yaaa aslında geçenlerde ablamların kedisi var onunla oynamıştım baya biiiii :18: İnşallah sıkıntı olmaz yaaaaa... elevitdeee folik asit gibi heralde ama bence sen yinede doktoruna danış öyle iç derim ben... zaten çok hoşnut kalacağın bi ilaç değil kafam kadar
ben kontrole gidince sorarım bazen ayaklarıma kramp giriyo onu sorcam magnezyum falan içiyim mi ne içeyim diye gerçi içtiğiniz elevitten hiçbiriniz memnun değilsiniz büyüklüğünden artık oynama fazla kedi köpekle köpek çok severim bende ama kedilere karşı fobim var inanılmaz
ya kızlar bana cevap verecek yok mu . herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetini. bir ben kaldım10 gün daha bekleyeceğiz. Birde nazlı olursa oooooo çok beklerim ben
bende merak ettim yazayım diyodum kalplerimiz birmiş işe falan gitmediyse yazamamıştır belki
Valla faceden mesaj bile attım ama hala yok hayırlı haberlerle döner inşallah yokluğu belli oluyor ...
ya kızlar bana cevap verecek yok mu . herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetini. bir ben kaldım10 gün daha bekleyeceğiz. Birde nazlı olursa oooooo çok beklerim ben
yaaa aslında geçenlerde ablamların kedisi var onunla oynamıştım baya biiiii :18: İnşallah sıkıntı olmaz yaaaaa... elevitdeee folik asit gibi heralde ama bence sen yinede doktoruna danış öyle iç derim ben... zaten çok hoşnut kalacağın bi ilaç değil kafam kadar
ben kontrole gidince sorarım bazen ayaklarıma kramp giriyo onu sorcam magnezyum falan içiyim mi ne içeyim diye gerçi içtiğiniz elevitten hiçbiriniz memnun değilsiniz büyüklüğünden artık oynama fazla kedi köpekle köpek çok severim bende ama kedilere karşı fobim var inanılmaz
Canım 25 şindemiydi senin kontrol ?
günaydııınnnnnnnnnnnnn
bizim hatunların gece gece çeneleri düşmüş Maşallaaahhhoku okuuuuu bitmedi yaff... ama faydalı bilgilerde aldım yanii iyiki okumuşum.. tecrübeli annelerimiz sohbet etmiş iyi olmuş
kızlar dün akşam işten eve giderken doktorum aradı kan sonuçlarım için toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş çiğ et ve kedi, köpekten uzak dur dedi... eleviti sordum kabızlık yaptığını ve dışkının renginin simsiyah olduğunu söyledim.. o sıkıntı elevitten değil kan hapından oluyo dedi... belirli bir süre kan hapını gün aşırı içebilirsin çok sıkıntı yaşıyosan dedi ama eleviti hergün al mutlaka dedişu koca ilacı ne diye verirlerseeee
elli ton üçlemesi die bi seri var ona başladım anammmmm ne seriymiş öle ilk kitabı elimden düşürmedim kociştende sakladımfenaaaa kitap libido tavannnnnn şimdi 2. kitabın yarısındayım ama 2. kitap daha bi oturaklı
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah yarın bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli görürüz
canım ben de o kadar çok istiyorum ki kitap okumayı,hatta elimde uçurtma avcısı diye bir kitap var çok övüyorlar,2 sayfasını okuyabildim ben de...
bu arada benim de yarın akşam9 d kontrolüm,son 1 haftadır aklımda aynı soru benim de ,ya bebeğe bişe olduysa içerde diye...ben de korkuyorum valla,tüm dularım seninle içimiz rerah tutsak iyi olck ama ben çok pimpirikliyim ya...
kan sonuçlarına göre belkide gerek duymamıştır canım.. keşke benimkide vermese hatta bazende aksatarak içiyorum allah biliyo ya
bende öğrenemedim daha öğrenmeyen arkadaşlarımız var hepimiz kontrolleri bekliyoz bi öncekinde söylemedi 12+4 üm erken dedi 16.haftada düşün şimdi ocak 22 de kontrol 16+4 olcam işallah öğrenirim diyorum bende senim kontrol ne zman
katiliyorum canim benimde dışkımın rengi siyah tamam kan hapi yapiyor ama ben kan hapi kullanmiyorum elevit kullaniyorum ve benide rahatsiz ediyo ayrica kilo yapiyomus
Valla faceden mesaj bile attım ama hala yok hayırlı haberlerle döner inşallah yokluğu belli oluyor ...
