kızlarrr bugün hazıran topiğine baktım kızlarrr göbüşlerini çekip koymuşlarr maaşallahları var düşündüm de 1 ay sonraaa biz de öylee olacaz heyecan yaptım yaaa....
canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...Kızlar battan 2gün önce dayanamayıp yaptığım idrar testinde negatif çıkmıştı.ben hamile olduğumu direk kan tahliliyle öğrendim.şimdi idrarla gebelik testinde çift çizgiyi görme merakı başladı bende.biri beni durdursun saçmalıyorum sanırım
ben de çook merak ediyorum nasıl olucam acabaaaannem bana hamileyken 2aydan itibaren karnı belli olmaya başlamış.ona çekersem çok güzel.hemen belli olsun istiyorum.görenler hamilemisin,kaç aylık diye sorsunlar istiyorum.ayyy görmemişin bi hamileliği olmuş...
canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...kopkoyu 2 çizgiyi görünce daha da rahatladık...yani tek değilsin
canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...kopkoyu 2 çizgiyi görünce daha da rahatladık...yani tek değilsin
ben de istiyorum birazcık çıksın ama inşşş çok büyük karınlı hamilelerden olmam...çok zor olur giyinmek ve hareket etmek....azcık karnım büyüsün ve azcık da hareket etsin .anlayayım ki bebeğim canlı ve benimle....çok korkuyorum kızlar....ya ölürse,ya ölmüşse de ben boşu boşuna hayaller kuruyorsam...puffff
Bende cumartesi öğrendim ve doğum tarihlerimiz aynı olacak galiba çok güzel...canım bende ctesi öğrendim kanda hamile olduğumu....bugün de evde 1 tane testim vardı onu yaptık eşimle...kopkoyu 2 çizgiyi görünce daha da rahatladık...yani tek değilsin
ben de çook merak ediyorum nasıl olucam acabaaaannem bana hamileyken 2aydan itibaren karnı belli olmaya başlamış.ona çekersem çok güzel.hemen belli olsun istiyorum.görenler hamilemisin,kaç aylık diye sorsunlar istiyorum.ayyy görmemişin bi hamileliği olmuş...
ben de istiyorum birazcık çıksın ama inşşş çok büyük karınlı hamilelerden olmam...çok zor olur giyinmek ve hareket etmek....azcık karnım büyüsün ve azcık da hareket etsin .anlayayım ki bebeğim canlı ve benimle....çok korkuyorum kızlar....ya ölürse,ya ölmüşse de ben boşu boşuna hayaller kuruyorsam...puffff
ınsl cnım hepımıze ınsl rabbım ısteyen herkeslere yasatsın bu dyuguları ınsllllllhadi gözünaydın cnm.. darısı pıtpıtlaraa.. artık evham yapıp durma olurmu annesi miniğini kasıp duruyosun içeride...
valla bence yap hiiiç içinde kalmasın ben yaptım çünkü kopkoyu çift çizgi nasıl duruyo diyee.. bende silik çizgilerle öğrenmiştim hamiş olduğumu çünkü
....
4 aydan ıtıbaren dıe bılıyorumcnmm yanı ılk 4 ay aldıgın kg bosunaaaaaaaaa heheKızlar bebişlerimiz tam anlamıyla ne zaman bizden beslenmeye başlıyo araştırdım ama tam bişey bulamadım
aynenn gobegım sıskınlıkdenn dop dolu duruyor tabı bırde wc sorunu varrrmerhabalar işten geldim...sizlere bakayım dedim bu arada üşüttüm galibaa ben de gazman arkadaşların arasına katıldım..şişkinlik,yorgunluk ve halsizlık dışında mutluluk var çok şükür....
aynennnoooh ne güzel erkenden gitmişsin evineee benim daha 2 saatim var işten çıkmak için... bu gazman durumumuz ne olacak ben anlamadım yaaa size akşam gazlı göbişim koysam 6 aylıkmısın dersinizzzzzz
bugun sanırım 5+4 gunluguzz sormayı unuttum geen agladım heyacandannn dua ıle ınsll kesemı gorunduuuuuuuuuuuuu
bakınnn nasıllmıs benım bebegımmmdunkı kan degrımız polıkılınıkdekı 1000 ustunu gostermezmıss bugunde duramadım kan verdım dr nıe verdın ben dırek gosterırdım dedıı ama sonucumuzda a 6000 cıkmıs cokk sukur yaradan aaa 15 gun snra carsamba gunu kalp atıslarımızı dınlemeye gıdecegız cokk sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr duaile ınslll...
kesmızde guzelll ınslll
ınsl cnım hepımıze ınsl rabbım ısteyen herkeslere yasatsın bu dyuguları ınsllllll
4 aydan ıtıbaren dıe bılıyorumcnmm yanı ılk 4 ay aldıgın kg bosunaaaaaaaaa hehe
aynenn gobegım sıskınlıkdenn dop dolu duruyor tabı bırde wc sorunu varrr
aynennn
bu arada kızlar dr ılıskı yasak!!
tuzlu
acılı
kola
kahfe
hamur ısı elınden geldgınce yeme ıcme dedıı!!!!!dıkat et dediii
hem kilo hmde ileride tansiyon problemine yol açmamak için dikkat etmemiz lazım...
Hım ben dün ve bugün hep hamur işi yedim ama çok mutluyum yiyebiliyorum
ayyyyyyyygülmekten yarıldım vallaaaaaaaa mutluysan ye sen bebeğimmmm doğuma kadar fil gibi olursun amaaaaaa
Ayyy Allah korusun bebişlerimiziiaynen ben de senin gibiyim.çevremdekilere söylerken bile tedirgin oluyorum,bol bol dua istiyorum.Galiba bu endişeler hamileliğin sonuna kadar artarak devam edecek.gitgide daha çok bağlanıcaz yavrumuza çünkü.Ama birbirimize çokça moral vermeliyiz.Bence çok çok çok tatlı bi fıstığın olacak senin iyi bak ona annesi
hahaha bende güldüm mesajını okuyunca ama son bir haftadır neler çektim irmegan ah bi bilsen..ne doğru düzgün beslenebildim ne meyve yiyebildim bulantılar cabası ama dün ve bugün çok iyiym maşallah
inşallah geçmiştir mide bulantın ama aslında 8.9.haftada tavan yapıyomuşşş hormonlar o haftalar en zoru bulantı için. sonra düşüşe geçiyorrlar biz de rahatlıyoruz...12.haftadan itibaren de genelde bulantılar geçmiş oluyooo.şu 3 ay geçseee tehlikeli ve bulantılı dönemmm...rahatlıcaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?