2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Maaşallah canımm beraberce yıllanmışsınız daha nice yıllanmalar inşallah :)

Aman kızlar havada Aşk var bugün anlaşılan karlar ortalığa romantizim mi getirdi ne :))
Bir ömür sürsün aşklarımız :))

şuan ne kadar mutlu olduğumu anlatamamm canımmm çok şükür Rabbime bebeğini bağışlamış sana.. Biliyorum çok zor bi dönem bekliyor seni ama tıp o kadar ilerlediki bebişin 1 yaşına girdiğinde bütüüün herşeyi unutmuş olucaksın inan bana... Rabbimin sana bir amneti minik prensesin.. dualarımız hep sizinle.. Rabbim sizi tüm kötülüklerden zorluklardan korusun... Valla çok sevindim ben yaaaa

heheee maşallah canım demekki nasibin önünde kimse duramıyo ya çok güzel valla adamcağız nasıl mutlu olduysa 20 kilo almış maşallah Allah ım ayırmasın ya ne güzel hikayeler

Allah razı olsun canım benim.. Rabbim hepimize hayırlı geçimler nasip etsin İnşallah...

Gerçekten çok ilginç aklıma geldikçe hala şaşıyorum olup bitenlere.. Ama resmen ağzım dilim herşeyim tutuldu kaldı o zaman.. Çok şükür Rabbim eşimi bana benide eşime nasip etmiş onu çooooooooooook seviyorummmmmmm...... Rabbim hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın İnşallahh.....'

Okurken güldüm canım çok güzelmiş valla Rabbim bütün herkesin yuvasını şenlendirsin inşallah .

Kocamla evleneli 7 ay oldu ama öncesi 7 yıla dayanıyo aynı üniversitede aynı fakültede aynı sınıftaydık birbirimizi görür görmez birbirimizden kopamadık çok zorlu süreçlerden geçtik ailem istemiyodu benim kocam hareketlidir dışarı dönüktür beni üzer diye düşündüler hep kaçak görüştük anlatsam soman olur bi şekilde ailemi ikna ettim 1.5 yıl nişanlı kaldık geçen hazirandada evlendik okulun ilk yılları evlenme teklifi etti bana restaurant kapatmıştı kimse yoktu güller falan benimle evlenirmisin dedi evet dedim ama aradan 7 yıl geçti öle evlendik çok süründürdüm çok şüphe ettim ama sonunda oldu bazı huyları hala beni kahrediyo bazen hele evliliğin ilk ayları baya kötüydü ama bana sevgisinden çoçuk haberini aldıktan sonrada daha uysallaştı ve benim değerimi daha iyi anladı herkesin kendini düşündüğünü arkadaşlarının gelip geçici olduğunu kavradı gibi çok uzun oldu di mi yazdıklarım

Canım hem sevindim hem üzüldüm bebeğinin seninle olmasına seni bırakmamadınız çok sevindim canım. Üzülme bak Rabbim almayınca almıyor bundada vardır bi hayır daha da düElecektir inşallah sen içini ferah tut dualarımız seninle .hayırlı haberlerini bekliyoruz sürekli .

cnm benim kısmet olunca insanın eli ayağı bağlanıyo
bana deselerdeki bir gün önce tanıştığın insanla çıkacak ve evleneceksin deseler gülerdim bi tarafımla ama kısmet
bir gün tanıdığım insanla 10 yıl çıktım ben
şansmı delilikmi bilmem
ama yosun gözlümü çokkkk seviyorum bazen çıldırsada özünde evine bağlı adamdır kocam

kızlar bu romantizmi bozcam biraz ama bişi sorcam gece okadar çok tualete kalkıyorumki uykum bölük pörçük aşırı susuyorum ama pek içemiyorum sonra ateş basıyo üstümde ne varsa çıkartıyom ki kar yağıyo dışarda sabah uyanıncada yanaklarım kıpkırmızı dudaklarım çatlak uyanıyorum. ne oluyo gece bana anlayamadım ???

aşk kilo aldırır:) mutluluklar şeker...

benim kocişimin aldığı gibiii... nasıl bir dua ettiyse nerelerden nerelere geldik.. eşimin kalbi çok temiz o nasıl istese herşey öyle olur Rabbimin sevdiği kullardan sanırım

oh ohh iykide kocişlerle evlenmişiz bide kv ler omasa

kahkahalara boğuldum vallaaaa.... amaan kapılar kapandıktan sonra bütün herkes dışarıda kalıyo vallaaa.... evimizde mutlu olalım da gerisi teferruat bence...

cnm evliliğin ikl yılı zor geçiyo maalesef rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Aaaaaa valla bu romantikliğin üstüneeee birer düğün fotosumu koysa herkes naaapsak kızlaaarrr...... ???

kız sen nerlerdesin uğramıyorsun hiç

Buralardayım hep okuyorum ya... tatsız şeylerle uğraştım be canım...

Şu benim ikili test mevzusu vardı. kan testi sonuçları riskli çıktı önce dr bana evet yaş faktörü nedeniyle amniyosentez yapmak lazım dedi. Tabi bneim nevrim döndü 2 gün ağla zırla bu arada tabi bolca arştırma okumalar derken, sakinleştim. Birkaç dr raporu okuttum sorun olmaz dediler. Tekrar kendi dr ile konuştu eşim ben böyle krize girince görüntülemelerde hiçbir sorun yok sadece tedbir demiş eşime............................ Noktaları siz koyun artık.

Neyse şimdi sakin sakin 19 Ocakta randevusunu bekliyorum. ona göre ne yapacağımız belli olacak.

ben de üni 4te tanıştım gider ayak :):) ben yanına gittim konuşmaya..şimdi olsa yapar mıyım bilemiyorum..ilk görüşte aşk benimkisi..kız arkadaşı var mı ,yok mu aldrımadan konuşmaya gittim beni görünce güldü filan zaten bakışıyorduk tek korkum 1.sınıf olmasıydı :):)1.sınıf demek bebe demek,çömez demek :):)
neyse 5 yıl çıktık biz.sonra babama söyledim böyle böyle biri var diye,bu arada benim eşim kimya müh.ne zaman adile naşitin türk filmi çıksa,şu sabunları köpürten var ya damat,annemle kıkır kıkır gülerdik :)babama mesleğini söyleyince zaten çakmıştım bişiler dedi,:):)iyi gelsinler o zaman dedi...geldiler işte,1,5 sene nişanlı kaldık,sonra düğün 3.5 senedir de evliyiz..heee evlenme tekliine gelince,biz aynı şehirlerde bile değildik..öyle romantik bişe hazırlaması çok zordu...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…