kızlar bu romantizmi bozcam biraz ama bişi sorcam gece okadar çok tualete kalkıyorumki uykum bölük pörçük aşırı susuyorum ama pek içemiyorum sonra ateş basıyo üstümde ne varsa çıkartıyom ki kar yağıyo dışarda sabah uyanıncada yanaklarım kıpkırmızı dudaklarım çatlak uyanıyorum. ne oluyo gece bana anlayamadım ???
kızlar bu romantizmi bozcam biraz ama bişi sorcam gece okadar çok tualete kalkıyorumki uykum bölük pörçük aşırı susuyorum ama pek içemiyorum sonra ateş basıyo üstümde ne varsa çıkartıyom ki kar yağıyo dışarda sabah uyanıncada yanaklarım kıpkırmızı dudaklarım çatlak uyanıyorum. ne oluyo gece bana anlayamadım ???
benim kocişimin aldığı gibiii... nasıl bir dua ettiyse nerelerden nerelere geldik.. eşimin kalbi çok temiz o nasıl istese herşey öyle olur Rabbimin sevdiği kullardan sanırım
kahkahalara boğuldum vallaaaa.... amaan kapılar kapandıktan sonra bütün herkes dışarıda kalıyo vallaaa.... evimizde mutlu olalım da gerisi teferruat bence...
evet canımKocamla evleneli 7 ay oldu ama öncesi 7 yıla dayanıyo aynı üniversitede aynı fakültede aynı sınıftaydık birbirimizi görür görmez birbirimizden kopamadık çok zorlu süreçlerden geçtik ailem istemiyodu benim kocam hareketlidir dışarı dönüktür beni üzer diye düşündüler hep kaçak görüştük anlatsam soman olur bi şekilde ailemi ikna ettim 1.5 yıl nişanlı kaldık geçen hazirandada evlendik okulun ilk yılları evlenme teklifi etti bana restaurant kapatmıştı kimse yoktu güller falan benimle evlenirmisin dedi evet dedim ama aradan 7 yıl geçti öle evlendik çok süründürdüm çok şüphe ettim ama sonunda oldu bazı huyları hala beni kahrediyo bazen hele evliliğin ilk ayları baya kötüydü ama bana sevgisinden çoçuk haberini aldıktan sonrada daha uysallaştı ve benim değerimi daha iyi anladı herkesin kendini düşündüğünü arkadaşlarının gelip geçici olduğunu kavradı gibi çok uzun oldu di mi yazdıklarım
cnm evliliğin ikl yılı zor geçiyo maalesef rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Buralardayım hep okuyorum ya... tatsız şeylerle uğraştım be canım...
Şu benim ikili test mevzusu vardı. kan testi sonuçları riskli çıktı önce dr bana evet yaş faktörü nedeniyle amniyosentez yapmak lazım dedi. Tabi bneim nevrim döndü 2 gün ağla zırla bu arada tabi bolca arştırma okumalar derken, sakinleştim. Birkaç dr raporu okuttum sorun olmaz dediler. Tekrar kendi dr ile konuştu eşim ben böyle krize girince görüntülemelerde hiçbir sorun yok sadece tedbir demiş eşime............................ Noktaları siz koyun artık.
Neyse şimdi sakin sakin 19 Ocakta randevusunu bekliyorum. ona göre ne yapacağımız belli olacak.
Buralardayım hep okuyorum ya... tatsız şeylerle uğraştım be canım...
Şu benim ikili test mevzusu vardı. kan testi sonuçları riskli çıktı önce dr bana evet yaş faktörü nedeniyle amniyosentez yapmak lazım dedi. Tabi bneim nevrim döndü 2 gün ağla zırla bu arada tabi bolca arştırma okumalar derken, sakinleştim. Birkaç dr raporu okuttum sorun olmaz dediler. Tekrar kendi dr ile konuştu eşim ben böyle krize girince görüntülemelerde hiçbir sorun yok sadece tedbir demiş eşime............................ Noktaları siz koyun artık.
Neyse şimdi sakin sakin 19 Ocakta randevusunu bekliyorum. ona göre ne yapacağımız belli olacak.
