2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Evet canım ya çok özledim bebeğimi ya birde ilk kayıptan sonra sanki yine birşeyler olucaktı bebeğimi kaybedicem diye çok korkuyorum birde hissetmiyoruz ya daha ondan oluyor sanırım bi hissetsek artık rahatlıcaz sanırım bende cinsiyetini öğrensemde ona göre sevsem diyorum karnımı ne kadar meraklı anneleriz biz böyle :)))

tokoyaaaaaaaaayyyy sen bebişin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladın....? bide ilk ne olarak hissettin bebişiniii...? biz çözemedik krampları gaz kıpırtılarını bebiş zannediyoruz heralde

çok uzun geldi di mi annesi 15 şubattı senin daha fazla git tabi ama o beğenmediğin doktora değil işallah memnun kalırsın diğerinden haber ver gidiceğin zaman kontrole

ya evet ben bu çocuğu çok zor buldum o yüzden kız olsun erkek olsun die bişey demiyorum
sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun diorum
ki gerçektende ole
ama kız çocuklarına ola ilgimide saklayamam yani
isim konusuna gelince allahtan bizimkilerde ole bi gelenek yok
kp ve kv kendi çocuklarına koymamışlar ki bizeden bole bişey istesinler

Ben de topiğe gelir gelmez hamisseydaya baktım. Pazartesi 10 da kontrolüm var diyordu. İnşaallah herşey yolundadır. Hakikaten de yokluğu belli oluyor

bi ara suzani cok merak etmissim allahtan döndü o simdide seyda haberde vermedi neti falanda gitmis olabilir

Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki. Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.

Bende içemiyordum ama şimdi 2 yemek kaşığı içiyorum bebeğime şifa niyetine birde siyah kuru üzüm çok tüketiyorum faydası çok diyorlar .zaten bana Demir kan hapı falan vermediler sormadılarda bende unutmuşum sormayı artık 15 Şubat'ta sorarım .

ben olsam adama direk size noluyor derdim.adama bak,kendi başına hükümet,valla eskiden böyle şeylere çok dikkat ederdim aman büyüktür klabi kırılmasın,saygısızlık etmeyim filan ama büyük de büyüklüğünü bilmedikçe,benim kalbim kırılacağına onların kalbi kırılsın diyip artık susmuyorum valla....

İrmegan , doktorun hangi testle toksoplazmaya hassasiyetinin olduğunu belirledi ? Merak ettim. Acaba bende de var mı? Kafama takıldı

kuzum hiç bilmiyorum testin adını hepatitlere kızamıkçığa tam kan sayımına felan baktı benim testlerimin hepsi eksikti çünkü tamamladı yani testleri...

korkma canım artık bak bebişş kocaman oldu Maşallaaaahhh aynenn meraklı anneleriiizzz biizzzzz napalımmmm

çok uzun geldi di mi annesi 15 şubattı senin daha fazla git tabi ama o beğenmediğin doktora değil işallah memnun kalırsın diğerinden haber ver gidiceğin zaman kontrole

Gitmem zaten o adama bida aklıma geldikçe kızıyorum zaten çok bilmiş güya. Bide Türk diye tercih ediyoruz onu oda iyice yobaz olmuş çıkmış :) inşallah iyidir canım normalde 3 boyutlumu4 boyutlumu tam bilmiyorum ama muhayane ücreti 650 den 220 ye düşmüş kampanya varmış şimdi bunların crismis bayramı devam ediyorya bu zamanda aşırı indirim oluyor ülkede .

ben bişi demiyorum kociş ağzının payını veriyo o hiç takmaz kırılcaklar üzülcekler diye gamsızdır benim kociş ben muhatap olmuyorum

Şimdiden böyleyiz doğunca nasıl olucaz hiç bilmiyorum bu aşk hiç birşeye benzemiyormuş eşini her saniye düşünmüyorsun ama bebeğin aklından bile çıkmıyor Rabb'imin güzel mucizesine binlercekez hamdolsun evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah .

Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki. Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.

Ben de dün hemogram yaptırmıştım. Ferritin ve hemoglobin bir de B12 düşük çıktı. Zaten hepsi de birbirleriyle bağlantılı. Pekmez içmek iyiymiş ama ben de fazla pekmez tüketemediğim için aktara sordum. Tatlı olmayan kan değerlerini yükselten ne kullanabiliriz diye. Bana katkısız siyah üzüm çekirdeği tozu önerdi. Ben de bir paket aldım. Bilmiyorum işe yarar mı?

Verdiğin linki okudum. Bu devirde var mı böyle cahil insanlar yaa. Gerçekten çok ilginçmiş. Hiç olmasa ne yaparlarmış. Tüp bebek merkezleri ağzına kadar tıklım tıklım insanla dolu

o yazıyı ben de okudum ve cahillik diz boyu..kadının cinsiyet belirleme konusunda hiçbi etkisi yok nötr.
kadınlarda xx erkeklerde xy kromozomu var.Y erkek bebeği temsil eder.erkekten gelen x e ye göre cinsiyet belirlenir.yazık yaaaa yıl olmuş 2013..uğraştığımız şeylere bak!!
yok kaynana,kayınbaba derdi,yok eşin cinsiyet derdi,ülkecek bizden bir b.k olmaz

şu elevit denen igrenç ilaçtan kurtulmak istiyorum..:120::120:

yarın sabah dr randevum var bi sorucam..bi arkadaşımda içemiyomuş çok güzel beslenerek ilaca gerek duymadan geçirmiş hamileligini..maşallah şimdide çok akıllı çok tatlı bi oglu var...

yarın bizimki gene nazlanmazda gösterirse cinsiyetini ögrenebiliriz..inşallah inat etmez gene meraktan çatlıyoruz..

rüyamda oglum olmuştu ALPTUĞ diye sesleniyoduk zaten erkek olursa bu ismi koyucaz allah kısmet ederse..

canım uzun boylusun sanırım hiç kilo almış gibi durmuyorsun sadece bebiş göbeğin çıkmış o kadar rabbim hayırlı doğumlar yapmayı nasip eder inşallah
boyumm 165 cnmm kg 69,5 kaldım (kurbanda memelekete gıderkene ve geldıgımde ogrendımm gebe oldgumu:)
az once kahvaltı oncesı tartıldım 73 geldımm hayırlısı bakalımm bebegım saglıklı olsunda verırız kg lerııı

ama dedıgın gıbı belımm vucudum aynı sırtım fılan kg yok oralardaa hakkımızda hayırlısıı

st 1 de oturmam var bebegımle kur an okumaya gdecegız sohbet edecegız ınslll karlı yollarda cokk dıkkatlı yurumek gerekkk ılk defa cıkacagım dısarı bılıyorznnn ıkı gundur aralıksız kar yagıyorrrrrrrrrrrrrr gorusuruzzzzzzzzzzzz

Doktor bana da verdi eleviti. Daha cesaret edip te kullanmaya başlayamadım bile. Kırıp mı içsem ne yapsam..Güya doktorlar bize cinsiyet söyledi. Ama meraktan yine kurtulamadık , tam kesinleşmediği için. Beklicez artık

ben aile hekimine gittigimde sormuştum kırıp içmennin bi zararı yok demişti bi kaç gün öyle içebildim ama resmen bogazıma yapışıp kalıyo...

bogulacam o olacak..

bizede dr gösterse de %90 bi ihtimal diye uyardı ama onuda ögrenmek güzel bakalım...allah hayırlısını versin rüyammı çıkacak yoksa tersimi..

Bu sene pipicanların senesi. Bakalım senin ki pipican mı prenses mi? Öğrenince haber verirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…