Eki Görüntüle 599254
Bu arada hepinizin aşk hikayesini okudum,resimlerinize bayıldım maşallah hepinize
Yemek yemeye gitmesem uzun uzun anlatırdım aşk hikayemizi ama şimdi resimle
idare ediyorum.Halikarnasta geçen yaz çekilmiş bir resim sigara benim değil
asla da ağzıma sürmem bu arada
Olmaz mi canim benim, yasim 35 ve 8 senedir bekliyordum melegimi.
hepinizin aşk hikayesi çok hoşuma gitti. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin, onlarla imtihan etmesin bizi inşallah. okuyunca benimde yazasım geldi :) öyle aman aman bi aşk hikayesi değil benimki aslında..ben 18 yaşında üniversite sınavına yeni girmiş ve kötü bi sonuçla tekrar dershaneye yazılmıştım. bu arada kayınpederim ve babam liseden beri arkadaşlar hatta şimdiki tabirle kankiler. esimde benden 8 yaş büyük ABİ diyorum o zamanlar ben onaeşimi ilk ne zaman gördüm ne zaman tanıdım hatırlamıyorum çünkü kendimi bildim bileli hayatımda. ben abi diyorum ama paşam bana göz koymuş bu arada önce ailesine sylemiş aileside biz hep düşünüyoduk ama kızın yaşı küçük hemde okumak istiyo vermezler demişler ama bizimki pes etmemiş siz gitmiyosanız ben gidip konuşcam diyince anne ve babası şimdi bi pot kırara kalpleri kırılır diyip aradaki bağın zedelenmesinden korkup gelmişler babama. babamlar duyunca şok olmuşlar tabi. sizle akraba olmayı bizde isteriz ama biz tamam desek kız istemez kızın yaşı çok küçük okumak istiyo olmaz bu konu burda kapansın oğlunuz bulunmayacak özellikte onun gibi bidaha bulamayız belki ama olmaz demişler. onlarda bişey diyemeden gitmişler. annem bana seni istemeye gelmişler dedi onlar gidince ama şaka yapıyo sanıp umursamadım. hee babamdan olumsuz sonuç gelince eşim bana günlerce mesaj attı, aradı evin kapısında geceledi ama ben hiç düşünmüyorum istemiyorum. derken gün geçtikçe kalbim ısınmaya başladı. anne babamın bilgisi dahilinde konuşmaya başladık biz gerçekten mükemmel bi insandır eşim hiç yok denilecek bi tarafı yoktu. tek şartım okumaktı oda seve seve kabul etti. bigün yemeğe çıktık ve gül yapraklarıyla bezeli harika bi masa süper bi ortamda mum ışıkları romantik bi müzikle (kutsi ilan-ı aşk) veee koca bi kutu çikolatayla evlilik teklif etti bende kabul ettim.. bu arada aileler çok mutlu herkesin keyfi yerinde tabi herkes havalara uçtu haberi duyunca. sözdür nişandır yapıldı.. ben 1 yıl dersaneye gittim nişanlı kaldık o sırada hala tadı damağımda olan bi nişanlılık geçirdik. üniversite sınavından sonrada evlendik. şimdi kimya son sınıftayım çok şükür rabbime 3.5 yıl bitti. bebişimizde bize geldi. bu arada 2 aşılama denedik tutmadı kendiliğinden geldi bebişimiz.. tam okulun bitmesinede doğacak inşallah. böyle işte
çok sağol arkadaşım.Kuzenim 23 yaşında ve 2. bebeği.ilki gayet sağlıklıydı.Çok detaylıda soramadım canı sıkkın olduğu için.Farklı şehirlerdeyiz.Hamileliğiyle ilgili çok fazla bir şey bilmiyorum.
bende okurken evlendim eşim baskıcı bir insan da değil üniversite hayatımı da yaşadım birlikte bahar şenliklerine bile katıldık :) çok güzel birşey bence sınıftaki bütün kızlar özenirdi hihihi :) :) hatta eşim diyor ki kızımız olursa 18-19 yaşında evlensin onu da kocası okutsun bana ne diyor ehehehehe
aynen benim eşimde öyle yaa tam kafa yani bahar şenlikleri okul gezileri.. bizim kızlarda hep özeniyorlar herkes benim kocişim gibi anlayışlı olmaz boşa heveslenmeyin diyorumvalla hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım Allah mutluluğmuzu bozmasın inşallah. evliyken okumak çok zor gerçekten ama çokta güzel. annemin bu saate kadar nerdeydinlerini çekene kadar kocişimle istediğim saate kadar geziyorum. kızlar ya yurda yetişecek ya anne babaya hesap verecek. 3 yıl sevgili gibi yaşadık tabi evlilik prosedürleri dışında şu kv olayları :) artık bundan sonra anlarız heralde evlilik neymiş ne değilmiş :18:
bende merve hanıma gidiyorum 17.20 :)bir daha ki randevuyu arka arkaya alalım da orda tanışalım bari :)
ayyy ne güsel karşılaşırız belki kıs
beklerim kıs zaten merve hoca 3 te gelcekmiş tam vaktinde randevuya girmem imkansız gibibeklersen bende biraz erken gelirsem belki :) :)
beklerim kıs zaten merve hoca 3 te gelcekmiş tam vaktinde randevuya girmem imkansız gibi
Hepsi yemelikkkkk bu totolarinnnnnn :))))maşallah cnm allah nazarladan saklasın
yerim ben bunları yafu
Canım hoşgeldin. Hepimizi merakta bıraktın ama açıklamalarını okudum. Adına çok mutlu oldum cnm benim. Allah nazardan saklasın , hep böyle güzel haberlerle dönersin inş. Boşver cinsiyetini söylemeyiversin. Biz öğrendik te ne oldu? Hala meraktayız , net söylemedikleri için
Eki Görüntüle 599232
bu da bizim bi davetimizden kızlar:))
Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret
bu sene hep oğluş geliyo kaynana olamıycazmı ne
oyy maşallahhhhh, 13. haftada söylemedi mi bende yarın gidicem inşallah söyler bizimki(((( aslında biraz daha net görünse nub teorisine göre cinsiyetine bakacağım ama seçemedim
heheheh allah iyiliğini versin emi al al 1. kitap fenaların fenası bi evde okuya biliyom zati kitabı utanıyom dışarda okumayakitabı okuyon kocişe atlıyon
genelde 10-15 dakikayı geçmiyor ama nasıl tanıycam peki seni (yakaya karanfil takabiliriz hehe :)
Gunaydiiiinnn millet ben yine erkenciyim dunden beri bogazim agriyor dogru duzgunde uyuyamadim zaten .......kalkip kendime limonlu bir cay yapayim:))
gunaydın canımm her sabah şu saatte ıkımız burdayız
ya bende hastayım dunden berı grıp yada soguk algınlıgı gıbı de değıl sanırım nezle dıyolar. sureklı burnum akıyo artık sılmekten yara oldu burnumve bırde hapsırık her hapsırdıgımda içim hopluyo ya
gecmis olsun canim bende uyuyamiyorum ki keske uyusam belki biraz rahatlarim..limon portakal ve mandalina uclusuyle idare etmeye calisiyorum ...bu ay hastalik ayi herkez hasta
kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?