Aaaaaa valla bu romantikliğin üstüneeee birer düğün fotosumu koysa herkes naaapsak kızlaaarrr...... ???
cnm banada oluyo ben gece çok su içtiğim için çok wc yw kalkıyorum die düşünmüştüm
geçen gebe başka bi arkadaşım anlattı
annler uyurken bebekler kokuyolarmış
annleri harket etmeyince ondan huzursuzluk yapıpı bizi uyandıryolarmış
ole dedi ne kadar mantıklı bilmem
hele büyüsün çok tekme yiyip kalkacaksın o yataktan dedi bana
szöde biz uyuyunca bizi öldü sanıp korkuyomuş melekler
biraz tuhaf bi yaklaşım ama bilmiyorum
ben de üni 4te tanıştım gider ayak :):) ben yanına gittim konuşmaya..şimdi olsa yapar mıyım bilemiyorum..ilk görüşte aşk benimkisi..kız arkadaşı var mı ,yok mu aldrımadan konuşmaya gittim beni görünce güldü filan zaten bakışıyorduk tek korkum 1.sınıf olmasıydı :):)1.sınıf demek bebe demek,çömez demek :):)
neyse 5 yıl çıktık biz.sonra babama söyledim böyle böyle biri var diye,bu arada benim eşim kimya müh.ne zaman adile naşitin türk filmi çıksa,şu sabunları köpürten var ya damat,annemle kıkır kıkır gülerdik :)babama mesleğini söyleyince zaten çakmıştım bişiler dedi,:):)iyi gelsinler o zaman dedi...geldiler işte,1,5 sene nişanlı kaldık,sonra düğün 3.5 senedir de evliyiz..heee evlenme tekliine gelince,biz aynı şehirlerde bile değildik..öyle romantik bişe hazırlaması çok zordu...:):)
buralardayım hep okuyorum ya... Tatsız şeylerle uğraştım be canım...
şu benim ikili test mevzusu vardı. Kan testi sonuçları riskli çıktı önce dr bana evet yaş faktörü nedeniyle amniyosentez yapmak lazım dedi. Tabi bneim nevrim döndü 2 gün ağla zırla bu arada tabi bolca arştırma okumalar derken, sakinleştim. Birkaç dr raporu okuttum sorun olmaz dediler. Tekrar kendi dr ile konuştu eşim ben böyle krize girince görüntülemelerde hiçbir sorun yok sadece tedbir demiş eşime............................ Noktaları siz koyun artık.
Neyse şimdi sakin sakin 19 ocakta randevusunu bekliyorum. Ona göre ne yapacağımız belli olacak.
hehe hadi koyalım da nasıl konuluyo bilemedimresim eklemek için napcas
kızlar beni hatırladınızmı bilemiyorum. bebeğime omfolosel teşhisi konmuştu ve yüzde 90 hamileliği sonlandırıcaklarını söylemişlerdi. bende temmuz annesi olamıcam artık deyip topicten ayrılmıştım. ama bazı gelişmeler oldu ve sizinle paylaşmak istiyorum.
bebeğin eşine biyopsi yapıp genetik inceleme yaptılar ön sonuçlarda hiç bir kromozomda bozukluk çıkmadı. yani özürlü yada down sendromlu değil sadece bağırsakları dışardaymış. şimdi gebeliğimi takip ediceklermiş. bi kızım olucak. doğum sezeryan yapıp hemen ameliyata alıcaklarmış. o kadar çok şey olduki bu iki hafta içinde. psikolojim çok bozuktu kendimi tamamen kürtaja hazırlamıştım. şimdi tam tersini söylediler. çok karışık duygular içindeyim hem sevindim hem üzüldüm hem tedirginim. normal bir hamilelik geçiremicem belki. düşük riski ve gelişim geriliği olabilirmiş ilerde. bana dua edin nolur.
cnm banada oluyo ben gece çok su içtiğim için çok wc yw kalkıyorum die düşünmüştüm
geçen gebe başka bi arkadaşım anlattı
annler uyurken bebekler kokuyolarmış
annleri harket etmeyince ondan huzursuzluk yapıpı bizi uyandıryolarmış
ole dedi ne kadar mantıklı bilmem
hele büyüsün çok tekme yiyip kalkacaksın o yataktan dedi bana
szöde biz uyuyunca bizi öldü sanıp korkuyomuş melekler
biraz tuhaf bi yaklaşım ama bilmiyorum
hehe bu daha romantiktivalla bende tam tersi evde herkes yanıyo ben donuyorum canım ya
ağlattınn beni bee yirim ben onları((
eşim şekerden şüphelendi ama dudaklarım yüzüm çok fena oluyo
ağlattınn beni bee yirim ben onları((
eşim şekerden şüphelendi ama dudaklarım yüzüm çok fena oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?