2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ya valla amma çenemiz düşük yarım saat girmiyorum 20 sayfa ilerliyoruz Allah bizi seçerek yapmış temmuz annesi geçmişi oku oku bitmiyo hadi dedim bende biraz bebişlerden değilde babalardan bahsedelim kocişler nasıl evlenme teklif etti nasıl tanıştınız özel olmayanlarla dedikodu edelim dedim

çok sinir oldum 2 dk laptopun basına gecip bluetooth la foto atayım dedım laptopun kini açmayı beceremedim yaa

kızlar eski topikten 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

kızlar eski topikten 2 arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

valla bu heyecan çok başkaymış ilk 3 ay kabus gibi geçti benim için
ama beklemek çok başka randevu günlerini
iple çekiyoruz valla evde bayram havası esiyo o günlerde
doktorun ağzından dökülen her güzel kelimede kanatlanıyo yüreğim
eşimle hep temmuz gelsede aramızda yatsa
pis gibi koklasak diyoruz
çok özlüyorum miniğimi
2,5 yıl aradım ama bu duyguları yaşattığı için çok teşekkür ediyorum meleğime
allah kimseye aratmasın
herkesin kucağı dolsun inş.

kızlar bende nette bebek bakım setlerine bakıyorum aranızda alan varmı acaba ne önerirsiniz:26:

ben kocişimi 16 yıldır tanıyorum aynı lisede okuduk aynı sırada oturduk hatta kopya vermişliğim bile vardır ama ozamanlar aramızda bişi yoktu 5 yıl önce tekrar karşılaştık benim kocişim pek evlencek adamlardan değildi nerde sabah orda akşam vur patlasın çal oynasın anlıcağınız neyse bu allem etti kallem etti biz çıkmaya başladık ama ben sürekli tetikteydim en ufak bi yanlışında tokadı basacam çünkü adamın geçmişini ne haltlar karıştırdığını biliyorum neyse biz çıkmaya başladıktan 2 hafta sonraydı sanırım evlenince burda oturcaz dedi ben şok şok şok ne evliği daha çok yeni falan demeye başladım ama bi yandan da içim gidiyo hadi dese anında nikah memurunun karşısına oturucam sonuçta lise aşkı yani bu neyse ben öle diyince eşim bozuldu sen benle evlenmek istemiyomusun ne yapmak istiyosun falan demeye başladı resmen kavga ediyoduk sonra tatlıya bağladık allahtan yoksa adam saçımdan sürüyüp evlendirme dairesine götürcekti bubdab 2 hafta sonrada yıl başı akşamı tam 00.00 da evlenme teklifi etti sonrada nişan düğün dwerken şimdide bebiş bekliyoz

amin canım inşallah sağlıcakla gelirler benim 2. hamileliğim ama ilki kadar çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu doğunca o mis gibi kokan kokuyu içinize çektiğinizde dünyalar sizin oluyor

kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.

süpersiniz ya iyiki kabul etmişsin canım valla bu erkekler sonradan olgunlaşıyo emin oldum bak şimdi benim kocişte ohooo eskiden çok fenaydı arkadaşken şimdi evden zar zor çıkartırım

cnm benim hatırladık tabi
allah hakkındaki neyse onu nasip etsin rabbim en güzelini bilir
dilerim senin içinde bebeğin içinde bundan sonrası güzel olur
allah yar ve yardıncın olsun cnm

dularım seninle canım inşallah bebeğinde sende sağlıklı bi şekilde atlatrısınız bu dönemleri

Bizimkisi çok uzun hikaye şeker kısa özet geçersem şöyleki ben eşimle 2003 yılında arkadaş ortamında tanıştım kankim oldu herşeyi anlatırdım dinlerdi senelerce öyle gitti sonra meğerse o bana karşı farklı şeyler hissediyormuş bana açıldı bende onunla arkadaşlığımı kestim sonra nasıl olduysa yine konuşmaya başladık. kısa br dönem denedik ama ben çok şımarıktım olmadı ayrıldım sonra 4 günde tanıştığım biriyle akrabaydı ailesini özellikle beğenip nişanlandım nişandan 3 gün sonrada nişanı attım çünkü nişanlım bir manyaktı nişanı attığımda eşim askerdeydi tecili kaldırıp gitmişti bana kızıp, Başımdan geçen o 7 ay bana büyük bir ders oldu eşimin değerini güzelliğini o zaman daha iyi anladım. bu sefer ben onun peşinden gittim hala sviyordu beni. br gün arabada giderken evlen benimle biz neyi bekliyoruzki dedi ondan öncede buğulu cama yazmıştı benimle evlenirmisin diye cvp vermemiştim ama diğerini kabul ettim eyyy gidi günler şuan 4 yaşında bir kızımız var 2.de yolda kocanla arkadaş olabiliyorsan ne mutlu sana genç kızlara hep derim ilk önce arkadaş olmayı becerin diye offf offf geçmişe bakıyorumda ona az etmedim valla başkası olsa intikam almak için beni affederdi neyse geçti gitti. kısa özete bak hehehe:)))

canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. hiç üzme kendini benim arkadaşımın bebişinin gelişim geriliği vardı hemde 5 buçuk aylık doğmuştu yaşamaz demişlerdi şimdi 2 yaşında 1 sene tedavi gördü bebiş şimdi konuşuyoda yürüyoda düşün Allah tan umut kesilmez ölümden başka herşeye çare var sen içini ferah tut

hatırladık tabi çok sevindim allah çok büyük sen umudunu kaybetme kızını sağlıkla kucağına alıcaksın ben inanıyorum dualarını eksik etme inan çok duygulandım allah sana ve bebeğine şifa versin

arkadaşlar tek tek hepinizin dualarını okudum,allah kabul etsin inşallah sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza

Canım benim allah bebeğini sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah duamı eksik etmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…