlar nari yemesinler bence cunku nar kanamayi artirirmis dedigim gibi cok istememe ragmen canim cekmesine ragmen yiyemiyorum ve cok uzuluyorum

benimde nari canim cok istiyo ama rahim icinde veya disinda kanamasi olanlar nari yemesinler bence cunku nar kanamayi artirirmis dedigim gibi cok istememe ragmen canim cekmesine ragmen yiyemiyorum ve cok uzuluyorum

bende o korkuyla yiyemiyorum narı

ben portakla falan yiyince direk kusuyodum zaten iki 3 günüdür iyiyim
oda zorlamayla doktorum bol bol tüket diyince el mahkum oldu

bana da meyve çok tüketme dedi,kilo yapar dedi :):)günde 1-2 tane yiyiorum zaten en fazla..
bu arada elevitten nefret ediyorum yaa..mahvetti beni...
bir de izmir sen ne kadar soğuksun yaa...kar yağsa daha iyi

selam kıslarrrrrrrrrrr
kitap tutkum depreştiğinden bi kaç gündür psikopata bağlamış şekilde kitap okuyorum ne tv ne pc hiç birini gözüm görmedi biraz ara verince nete bakim dedim ama geçmişi oku oku bitiremedim bende yarım bıraktım

yaa kızlar ben yarın kontrole gidicem öğlen 4 gibi ama çok korkuyorum aklımda sürekli ya bebeğimin kalbi durduysa düşüncesi var dün rüyamda bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık kanter içinde uyandım çok korkuyorum bana dua edin kıslar

canım ben de o kadar çok istiyorum ki kitap okumayı,hatta elimde uçurtma avcısı diye bir kitap var çok övüyorlar,2 sayfasını okuyabildim ben de...
bu arada benim de yarın akşam9 d kontrolüm,son 1 haftadır aklımda aynı soru benim de ,ya bebeğe bişe olduysa içerde diye...ben de korkuyorum valla,tüm dularım seninle içimiz rerah tutsak iyi olck ama ben çok pimpirikliyim ya...

Güle güle giydir annesi sağlıkla hepsi çok güzel cok şanslısın böle arkadasın olduğu için[/QUOTE]

Canım benim harika şeyler içim gitti valla Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah ama çoğu kız için ya erkek olursa :))

ya kızlar ben hiç hamiş gibi hissetmiyorum ya göbüş pek çıkmadı ondanmı bilmiyorum sizede oluyomu öyle ya diyorum bebişime bişi olduysa hergün ultrasona girmek istiyorum ama tabikide giremiyorum :18: 2 haftadır oğluşumu göremiyorum

elli ton üçlemesi die bi seri var ona başladım anammmmm ne seriymiş öle ilk kitabı elimden düşürmedim kociştende sakladımfenaaaa kitap libido tavannnnnn şimdi 2. kitabın yarısındayım ama 2. kitap daha bi oturaklı

allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah yarın bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli görürüz

valla benim eve ultrason cihazı alasım var hatta portatif varsa oda olur takarım karnıma dolaşırım benimde göğüslerimin acıması büyümesi hafifledi evham yapmış durumdayım

sen öğreniş miydin cinsiyetini yaa??ayy inş ben de yarın öğrenirim..çatlıcam valla :)yarın bir önceki kontrole göre 12+5 olck
ama belki de ilerleyip 13 olmuştur..umarım görürüm...

ya bnim açıkcası pek aktim olmuyor yaa..akşamları çok trafik oluyor..ee gelmem en geç 19,30.yemek yap ye topla derken 9.5
11de de uykumu gelmeye başladığıı düşünürsek,kalan 1,5 saatte de tv izliyorum... :)

hepsi çok güzel maşallah allah güle güle giydirsin daha öncede yazdım ama seni silipte yazmışım tekrar yazdım bende sağlıkla giysin işallah

valla benim eve ultrason cihazı alasım var hatta portatif varsa oda olur takarım karnıma dolaşırım benimde göğüslerimin acıması büyümesi hafifledi evham yapmış durumdayım

aynı durumdayız cnm bendede öyle göğüsler durdu varmı acaba öyle ultrason cihazı falan bulsak bazen ben göbüşü elliyorum setmi die yumuşak hissedince bi panikliyorum eşim panik atak olcan iyi bebiş diyo ama ne fayda görmeden inanmam

sen öğreniş miydin cinsiyetini yaa??ayy inş ben de yarın öğrenirim..çatlıcam valla :)yarın bir önceki kontrole göre 12+5 olck
ama belki de ilerleyip 13 olmuştur..umarım görürüm...

inşallah görürsün canım benim ben 11+1 de devlette öğrendim özeldeki söylemedi bende devlete gittim orda göremeyiz dedi sonra baktı omurgadan erkek benziyo dedi 1 dk sonra aha gördüm pipisini dedi % 90 erkek dedi inşallah sende öğren canım herkes öğrensin

aminnnnnnnnnnn:)

bana da meyve çok tüketme dedi,kilo yapar dedi :):)günde 1-2 tane yiyiorum zaten en fazla..
bu arada elevitten nefret ediyorum yaa..mahvetti beni...
bir de izmir sen ne kadar soğuksun yaa...kar yağsa daha iyi

valla bilemiyorum ole şeyler demedi
hiç tam mevsimi bol bol portakla ye dedi
çok kustuğum için belkide vucud vitaminsız kaldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…