2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlarrr bugün hazıran topiğine baktım kızlarrr göbüşlerini çekip koymuşlarr maaşallahları var düşündüm de 1 ay sonraaa biz de öylee olacaz heyecan yaptım yaaa....

kızlarrr bugün hazıran topiğine baktım kızlarrr göbüşlerini çekip koymuşlarr maaşallahları var düşündüm de 1 ay sonraaa biz de öylee olacaz heyecan yaptım yaaa....

ben de çook merak ediyorum nasıl olucam acabaaa annem bana hamileyken 2aydan itibaren karnı belli olmaya başlamış.ona çekersem çok güzel.hemen belli olsun istiyorum.görenler hamilemisin,kaç aylık diye sorsunlar istiyorum.ayyy görmemişin bi hamileliği olmuş...

canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...kopkoyu 2 çizgiyi görünce daha da rahatladık...yani tek değilsin

ben de istiyorum birazcık çıksın ama inşşş çok büyük karınlı hamilelerden olmam...çok zor olur giyinmek ve hareket etmek....azcık karnım büyüsün ve azcık da hareket etsin .anlayayım ki bebeğim canlı ve benimle....çok korkuyorum kızlar....ya ölürse,ya ölmüşse de ben boşu boşuna hayaller kuruyorsam...puffff

canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...kopkoyu 2 çizgiyi görünce daha da rahatladık...yani tek değilsin

aynısını ben de yaptım testte çok çok silikti çünküü 3 gün sonra yine tekrarladım bu kez az daha koyulaşmıştı....şimdi yapsam kopkoyu olur heralde.

Yalnız değilim biliyordummm seninde hayırlı olsun hamileliğin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Ayyy Allah korusun bebişlerimizii aynen ben de senin gibiyim.çevremdekilere söylerken bile tedirgin oluyorum,bol bol dua istiyorum.Galiba bu endişeler hamileliğin sonuna kadar artarak devam edecek.gitgide daha çok bağlanıcaz yavrumuza çünkü.Ama birbirimize çokça moral vermeliyiz.Bence çok çok çok tatlı bi fıstığın olacak senin iyi bak ona annesi

evet yaaaa bende acayip istiyorum göbişimin çıkmasınııı... hamile kalmadan önce göbeğim azcık vardı akşamda gaz olunca hepten şişiyo o kadar hoşuma gidiyo ki koca göbekli olmaaakkkk

16. hafta hareketleri hissedecekmişiz.. Rabbim o güzel günleri görmeyi de nasip eder İNşallahh.. hareketlerini hissettikten sonra pek korku kalmaz heralde...:44:

ınsl cnım hepımıze ınsl rabbım ısteyen herkeslere yasatsın bu dyuguları ınsllllll

Kızlar bebişlerimiz tam anlamıyla ne zaman bizden beslenmeye başlıyo araştırdım ama tam bişey bulamadım
4 aydan ıtıbaren dıe bılıyorumcnmm yanı ılk 4 ay aldıgın kg bosunaaaaaaaaa hehe

merhabalar işten geldim...sizlere bakayım dedim bu arada üşüttüm galibaa ben de gazman arkadaşların arasına katıldım..şişkinlik,yorgunluk ve halsizlık dışında mutluluk var çok şükür....
aynenn gobegım sıskınlıkdenn dop dolu duruyor tabı bırde wc sorunu varrr

oooh ne güzel erkenden gitmişsin evineee benim daha 2 saatim var işten çıkmak için... bu gazman durumumuz ne olacak ben anlamadım yaaa size akşam gazlı göbişim koysam 6 aylıkmısın dersinizzzzzz
aynennn

bu arada kızlar dr ılıskı yasak!!
tuzlu
acılı
kola
kahfe
hamur ısı elınden geldgınce yeme ıcme dedıı!!!!!dıkat et dediii

suzanımm canım benim dedim sana dimi 1000 üstü göstermiyodur korkma sen diye gözün aydın balıımmm

doktor bana bir haftada yada 10 günde bir ilişki olabilir dedi... ama ilk 3 ayda hiç olmazsa daha iyi olur dedi.. adamları zaptetmek ne mümkün...

suzaann resimdekilerden hangisi sensinn..? bende kapalıyımmm hamiş tunikleri paylaşalım olurmu bi mağazada bulursak haber veririz birbirimizee...

hamur işi yeme demelerinin sebebi kilo almayalım diyemi yoksa bebeğe zarar verir diyemi ?

ayyyyyyyy gülmekten yarıldım vallaaaaaaaa mutluysan ye sen bebeğimmmm doğuma kadar fil gibi olursun amaaaaaa

hahaha bende güldüm mesajını okuyunca ama son bir haftadır neler çektim irmegan ah bi bilsen.. ne doğru düzgün beslenebildim ne meyve yiyebildim bulantılar cabası ama dün ve bugün çok iyiym maşallah

ayyyy kurban olayım ne güzel moral veriyorsun...inşşş dediğin gibiii bir fıstığım olur....hep bir kızım olsun istiyorum.babası mavi gözlüüü inşşş kızım da maviş bir fıstık olurr....tabiii sağlıklı olsun da ama maviş maviş bir bebek de fena olmaz hani:)

hahaha bende güldüm mesajını okuyunca ama son bir haftadır neler çektim irmegan ah bi bilsen.. ne doğru düzgün beslenebildim ne meyve yiyebildim bulantılar cabası ama dün ve bugün çok iyiym maşallah

inşallah geçmiştir mide bulantın ama aslında 8.9.haftada tavan yapıyomuşşş hormonlar o haftalar en zoru bulantı için. sonra düşüşe geçiyorrlar biz de rahatlıyoruz...12.haftadan itibaren de genelde bulantılar geçmiş oluyooo.şu 3 ay geçseee tehlikeli ve bulantılı dönemmm...rahatlıcaz inşallah.

slm anneler anca uğrayabildim bugun
bende var bulantı ama hiç kusmadım o kadadr yok yanı
yiyorumda sıkıntı yok şimdilik ama dediğin gibi 8-9 haftada ne olur bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…