2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkes iyidir bizde çok iyiyiz kar kış uğraşıyoruz.... geçmişi okuyamadım bayağı uçmuş sayfalar....

günaydııınnnnnnnnnnnnn

bizim hatunların gece gece çeneleri düşmüş Maşallaaahhh oku okuuuuu bitmedi yaff... ama faydalı bilgilerde aldım yanii iyiki okumuşum.. tecrübeli annelerimiz sohbet etmiş iyi olmuş

kızlar dün akşam işten eve giderken doktorum aradı kan sonuçlarım için toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çiğ et ve kedi, köpekten uzak dur dedi... eleviti sordum kabızlık yaptığını ve dışkının renginin simsiyah olduğunu söyledim.. o sıkıntı elevitten değil kan hapından oluyo dedi... belirli bir süre kan hapını gün aşırı içebilirsin çok sıkıntı yaşıyosan dedi ama eleviti hergün al mutlaka dedi şu koca ilacı ne diye verirlerseeee

Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?

Canım sesin soluğun çıkmıyor doktora gidicektin ama dünde yoksun bügünde daha gelmemişsin iyisinizdir inşallah. Haberi olan varnı şeydadan ?

şimdi ben yazayım diyodum kontrole gidicekti dün yazmadı bişey nerdesin dicektim sen benden önce davrandın işallah iyidir

dikkat et canım doktorun dediklerinden uzak dur benim doktor bana sadece kan hapı verdi vitamin elevit falan vermedi ben kendim alsam mı ki ayrıca kan hapı benide mahvetti kabızlık çok kötüüü

Canım benim dikkat et ozaman kedi köpek çip et elleme ne olur ne olmaz . Eleviti ben 3 aydır kullanıyorum her içtiğimde söylenerek içiyorum koca hap boğazımda kalıcak diye ödüm kopuyor tadı da mübarek bulanmayan mideyi bulandırır :) bebeklerimiz için herşeye katlanıcaz başka çare yok yeterki onlar iyi olsun . Canım birde benim doğum tarihi 4 Temmuz olarak değiştirirmisin ?

valla bu dediğinz hapların hiç birini kullanmıyorum ben
gebeliğimin ilk 3 ay folik asite vermedi benim doktorum
sizden duyunca sordum
içme gereksiz dedi
bana bi b12 verdi onuda ikilide extra kan almıştı artık onuda içme sadece yemene dikkat et dedi
bu gittiğimde bi yeme programı oluşturacaz
ben hiç ilaç almıyorum kızlar
doktorum sadece yediklerimle düzünlemeye çalışıyo
şimdilikte sorun yok çok şükür

Kan ilacı siyahlaştırıyor yaa, mecbur kullanıcaz, ama elevit vericekmi bakalım bana

dikkat et canım doktorun dediklerinden uzak dur benim doktor bana sadece kan hapı verdi vitamin elevit falan vermedi ben kendim alsam mı ki ayrıca kan hapı benide mahvetti kabızlık çok kötüüü

yaaa aslında geçenlerde ablamların kedisi var onunla oynamıştım baya biiiii :18: İnşallah sıkıntı olmaz yaaaaa... elevitdeee folik asit gibi heralde ama bence sen yinede doktoruna danış öyle iç derim ben... zaten çok hoşnut kalacağın bi ilaç değil kafam kadar

mecbur katlanıyoruz canım benimm bebişler için herşey zatennnn doğum tarihinide değiştirdim şekercimmm....

Sağol tatlım :)) zaten herşey onlar için ....

kan sonuçlarına göre belkide gerek duymamıştır canım.. keşke benimkide vermese hatta bazende aksatarak içiyorum allah biliyo ya

ya kızlar bana cevap verecek yok mu . herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetini. bir ben kaldım 10 gün daha bekleyeceğiz. Birde nazlı olursa oooooo çok beklerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…