canım benim maşallah çok yakışmışsınız allah aramızda bebişlerle resim koymayı nasip etsin ama ben senden önce attım resim yuppii 46:
maşallah çok yakışmışsınız
ovvvvvvv aşka bak arkadaşşşşşMaşallah size canım.. Ömür boyu mutlu olun İnşallah....
budaa biz ama şimdi kapandı gelin :)
Eki Görüntüle 598891
çok güzelsiniz mutlu olun hep
Keske kocam fotografciyi dövmeseydi de bende koysaydim boyle studyo fotografimi
Bizim hikayemiz de tamm türk filmi oldu :)
Biz eşimle ikizmide dans ediyoruz ama ben avrupa yakası o anadolu başka şehirde gibiyiz. Derken bu dans okullarının düzenlediği tekne turları vardı. Her hafta yapılan ben bu turlara gitmeye başladım. Orda eşimi görmüştüm ama uzak duruyoruz cooll kadınız ya :)
bir sene sonra turlar haziranda yine başladı. Derken bu turlardan birinde hava bulutlu ikimizinde arkadaşları gelmedi. biz kaldık yanyana derken sabahtan akşama kadar sohbet sohbet ben inanamadım böyle biri yaşıyor mu diye :) ağustos ayında çıkmaya başladık, birden kendimizi evliliği konuşurken bulduk. ailem bursa da kardeşlerim burda nasıl nerde tanıştırsak derken, önce ev alalım dedik 2 hafta içinde ev aldık hemde beraber, tapu işlerini hallederken eşimin babası benim babamı sormaya başladı.
Ben belki de tanırsın dedim, Benim babam 70 li yıllarda almanyada ford fabrikasında çalışmış, sizde ordan emeklisiniz. kayıpeder ben bu isimde birini tanıyorum dedi.
Böyle bir tesadüf olursa çok komik olur dedim. Derken adam babamı tarif etmeye başladı..... Ve evet bu tarif benim babam dedim. Babamı aradım
- Babab sen 70 li yıllardan almanyadan bu isimde birini tanıyormusun diye..
-babam sen benim arkadaşımı nerden buldun dedi.
- bende sevdiğim adamın babası dedim :) Telefonu verdim babam ağlamaklı senin oğlunsa kızımı verdim dedi.
-Kayınpeder ağlamaklı artık kızın benim kızımdır dedi.
Neyse sonuç o hafta bursa da nişan yaptık.... konu bizden çok bu iki dostun yıllar sonra karşılaşmaları oldu. 1970 te babamlar aynı evde 3 yıl yaşamışlar meğerse. ikiside aynı gün aynı yıl doğumlu babam türkiyeye dönmüş birdaha karşılaşmamışlar. taki bizim nişana kadar.
Bu durumu çok hızlandırdı ve biz mayısta evlendik.
Eşim yıllarca bu ülkede değilmiş ve ben meğerse ben hep onun gelmesini beklemişim bunca yıl :)
ayy canım maşallahromantizm kokuyo valla bende iş olmasa kapanırdım ne güzel ya inşallah emekliliğe nasip
maşallah gelinliğine bayıldım valla etekler süpermiş
Maşallahhhh o gelineeeeeÇok yakışmışsınız canımm
vay vayyy fotolara bak :)
ÇOK YAKIŞMIŞSINIZ MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN
Eki Görüntüle 598893
bi çoğunuza göre biz eskidik tabi eşim oğlum ve ben yanımızdakide yiğenim son hallerimiz bunlar :) 9 eylülde sünnet yaptım 30 ekimde gebeliğimi öğrendim şimdiki kızmı oğlanmı bilmiyorum henüz mercimeg göstermiyo :S 25 ocakta gösterir iyşallah diye dua ediyorum
buda yakışıklı oğlum yakından :)Eki Görüntüle 598895
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?