2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm banada oluyo ben gece çok su içtiğim için çok wc yw kalkıyorum die düşünmüştüm

geçen gebe başka bi arkadaşım anlattı
annler uyurken bebekler kokuyolarmış
annleri harket etmeyince ondan huzursuzluk yapıpı bizi uyandıryolarmış
ole dedi ne kadar mantıklı bilmem
hele büyüsün çok tekme yiyip kalkacaksın o yataktan dedi bana
szöde biz uyuyunca bizi öldü sanıp korkuyomuş melekler
biraz tuhaf bi yaklaşım ama bilmiyorum

hehe bu daha romantikti valla bende tam tersi evde herkes yanıyo ben donuyorum canım ya

ahh sorma benimki hamiş olduğumdan beri evin içinde yemekler de ondan git de diyemiyosun püff sorma

evet canım erkekler kesinlikle geç olgunlaşıyolar şu an emin oldum Allah ım mutluluğunuzu daim etsin canım ailecek hep mutlu yaşayın torun görün inşallah

cnm evliliğin ikl yılı zor geçiyo maalesef rabbim mutluluğunuzu daim etsin

gerçekten öle alışmak biraz zor oldu flört yada nişanlı gibi değil aynı evin içinde olmak bana olan sevgisinden eminim ama ona karışılmasını pek istemez ama değişmiş durumda 7 yıl çok emek verdik hep sevgimiz ayakta tuttu bizi yoksa çoktan bitmişti allah hepimizin mutluluğunu daim etsin

Canım üzülme inşallah herşey güzel çıkıcak zaten bu testler teferruat hep boyun ve burun ölçümü nasıl çıkmıştı önemli olan o .

cnm benim çok geçmiş olsun
ama iyisiniz demi şimdi
amniyo sentez falan yapılacak mı?

bence doğruluk payı olabilir bana mantıklı geldi.. oyy kıyamam ben onlaraaa anneleri için korkarlarmıymışşş pipilerini pıttıklarını yediklerim sağlıcakla doğsalardı biiiii

sende az değilmişsin kız bayıldım okurken valla süpermiş

iyi şeyler düşün hep çoğu doktor tam manyak onlara itibar etme kendi doktorundan şaşma herşey güzel olcak

Selam kizlar.ruyamda minnoşumu gordum pıtısını da gordim.cok guzel bi kizdi.safak 4 cok heycanliyim.cinsiyetini insallah soyler.cikolata yiyip gidecegim.insallah ise yarar

Canim cok cok gecmis olsun. Dualarim seninle.

ağlattınn beni bee yirim ben onları ((

hehe bu daha romantikti valla bende tam tersi evde herkes yanıyo ben donuyorum canım ya

eşim şekerden şüphelendi ama dudaklarım yüzüm çok fena oluyo

ağlattınn beni bee yirim ben onları ((

eşim şekerden şüphelendi ama dudaklarım yüzüm çok fena oluyo

canım bazı gebeliklerde sıcak basabiliyomuş ama adet tarihin gelince die biliyorum sağlık ocağında kan şekeri bakıyolar canım istersen baktır bence için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…