zaten bi çok şey banada mantıksız geliyo eskiden annelerimiz annanelerimiz folik asit elevitmi bilirlerdi acabaaa.... cinsiyeti bile doğunca öğrenirlermiş biz herşeyi bilince dahada bi pimpirikli oluyoruz valla...
ooohhhh bebişini görcen heeee harika bi haberrrr bende çok özledim minnik sıpamıııı... kızım diye sevmek istiyorum ama ya cinsiyet değişirde erkek çıkarsa bu sefer bebiş üzülür diye düşünüyorumm... Tam olarak öğrenebilseydik bi cinsiyetleriiiiii rahatlıcez artık valla heeeee.....
Ben kan ilacını son 3 haftadır kullanıyorum. Eleviti ise hamile olduğumu öğrendiğim an verdi doktorum. Kan ilacını içmiyorken yani sırf eleviti kullanırken de büyük abdestim siyahtı. Elevit de yapıyor yani.
Kızlar benimde kan değerlerim çok iyiydi başta yapılan tahlillerde. Ama bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan vücudumuzun dengesi zamanla bozulabiliyor. Sadece yediklerimizle bu takviyeyi sağlamamız çok zor. Özelikle kan değerlerinde düşüş yaşanabiliyor. 16. haftamda demir ilacına başlattı beni doktorum.
Benim çok iyi olan kan değerlerim 3 haftadır kan ilacı kullanmama rağmen 3 gün önce yapılan tahlillerimde düşük çıktı mesela.
Ben yine hastane randevusuna kadar bekleyemiycem bu hafta değil haftaya hafta sonuna doğru gidebiliriz özele ama bu sefer o adama değil ingiliZe eşim bana anlatır artık ne dediğini 3 boyutlumu 4 boyutlumu me ona götürcekmiş eşim çok sevindim 16, haftada cinsiyetini de söylüyorlarmış Rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah
valla benim kocam kız çocuk hastası evlenmeden önce bile çocuğumuz olcaksa kız olsun derdi hala daha öle diyo ben hayırlısı neyse onu istiyorum yeterki sağlıklı olsun aynı şekilde babam ve annem kız olsun diyo kv yine aynı şekilde kız olsun diyo pazar günü kv deye kahvaltıya gittik kpederim gelmişti cinsiyetten falan konu açıldı inşallah erkek olur kendi adımı koycam dedi sofrada boğuluyodum bizden önce kv de atladı hadi be ordan erkek olsa bile senin adın konmucak dedi sonrada eşim çok beklersin senin adını koymucam biz isim düşündük öyle inşallah erkek falan olcakta deme sağlıklısını iste dedi sonra eşime dedim lütfen erkek olursa babanın adını koymayalım diye merak etme sen istesen ben koymam zaten dedi kocamın ilk ismi kpederimin dedesinin adıymış o yüzden dede anneanne babaanne isimleri bizde konmucak ama çok sinirlendim sofrada zor tuttum kendimi sofrada bişey sölememk için o kim oluyoki benim çocuğumun ismine karar veriyo zaten çocuğun ismi kulağına okunurken kesin karışacak okumak isticek kendisi hacı ya ama ben dedem kulağına ismini okusun istiyorum ay çok dolmuşum
Ben de topiğe gelir gelmez hamisseydaya baktım. Pazartesi 10 da kontrolüm var diyordu. İnşaallah herşey yolundadır. Hakikaten de yokluğu belli oluyor
Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki.Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.
