kıslar şu konuyu gördünüzmü bilmiyorum ama konuda bahsi geçen kocayı elime verseler parçalıcak durumdayım çok sinirlendim bu kadar cahillik olmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...n-kayinvalidemin-tavirlaricok-sinirliyim.html
Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?
günaydııınnnnnnnnnnnnn
bizim hatunların gece gece çeneleri düşmüş Maşallaaahhhoku okuuuuu bitmedi yaff... ama faydalı bilgilerde aldım yanii iyiki okumuşum.. tecrübeli annelerimiz sohbet etmiş iyi olmuş
kızlar dün akşam işten eve giderken doktorum aradı kan sonuçlarım için toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çiğ et ve kedi, köpekten uzak dur dedi... eleviti sordum kabızlık yaptığını ve dışkının renginin simsiyah olduğunu söyledim.. o sıkıntı elevitten değil kan hapından oluyo dedi... belirli bir süre kan hapını gün aşırı içebilirsin çok sıkıntı yaşıyosan dedi ama eleviti hergün al mutlaka dedişu koca ilacı ne diye verirlerseeee
günaydııınnnnnnnnnnnnn
bizim hatunların gece gece çeneleri düşmüş Maşallaaahhhoku okuuuuu bitmedi yaff... ama faydalı bilgilerde aldım yanii iyiki okumuşum.. tecrübeli annelerimiz sohbet etmiş iyi olmuş
kızlar dün akşam işten eve giderken doktorum aradı kan sonuçlarım için toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çiğ et ve kedi, köpekten uzak dur dedi... eleviti sordum kabızlık yaptığını ve dışkının renginin simsiyah olduğunu söyledim.. o sıkıntı elevitten değil kan hapından oluyo dedi... belirli bir süre kan hapını gün aşırı içebilirsin çok sıkıntı yaşıyosan dedi ama eleviti hergün al mutlaka dedişu koca ilacı ne diye verirlerseeee
şimdi ben yazayım diyodum kontrole gidicekti dün yazmadı bişey nerdesin dicektim sen benden önce davrandın işallah iyidir
İnşallah canım çünkü o sürekli burda birde doktora gidicekti hemen koşa koşa haber verirdi çok merak ettim
Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?
günaydııınnnnnnnnnnnnn
dikkat et canım doktorun dediklerinden uzak dur benim doktor bana sadece kan hapı verdi vitamin elevit falan vermedi ben kendim alsam mı ki ayrıca kan hapı benide mahvetti kabızlık çok kötüüü
Canım benim dikkat et ozaman kedi köpek çip et elleme ne olur ne olmaz . Eleviti ben 3 aydır kullanıyorum her içtiğimde söylenerek içiyorum koca hap boğazımda kalıcak diye ödüm kopuyor tadı da mübarek bulanmayan mideyi bulandırır :) bebeklerimiz için herşeye katlanıcaz başka çare yok yeterki onlar iyi olsun . Canım birde benim doğum tarihi 4 Temmuz olarak değiştirirmisin ?
yaaa aslında geçenlerde ablamların kedisi var onunla oynamıştım baya biiiii :18: İnşallah sıkıntı olmaz yaaaaa... elevitdeee folik asit gibi heralde ama bence sen yinede doktoruna danış öyle iç derim ben... zaten çok hoşnut kalacağın bi ilaç değil kafam kadar
mecbur katlanıyoruz canım benimm bebişler için herşey zatennnndoğum tarihinide değiştirdim şekercimmm....
İnşallah canım çünkü o sürekli burda birde doktora gidicekti hemen koşa koşa haber verirdi çok merak ettim
valla bu dediğinz hapların hiç birini kullanmıyorum ben
gebeliğimin ilk 3 ay folik asite vermedi benim doktorum
sizden duyunca sordum
içme gereksiz dedi
bana bi b12 verdi onuda ikilide extra kan almıştı artık onuda içme sadece yemene dikkat et dedi
bu gittiğimde bi yeme programı oluşturacaz
ben hiç ilaç almıyorum kızlar
doktorum sadece yediklerimle düzünlemeye çalışıyo
şimdilikte sorun yok çok şükür
günaydın güzel anneler.
dün internette dolanırken serbest beta hcg ile cinsiyet tahminini gördüm. ben 13. haftada ikili test yaptırdım. değerim de 111 çıktı.
bu ne demek oluyor şimdi. 10 gün sonra kontrol var. gösterirse cinsiyetini o zaman söyleyecek inşallah doktor.
eşim bile gün sayıyormuş kontrol günü için. nasıl şaşırdım anlatamam. neye kaç var diye sorduğumda '' kuzunun cinsiyetini öğreneceğiz ya, onu bekliyorum''
dedi. ben sabırsız o benden sabırsız.
bende merak ettim yazayım diyodum kalplerimiz birmiş işe falan gitmediyse yazamamıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?