2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
süpersiniz ya iyiki kabul etmişsin canım valla bu erkekler sonradan olgunlaşıyo emin oldum bak şimdi benim kocişte ohooo eskiden çok fenaydı arkadaşken şimdi evden zar zor çıkartırım

ay sorma sabahlara kadar eve girmezdi evlenmeden önce nişanlıyken çok kan kusturdu bana evlendik adam dışarı çıkmaz oldu 11 dedinmi uyuyup kalıyo şimdi delü bunlar valla

Allah yardımcın olsun. inşallah sağlıklı bi bebeğin olur. rabbim sabır versin

Yemekten geldim dışarısı buz gibi başım ağrıdı resmen allah dışarda olanların kalanların yardımcısı olsun

maşallah canım benim nice mutlu senelere kocişlerimizle demekki çoğumuz arkadaş olarak evlenmişiz bence de en güzeli birbirimizi arkadaşkende tanıyoruz ya o nedenle daha sıkı bi evlilik oluyo değilmi huyunu suyunu anlıyosun çünkü

ya önceden arkadaş olmak daha iyi çünkü huyunu suyunu biliyosun mesela neye ne zaman sinirleneceğini ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyorum çişinin geldiğini bile anlıyorum yani o derece

canım rabbim nelere kadir
inşallah hiçbir sorun kalmaz.
bebişini sağ salim kucağına alırsın.
benim arkadaşıma da yüzde yüz dawn sendromlu dediler
gelişim geriliği var dedileer.
bunu da üniversitede profesör dedi
arkadaşım ne olursa olsun doğrucam dedi.
şimdi oğlumuz resmen dahiiii
daha 5 yaşında ama 15 yaşında çocuğun bilgisayarda yapacağı şeyleri yapıyo.

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. benide aklınıza geldikçe dualarınızda unutmayın. allah içime ferahlık verir inş. hepinizi çok öpüyorum kızlar allah bebişlerinize sağlık versin ömür versin

ya önceden arkadaş olmak daha iyi çünkü huyunu suyunu biliyosun mesela neye ne zaman sinirleneceğini ne zaman ne yapacağını çok iyi biliyorum çişinin geldiğini bile anlıyorum yani o derece

hehee aynen canımben 10 sene arkadaştım bide düşün eski sevgililerine kadar biliyodum hoş en uzun ilişkisi 1 aydı benden önce

en son ayın 6 sında online gözüküyo bend eçoık merak ettim nerde acaba?

evet cnm kontrole gitcem dedi ama yazmadı inş. kötü bişi yoktur:18:

hehee aynen canımben 10 sene arkadaştım bide düşün eski sevgililerine kadar biliyodum hoş en uzun ilişkisi 1 aydı benden önce

evet cnm kontrole gitcem dedi ama yazmadı inş. kötü bişi yoktur:18:

bende kötü bişey olasından endişe ediyorum acıkçası umarım yanılıyorumdur
nerde bu kız yafu

Canim cok duygulandim ve cok sevindim allh saglik versin bebeginede sanada allhim korusun sizi insallh tum sorunlar kalkar ve bebisini kucagina saglikla alirsin insallh

daha doktor zayif oldugum icin hissedebilirim dedi yoksa 2 ay falan demisti benimde hareket var ama malum bagirsaklarda orda ben ona yoruyorum soyle afilliden siki bir tekem yeyince aha iste buuuuu dicem insallah

sana yine az demiş bana teeeeeee 20.haftada hissedersin dediiii

şimdiiikkkk benim öyle afilli romantik bir evlenme teklifi almışlığım yok ama Rabbim nasıl nasip ettiyse olaylar çok ilginç gerçekleşti anlatayım şimdiii...