valla benim kocam kız çocuk hastası evlenmeden önce bile çocuğumuz olcaksa kız olsun derdi hala daha öle diyo ben hayırlısı neyse onu istiyorum yeterki sağlıklı olsun aynı şekilde babam ve annem kız olsun diyo kv yine aynı şekilde kız olsun diyo pazar günü kv deye kahvaltıya gittik kpederim gelmişti cinsiyetten falan konu açıldı inşallah erkek olur kendi adımı koycam dedi sofrada boğuluyodum bizden önce kv de atladı hadi be ordan erkek olsa bile senin adın konmucak dedi sonrada eşim çok beklersin senin adını koymucam biz isim düşündük öyle inşallah erkek falan olcakta deme sağlıklısını iste dedi sonra eşime dedim lütfen erkek olursa babanın adını koymayalım diye merak etme sen istesen ben koymam zaten dedi kocamın ilk ismi kpederimin dedesinin adıymış o yüzden dede anneanne babaanne isimleri bizde konmucak ama çok sinirlendim sofrada zor tuttum kendimi sofrada bişey sölememk için o kim oluyoki benim çocuğumun ismine karar veriyo zaten çocuğun ismi kulağına okunurken kesin karışacak okumak isticek kendisi hacı ya ama ben dedem kulağına ismini okusun istiyorum ay çok dolmuşum
kıslar şu konuyu gördünüzmü bilmiyorum ama konuda bahsi geçen kocayı elime verseler parçalıcak durumdayım çok sinirlendim bu kadar cahillik olmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...n-kayinvalidemin-tavirlaricok-sinirliyim.html
İrmegan , doktorun hangi testle toksoplazmaya hassasiyetinin olduğunu belirledi ? Merak ettim. Acaba bende de var mı? Kafama takıldı
Evet canım ya çok özledim bebeğimi ya birde ilk kayıptan sonra sanki yine birşeyler olucaktı bebeğimi kaybedicem diye çok korkuyorum birde hissetmiyoruz ya daha ondan oluyor sanırım bi hissetsek artık rahatlıcaz sanırım bende cinsiyetini öğrensemde ona göre sevsem diyorum karnımı ne kadar meraklı anneleriz biz böyle :)))
çok uzun geldi di mi annesi 15 şubattı senin daha fazla git tabi ama o beğenmediğin doktora değil işallah memnun kalırsın diğerinden haber ver gidiceğin zaman kontrole
ben olsam adama direk size noluyor derdim.adama bak,kendi başına hükümet,valla eskiden böyle şeylere çok dikkat ederdim aman büyüktür klabi kırılmasın,saygısızlık etmeyim filan ama büyük de büyüklüğünü bilmedikçe,benim kalbim kırılacağına onların kalbi kırılsın diyip artık susmuyorum valla....
kuzum hiç bilmiyorum testin adını hepatitlere kızamıkçığa tam kan sayımına felan baktı benim testlerimin hepsi eksikti çünkü tamamladı yani testleri...
korkma canım artık bak bebişş kocaman oldu Maşallaaaahhhaynenn meraklı anneleriiizzz biizzzzz napalımmmm
Pekmezi tek başına içemiyorum ne yazık ki.Kuru üzüm almayı düşünyorum birde takviye için. Allahtan çok düşmemiş henüz değerlerim. Ucunda yakaladık.
Verdiğin linki okudum. Bu devirde var mı böyle cahil insanlar yaa. Gerçekten çok ilginçmiş. Hiç olmasa ne yaparlarmış. Tüp bebek merkezleri ağzına kadar tıklım tıklım insanla dolu
boyumm 165 cnmm kg 69,5 kaldım (kurbanda memelekete gıderkene ve geldıgımde ogrendımm gebe oldgumu:)canım uzun boylusun sanırım hiç kilo almış gibi durmuyorsun sadece bebiş göbeğin çıkmış o kadar rabbim hayırlı doğumlar yapmayı nasip eder inşallah
şu elevit denen igrenç ilaçtan kurtulmak istiyorum..:120::120:
yarın sabah dr randevum var bi sorucam..bi arkadaşımda içemiyomuş çok güzel beslenerek ilaca gerek duymadan geçirmiş hamileligini..maşallah şimdide çok akıllı çok tatlı bi oglu var...
yarın bizimki gene nazlanmazda gösterirse cinsiyetini ögrenebiliriz..inşallah inat etmez gene meraktan çatlıyoruz..
rüyamda oglum olmuştu ALPTUĞ diye sesleniyoduk zaten erkek olursa bu ismi koyucaz allah kısmet ederse..
Doktor bana da verdi eleviti. Daha cesaret edip te kullanmaya başlayamadım bile. Kırıp mı içsem ne yapsam..Güya doktorlar bize cinsiyet söyledi. Ama meraktan yine kurtulamadık , tam kesinleşmediği için. Beklicez artık
ben aile hekimine gittigimde sormuştum kırıp içmennin bi zararı yok demişti bi kaç gün öyle içebildim ama resmen bogazıma yapışıp kalıyo...
bogulacam o olacak..
bizede dr gösterse de %90 bi ihtimal diye uyardı ama onuda ögrenmek güzel bakalım...allah hayırlısını versin rüyammı çıkacak yoksa tersimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?