2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende okurken evlendim eşim baskıcı bir insan da değil üniversite hayatımı da yaşadım birlikte bahar şenliklerine bile katıldık :) çok güzel birşey bence sınıftaki bütün kızlar özenirdi hihihi :) :) hatta eşim diyor ki kızımız olursa 18-19 yaşında evlensin onu da kocası okutsun bana ne diyor ehehehehe

yaşı da küçükmüş riskli yaşlarda da değil sağlıklı olsunda down sendromlu çocuk da çocuk hemde nasıl sevgi dolular ama kuzenin dediği gibi sınav... bol sabır ve güç versin Allahım

aynen benim eşimde öyle yaa tam kafa yani bahar şenlikleri okul gezileri.. bizim kızlarda hep özeniyorlar herkes benim kocişim gibi anlayışlı olmaz boşa heveslenmeyin diyorumvalla hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım Allah mutluluğmuzu bozmasın inşallah. evliyken okumak çok zor gerçekten ama çokta güzel. annemin bu saate kadar nerdeydinlerini çekene kadar kocişimle istediğim saate kadar geziyorum. kızlar ya yurda yetişecek ya anne babaya hesap verecek. 3 yıl sevgili gibi yaşadık tabi evlilik prosedürleri dışında şu kv olayları :) artık bundan sonra anlarız heralde evlilik neymiş ne değilmiş :18:

ben mezun oldum ve nasıl başladıysa öyle devam ediyor canım bizim şansımızdan biri de bu :) eşim çok yardım ederdi elektrik süpürgesi tutardı temizlikte yemekte yardım ederdi öyle alıştı hala yardım ediyor aynı, çalışmadığım halde :) :) ... çok gezerdik hala geziyoruz.. evliliğe nasıl başlarsan öyle devam edermiş ya bizde direk evlilik modunda başlamadığımız için hala sevgili gibiyiz. kv de bize uzak yaşlı torun bakıyor.

Aman allahım inanamıyorum bu saatte acıktığıma ve yoğurtlu sarımsaklı makarna yiyorum uzun zamandır ilk defa acıktım

maşallah cnm allah nazarladan saklasın
yerim ben bunları yafu
Hepsi yemelikkkkk bu totolarinnnnnn :))))

Hepimizin sipalarini Allahim esirgesin insallah. Bizede oyle didi doktorcum soylesemde degisir didi totosunu yedigim kizmi pipicanmi bilemedikkkkk

Eki Görüntüle 599232

bu da bizim bi davetimizden kızlar:))

Bizde internetten tanıştık valla
hemde o zaman daha face filan yoktu bi arkadaşlık sitesinden ne cesaret

Bizdeeeeee internette tanistik
Hep cilgindim oyle kalacam 7 sene oldu maasallah sapik cikmadi cok sukur DD

bu sene hep oğluş geliyo kaynana olamıycazmı ne

Kaynananim hasi olcas kissss oglan anasi cadaloss meymenetsizzz suratsizzzz kv :))))))))))

oyy maşallahhhhh, 13. haftada söylemedi mi bende yarın gidicem inşallah söyler bizimki (((( aslında biraz daha net görünse nub teorisine göre cinsiyetine bakacağım ama seçemedim

Benimki toto gossteriyo anca

heheheh allah iyiliğini versin emi al al 1. kitap fenaların fenası bi evde okuya biliyom zati kitabı utanıyom dışarda okumaya kitabı okuyon kocişe atlıyon

Hemen seriyi aliyorumm nete giremexsem merak etmeyinn emiiiii DDDD

Slm kızlar giremiyorum sık sık.umarım iyisinizdir hepiniz.
Bu saat oldu daha yeni geldim eve haftasonundan beri hep bu saatlerde geliyorum,bugün de patron çıkmış ama haberimiz yok çalışıyoruz hala.sekreter haber verdi insan bi gidiyorum der bizim günahımız ne diye söylenerek çıktım yazık değil mi bana.sinirim bozuldu.zaten onun yüzünden bu saatlere kadar çalışıyoruz,işi aksattığı için.2 canlı şu saate kadar gıkımı çıkarmadan günlerdir çalışıyorum.yanımıza elinde sigarayla geliyorsun el insaf artık.sıkıldım ,saygı görmüyorum.bu aralar zaten herşey üst üste.canımı sıkan olaylar silsilesi.