ben önceden sözlüydüm maalesef 2 yıl sözlü kaldım ve bitiş nedenide düğünü bi 2-3 yıl daha ertelemeleriydi hele nişan lafı hiç yoktu en son kayınbaba olacak iş kurucam ben sermayeyi kediye yükleyemem dedi ve ben tek bir kararla sildim attım herşeyi ohhh iyi yapmışım hayatımda aldığım en güzel karar olarak ilan ettim hep... neyse ben iş arıyodum uzunca bir süre olmuştu eski sözlü olduğum kişinin bi tanıdğı vardı ve ben şuanda çalıştığım yere işe girdim... ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum ben bu arada.. neyse eltimle aynı yerde çalışıyoruz biz eltimle baya bi samimi dost arkadaş olduk.. aradan 1 yıl geçti referandum günü eylül ayında eşim eltimin yanına geldi abisiyle birlikte sonuçları izlemek için gece 12 ye kadar partide kaldık ben o sıra hala sözü atmamıştım... beni çok beğenmiş ama benim taaaa görüşmeye başladıktan sonra haberim oldu neyse eşim eltime sormuş yenge ben bu kızı çok beğendim kimdir nedir diye oda demişki o kız sözlü sen o işi unut demiş öyleyse tamam demiş orda kapanmış olay... neyse bende kasımda kurban bayramında sözü attım çok şükür allaha çabucak psikolojik tarafını atlattım... neyse aylardan mart oldu eşim yine geldi eltimin yanına ziyarete bende eltimin yanındaydım sohbet ettik biraz benim hiç haberim yok olaylardan ertesi gün eltim dediki eylül ayında böyle böyle olmuştu kaynım seninle tanışmak istiyo şimdi sözü attığınıda duyunca gözü döndü resmen dedi ben kabul etmedim daha 6 ay bile geçmemiş millet duysa neder felan bide eşim o zaman acayip zayıftı o yüzden de istemedim allah var sonraki gün sabah iş yerinde kahvaltı yaparken bana bi çiçek geldi allah allah kimden felan diye ben baya büyük bi şaşkınlık yaşadım minik bi zarf vardı içinde açtım içinden bi şiir çıktı şiirin sonunda da eşimin adı soyadı yazıyo eltimde o sırada yanımdaydı ki benim eşim abilerde büyümüş böyle bişey yapabileceğini hiç kimse kestirememiş her neyse olurdu olmazdı derken ben tam 1 ay oyaladım eltim dediki bi görüş bak hiç birşey kaybetmezsin ne olacak sanki derken aklıma girdi ve biz görüşmeye başladık sonraaaaaa 6 ay sonra evli bi haldeydim sanki herşey biranda oldu bitti iyikide öyle olmuş... Çooook şükür rabbime eşimdende evliliğimden de çooook memnun ve mutluyum... Nasip kısmet nerelerden nerelere çekti beni.. Rabbim dualarımı kabul etti... ha eşim şimdi zayıfmı tabiiki hayırr koca danam evlendikten sonra 20 kiloya yakın kilo aldı

Aynen öyle canım arkadaşken kendini süsleyerek sunmaz insan neyse odur çok daha iyi analiz edersin bilmediğim şaşırdığım hiç bir huyu yok mesela hepsini bilerek aldım. Umarım sende bende hepimizde eşlerimizle evlatlarımızla mutlu huzurlu uzun uzun seneler geçiririz :)

caniiimmm tabiki hatirladim hatta bazen aklima geliyodun dua ediyodum etmazmiyim yine ederim dua bak agzin kalbin hic bos kalmasin hep sübhanallahi ve bi hamdihi de dua et bol bol

kizlar evleneli 2.5 sene oldu ama esimle 8. senem oncesinde 1 sene iyi bir arkadasimdi herseyimizi paylasirdik ayni memlketliyiz tesadufen ayni sehirde okuduk ve kocam benim ilk askimdi hayalimdi en güzel duamdı hep neolur allahim kocam olsun diye dua ederdim sukur kabul oldu..simdi bazen arkadas ortamlarinda konusurken esim benim en iyi arkadasim dostum der ve gurur duyarim.. bende eslerimizin sadece kocamiz olmamasi gerektigi kanısındayimm canim kocam benim cok ozledim ben yaaa

heheee maşallah canım demekki nasibin önünde kimse duramıyo ya çok güzel valla adamcağız nasıl mutlu olduysa 20 kilo almış maşallah Allah ım ayırmasın ya ne güzel hikayeler

süpersiniz ya iyiki kabul etmişsin canım valla bu erkekler sonradan olgunlaşıyo emin oldum bak şimdi benim kocişte ohooo eskiden çok fenaydı arkadaşken şimdi evden zar zor çıkartırım

bizde eşimle uzaktan akrabayız daha çocukken bi ortak düğünde karşılaşmıştık ozaman asılmıştı bana onlarda falan kalmıştık 3 gün hep gezdik beraber havuza girdik ablası seni alcam kardeşime diyodu ama gülüp geçiyoduk. ne telefon numarası ne bişey unuttuk gittik.sonra kardeşlerimin bursaya gitmesinden sonra facede ekleşmişdik sonuçta akraba.. o fotolarıma bakıp iç geçiriyomuş meğersem. bi sene sonra üniversitem bitti babamla biz gittik bursaya hem tatil hem iş olayları niyetiyle. yine karşılaştık eşimle beni gezdirmeye diye çıkardı ve aynı gün açıldı. izmire dönecektim aceleci davrandı ve bundan sonrada herşey acele oldu. ben izmire döndüm iki hafta sonra o geldi. denize gittik beraber evlenme teklifi etti.ki evlilikten kaçan adam şimdi on numara kociş oldu :)) arkadaşları bile şaşırmış zorlamı falan diye. ama aileleri biz zorladık çünkü göçmeniz ve 7 kuşaktan yakın akrabalara kız verilmez kız alınmaz fakat biz yaptık 4 kuşağa indirdik :)) 2 ay sonra nişan,2 ay sonra düğün(kayınvalidemin rahatsızlıgndn ötürü)) . ve şimdide bebişşşş.. nazarlardan korusunnn Rabbim

seninkide ilginç miş valla
biz eşimle üniversitede tanıştık bir arkadaş sayesinde
ikimizde aynı fakültedeydik jet hızıyla arkadaş olduk
yani tanıştık ertesi gün sevgiliydik
tam 10 yıl çıktık bir yıl nişanlı kaldık 3 yıldırda evliyiz
resmen beraber büyüdük koçişimle
sarı danam benim

amin canım aminnn negüzel konuştun valla

aşk kilo aldırır:) mutluluklar şeker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…