Kan ilacı siyahlaştırıyor yaa, mecbur kullanıcaz, ama elevit vericekmi bakalım bana
valla bu dediğinz hapların hiç birini kullanmıyorum ben
gebeliğimin ilk 3 ay folik asite vermedi benim doktorum
sizden duyunca sordum
içme gereksiz dedi
bana bi b12 verdi onuda ikilide extra kan almıştı artık onuda içme sadece yemene dikkat et dedi
bu gittiğimde bi yeme programı oluşturacaz
ben hiç ilaç almıyorum kızlar
doktorum sadece yediklerimle düzünlemeye çalışıyo
şimdilikte sorun yok çok şükür
kan sonuçlarına göre belkide gerek duymamıştır canım.. keşke benimkide vermese hatta bazende aksatarak içiyorum allah biliyo ya
inşallah öyledirdeee hayırlı haberleriyle gelir neşeli hamişşeydamızzz....
bende attım vallaaa mesaj.. çook merak ettim sıpa gelsinde bi döveriz hepimiz totosunuuuu....!
Ben kan ilacını son 3 haftadır kullanıyorum. Eleviti ise hamile olduğumu öğrendiğim an verdi doktorum. Kan ilacını içmiyorken yani sırf eleviti kullanırken de büyük abdestim siyahtı. Elevit de yapıyor yani.
Kızlar benimde kan değerlerim çok iyiydi başta yapılan tahlillerde. Ama bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan vücudumuzun dengesi zamanla bozulabiliyor. Sadece yediklerimizle bu takviyeyi sağlamamız çok zor. Özelikle kan değerlerinde düşüş yaşanabiliyor. 16. haftamda demir ilacına başlattı beni doktorum.
Benim çok iyi olan kan değerlerim 3 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen 3 gün önce yapılan tahlillerimde düşük çıktı mesela.
ya hani bende duyuyorum soruyorum tabi
aslında folik asidi abd de ilk gebeiğinde anamoli olan annlerin ikinci gebelinde kullanılıyomuş
ole dedi
vermedi
ama ben gebe kalmadan önce içmiştim baya doktor içme diyince bıraktım
kan sonuçlarına göre gerekli duymadı demek deiğin gibi
aman ole yada böle önemli olan sağlıklı bebekleri kucağa alabilmek
Ben yine hastane randevusuna kadar bekleyemiycem bu hafta değil haftaya hafta sonuna doğru gidebiliriz özele ama bu sefer o adama değil ingiliZe eşim bana anlatır artık ne dediğini 3 boyutlumu 4 boyutlumu me ona götürcekmiş eşim çok sevindim 16, haftada cinsiyetini de söylüyorlarmış Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah
Ben kan ilacını son 3 haftadır kullanıyorum. Eleviti ise hamile olduğumu öğrendiğim an verdi doktorum. Kan ilacını içmiyorken yani sırf eleviti kullanırken de büyük abdestim siyahtı. Elevit de yapıyor yani.
Kızlar benimde kan değerlerim çok iyiydi başta yapılan tahlillerde. Ama bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan vücudumuzun dengesi zamanla bozulabiliyor. Sadece yediklerimizle bu takviyeyi sağlamamız çok zor. Özelikle kan değerlerinde düşüş yaşanabiliyor. 16. haftamda demir ilacına başlattı beni doktorum.
Benim çok iyi olan kan değerlerim 3 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen 3 gün önce yapılan tahlillerimde düşük çıktı mesela.
şimdi okudum sen yazınca merak ettim ve baktım
biz burda inş. kız oluer diyoz millete bak
bu devirde bu cahillik ne denirki
Canım pekmeZde iç aynı zamand haplardan daha çok kan yapıyormuş ..
zaten bi çok şey banada mantıksız geliyo eskiden annelerimiz annanelerimiz folik asit elevitmi bilirlerdi acabaaa.... cinsiyeti bile doğunca öğrenirlermiş biz herşeyi bilince dahada bi pimpirikli oluyoruz valla...
ooohhhh bebişini görcen heeee harika bi haberrrr bende çok özledim minnik sıpamıııı... kızım diye sevmek istiyorum ama ya cinsiyet değişirde erkek çıkarsa bu sefer bebiş üzülür diye düşünüyorumm... Tam olarak öğrenebilseydik bi cinsiyetleriiiiii rahatlıcez artık valla heeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?