2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
suzanımm canım benim dedim sana dimi 1000 üstü göstermiyodur korkma sen diye gözün aydın balıımmm

hamur işi yeme demelerinin sebebi kilo almayalım diyemi yoksa bebeğe zarar verir diyemi ?

sagolun kızlarrmoral cokk onemlı cokk sukurher gunumuzeeeee hamur ısı fılan tanyon ve kg ıcın heralde heyacandn soramadımkııı yaaaaaaaaaa

sagdakı kırmızı parduselı benimm canımm ınsl..payasırız bnm hamıslık le ılgılı problemım olmaz heralde yan komsum ablası fılan yenı dogum yaptılar hehe hem pantolon hemde etek hazır sımdıden hehe bırde ben alırsamm tzecık oldu bıttı gerek yokkk aslında am belkı gorupde heveslersemmm oluryaa hehe haydı hayırlıs ınslll dua ıle kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün 3. kanı vercez hcg ölçümü için,sonucu merak ediyorum :18:
en son pazar günü sabah yaptırdığım 177 çıkmıştı,biraz düşük ama artışı normal dedi doktor.
Cumartesi kese görünürse benden keyiflisi yok.
Pıtpıt duyan var mı bu arada?Ne zaman duyduğunu da yazarsa sevinirim

Gunaydıııınnn annnecıklerr nasılsınız bakem ??? Bır tek ben erkencıyım herhalde

Günaydın canım ben geldim ama sen de benim nerdeyse uyandığım saatte burdaymışsın
Progestandan dolayı biraz baş dönmem var,halsizlik uyku sabah azcık mide bulantısı arada bi kasıkta hafif sızılar
Çok şükür bu halimize

benim belimde kas spazmı vardı bel kaslarım zayıflamıştı ve sürekli yatmaktan belim acıyo bide ayaklarım çok ağrıyoo sizede oluyomuuu onun dışında progestan rahatsızlıkları ve bulantı
ama yinedeee çok şükürrrrr

Tek belirti yasamayan benim herhalde:))) ne uyku ne agri cok sukur daha hamile oldugumu anlamadim haftaya carsamba doktora gidicem kalbi icin insallah hayirlisi ile duyariz

hahaha bende güldüm mesajını okuyunca ama son bir haftadır neler çektim irmegan ah bi bilsen.. ne doğru düzgün beslenebildim ne meyve yiyebildim bulantılar cabası ama dün ve bugün çok iyiym maşallah

heeee o zaman ye sen bebeğimmm bulantın çoğalmaz inşallaahhh...

benimde çevremde hiç yeni hamile olan kimse yok... gerçi benim birçok tuniğim hamilelik gibiiii o yönden biraz şanslıyım heralde...
Gunaydıııınnn annnecıklerr nasılsınız bakem ??? Bır tek ben erkencıyım herhalde

günaydınn cnmmmm sen erkencisin valla maşallaaahhh...

Oyle valla okulum da yok bugun biraz uyuyayim dedim yoook sabah sabah dikildim

kızlaaaaaaaaaarrr günaydııınnnn nasılsınızzz keyifler yerindedir umarııımmm.....

kızlar biz dün eşimle avm'ye gittik lcw ye baktım hamilelik bölümüne... dayanamadım ben dün bi tane sweetshirt aldımmm çoook tatlıııı bordo renkte göbişinde şapkalı bi tane bebiş koymuşlarrr dün akşam eve gidince giydim göbek kısmı fossss oldu ama dolacak inşallah yakında bebişimleeee....

kızlar bide gece wc için kalktım acayip bir baş dönmesi sanki birisi arkadan beni itekliyomuş gibi tutunarak zor gittim bi yandan midemde bulandı.. sabah kalktığımda çok şükür bişey yoktu.. gece tansiyonummu düştüki acabaa..? neden olduğunu merak ediyorumm :44:

simdiden basladin mi kiyafet almaya mansallah bayagi erkencisin ben cocuk kiyafetlerine bayiliyorum yaaa kendimi zor tutuyorum almamak icingece yataktan aniden kalkarsan olur bas donmesi normal bana sabahlari cok oluyor yaa ben o hurremi izleyemiyorum yaaa cok sikici geliyor ama kuzey guney yok muuuu

kizlar baska bir topikte bunu okudum coook hosuma gittii

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya, bebeği sütten kesilinceye kadar,
Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir
( daima öylece sevap alır durur).
Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbine gönülden teslim olmuş,
mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda,
hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına,
bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince,
vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun.
Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

yaa sadece bakmak için girdik aslında ama dayanamadım eşimde alalımmı bi tane deyince hemen oluur diyivermişimmm sakin kalkmaya çalışıyorum yataktan ama yinede düşüyo tansiyon demekki... kuzey güney benimde hoşuma gidiyo ama hürrem daha ağır basıyo bende vallaaa

Günaydın güzel hamişler

günayydııınnn şeker anneeee napıyosun bakalım..?

kızlar günaydın ben de aranıza katıldım galiba. bat 6 kasımdı kan testi yaptırdım o gün 52.3 çıktı haftasonu için randevu aldım bakalım merakla bekliyorum.

eveeeeeet eşim okutmuştu bunu banaaa gerçekten çok duygulanmıştım okuyunca.. Rabbim bizleri ne kadar büyük mükafatlandırıyo... Şükürler olsuuunnn....

kızlar günaydın ben de aranıza katıldım galiba. bat 6 kasımdı kan testi yaptırdım o gün 52.3 çıktı haftasonu için randevu aldım bakalım merakla bekliyorum.

hayırlı olsun canımmm hoşgeldin aramızaaa..... Sağlıcakla doğururusun bebişini İnşallaah...

Gunaydin kizlar. Bende erkenden kalkiorum evdede butun isleri yapasim gelio

ohh ne güzel sen yapabiliyosun ev işlerini ben hiçbişey yapamıyorum yaaaa dün bi çamaşır atayım makinaya dedim eğilip kalkamadım eşim yardım etti.. evi süpürmem lazım yerleri silmem lazım ama işten eve gidince pert oluyorummm :2: evde haliyle aldı başını gitti

Gunaydin kizlar. Bende erkenden kalkiorum evdede butun isleri yapasim gelio

valla o duygu bended var ama esim tembihleyip duruyor yapma yat diyor ama ucundan yapiyorum asil temizligide her cuma esimle birlikte yapiyoruz

hayirlisi olsun canim aramiza hosgeldinne guzel topigimiz cogaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…