İrmegancım kv hakkında ben de sana söyle diyim,evlenmeden önce düğünde takıcaklarım hazır dedi sonra yok bozdurdum takamıcam düğün yapıyorum diye yan çizdi.hiç takmasa daha iyi diyeceğim derecedeydi.dediği gibi bızdurmadığını biliyorum.neyse baba evinde Allah a şükür herşeyi gördüğüm taddığım için,düğün zamanı da karşı tarafında yapmadığını bizimkiler yaptığı için ve de eşimi üzmemek için sustum.Altın için mi evleniyorum,çalışır daha iyilerini kendim alırım Allah nasip ederse ,gözüne soka soka gösteririm dedim kendimce.Üzüldüm sustum ama altınları hayrını görme diye dua ettim yalan değil.ve sonra ne oldu biliyor musun?
Yaklaşık 1 sene sonra kiracı sıfır bir araba parası kadar borç bıraktı gitti.borcu elindeki altınlarınn birçoğunu bozdurarak ödedi. Noldu Allah a inandım ve dünya gözüyle başına gelenleri gördüm.o altınlar ona da yar olmadı.o yüzden içini ferah tut Allah büyük.

Bir arkadaş boğazının ağrıdığını nasıl geçer diye sorduğunu okudum.yarım çay bardak limona tuz ek onunla gargara yap.mikrobik değilse birşeyin kalmaz.

Öperim hepinizi kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

genelde 10-15 dakikayı geçmiyor ama nasıl tanıycam peki seni (yakaya karanfil takabiliriz hehe :)

Kızlar 2011 temmuz anneleri topiğinde yazarken izmirli başka bir arkadaşla tanıştık, bir baktık aynı hastane ve aynı doktora gidiyoruz..
Ve hemen randevuları aynı güne alıp kontrolden sonra buluştuk, o günden beri arkadaşlığımız çok güzel bir şekilde devam ediyor

Gunaydiiiinnn millet ben yine erkenciyim dunden beri bogazim agriyor dogru duzgunde uyuyamadim zaten .......kalkip kendime limonlu bir cay yapayim:))

Gunaydiiiinnn millet ben yine erkenciyim dunden beri bogazim agriyor dogru duzgunde uyuyamadim zaten .......kalkip kendime limonlu bir cay yapayim:))

gunaydın canımm her sabah şu saatte ıkımız burdayız
ya bende hastayım dunden berı grıp yada soguk algınlıgı gıbı de değıl sanırım nezle dıyolar. sureklı burnum akıyo artık sılmekten yara oldu burnum ve bırde hapsırık her hapsırdıgımda içim hopluyo ya

gecmis olsun canim bende uyuyamiyorum ki keske uyusam belki biraz rahatlarim..limon portakal ve mandalina uclusuyle idare etmeye calisiyorum ...bu ay hastalik ayi herkez hasta

gecmis olsun canim bende uyuyamiyorum ki keske uyusam belki biraz rahatlarim..limon portakal ve mandalina uclusuyle idare etmeye calisiyorum ...bu ay hastalik ayi herkez hasta

sanada gecmıs olsun canım
allahım dısarda o kadar guzzel kar yagıyokı seytan dıyo cık dısarı gez içim gidiyo hastayım otur oturdugun yerde dıyorum kendıme

günaydınlar. bugün kendime izin verdim ieş gitmiyorum. daha doğrusu gidemiyorum :)

birazda kar topu oynayacağım. yeğenlerimi bekliyorum.

her ne kadar hamilesin oynama, düşersin, hasta olursun desede annem, kv, kocişim, ablam ama ben kartopu oynamayı aşeriyorum belki :)

yemek yemediğim için, kilo verdiğim için bir şey demediler. dikkatli ol demekle yetindiler. kartopu oynarsam acıkırım belki ama nerdeeeeeee

kızlar isimleri paylaşmıştım ama hiç yorum gelmemiş..sizce nasıl kızcemiz Sare olcak ogluşumuz Talha

Günaydın canım bence çok güzel isim bende kız olursa tuana kesin de erkek olursa daha karar vermedik ama görkem ismi çok hoşuma gidiyor sizcee nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…