2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya kızlar bana cevap verecek yok mu . herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetini. bir ben kaldım 10 gün daha bekleyeceğiz. Birde nazlı olursa oooooo çok beklerim ben

Bir sen kalmadın canım üzülme daha öğrenmeyen çok kişi var ben 15. Haftandayım daha 15 Şubat'ta öğrenicem yani sende öğrendikten sonra :)))

bende merak ettim yazayım diyodum kalplerimiz birmiş işe falan gitmediyse yazamamıştır belki

inşallah öyledirdeee hayırlı haberleriyle gelir neşeli hamişşeydamızzz....

Valla faceden mesaj bile attım ama hala yok hayırlı haberlerle döner inşallah yokluğu belli oluyor ...

bende attım vallaaa mesaj.. çook merak ettim sıpa gelsinde bi döveriz hepimiz totosunuuuu....!

ya kızlar bana cevap verecek yok mu . herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetini. bir ben kaldım 10 gün daha bekleyeceğiz. Birde nazlı olursa oooooo çok beklerim ben

bende öğrenemedim daha öğrenmeyen arkadaşlarımız var hepimiz kontrolleri bekliyoz bi öncekinde söylemedi 12+4 üm erken dedi 16.haftada düşün şimdi ocak 22 de kontrol 16+4 olcam işallah öğrenirim diyorum bende senim kontrol ne zman

katiliyorum canim benimde dışkımın rengi siyah tamam kan hapi yapiyor ama ben kan hapi kullanmiyorum elevit kullaniyorum ve benide rahatsiz ediyo ayrica kilo yapiyomus

balim kitabin yazarinin adini alayim bende merak ettim

canim kesinlikle katiliyorum muhtesem bir kitap hatta filmide var ayrica yasanmis bir hikaye tavsiyem bittikten yine ayni yazarin ~bin muhtesem günes~ mutlaka okunmali mutlaka...
okorkuyu bende yasiyorum canim yalniz degilsin

Kızlar , halaa aramıza yeni katılan hamişler var . Hoşgelmişler , safa gelmişler , bebişleri de hayırlı olsun bu arada
Ne bereketli bir topik olduk yaff Bu gidişle mart sopiğini sollucaz he he )

kan sonuçlarına göre belkide gerek duymamıştır canım.. keşke benimkide vermese hatta bazende aksatarak içiyorum allah biliyo ya

ya hani bende duyuyorum soruyorum tabi
aslında folik asidi abd de ilk gebeiğinde anamoli olan annlerin ikinci gebelinde kullanılıyomuş
ole dedi
vermedi
ama ben gebe kalmadan önce içmiştim baya doktor içme diyince bıraktım
kan sonuçlarına göre gerekli duymadı demek deiğin gibi
aman ole yada böle önemli olan sağlıklı bebekleri kucağa alabilmek

Ben yine hastane randevusuna kadar bekleyemiycem bu hafta değil haftaya hafta sonuna doğru gidebiliriz özele ama bu sefer o adama değil ingiliZe eşim bana anlatır artık ne dediğini 3 boyutlumu 4 boyutlumu me ona götürcekmiş eşim çok sevindim 16, haftada cinsiyetini de söylüyorlarmış Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah

Kan ilacı siyahlaştırıyor yaa, mecbur kullanıcaz, ama elevit vericekmi bakalım bana

Ben kan ilacını son 3 haftadır kullanıyorum. Eleviti ise hamile olduğumu öğrendiğim an verdi doktorum. Kan ilacını içmiyorken yani sırf eleviti kullanırken de büyük abdestim siyahtı. Elevit de yapıyor yani.

kan sonuçlarına göre belkide gerek duymamıştır canım.. keşke benimkide vermese hatta bazende aksatarak içiyorum allah biliyo ya

Kızlar benimde kan değerlerim çok iyiydi başta yapılan tahlillerde. Ama bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan vücudumuzun dengesi zamanla bozulabiliyor. Sadece yediklerimizle bu takviyeyi sağlamamız çok zor. Özelikle kan değerlerinde düşüş yaşanabiliyor. 16. haftamda demir ilacına başlattı beni doktorum.

Benim çok iyi olan kan değerlerim 3 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen 3 gün önce yapılan tahlillerimde düşük çıktı mesela.

inşallah öyledirdeee hayırlı haberleriyle gelir neşeli hamişşeydamızzz....

bende attım vallaaa mesaj.. çook merak ettim sıpa gelsinde bi döveriz hepimiz totosunuuuu....!

Evet canım ya yokluğu bak nasıl belli oluyor garip olan da hergün burda geçen doktora gitçem dedi birdaha gelmedi hepimizi merakta bıraktı

valla bakalım cnm doktorlarımız bi yoluna koyar die düşünüyorum

zaten bi çok şey banada mantıksız geliyo eskiden annelerimiz annanelerimiz folik asit elevitmi bilirlerdi acabaaa.... cinsiyeti bile doğunca öğrenirlermiş biz herşeyi bilince dahada bi pimpirikli oluyoruz valla...

ooohhhh bebişini görcen heeee harika bi haberrrr bende çok özledim minnik sıpamıııı... kızım diye sevmek istiyorum ama ya cinsiyet değişirde erkek çıkarsa bu sefer bebiş üzülür diye düşünüyorumm... Tam olarak öğrenebilseydik bi cinsiyetleriiiiii rahatlıcez artık valla heeeee.....

Canım pekmeZde iç aynı zamand haplardan daha çok kan yapıyormuş ..

şimdi okudum sen yazınca merak ettim ve baktım
biz burda inş. kız oluer diyoz millete bak
bu devirde bu cahillik ne denirki

valla benim kocam kız çocuk hastası evlenmeden önce bile çocuğumuz olcaksa kız olsun derdi hala daha öle diyo ben hayırlısı neyse onu istiyorum yeterki sağlıklı olsun aynı şekilde babam ve annem kız olsun diyo kv yine aynı şekilde kız olsun diyo pazar günü kv deye kahvaltıya gittik kpederim gelmişti cinsiyetten falan konu açıldı inşallah erkek olur kendi adımı koycam dedi sofrada boğuluyodum bizden önce kv de atladı hadi be ordan erkek olsa bile senin adın konmucak dedi sonrada eşim çok beklersin senin adını koymucam biz isim düşündük öyle inşallah erkek falan olcakta deme sağlıklısını iste dedi sonra eşime dedim lütfen erkek olursa babanın adını koymayalım diye merak etme sen istesen ben koymam zaten dedi kocamın ilk ismi kpederimin dedesinin adıymış o yüzden dede anneanne babaanne isimleri bizde konmucak ama çok sinirlendim sofrada zor tuttum kendimi sofrada bişey sölememk için o kim oluyoki benim çocuğumun ismine karar veriyo zaten çocuğun ismi kulağına okunurken kesin karışacak okumak isticek kendisi hacı ya ama ben dedem kulağına ismini okusun istiyorum ay çok dolmuşum

Son düzenleme:
İrmegan , doktorun hangi testle toksoplazmaya hassasiyetinin olduğunu belirledi ? Merak ettim. Acaba bende de var mı? Kafama takıldı

ya bilmiyom cnm ama dediğin gibi
bizim nesl hakketen pimpirikli baştada ben
bazen ole sorular soruyorum ki doktor kahkaha atıyo utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…