yalnız olmadığıma sevindim :):)ya çok fena bir şey bu ya..özellikle portakal,mandalina gibi asitli meyveler yiyince dah bir çok oluyor sanki...ama mide bulantısından iyidir yine de şükür :)
yalnız olmadığıma sevindim :):)ya çok fena bir şey bu ya..özellikle portakal,mandalina gibi asitli meyveler yiyince dah bir çok oluyor sanki...ama mide bulantısından iyidir yine de şükür :)
Günaydın anneler ve kuzuları bugün hapşurmaktan mahvoldum burun akıntısıda cabası grip mi oluyorum anlamadım
allahiiiiiiimmmm bademciklerim cok fena sisti ne yapsam gecer??ilacta alamiyorum
benimde nari canim cok istiyo ama rahim icinde veya disinda kanamasi olanlar nari yemesinler bence cunku nar kanamayi artirirmis dedigim gibi cok istememe ragmen canim cekmesine ragmen yiyemiyorum ve cok uzuluyorum
ben portakla falan yiyince direk kusuyodum zaten iki 3 günüdür iyiyim
oda zorlamayla doktorum bol bol tüket diyince el mahkum oldu
selam kıslarrrrrrrrrrr
kitap tutkum depreştiğinden bi kaç gündür psikopata bağlamış şekilde kitap okuyorum ne tv ne pc hiç birini gözüm görmedibiraz ara verince nete bakim dedim ama geçmişi oku oku bitiremedim bende yarım bıraktım
yaa kızlar ben yarın kontrole gidicem öğlen 4 gibi ama çok korkuyorum aklımda sürekli ya bebeğimin kalbi durduysa düşüncesi var dün rüyamda bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık kanter içinde uyandımçok korkuyorum bana dua edin kıslar
Bende bebişimin cicilerinin fotosunu koyuyorum.Hastane çıkışını kız kardeşim kadar sevdiğim canım arkadaşım hamile olduğumu öğrenince almış.Diğerlerini de ben vip dükkandan almıştım bir kaç hafta önce.Hepsi 80 tl ye geldi..Ama o siteden yaptığım ilk ve son alışveriş.Çünkü hiç bi ürün zamanında gelmedi.Eki Görüntüle 598263 Eki Görüntüle 598264
canım ben de o kadar çok istiyorum ki kitap okumayı,hatta elimde uçurtma avcısı diye bir kitap var çok övüyorlar,2 sayfasını okuyabildim ben de...
bu arada benim de yarın akşam9 d kontrolüm,son 1 haftadır aklımda aynı soru benim de ,ya bebeğe bişe olduysa içerde diye...ben de korkuyorum valla,tüm dularım seninle içimiz rerah tutsak iyi olck ama ben çok pimpirikliyim ya...
valla benim eve ultrason cihazı alasım var hatta portatif varsa oda olur takarım karnıma dolaşırım benimde göğüslerimin acıması büyümesi hafifledi evham yapmış durumdayımya kızlar ben hiç hamiş gibi hissetmiyorum ya göbüş pek çıkmadı ondanmı bilmiyorumsizede oluyomu öyle ya diyorum bebişime bişi olduysa hergün ultrasona girmek istiyorum ama tabikide giremiyorum :18: 2 haftadır oğluşumu göremiyorum
ya kızlar ben hiç hamiş gibi hissetmiyorum ya göbüş pek çıkmadı ondanmı bilmiyorumsizede oluyomu öyle ya diyorum bebişime bişi olduysa hergün ultrasona girmek istiyorum ama tabikide giremiyorum :18: 2 haftadır oğluşumu göremiyorum
elli ton üçlemesi die bi seri var ona başladım anammmmm ne seriymiş öle ilk kitabı elimden düşürmedim kociştende sakladımfenaaaa kitap libido tavannnnnn şimdi 2. kitabın yarısındayım ama 2. kitap daha bi oturaklı
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah yarın bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli görürüz
kilolu hamile kalınca her hafta pazartesi kilo takibi yapıorum.bu haftaya kadar 1,5 kilo vermiştim.ama bugün tartıldım ve gördüm ki verdiğimin 1 kilosu geri gelmiş.zaten feci bi iştah açılması var.gece mide gurultusuyla uyanıyorum.hep bişeyler yemek istiyorum.kendimi firenlemesem halim fena..her yeere kar yağıyo soğuğu ankara da artık buraya da yağsın yaaa.okullar tatil olsun :d
bende bebişimin cicilerinin fotosunu koyuyorum.hastane çıkışını kız kardeşim kadar sevdiğim canım arkadaşım hamile olduğumu öğrenince almış.diğerlerini de ben vip dükkandan almıştım bir kaç hafta önce.hepsi 80 tl ye geldi..ama o siteden yaptığım ilk ve son alışveriş.çünkü hiç bi ürün zamanında gelmedi.Eki Görüntüle 598263 Eki Görüntüle 598264
valla benim eve ultrason cihazı alasım var hatta portatif varsa oda olur takarım karnıma dolaşırım benimde göğüslerimin acıması büyümesi hafifledi evham yapmış durumdayım
sen öğreniş miydin cinsiyetini yaa??ayy inş ben de yarın öğrenirim..çatlıcam valla :)yarın bir önceki kontrole göre 12+5 olck
ama belki de ilerleyip 13 olmuştur..umarım görürüm...
aynı durumdayız cnm bendede öyle göğüsler durduVarmı acaba öyle ultrason cihazı falan bulsak Bazen ben göbüşü elliyorum setmi die yumuşak hissedince bi panikliyorum eşim panik atak olcan iyi bebiş diyo ama ne fayda görmeden inanmam
Inşallah görürsün canım benim ben 11+1 de devlette öğrendim özeldeki söylemedi bende devlete gittim orda göremeyiz dedi sonra baktı omurgadan erkek benziyo dedi 1 dk sonra aha gördüm pipisini dedi % 90 erkek dediInşallah sende öğren canım herkes öğrensin
bana da meyve çok tüketme dedi,kilo yapar dedi :):)günde 1-2 tane yiyiorum zaten en fazla..
bu arada elevitten nefret ediyorum yaa..mahvetti beni...
bir de izmir sen ne kadar soğuksun yaa...kar yağsa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?