bende öğrenemedim daha öğrenmeyen arkadaşlarımız var hepimiz kontrolleri bekliyoz bi öncekinde söylemedi 12+4 üm erken dedi 16.haftada düşün şimdi ocak 22 de kontrol 16+4 olcam işallah öğrenirim diyorum bende senim kontrol ne zman
Bu sene pipicanların senesi. Bakalım senin ki pipican mı prenses mi? Öğrenince haber verirsin artık
18. Ocak ta. O zaman kadar 16+3 oluruz.
kizlaarr ben artik tekme yemek istiyorumne zaman hissedicez:44::44:yarin 16 hafta olucam doktor 1 bucuk ay sonra dedi ama sabirsizlaniyorum:18::18:
Hep burda birbirimize dua okuyoruz. Allah kabul etsin inş. Sen de buradaki hamişler için 7 tane tavaf yapsannn..Ayy ne güzel olur. Kutsal mekanlardasın ne de olsa. Çok makbule geçer. Biz de sana burdan cuma duası yollarız
elevıt igrenc bırsey yaa cok kotu kokuyorrrrrrrrrrrrrrrr gunde bır kere ıcıyorum ama öggggggggggggg
Tekme yemek için 1.5 ay çokmuş yaa) Ben o kadar bekleyemem. Dün gece hafif bir tekmelenir gibi oldum. Gaipten tekme mi hissetmeye başladım ne?
)) Benim de 2 hafta önden gidiyor. Ultrasona göre 16 haftalığım
benden öncesin büyük ihtimalle söler beniki senden 4 gün sonra işallah hayırlısıyla öğreniriz
amin inşallah. Aynı tarihe geliyor doğumumuz. Bir aksilik olmazsa tabiki.
Ben başlara da yazmıştım. Bu serbest beta hcg ne kadar gerçek cinsiyette. Benim 111.
Güle güle giydir annesi sağlıkla hepsi çok güzel cok şanslısın böle arkadasın olduğu için
hepsi çok güzel maşallah allah güle güle giydirsin daha öncede yazdım ama seni silipte yazmışım tekrar yazdım bende sağlıkla giysin işallah
kızlar merhaba okulum yoğun olduğu için pek sohbet edemiyorum.
beş yaşında da kızım var.boş kaldığım zamanlar onunla oynuyorum.
bugün tatil deminden beri sayfaları okuyorum rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin
hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim.
benimde dün kontrolüm vardı.
ikili test için gittim.
kızımda ense kalınlığına hemde kan testine bakılmıştı.
doktorum ense kalınlığı ideal ölçülerde burun kemiği oluşmuş karın duvarı kapanmış dedi
bizim için önemli olan bunlar dedi.
kan testi yapmaya gerek yok dedi.
onda ihtimal çıkıcak dedi.
ona göre aldırmayı düşünmüyosan hiç gerek yok dedi
bende yaptırmadım.
hayırlısı artık.
doktor ablası bize muaynenin sonunda süpriz yaptı
galiba bir prenses daha yolda dedi
çıkıntı görnüyorum çünkü dedi.
hayırlısı rabbim hayırlı evlet versin bana ve herkese.
eli ayağı düzgün aklı güzel ve bizi utandırmayacak evlatlar nasip etsin.
amin inşallah. aynı tarihe geliyor doğumumuz. bir aksilik olmazsa tabiki.
ben başlara da yazmıştım. bu serbest beta hcg ne kadar gerçek cinsiyette. benim 111.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?